četvrtak, 11.09.2008.

¤ . . . vrijeme prolazi . . . i proći će . . . ¤

eee da !!
i ovo je jedan od blogova koji iz dana u dan skuplja sve više i više "prašine" .. Zašto?? nemam vremena, volje, inspiracije !!
ali evo danas ga se sjetim .. Svoga Dnevnika !! ovdje je moje malo, majušno mjestašce u koje bježim kada mi dođe ono vrijeme, vrijeme sjete, sjećanja, tuge, nemira, ... Kada malo bolje razmislim tada ga se najčešće i sjetim !! Zašto tako nije kada sam sretna?? nee znam .. Valjda zato što mi sreću nije teško podijeliti s drugima, toočnije, pričati o njoj ! nekako te svi više vole slušati kada si sretan i kada im pričaš o nečemu lijepom što će i njih razveseliti, možda im čak i uljepšati dan !? ali s druge strane, glupo je ljudima pričati neke stvari koje te muče i žaloste i sve ostalo neugodnu, kada vidiš da ih to pomalo smeta jer se nekako boje da će tvoja sjeta preći i na njih !! * ((( Zato naglašavam odmah da nije potrebno čitati ovaj post !! pišem ga zato da mi bude lakše, da s nekim podijelim svoje osjećaje koji su se nagomilali i guše .. ))) * osjećaš se glupo, zboga toga + one stvari koje ti već same po sebi ne daju mira; temelja na koji samo dodaješ cigle i gradiš jednu viiiisoku zgradu .. jednu ružnu, nepotrebnu i potpuno suvišnu zgradu na svome srcu !
danas me opet uhvatilo takvo raspoloženje .. i pošto ne želiš i ne možeš o tome razgovarati, sjetiš se svoga Dnevnika koji je zasigurno već navikao na takva raspoloženja .. zatvoriš se u sobu, upališ lijepe pjesmice za plakanje i primiš se pisanja, izbacuješ sve iz sebe i prebacuješ to na papir (ili kud već?rolleyes) .. I nekako ti je i lijepo zbog toga, lijepo što ćeš se riješiti Toga, što će ti najvjerojatnije poslije biti lakše !
razmišljaš o svemu i nekako te stalno prati glas koji ti govori da si glupa !! ali to nekako u pozitivnom smislu .. i totalno to prihvaćaš, istina je !! Zamaraš se glupostima, točnije stvarima koje su drugima gluposti, stvarima za koje bi i sama htjela da ti predstavljaju gluposti, stvarima koje tebi znače puno, koje ti znače sve samo ne gluposti !!! takva si, tako funkcioniraš .. jaaadno !!
već pola godine se držiš jedne osobe kao pijan plota !! luuuda si, utuvi si to u glavu .. ona to ne zna, ne zna, ne poznaje te, ne zanima je, ne zna !!
*opet se svađaju, da bar možeš pobjeći...*
a ti se nadaš, uvijek se nadaš i čekaš, čeekaš do Neuma !! jednu subotu si uživala, sreeetna, presretna .. ali ništa, sve je bila samo igra, igra u kojoj si ti igračka ! ružno .. a ti?.. ti bi i dalje sve dala za tu osobu, kako sam rekla, vjerna bila iako nemam ništa s njom, kakva glupost !!!? ali zbilja, zamislite si da postoji neka osoba koja vas potajno voli i koja vam je potajno vjerna, bolesno znam, ali ta bi vam osoba onda bila vjerna i kada bi bila s vama .. ta osoba sam ja !! *glupača, tko još tako razmišlja?*
no dobro...
i tako odlučiš zaboraviti tu osobu *osoba A*, nekako ti malo neke stvari dopru do mozga i nekako se osjećaš povrijeđeno, zapravo više razočarano, razočarano u sve .. i onda se pojavi jedna druga osoba *osoba B*, lijepa osoba i poveseliš se da ćeš napokon imati nekoga drugoga o kome ćeš razmišljati samo da zaboraviš ovu prvu .. ali to kratko traje, sve padne u vodu, previše se ljudi upetlja, sve ispadne tako .. jaadno !
a jučer si gledala slikicu osobe B, osjećaj: onak .. a zatim ti je nešto govorilo da pogledaš jednu drugu slikicu, slikicu osobe A, osjećaj: ono !! nešto te smeta u grudima, grize, nije dobro; ali trudim se, jer zbilja nije fer, zbilja nije !
danas vidiš osobu B, uživaš, sve je ok, sve je super .. poslije nastave sjediš pred školom i najednom te obuze ta sjeta, sjetiš se jučerašnjih slika i osjećaja, fuj, da ih bar nema, da bar imam ledeno srce !! i onda najednom, gledam u pod, razmišljam, dignem pogled i ... i ... vidim osobu A ! zastanem, zastane mi sve, skužio me, znam da je, ono lamatanje rukama mi nešto govori, nije bitno što, ali nema pozdrava, jednostavno nisi mogla dovoljno čekati nego si spustila pogled, užasno !!!
ali znaš već nekako (zapravo ne znaš, ali znaaš) da joj nije stalo, pa valjda bi se javila barem jednom da je, zar ne ?? ? da !!
osjećaš se jadno, eto !!! nemoćno ! glupo ! zato što ti je još uvijek stalo što god rekla .. i kažeš sama sebi da ne razmišljaš o tome, da su to gluposti, da će sve biti u redu, ali nekako to još stoji u tebi i prvo se moraš toga riješiti ...
nisi kao drugi (oprostite vi drugi, ne mislim na vas kao pojedince, nego na veliku većinu, većinu s mojega stajališta) .. želiš pokušati s jednom osobom i onda se sama uvjeriti da ne ide i tek onda krenuti dalje, i ne zanima te nitko drugi, nije ti potreban, ne možeš tako, čudno je o tome pisati ..
ali evo sada si odlučila .. pustit ćeš ju !!! vidjeti što će biti s drugom osobom, ako kojim slučajem upali i sve bude onako kako treba, super; a ako ne ... pustit ćeš dvije osobe i jednostavno se više ne zamarati s takvim stvarima .. i nećeš razmišljati više o tome što si mogla učiniti a nisi, i gristi se ... jer je i ona mogla učiniti dosta toga !!
zamršeno je to sve .. zbrka je u mojoj glavi, puno misli, previše osjećaja, svega ..
eto ! odluku sam donijela, još će me štrecnuti kada vidim osobu A, protiv toga ne mogu, ali neću se više mučiti, a to je najbitnije !!! ne vjerujem da bi išta moglo biti i sa osobom B, tako da ću i to eliminirati ... ali znate da se ja uuuuvijek nadam !!!

=)14:45 | Komentari (51) | Print | ^ |

nedjelja, 17.08.2008.

... ma joooj ...

čavo ljudofi

evo nečega što ste čekali jaaako dugo, hehe....kratkog posta.!!!...
htjela sam samo reći da sam jako sretna i da se osjećam super i da ne želim da taj osjećaj nestane i da me jaaako strah, ali baš jaaako...želim sve srediti i da ostanem sretna(napokon), da se sve samo napokon sredi....
... ma joooj ...
eto...


