Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • FreshCaYg

    Eh vječna tema, pitaju oni Semper svoje poslodavce i to vrlo redovito, svako malo postave anketu, koja se naziva izbori, i mi njihovi poslodavci im svojim glasovanjem ili neglasovanjem, dajemo mandat za upravljanje državomu, jer uvijek prije ankete oni nam u maniri diplomanata partijske škole u Kumrovcu, podvale unutarnje i vanjske neprijatelje, fašiste, žute, zelene, i crvene vragove, a mi kao francuske sobarice pušimo uvijek istu priču.

    avatar

    20.05.2016. (16:14)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    kad će neradna godina

    avatar

    20.05.2016. (16:32)    -   -   -   -  

  • odmak

    Oni su samo preslik birača. Ide ona. Narod zaslužuje vladu. Mislim da je rekao Churchill.

    avatar

    20.05.2016. (16:49)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ništa oni ne pitaju moj FreshCaYg, samo obećavaju. Problem je što glasači nikako da shvate onu narodnu: Obećanje ludom radovanje.

    avatar

    20.05.2016. (17:16)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Za mnoge u Hrvatskoj, pametni zube, neradna godina se već pomalo pretvara u neradna desetljeća. No, i to smo sami izabrali, pače neki su se za to i borili a mnogi i živote dali.

    avatar

    20.05.2016. (17:17)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Churchill je, odmak, rekao: "Svaki narod ima onakvu političku vlast kakvu zaslužuje!" I tu je u pravu.

    No u ovom postu je bila poanta na tome da je nelogično, odnosno da je to klasičan primjer sukoba interesa, kad netko sam sebi određuje što će i kako raditi i koliko će za to biti plaćen, a da, uz sve to, sam taj novac nije zaradio.

    Jedino što bi - kad narod i glasači to shvate - oni mogli učiniti da se to promijeni je da glasuju za onu stranku koja će u svom programu, između ostalih važnih stvari, imati i 'reformu', da se svenarodnim referendumom odlučuje o prinadležnostima 'uvaženih zastupnika'. No to je u ovakvom 'demokratskom' sustavu čista utopija, SF.

    avatar

    20.05.2016. (17:29)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Čini mi se da sam pričom o Ivanu Šimiću na neki način odgovorila
    i na tvoja pitanja,.

    avatar

    20.05.2016. (18:12)    -   -   -   -  

  • lion queen

    što manje rade, manje će štete nanijeti ovom narodu. do sada samo šteta. evo najavljuju porez na nekretnine i produžetak radnog vijeka.. pa bolje je da se i ne pojavljuju u saboru, ako to misle izglasavati. trebalo bi ih potjerati na doživotni godišnji.

    avatar

    20.05.2016. (18:25)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Samo si, lion, djelomično u pravu. Međutim, osim što ništa ne rade pa ne nanose veliku štetu ovom narodu, primaju plaće i ostalo što plaća ovaj narod. To je ipak neka šteta. No moram priznati da su ipak štedljiviji od onih prije njih.

    Oni prije donosili su zakone koje su trebali mijenjati prije nego što se osušila tinta na potpisu. Štampali su zakone, pa dopunu zakona, pa izmjenu zakona, pa dopunu izmjene zakona, onda je došla izmjena dopune izmjene zakona itd. Za štampanje svih tih dopuna, izmjena itd. trošila se enormna količina papira.

    Ovi koji su sad trenutačno na vlasti su ipak štedljiviji. Oni se naime ne mogu ni dogovoriti kako bi zakon trebao izgledati pa ga ni ne trebaju štampati čime štede papir.

    avatar

    20.05.2016. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...