27.12.2006.
Puse svima...

Dragi moji, nemojte se ljutiti što me nema ovih dana na vašim blogovima, malo sam zaposlena, milijun stvari za obaviti prije putovanja... Želim vam svima zahvaliti na čestitkama za Božić i uzvraćam istim željama...

Eto, ipak ću ostvariti svoju namjeru za kratkim putovanjem...

Odoh na doček Nove (5 slatkih dana i 4 slatke noći) malo izvan Lijepe naše....

Želim vam svima lijepe praznike, još ljepši doček Nove godine i ne zaboravite - doček je idealno doba da pijete koliko god možete jer ni policija u to vrijeme neće biti baš na 0,00 ... party

Čitamo se dogodine, dragi moji, a sad odoh spremiti torbe i hvatam put za arskuBug (ovo je malo naopačke zbog tražilice) :)))))) !!!!!!

kiss

- 22:45 - Komentari (27) - Isprintaj - Link posta - Komentari On/Off

18.12.2006.
Čistoća je pola zdravlja...



Moja velika mana je to što sam prava "picajzla" kad je riječ o čistoći i urednosti svog životnog prostora. No, da to kažem s manje riječi – po horoskopu sam djevica.

Velika mana mog dragog je – opća neurednost. No, da to kažem s manje riječi – muško je (šalim se, šalim se, znam da ima muškaraca koji drže do urednosti).

Kad se spoje ta dva ljudska primjerka - on i ja - dobije se... još veći nered... Teško je pripadnicu mog horoskopskog znaka natjerati da se malo iskulira što se tiče urednosti svog stana, a teško je mog dragog naučiti da "molim lijepo, izvoli paziti da stvari koje uzme s jednog mjesta stavi natrag na to isto mjesto".

Izluđuje me to što ne znam gdje je daljinski za TV kad posegnem za njim na mjestu gdje inače stoji, ista stvar s daljinskim od klime, ili telefonom... što upotrijebljene čaše ili šalice od kave, nikad nisu u sudoperu nego na stolu, i to barem tri ... što makar jedna majica mora biti bačena na kauč... što roba za pranje nikad nije u košari za prljavu robu, nego uvijek PORED nje... što se pročitane novine nagomilavaju na stolu... i u WC-u. Pa, kad sam već kod toga, koji uopće gušt neki vide u tom čitanju novina dok sjede na WC školjci? Kad uđem u WC, meni je jedini cilj – obaviti to što imam i van... Dan ionako traje samo 24 sata, pa zašto bacati vrijeme niz WC školjku? :) Ali, tko zna, možda pri tome zaista propuštam nešto zanimljivo, pa molim onog koji to zna, da mi otkrije tajnu... :)))




S druge strane, ne smetaju me razbacani CD-i po polici, knjige po radnom stolu, i slične stvari koje ustvari predstavljaju kreativni nered... ali ovo gore pobrojano.... urghhhh....

Ma, ustvari moram mu priznati, a što se tiče njegove dosadašnje nemarnosti, što duže živimo zajedno da je sve pažljiviji i uredniji. Paaaa... čemu onda uopće ovaj post? Zato što sam u PMS-u i hvata me manija čistoče u onoj krajnjoj mjeri "kad i očiščeno i uredno nije dovoljno čisto i uredno"... :)))))








- 22:15 - Komentari (43) - Isprintaj - Link posta - Komentari On/Off

11.12.2006.
Svašta nešto...



Odustala sam od sivih parketa… Za sivu boju kakva se meni sviđa, potrebna je posebna obrada parketa, a to košta, ljudi moji… puno košta… tako da sam odustala. Ništa zato, već su meni drugi parketi zapeli za oko… :)))

* * *

Malo mi je čudan ovogodišnji prosinac. Nema zime, nema bure, nema kaputa, nema šalova ni kapa ni rukavica. Više mi ova "zima" nalikuje na jesen, nego na zimu. No, ne bunim se. Odgovara mi ovako toplotnjikavo vrijeme. Kaputi, džemperi, šalovi, debele čarape, pamučne babske glavno-da-je-toplo mudante… sve me to sputava. Ne znam hodati pod svim tim slojevima odjeće. Znam da je ove godine hit "slojevito odjevanje", ali daj ti meni ipak tanke majičice, dekolteiće, cipelice, kratke jaketice, suknjice, bermudice i ostale umanjenice… što manje – to poletnije... U zimskoj se odjeći osjećam kao žabac u tegli kiselih krastavaca… znači: grozno…

* * *

Ovih dana bi mi konačno i stambeni kredit trebao biti realiziran. Bit će onda "ajme meni"!!! Ne volim kredite (a 'ko voli?), grozim se banaka, užasavam se dvadesetogodišnjeg zaduživanja i otplata rata, strepim od rigoroznih bankovnih pravila, i zbog svega toga, mislim da ću se morati pozdraviti s bezbrižnim životom i lakim snom i smješkom na usnama, sjajem u očima i (polu)punom kasicom - prasicom… i reći ću "hello, noćne more i suze u očima… hello, prazni džepovi i zvuk zveckanja lipa… hello, lajanje na pun mjesec… hello hello hello…"


* * *

Eto tako malo mene ukratko... Jako ste mi nedostajali ovih dana koliko nisam posjećivala blog, pa sad odoh malo do vas vidjeti što je novoga… nadam se samo vašim dobrim događanjima i vijestima… :)))







- 21:30 - Komentari (31) - Isprintaj - Link posta - Komentari On/Off