21:24 | Komentari (31) | Print | ^ |

nedjelja, 10.08.2008.

eeeeeeefoo meeeeeee...jea x)

eh...efo ja napokon dobila neku bjednu volju da nešto bjedno i napišem!..tako je ovaj post za sve one koji niiisu kao i ja nekako već izgubili volju za pisanje postova, komentara i uopće držanje bloga!!..wave
i od kud da krenem??..ipak me nije bilo o-ho-ho...ali se nije ništa specijalno ni događalo...rolleyes..
hm??..eureka!!
pa moooore, hehe zubo pa da krenemo skroooz iz početka...
od 21. do 28. sam zahvaljujući treneru imala besplatano ljetovanje na Pašmanu u Tkonu, jea thumbup!.. Trebali smo biti u nekom dječjem kampu, kao kampu, tak nešto, u biti, i sat vremena dnevno učiti klince plesati!.. ma kooo Bog rofl to je organizirala županija za klince slabijeg imovinskog stanja, nice sretan! Trajalo je ukupno 3 tjedna a prvi tjedan smo išli Nina, Hans i ja.. Luuudnica zagarantirana naughty.. Ne da mi se baš sad opisivati kako je bilo, ali ukratko, bilo je preefenomenalno, legendarno, suuper!!!.. Klinci su mi se brzo zavukli pod kožu; s ostalim voditeljima smo se stalno zafrkavali; jedno veče otišli do Ugljana i gledali malo Giulianov koncert, neki tamo; letjela u more, hehe, hvaaala Miro and his dream team nut; nabila guuzu tada, šteteee li; borili se protiv "podstanara", joj, joj, fala Bogu prošlo je, hehe yes; smrznuli se ko piiip u šatoru; naslikavali stalno, tj. Ljupino je stalno slikao, a efekti su mu legendarni; jednom nas netko napao "bombom" i to onom dimnom, hehe rolleyes; tuširali se u ledenoj vodi, ali hvala Bogu da me Vinodol navikao na to, braavo za Vinodol; upoznala se s "kumom", hehe; pretrčao ogromni štakor ispred nas, valjda to tamo uzgajaju, a ni pauci im bogmeš nisu ništa manji, bljaaak; i tako....ludnica all the time!!..party
efo i malko slika...da si dočarate...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
oovo je sam početak...Hans, Nina i Žućo u Vukovoj Gorici...naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
a ovo je Tkon s trajekta....maaali gradić...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
postavljanje našeg šatora...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Hans i ja ližemo veeeeiki sladoled...i mali Starčević upo, hehe, cutec mali...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nina i ja...cvijeće cvijeću...hehe naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ljupino na djelu...hehe...rofl

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nina, Hans i ja.....nice slička..valjda zato što sam i ja dobro ispala...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
brrrrrrrrrrrm, brm, brm, brm....Hans baš ne može bez svoje poljoprivrede...naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Andy and me....jea thumbup i mali Matej i Dora..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
e ovo mi je zakon fotka..slikala sam to u crkvi tamo....prefenomenalno...to je za moju Pleshu..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo smo Lukrecija, ja, Marina, Tamara, ne mogu se sjetiti kako se zovu ove dvije cure, Vinko, Luka, Marijan, Renato i Matijas....legende male. party

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Hans i ja....i moja noga..heh naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
a ovo smo Nina, Jasmina, Miki Maus iliti Ivor, ja i Hans...vooditelji..bar neki od njih..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
i zadnja sličica....dolazak druge smjene...Anči, ja, moj blacek Cibi, Ivka, Hans i Nina.. niiice smijeh

svela sam ove slike na minimum jer sam oko 30 izabrala, al nebi išlo.....i stavila sam one najnormalnije, hehe zubo
a kad sam se vratila sve mi je bilo tak čudno u Bjelovaru i stalno sam se šetala i uživala.....a u nedjelju su me moje kumice zvale na bazen...a reko zašto ne, čudo da sam pristala jer je mene sram ići tu na bazen i glupo mi je to, ali uživala sam!.. kooomada ko u priči, sva sam se zabalila, heh naughty vidjela puno poznatih, našmurala se, napila, nadopunila boju s mora i uživala u zezanciji s kumicama!..hvala vam cure yes
evo i tu slikica...
slikale smo se sa svim mogućim efektima...hehe zubo
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sivo - bijelo.....Željkic and me yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
e ovo je nešto...nemam blage šta...ali je užasno.....i još smo se namjerno iskesile da nam zubići bude clni.....dš zubo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo je fora slikica...i nemam blage koji je to efekt....ma za ni jedan ne znam...???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
dobro ovo znaam..ovo je skica..ludo je..baš mutavo...nut

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo je nešto plavo...možda čak ima i neke veze s morem.... ?? rolleyes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
i ova je normalna...kolko tolko...heh naughty to smo Željkic, Anuška i ja.... smokin

i još mi je valjda ostao samo grad jučer...
ma bilo je super....moja Myra i ja išle zajedno prvo u Havanu!..srele Božu i Marka i Marko platio pijaču, pila se sangria, prvi put i nije bila Bog zna šta, Markec veli da je u Španjolskoj bila bolja i dabome da mu vjerujem!...i onda na par minuta otišli do Tarkusa pronači Cikača jer ga Markec nešto trebao, nismo ga našli, vratimo se kad ono sve puno, čooovječe, ko bi reko da se u par minuta sve može popuniti, pa smo sjeli gore...popila pivu, srela Mariju nakon sto godina, super se napričala s Markecom, rekao mi je da sam pametna, hehe smijeh, Myra trošila moje besplatne na neka dva komada, tak i treba naughty..poslije smo otišli do Kaktusa, vidjeli da nema ništa, pa iz zezancije otišli do Sedmice...dečki ostali a Myra i ja otišle do Saleta i Crnog jer je Saletu poslije ponoći bio rođendan, osamnaesti, jea party u to ime.. party nečem dalje...pa na kraju završile ne znam gdje?? ?? znam da smo i svako malo bile s mojom Valentinom i Anjom i da sam se slikala s Valentinom i da je slika lijepa ali je ne smijem staviti jer sam joj obećala, hjooj; i da smo na kraju bile s Macom, Pucom, Elvisom i Markom u Ivu i Sedmici i Tarku i da sam se nasmijala...a najbolje mi je bilo kad je Puc izjavio da se trebao zvati Sebastijan!!....hehe, Sebastijan rofl ludnica..poslije su me nagovorili pa sam išla s njima pjehe doma......e a tu smo se zaje.. sto na sat.....neke sklonosti su izašle na vidjelo, hehe naughty ma bilo mi je super!!..onda nam se i Jukić pridružio....ma bilo mi je lijepo, a dečki su legende!! thumbup
i eto ljudofi...to bi bilo to od mene za sada...ko zna kada ću opet pisati, ne znam ni kako mi se danas dalo??
eee da
nemojte ne gledati naše rukometaše na olimpijadi, ok???
kad sam se vratila iz grada gledala sam tekmu, a sad gledam i repriizu i uživam!!...spucali smo Španjolce, i idemo dalje!! hdz zna, heh nut
znači ljudofi gledajte naše i navijajte....
eee da sam dečko..igrala bih rukomet stooo posto!! a jučer je malo falilo da prođemo Myra i ja ispod duge, kmee
aje wolim vas sve
cmok weliki
paa-paa i jedan preplanuli mahan
mah

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Myra and me party f4e


12:17 | Komentari (42) | Print | ^ |

srijeda, 16.07.2008.

".....sve prave su ljubavi tužne....."

ljudofi moi efo mene opet
wave

ofo će biti jedan glazbeni postić...jeeeej.party...ali Anči ne kopiram te....samo da to prfo naglasim....ali samo sam Vam htjela javiti da sam sada ok..yes..bila je to još jedna prolazna faza...wave..imam ja takvih !! a to vam je zato što je kod mene sve ili crno ili bijelo....nema sive u mojem svijetu....to mi je i Sanela rekla...jedna cura s treninga kada smo pričale o turnirima i tako...o svemu...i sada se tek slažem s njom....sada tek znam da je govorila istinu.....

"....It's kinda funny how life can change
Can flip 180 in a matter of days
Sometimes love works in mysterious ways
One day you wake up gone without a trace

I refused to give up
I refused to give in
You're my everything
I don't wanna give up
I don't wanna give in

One love - for the mother's pride
One love - for the times we cried
One love - gotta stay alive
I will survive
One love - for the city streets
One love - for the hip-hop beats
One love, Oh I do believe
One love is all we need..."


tako su mi nedjelja i ponedjeljak do negdje 6 sati bili crni, a onda je Netko u ponedjeljak u moj život donio bijelu boju...

"....Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more

Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice....."


tada sam sama sebi priznala jednu stvar....a to je da mi se Netko sviđa, i to jako....nisam sigurna koliko je to zapravo dobro...ali mama mi je pomogla, barem malo....a tko će drugi ako ne ona...rekla mi je da onda više ne glumim, da priznam sama sebi da mi se sviđa i da se nosim s tim, da se ne pokušavam riješiti toga, da uživam u tome, jer da ona vidi da me to čini sretnom više nego išta, da me veseli sama pomisao na Njega, razmišljanje o Njemu, sjećanja, uspomene, da ne pokušavam pronaći ljubav na brzinu, pronaći je negdje gdje i sama vidim da je nema, ne glumiti ljubav, nego ostaviti da sve bude kako je, voljeti u mislima, na daljinu, i vidjeti kako će sve ispasti na kraju.....svidjelo mi se to...sad vidim na koga sam naslijedila mogućnost takvog lijepog izražavanja...hehe smijeh..hvala joj na svemu....

"...Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love......

But nothing's greater than the risk that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe....."


hoće li se to doista ikada srediti??ne znam....hoće li ljubav nestati s vremenom??...ili možda biti uzvraćena??...hm...bilo bi jako lijepo......ali nekako, nada je jednako jaka, ali vjerovanje je malo oslabilo...nekako nisam previše sigurna da je to moguće...iako sam i dalje zbunjena....moje redovito stanje...voljela bih to, trenutno više nego išta na ovome svijetu...više od ljubičastih starki.....a moji najbliži jako dobro znaju što mi one znače u životu.....kojom ih željom i jakošću želim..

"... If birds flying south is a sign of changes
At least you can predict this every year.
Love, you never know the minute it ends suddenly
I can't get it to speak
Maybe finding all the things it took to save us
I could fix the pain that bleeds inside of me
Look in your eyes to see something about me
I'm standing on the edge and I don't know what else to give..."


ova pjesma je zakon....ljubav...fakat je ne možeš predvidjeti....njezini su tokovi nepoznati ali čudnovati.....božanstveni....zar ne bi bilo super kada bi svatko mogao naći svoju srodnu dušu.??..ljubav svoga života...nekoga s kim ćeš provesti ostatak svoga života...u sreći naravno...tada bi sve bilo idealno.....i lakše bi se prolazilo kroz život jer bi imao ljubav uz sebe......najjače oružje...koje sve pobjeđuje...barem bi trebalo...

"....Te busqué debajo de las piedras y no te encontré
En la mańana fría y en la noche te busqué
Hasta enloquecer
Pero tú llegaste a mi vida como una luz
Sanando las heridas de mi corazón
Haciéndome sentir vivo otra vez....."


zanima mi zna li On da ga volim...??..da mi je stalo do Njega??..da bih uvijek bila uz Njega i brinula se..??..hehe, pogotovo sada...blizu smo si, svaki bi dan mogla biti uz Njega....zna li da nemamo jednako razmišljanje i viđenje vremena koje smo proveli zajedno..???.sjeća li ga se??..željela bih da mi kaže gdje sam pogriješila??...ispravila bih to, sigurno...mrzim nekome činiti zlo, lagati, a pogotovo osobi koju volim i poštujem.....mami ne mogu lagati, a niti ne želim...puno puta je dokazala da joj mogu sve reći, bez imalo straha, a ona će uvijek pomoći...zašto joj onda lagati, kada je to sve dokazano....??..zato ću ja njoj dokazati da to vrijedi obostrano....voljela bih to i Njemu pokazati...bi li mu značilo išta??..da jedan dan mogu biti duh, provela bih ga uz Njega..probala bih pronaći odgovore na ova pitanja....možda bi mi srce napokon bilo na mjestu...možda...

" ...Fly along with me, I can't quite make it alone
Try to make this life my own..."


i strah me.....kako će ovo sve završiti...sada me još ne boli toliko....živim od sjećanja i misli...od ljubavi....neuzvraćene??..hoću li biti povrijeđena.??...još jednom...ako hoću, znam da će to biti najjače do sada....

"....Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid...."


boljet će....znam da hoće....

"....Everything I know, and anywhere I go
It gets hard but it wont take away my love
And when the last one falls
When it's all said and done
It gets hard but it wont take away my love...."


ali preživjet ću...hoću....znam da hoću.....jer još uvijek imam nade...još uvijek vjerujem....vjerujem u ljubav.....pronaći ću je....znam da hoću...neću biti kao ljudi oko mene....barem se nadam....

"..At first I was afraid.
I was petrified.
I kept thinking I could never live
Without you by my side.
But then I spent so many nights
Just thinking how you'd done me wrong.
I grew strong.
I learned how to get along.

I will survive.
As long as I know how to love
I know I'll be alive.
I've got all my life to live.
I've got all my love to give.
I will survive.
I will survive.

It took all the strength I had
Just not to fall apart.
I'm trying hard to mend
The pieces of my broken heart.
And I spent oh so many nights
Just feeling sorry for myself.
I used to cry.
But now I hold my head up high.

And you'll see me with somebody new.
I'm not that stupid little person
Still in love with you.
And so you thought you'd just drop by,
And you expect me to be free.
But now I'm saving all my lovin'
For someone who's lovin' me. ...."


ali neću se mijenjati....neeću...biti ću ono što jesam.....jako bljesava kada sam zaljubljena....uz sve leptiriće, kod mene se javlja......manjak mozga...moglo bi se tako reći.....kada ništa ne funkcionira.....diviš se i pitaš kako uoopće živiš..?..jer ne osjećaš ništa......kao da ne postojiš....nevjerojatan osjećaj....ali nije dobar..jer onda si presmotan...i ništa ne možeš napraviti onako kako želiš...sve se smulja....sve padne u vodu...i poslije žališ...je li to razlog zašto Mu se ne sviđam??..ali nisam ja kriva...znaj..i to bi željala promijeniti...ali Ti si kriv...ako već tražimo krivca..jer Ti tako djeluješ na mene....nema mi pomoći..

"......I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me..."


zanima me...kako će to sve ispasti??..kada ću Ga vidjeti??...kako će ragirati...??možda bolje da me ne pozdravi...znala bih da Mu nije ni malo stalo...ali željela bih da mi se nasmije....jer ima prekrasan osmjeh....anđeoski...ma On je moj anđeo...sav...i zanima me...je li ova pjesma istinita??

"....Thought love was
Only true in fairy tales
Meant for someone else
But not for me

Love was out to get to me
That’s the way it seems
Disappointment haunted
All my dreams

And then I saw his face
Now I’m a believer
Not a trace
Of doubt in my mind

I’m in love
I’m a believer
I couldn’t leave his
If I tried

I thought love was
More or less a given thing
But the more I gave the less
I got, oh yeah

What’s the use in trying
All you get is pain
When I wanted sunshine
I got rain..."


samo znam da kraj ne želim priznati istinitim.....treba se boriti....a ako izgubiš barem znaš da si se borio i neće ti biti krivo...a kada pogledaš za što si se borio...još manje...

eto...
moje srce sada govori ovo...sada je sve bijelo...tako je bolje..hvala Mu...
pozdravlja vas vaša Zaljubljena
cerek
na žalost ili??


P.S.
pošto sam jako zadovoljna ovim postićem nečem vam pisati novi kako bih vam rekla da sutra, točnije u ponedjeljak ujutro u 6 sati, sa autobusnog kolodvora, putujem na Pašman, s Hansom, Ninom i nekim klincima koje ne poznajem, dobro možda neke, ipak.....
ide se kupati i plesati, družiti i pržiti, škicati komade i bijeliti hlače, hehe....sve što volim.....
jučer mi je bilo super.....Myra mi je bubana pa nije išla do grada naveče a i nisam joj danas stigla sve ispričati.....samo držim fige da mi ozdravi što prije a kad se vratim, ples do zore....sam ne znam gdje....ah, ma ne brinem se, nas dvije uvijek nešto smislimo...hehe
eto...pričat ću vam o ovoj suboti već kad se vratim s mora.....
nadam se da će biti i slikica.....
aj čavo sad..
idem se spremati..
hjooj tako me trta jer se bojim da ću nešto zaboraviti...i tak...
aj ljudovi woim was i swi ćete mi faliti tako da mi je drago što sam se oprostila od vas sinoć....jeeeej
pogotovo će mi faliti moja Myra.....ma Myra samo mi ti ozdravi a onda kad se vratim si samo moja...hehe...ups....pussa
čavo ljudofi...


16:12 | Komentari (64) | Print | ^ |

ponedjeljak, 14.07.2008.

Living is just a waste of death...

... Dear Diary ...

U zaDnje vrijeme sam Dosta razmišLjaLa...
*ne znači to Da inače ne razmišLjam !! samo sam saD Dosta razmišLjaLa o oDređenim stvarima..*
i tako ovaj put nečem pisati o suboti i tome kako sam se zabavLjaLa iLi "zabavLjaLa", ne bih ni sama više znaLa .. nego maLko o tim mojim razmišLjanjima .. više nekim probLemima koji me muče, aLi šta Da raDim ..?
a i nisam baš nekog raspoLoženja Da bih pisaLa o zabavLjanju subotnjem, ono je više nastavak kraja zabavLjanja subotnjeg, kaDa je sve nekako samo oD jeDnom paLo u voDu ..! jer pričiniLo mi se Da sama sebi gLumim samo kako bih misLiLa Da sam zaboraviLa i Da je sve baš suuuper !! iako, iskreno, tako sam Lijepo znaLa još jučer o čemu pisati, aLi stigLi gosti a otišLa zamisao .!. očito joj se nisu sviDjeLi moji kumovi, heh... šaLa maLa !!
a šta Da vam saD kažem ..? osim da me opet počeLi zafrkavati isti, stari, aLi saDa očigLeDno vječiti, probLemi iLi Vam stvari koje meni stvaraju probLeme .. neke jaDne stvari, za mene probLemi, razLozi Lošeg raspoLoženja..
e pa tako je saDa jeDna oD tih stvari vezana za mene, moju pripaDnost ovom svijetu, bolje rečeno, LjuDima !.. DobiLa Dojam Da ne gLumim samo ja sama sebi, nego Da me gLuma okružuje i Da ništa nije zapravo onako kako izgLeDa, Da sve viDim potpuno krivo, nekim svojim očima koje ne pripaDaju stvarnom svijetu !!. sama sebi gLumim jer si govorim kako mi nije staLo više, kako sam sve zaboraviLa, kako ću zanemariti, kako mogu živjeti bez toga i nastaviti normaLno daLje, kako mogu nešto promijeniti, ukLjučujući sebe, kako ne žeLim razmišLjati o tome, kako nije bitno, kako me ne boLe uspomene ... aLi shvatiLa sam Da ne mogu više gLumiti jer postaje još gore ..
što se tiče te pripaDnosti, kako sam se izraziLa .. nije nimaLo Lijep osjećaj kaDa Dobiješ Dojam, barem se naDam Da je to samo Dojam, Da svi gLume oko tebe, Da zapravo nikome nije staLo, Da misLe samo sami na sebe hoDajući preko Leševa Drugih .. a gore je kaDa ti se pričini Da među tim Leševima, negDje onako u DaLjini, viDsebe .!. i pitaš se ... što ti faLi ? je Li uistinu stvar u tebi ? zašto nitko ne može biti iskren i reći ako te ne poštuje ?
ne voLim gLumu .. okušaLa sam se u njoj, aLi se nisam osjećaLa kao svoj na svome .. gLumiti nekoga, a ne biti sam svoj .. nije išLo .. biLo je čuDno i teško, meni totaLno gLupo gLumiti ono što nisi .. u meni se pojavio strah Da LjuDi ne bi po toj uLozi misLiLi Da sam to zapravo ja, Da sam ja takva osoba !!
Laganje ..? još jeDan način Da LjuDi steknu krivu sLiku o tebi .. to se oDnosi na to kaDa netko svoju sLiku o tebi nameće Drugima i onDa i oni stvore takvu sLiku o tebi .. zar to nije tužno ??
i to me DovoDi upravo Do toga Da onDa svi gLume .. očaraju te, počneš im vjerovati, raDuješ se jaako, a onDa ... nož u leđa a šta Drugo !! i sve se opet nađe u voDi, a ti među Leševima ..
onDa kažeš sama sebi Da više nikome nikaDa nećeš vjerovati, aLi zar onDa i ti ne počneš suDjeLovati u gLumi .??. onome što toLiko prezireš ?..
i onDa ne znaš ... jeDnostavno ne znaš ... ee to su Dvije riječi koje ja često koristim !!..
čuDe te postupci nekih Ljudi .. ne kužiš .. gLupo je ..
a znate što ?? možDa je zbiLja stvar u meni .. možDa se ja previše naDam, previše sanjam ? možDa zbiLja treba kroz svijet proLaziti kao sebična gaDura i možDa će taDa biti sve boLje ?? možDa je to kLjuč svega ? možDa zbiLja LjuDi koji me okružuju ne gLume nego ih ja ubacim u svoj svijet *svijet u kojem obožavam biti, moj svijet* i onDa sve ispaDne savršeno, a kaDa to u stvarnosti ne ispaDne tako, ostanem razočarana .. e Da .. razočarana ..
Da Li to znači Da ne smijem sanjati ? Da se ne smijem naDati ? vjerovati ? Da ne smijem uživati u svojem svijetu ??
ako to Doista to znači onDa ću ja teško živjeti .. jer sebe ne mogu promijenti .. ni Druge .. možDa bih mogLa postati Lošija .. viDDa ! aLi zar to ne bi opet biLo moje vjerovanje ?? a to ne bih smjeLa ... to meni preDstavLja jeDan kLupko .. kLupko kojim se bezveze zamaram, iako sam uvijek uživaLa raspetLjavati stvari .!. ne znam zašto ?
i znam Da se ne bih trebaLa zamarati tim jer je život kratak i samo se mučim bezveze umjesto Da se zabavLjam, aLi kaDa sam zaDnji put rekLa Da se neću zamarati ničim, nije mi uspjeLo .. ni pretprošLi put .. ni onaj prije njega ..... opet su se javiLa neka pitanja .. čuDno ?
i kako možete skužiti, sve se vrti u krug .. ja koja bih se trebaLa promijeniti kako se ne bih mučiLa, moji pokušaji, pa paD, pa tako u krug ..
kaDa bih bar mogLa saznati što mi uistinu faLi, što to smeta Drugima kod mene, što to imam Da tjera sreću oD mene ??? kako Da se ponašam, što Da raDim kako bih DostigLa tu sreću, to poštovanje čovjeka kao čovjeka ??
ne znam ....
i sve opet ispočetka ........

LIFE DEATH
*crveno* *žuto*

*kako je samo munjeno kaDa prtLjaš po kompu, pokazuješ gLuposti kumi, sLušaš gLazbu, zatim oDLučiš pokazati nekoga kumi, otvoriš prvu sLiku toga i počne pjesma Crazy LittLe thing caLLeD Love ... munjeno ... aLi istinito ... vi skužite što je to istinito !!*


10:42 | Komentari (98) | Print | ^ |

nedjelja, 06.07.2008.

..o jednoj zakon suboti.....zahvaljujući prijateljici svih vremena.....and the Oscar goes to.....Myra

pa ljudofi moji zahvaljujući vašim komentarima pišem još jedan postić..
kobili se nado, ha??
bit će ovo kratak postić s izvješćima subotnjim...
smokin
pa tako sam vam se ja počela spremati oko 13.....
i taman mi je bilo dosta....
nut
u 5 sam trebala biti kod Hansa a stigla sam čak i ranije.....
kobili se nado???..again..
zubo
kod njega mi je bilo prefenomenalno.....
prvo sam ja njega zvala na pizzu, onda je on mene stalno nudio bananama i na kraju sam i pristala....
a štaš...
naughty
i bila je doooobra banana...
njami
pa smo slušali Hansovu omiljenu glazbu ..
dead
i zafrkavali Martinjakušu na msn-u.....
točnije Hans je pisao gluposti kao da to ja pišem....
a bogica Ana, šta će si pomisliti....
nut
i gledali smo gimnazijski godišnjak 06/07....
i komentirali ali sve dobro....
i ja sam nešto iskomentirala što me kasnije koštalo....
hjooooj
ja i moj dugački jezik....
dead
i tako smo se on i ja morali naći s Myrom kod pošte u 8 a Hans se tek u pola 8 počeo spremati....
mislim si, gotovi smo kad nas se Myra dočepa....
ali nismo jako kasnili a i Myra je bila dobre volje...
ona i ja smo išle u štiklicama....
jeeeeej
party
i čak smo izdržale do kraja i nisu nas noge boljele....
bar ne jaaako..
zubo
kod Gimnazije smo sreli Maju, Dajanu i Senku i završili kod Rocka.....
u susjedstvo nam došli prijatelji murjaci ali sve je bilo ok....
bavili su se nekim tipom koji nije imao ni vozačku ni osobnu ni ništa.....
pa im onda valjda mi nismo bili problem, a možda nas i nisu vidjeli iako ja mislim da jesu...
smokin
poslije smo Hans, Myra i ja otišli do Havane.....
a pošto je bio reaktor-votka party Myra i ja smo odmah počele drmati po tome...
party
5 komada i dobiješ poklon....
kemijsku i upaljač, a mi se napalile na muške bokserice....
naughty
hjooooj
Myra sljedeći put moramo popiti više....
zubo
a Myra i ja se sprijateljile s konobarom....
zakon lik, nema šta...
čak nas je i častio jednom rundom....
tnx
smijeh
e čovječe što smo Myra i ja valjale......
baš mi je bilo super...
smijeh
poslije su nam se pridružile cure pa smo se svi zezali.....
a onda smo Myra, Hans i ja otišli do Iva pozdraviti moju Walentinu.....
i tamo smo se zafrkavali.....
ma u glavnom zafrkancija svuda......
nut
kad mi se vratimo u Havanu a cura više nema......
a ništa...
ajmo do Zume vidjeti jer možemo proći kao starije koke....
smokin
i prošle nas dvije a i Hans kao stari pjevac.....
zubo
mađutim tamo ništa...
samo Marko ali......
ni to baš nije bilo Bog zna šta....
yes
pa ajmo nazad u Havanu.....
ali prvo po nešto za jesti..
njami
kupio Hans neke krekere u PPKaju......
i mi to manđamo, kad evo onog događaja vezanog za godišnjak...
preko puta Iva, na čošku naughty, stoje neka 2 dečka i ispali Hans da eno onog dečka za kojeg sam komentirala da mi je baš sladak i da će me upoznati...
ja onak ne....
ali kaaaasno..
Hans i Myra naravno već krenuli preko ceste....
i dođemo mi do njih a čuješ Hansa....
"ova cura misli da si zgodan i htjela bi te upoznati"
a jaaa onak
eek
zemljo otvori se....
headbang
i dobro upoznala se s njim i još jednim dečkom kojeg znam iz IV. osnovne i čak sam se normalno ponašala.....
i mislim da čak nisam pocrvenila....
bar tak mislim.....
pojeli nam oni sve kekse i mi onda lijepo otišli do Iva da Hans vidi ove svoje iz razreda....
Myra i ja pričale s Igorom i Vanjom, Hans sa Sarajom i Nevom i ako je još tko bio ne sjećam se.....
rolleyes
i na kraju otišli još onak za kraj u Havanu.....
tamo se opet vidjeli s onim "mojim" dečkom....
a ne znam šta da kažem drugo....
glupo mi je reći ime.....
i ja bljesava zaslužna za to što je uzeo moj i Myrin broj dok smo ona i ja njegov zapamtile još na čošku....
naughty
sad čekam da se javi...
ali mislim da će biti ono čeekaj, čeekaj do Neuma....
yes
tad sam upoznala i Myrinog bratića......
i njegovog frenda Matiju ali Myra bi mogla pričati više o tome....
yes
i onda smo išli kući...
svi sretni i zadovoljni !!
jeeeej
party
a sljedeća subota je Dan D jer Myra i Vegica slave rođkase i mora nam biti još bolje nego ovu subotu....
Myra samo da sam ja s tobom i znam da će mi biti super.....
smijeh
i ljudi moji tad će vam moja Myra napokon imati 17 godinica....
jeeeej
party
hhehe
i etogac to bi bilo to....
fakat sam nešto glupa u zadnje vrijeme i postevi su mi takvi
ali šta da vam radim kad toliko komate.....
zubo
ali nije da se bunim.
samo vi nastavite.....
cerek
etogac
pozzam vas sve
a najviše svoju Myru, Walentinu, Hansa, Acu, Maju, Dajanu, Senku, Mirelu, Irenu, Pleshu, Juliju, i sve s kim sam bila u nekom kontaktu ovu subotu...
naughty
i šaljem wam swima puuuuno pusa
i wojim was
wajda znate....
aje
*cmok-cmok*
i
teletubisi kažu boook
mah
ewo wam jedan zgoreni mahan....
čavo
kiss


i bila sam jaako zločesta curica.....
rolleyes
i nisam spomenula da je prvo koga sam vidjela kada smo došli Hans, Myra i ja do Gimne, bila moja Aci......
kiss
Aci sorry što to nisam spomenula.....
bila je s prijateljicom i izgledale su suuuuper.....
njami
prave mačke, neeeema šta.....
fino
nadam se da se ne ljutiš....
i još uvijek nismo plesale....
e pa moramo
pussa
kiss


21:27 | Komentari (111) | Print | ^ |

srijeda, 02.07.2008.

eewo nas i u 31 postu...upadajte 8)

kao što i naslov kaže..
31 post....
čovječee !!
eek
ko bi reko da ću ja ipak uspjeti toliko zadržati blog....
rolleyes
a sad i da hoću ne mogu ga se rješiti...
yes
barem ne skroooz..
nono

pa boook ljudofi moji.....
me is back again !
njami

damn
a sad moram ići istrpavati drva k miloj baki....
pa wam ewo ostawim da imate gdje ostavljati komiće...
a onaj post mi pliz ne dirajte jer mi se jaaako sviđa onaj 111 broj..
pliiiizzzzzzzzzz..
aj pa se vidimo ubrzo...
ciao
wave

hjooooj
zijev
ewo me.......
sva sam umorna....
a uskoro ću i ja imati drva za slagati....
ma hijooooj..
cry
ali dobro....
a o čemu da ja vama pišem ljudovi moji???
rolleyes

ewo ja sam wam bila s Myrom, Julijom, Valentinom, Crnim, Saletom i Babićem u školi i pomagali smo profesorima što im je god trebalo a za uzvrat bi nam to trebali pisati kao praksu....
super jelda...?
smokin
u ponedjeljak smo bili na upisima i baš mi je bilo zakon, tako sam se nasmijala.....
zaaakon !
thumbup
to su likovi koji će s nama u smjenu pa sam škicala prvačiće....hehiČ
naughty nut
i ima jedan crni kovrčavi naughty lijepi i jedan plavi za kojeg je Crni rekao da je za mene....
neemojte gledati na to što su prvi razred.....pa ipak sam ja poznata pedofilka.....
rofl

onda..
u nedjelju sam bila kod svoje Myre pa smo ležale na koži i zamišljale...svašta....hihiĆ
zubo
a poslije me mama zvala da su Davor, Plevnik i Ančica došli po mene doma i da im se javim..
pa smo se onda nas dvije našle s njima u parku..
a onda došao Jurica i za njim još hrpa bajkera.....
a Myra i ja odmah šenule...
naughty
reći ću samo da je bilo svega....
svakakvih gluposti....
i jedan mali koji ima nešto protiv mene i mojeg bicikla...
hššš...
zubo
e dečec sad ga farbam i nečeš moći imati ništa protiv njega...
belj
a ja ostajem i dalje mutava pa ćeš onda protiv mene moći....
belj
u glavnom...
bilo mi je leeegendarno...
baš sam se izguštala..
weee
party
kad ponavljamo???

onda je Myra u ponedjeljak bila kod mene...
ležale smo vani na terasi u ljuljački i pričale o dečkima i ljubavi i maturalcu i tak.....
i baš mi je bilo lijepo
hjooj Myra moja baš te wojim !!!!!
mi ćemo sto godina biti dream team....
smokin

na more sam mislila da neću ići....
i neću ići....
ali s roditeljima...
naughty
trener me danas zvao da pita da li bi htjela ići na tjedan dana na Pašman??
išli bi Hans i ja besplatno, od 21.07., uz uvjet da svaki dan na sat vremena pomažemo voditi tečaj plesa djeci socijalno ugroženih obitelji.....
maaa kuš bolje...
nadam se samo da će me roditelji pustiti samu i da neću imati crvenih probljema....
blabla

a onda 25.08 i maturalac...
eeeee jedva čekam, čovječe....
idemo Prag, Berlin, Krakow iiiiiiiiiiiiiiii Aushvic....
weeeee
baš željim ići tamo....i dam se kladit da ću bečati ali nema veze, želim to vidjeti, želim vidjeti što je jedan bolesni um, koji vodi druge praznoglavce, u stanju učiniti.....
vjerujem da će to biti jedno predivno iskustvo i put k još boljem......
sretan
a i još jednu stvar željem....
željem mami kupiti u Berlinu parfem "Ravisa" i narukvicu ili prsten (ili i jedno i drugo) od koralja !!
zato drž'te fige da uspijem.....
yes

i eto
mislim da bi to bilo to....
owu subotu napokon idem wan..!!!
idem sa svojom Myrom, nadam se i Dajanom i Majom, i naaaadam se da ću vidjeti Walentinu i Ančicu i Cibija da plešem malo s njima, i Aci naravno......
smijeh
a sljedeću subotu Vegica i moja Myra slave rođkase pa će biti svega....
hjoooj
hedva čekam..!!
njami

a moja Maja i Ančica odu na maturalac u čevrtak pa im želim sretan put i da se super zabave i da sve bude super.....
yes
wojim te Majo, zabavi se i za mene.....
i kuuupi štogod.
hihiĆ
zubo

a Plesha je rekla da će doći do Bjelovara i javiti mi se....
pa ja čeeeekam maji pičkanu moj......
naughty
a sutra idem s Dajanom na kavicu, najvjerojatnije u Tark, a možda poslije odemo i do parka...
jeeeeej
nut

jednu osobu nisam vidjela već gotovo mjesec dana....
a možda je tako i bolje....
samo nisam sigurna za koga
namcor

aje.....
pozzam was i fučkajte ovaj zadnji dio gore....
wojim was swe...
a to sam wam ja !!
cool
uživajte i javljajte mi se......
čavo
mah

čovječe
svaki put sve bolesniji post
hmm...


17:56 | Komentari (115) | Print | ^ |

nedjelja, 22.06.2008.

(= ....... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kraaaj ....... XD

heeelouu !!
pošto je vruće za krepat, - a najvruće u mojoj miiiloj sobici, i još mi je komp dodatno grije, ali šta kad ne mogu bez njega, - jedan preplanuli mahan za waas....
mah
cmok ljudovi...
kiss
pa efo meeee...
naughty
kao što i ovaj prekokrasni naslov kaže školi je kraaaj.....
još jedna godina je iza nas...
wave
a za mene je ostala još samo jedna prije jednog od završnih udarca u mom životu...mislim na faks, naaravno...a btw, još ne znam na koji ću...ali naći ću ja već nešto za sebe...
i tako ljudi pa ja sam već ove godine maturantica.....
yes
čooovječe...
nut
aaa ko bi reko da ću dotle dogurati....
hehiČ - Wale ovo je tvoj hehiČ, ali je prelegendaran i sad ćemo ga dijeliti zubo -
kao da je bilo prekjučer kad sam se došla upisivati u prvi razred....
eee bilo me tako trta kad sam vidjela koliko ljudi ima na popisu već i kad sam vidjela neke profe kako sjede..zaliven.bili su to profić Pero, mini Radmila i mislim pedagogica.....
i Pero mi se odmah svidio jer je bio tako normalan i zafrkavao se, da se opustim i tak...thumbup
ma legenda..više ga nećemo imati a mi se potrudili i da ga poslije nas nitko nema..hihiĆ smokin.naživcirali ga kolko očeš u 3 godine i za kraj mu kupili šteku cigara i pepljaru.....za svaki slučaj ako ga ne ubiju živci....lol rofl
a ovaj zadnji tjedan je bio prefenomenalan....
yes
trebala sam odgovarati dosta predmeta.....a na kraju me vjeronauk malo pitala i zaključila 5; hrvatski me nije ni pitala, jako me lijepo pohvalila što me jaaaako iznenadilo i zaključila mi 5; informatiku nisam htjela odgovarati pa mi je zaključila 4 ali nema beda, bit će bolje sljedeće godine; matematiku sam imala ocjene 3 5 3 5 i mislila sam da će me pitati ali mi je samo zaključio 5, leeeegenda party; engleski sam odgovarala, dobila 5 5 i zaključila mi 4, ne pitajte zašto; odgovarala nešto malo uredsko i zaključila mi 4; pa onda nešto malo obiteljsko i rekla da ja to sve znam i zaključila 5; iz sociologije mi postavila samo 2 pitanja, upisala 3 petice i zaključila 5.......
me suuuper......prošla sam tako ležerno sve....kooo Bog
smijeh
a sad lijepo mozak na pašu i uživancija.....
smokin
već jučer bila u gradu u kojem i nije bilo Bog zna šta jer su se cure dosađivale pa su mam i meni pokvarile raspoloženje, ali nema beda....naavikla...
vidjela dečka koji mi se sviđa i protrnula kao i svaki put kad ga vidim....aaa gluupača...štaš?
nono
lud
ali drago mi je što je Maja vidjela jednog svog dečeca i što je govorila kako se osjeća i što su sad napokon ona i Dajana mogle skužiti kako se ja osjećam kad vidim ovoga...
daaaamn !!
ali proći će mene to....naaaadam se....
namcor
cry
no dooobro....
neeext...
samo da malko spomenem prekjučerašnju tekmu Hrvatske i Turske....
uuuužasno nešto....
namcor
kako su me raspoložili tako sad zbog njih opet neću gledati nogomet....
maaa fakat kooma....
uopće nisu pokazali nikavu pravu želju za tom pobjedom..
ako su 120 minuta mogli čuvati gol mogli su i do kraja, a ne da im na kraju ovi zabiu gol....
ali samo mi je zbog jedne stvari drago a to je što sam nešto zapazila i naučila...
pratila sam izraze lica naših kada su pucali jedanaesterce i lica Turaka....
oni su imali bahati smješak na licima i samopouzdanje, a naši pune gaće i tabulu razu na licu....
upravo su tako i igrali...
a to sam onda povezala s plesom i shvatila da kada plešem izgledam kao naši igrači a trebala bih kao turski..
jer ako ne vjeruješ u sebe fakat ne možeš uspjeti..i ako izađeš na podij s punim gaćama tako ćeš i plesati i naravo proći jako loše..
baš kao i naši.....
probat ću poraditi na tome...na turskoj bahatosti...hehe
smokin
ii to bi čak bilo i to od mene....
neeema više..
pa was ppozzzam sve i uživajte mi....
a pogotovo pozzam Walentinu i zahvaljujem joj na komićima jer ona je moj jaaako česti gosst i to mi e jaaako drago...
hvala Wale, wmteeee
kiss
ali i Vegicu, Mirelu, Pleshu, Myru, Juliju i Acu..
naughty
wolam was swe....
*cmak-cmak*
ciiiao
mah
waaš
Semafor
aj efo jot malko sličica.....
ćavo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...ovo je s jedne subote..točnije 14.06. kada sam upoznala Walentinu...hehiČ....na sličici su Lonka, Myra i Svibby.... fino

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....pa Svibby, khm, Lonka, Myra i Valentina....naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....a ovo je ............................. stock....... hihić party

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.........a ovo su Silvana, Helena i Myra.........i Paaaan....party

a sad predzadnji dan škole...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....Myra i Medo Štedo......njami

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...........ja juuubim Medu Štedu........e to će biti moj dečko....kiss

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....Myra, ja i Medo Štedo....mi sve dijelimo...hihi naughty

a sad zadnji dan školce...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..........prvo pretočiš pivu u manju bočicu da zamaskiraš.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
........a onda piiiješ.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..........i piiiiiiiješ....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.......a ako ne voliš pjenu......

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.......pljuuuneš je........i to je sva mudrost....
party
življeli...
smokin


14:47 | Komentari (111) | Print | ^ |

utorak, 17.06.2008.

....JoT mAlO nOgOmEtA.....kad škola nije vrijedna pisanja....

yes
eiii peoples
wave
ewo meee....
sad sam trenutno u svoojoj woljenoj školici, na satu informatike...
pa koristim situaciju, pošto je boooring, da napišem štogod novoga....
smokin

iako sam rekla da neću više ići u grad...
nisam to ispunila.....
bila sam u subotu u gradu...
baad girl..
i bilo je super...
Lonka, Myra, Svibby i ja se našle u Kaktusu....
prvo smo pile bambus, a poslije cu curke kupile Stock pa smo lijepo strusile cijeli....
party
i radile gluposti u WC-u.....
Lonka otišla u muški WC i rekla nam, da ako se pojavi neki tip, da kažemo da je slobodno...
hehe..
zubo
i onda od jednom počne vrištati i izleti van sa spuštenim hlačama da nam pokaže da je poderala čarape...
aaaa hvala Bogu da nismo bile same, bilo je još cura, čekalo na red.....
rofl
e mi smo se skoro upišale od smijeha....
onda kaže Lonka da će poševit prvog dečka koji dođe u WC...
i dođe neki ružni..
kaže ona dobro onda drugog...
drugi, opet neki ružni...
kaže ona dobro onda treći..
i taj se nije pojavio....
zubo
a naslikavali smo se ko bljesavi...
yes
i Lonka pričala kako se nalila na jednoj zabavi a morala baciklom doma....
pa je pričala sama sa sobom samo da ide ravno...
hehe
smokin
poslije Myra i ja završile u Tarkusu i tamo se rasplesale....
a i napokon sam upoznala svoje Wajentinu...
weeeeee
party
moram ju pohvaliti....
ostavila je jaaako dobar dojam na mene i nadam se da ćemo se više družiti.....
pogotovo ako me upozna s bratom...
hheeehe
šala...
naughty
jot malo o njoj....
jako je slatka cura, koja ima super ekipicu i koja se voli zezati....
a više o njoj nakon malo dužeg druženja, jer to i planiram...
cmok Wale
kiss

a sad nastavljam s tekmom
HRVATSKA - POLJSKA...
1:0
eeeeeee
kako su me iznenadili...
fakat nisam računala s tim da bi i ovu tekmu mogli dobiti....
kako su me prije razočarali da nisam više htjela gledati nogomet tako su me sad opet zainteresirali za njega....
svaka čast dečki...
nije da su super igrali, ali čim su pobijedili, ja zadovoljna i sretna..
i sad znam da mogu igrati i bolje...
yes
a sad idemo na Tursku...
i mooooramo ih dobiti...
ja držim fige i navijam....
party

i eto to je to...
više kad ovoj vražjoj školi dođe napokon kraj....
onda ćemo slaviti
i imati više vremena i tema za pisanje...

aje wolim was swe.....
a pogotovu Walentinu, Pleshu, Acu, Juliju i Mirelu koje često posječuju moj blogek i komaju....
wooojim waas..
puussa
kiss

aj uživajte pa se čujemo kad škola završi
paaa-paaa
i jedan preplanuli mahan..
mah


15:01 | Komentari (87) | Print | ^ |

četvrtak, 12.06.2008.

A ŠTAŠ.... EVO I MENE ČOPILA NOGOMETNA EUFORIJA....WEEEEEEE....

smijeh smijeh smijeh smijeh smijeh smijeh smijeh smijeh smijeh smijeh smijeh

Samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja, život mi dala baš kao da je znala da nikad neće nestat sa mojih usana,(Hrvatska) s ponosom narodu svom, ljubi grb na dresu tom, na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi nek se slavi cijeli dan i noć!

SVI SKUPA NEK VIDE DA NAS IMA
RUKE NA SRCE KADA KRENE HIMNA
I ONDA SE PJEVA U ISTOM TRENU
DOK NAŠI LETE PO TERENU
IMAMO PONOS SRCE I INAT
PODRŠKU UVIJEK PUNIH TRIBINA
IZ ZAGREBA GLEDAM NAJLJEPŠU SLIKU: SLAVONIJU, ISTRU, DALMACIJU, LIKU!
KAD SE IGRA NEKA NAS ZAUSTAVE
CRVEN BIJELI PLAVI BOJE ZASTAVE
NEKA CIJELI SVIJET ČUJE NAŠU PJESMU
I VIDE SAV TAJ NAŠ SJAJ NA DRESU
OVDJE KOD NAS JE PONOS REPKA
ŽELJNO SE ČEKA SVAKA TEKMA
NEK SE ORI PJESMA
NEKA ZVONO ZVONI
ZNAMO DA BIT ĆEMO ŠAMPIONI!
SVI JEDNI UZ DRUGE
KAD SE IGRA NEMA TUGE
SAD SMO U RODU I PJEVAMO ODU ZA SVOJE LJUDE
JER OPET TRADICIJA SE NASTAVLJA
S RUKAMA U ZRAKU HRVATSKU POZDRAVLJAM
BILI ZADNJI ILI PRVI SAMO NEKA NAŠ GLAS GRMI!


Samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja, život mi dala baš kao da je znala da nikad neće nestat sa mojih usana,(Hrvatska) s ponosom narodu svom, ljubi grb na dresu tom, na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi nek se slavi cijeli dan i noć!

JOŠ JEDNOM AL OVAJ PUTA JAČE
CIJELI SVIJET ZNA NAŠE NAVIJAČE
CIJELI SVIJET SAD GLEDA I PRATI DA VIDI KAKO IGRAJU HRVATI
A SVE ZBOG VATRENOG SRCA KOJI ISPOD SVETOG DRESA KUCA
NEK SVI ČUJU KAKO SLAVIMO
AJMO CIJELI STADION
SJEVER, ISTOK, ZAPAD SVI SE BUDE
AKO BOLI STISNI ZUBE
NEKA SE LJUTE ONI ŠTA GUBE
TU DANAS SVIRAJU NAŠE TRUBE
I ZATO SE POMAKNI
ZRAK DUBOKO UDAHNI
PA DIGNI RUKE I NAPUNI ČAŠU
OVDJE SE IGRA ZA LIJEPU NAŠU
EJ... 'KO KAŽE DA SMO PALI TAJ,
MORA DA SE ŠALI I NAJVEĆI SU MALI
KAD VIJORI CRVEN, BIJELI, PLAVI DOMOVINI ZAHVALI I POKAŽI LJUBAV
NEMA NIKOG DA SE PRAVI GRBAV
ULICE SU ŽIVE PJEVA SE SA TVRĐE, TRGA I SA RIVE!


Samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja, život mi dala baš kao da je znala da nikad neće nestat sa mojih usana,(Hrvatska) s ponosom narodu svom, ljubi grb na dresu tom, na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi nek se slavi cijeli dan i noć!

Samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja, život mi dala baš kao da je znala da nikad neće nestat sa mojih usana,(Hrvatska) s ponosom narodu svom, ljubi grb na dresu tom, na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi nek se slavi cijeli dan i noć!

Hrvatska - Austrija 1:0
Hrvatska - Njemačka 2:1

weeeee
party party party party party party party party party party party

još samo Poljaci.....
go Croatia.!!
hehe
smokin

pozz ljudići...
komajte u čast Hrvata i nogemetaša..
lol
nut


21:17 | Komentari (58) | Print | ^ |

ponedjeljak, 09.06.2008.

Očito sam se namečila na komentarE

pozdraf ljudofi moji
wave
koji čitate ovaj mutavi blog.....
rolleyes
ili točnije koji ostavljate komiće....
hehe naughty
i evo samo za vas danas ću napisati kraći post....
naaadam se!!
bit će to kratka izvješća o svemu po malo...
leeet's goo!!
first subject
SCHOOL:
Ma škola je sasvim ok! cool Iako još uvijek imam popunjene sve rubrike kalendara u koje upisujem testove i odgovaranja,.. tako da se još svašta može dogoditi... Ali petica se smješi i polako vidi u daljini, pa ću ja potrčati k njoj....Spremna, nadam se... A ne da negdje roknem putem...daaamn!!
next subject
DANCE:
Ma i to je ok.!! cool Malo sam bila plakala i zbog škole i plesa jer me ubija to polako,, pogotovo sad kad se sve skupilo i sa svih strana se očekuje od tebe samo najbolje, a ti jednostavno osjećaš da zakazuješ, a i jaaako dobro znaš da ne smiješ zakazati jer sve pada u vodu!!! Ali bit će to dobro...yes. Znam ja!! Samo da Hans ne poludi samnom...nut
HELENIN 18TH BIRTHDAY!! party
Ma bilo je legendarno.... Nema kaj!! Ajmo od nekog početka.. Mene, Myru, Dajanu i Nataliju je vozila Myrina mama k Silvani!! Pun auto....kao cigani rekla bi Myra yes! I tako stigli sretno k Silvani u Pisanicu, a Myrina mama otišla pokupiti nekog stopera i s njim u šumu...hehenaughty! Kod Silvane smo se počele spremati i onda nas 6-ero cura aautom lijepo krenule u dom u Grđevac!! A tamo već pred vratima aaalkohola, žestica kojih smo se poslije Myra i ja primile, točnije samo votki....party.. A vidiš bilo je i ljudi....hehe...ali ja sam ono bitnije primjetila.....ma lolnut! I onda lijepo ušli svi u dom i posjedali za stol..... Myra i ja počele drmat po votkama i coli, pa je poslije bilo plesa i svega po malo.... Bilo je i dečki, ali dooobro.... Doma smo išli po danu, negdje poslije 5 ujutro.... dead.. Ali isplatilo se thumbup! Samo mi je krivo kaj Helena nije bila s nama...rolleyes
A Helena je častila u Ivu u srijeda, baš na svoj rođendan!! To moram spomenuti zato kaj smo se svi malo nacvrcali pa smo onda Maja i ja išle s Jelenom jesti u dom... A Maja je bila gotova pa smo joj stavile naočale da se ne vidi kak groozno izgleda..... rofl.. To je bila uživancija.... LUDNICA!! Neću opisivati kakve gluposti smo radile i kaj je sve bilo jer bi se sve moglo upotrijebiti protiv nas!! dead
THIS SATURDAY
was damn disappointing..... DAMN!! headbang Najodvratnija subota do sad i rekla sam da više neću ići u grad... nEEEEma šanse! Samo ću još ići na Terezijanu da se upoznam sa svojom Walentinom i to je to..kiss. Tako i tako nitko više ne želi tamo gdje je meni super, a i da napokon zaboravim dečka koji mi se zavukao pod kožu... UUUU, evo i tu sam glupost napisala....damn!!
FOR END!!
evo za kraj još samo da kažem da ne idemo Hans i ja u Split i Makarsku i da mi je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako krivo jer se neću moći zafrkavati sa svojom Majom i Cibijem koje jaaaaaaaaaaaaaaaako volim!!!! kiss Oni su najvjerojatinije jedini ljudi s kojima bi se i družila tamo.... Majo znaš na što mislim!! Wolim was kiss
i dobro zbog još jednog razloga mi je krivo.... Neću upecati nikakvog zgodnog dalmatinca....daaaaamn!! naughty nut heehe
i to bi bilo to!!
hvala svima na komentarima....
baš uživam kad ih imam ovako puno..
možda mi zato i treba dugo da napišem novi post...
čekam da se malo nakupe..
hehehe smokin

aje wolam was ljudofi moji.....
osim trenutno onih koji su me jaaako razočarali da sam plakala jučer pred Crkvom....imam svjedoka.....
cmok najveći
kiss
i nemojte reći da ovo nije jedan od najkraćih postova koje su moje ruke napisale.???!
naughty


10:29 | Komentari (34) | Print | ^ |

utorak, 27.05.2008.

naaaaaaaaapokon jedan ludi tjedan

olla svima (koliko vas ima)
rolleyes
wave
eo mene i nakon mrrrvicu kraćeg vremene.!!
yes
i da vam odmah kažem ovaj tjedan je bio super (pun događaja, druženja, plesanja, razmišljanja, gluposti i uživancije...hehe naughty), tako da bi postić opet mogao biti fest dugačak....
O P R O S T I T E ! ! !
ali kaj ja mogu....
i zato ko hoće čitati nek čita, a ko neće ne mora....
ali ostavite barem kom....
H V A L A ! ! !

eeeeeee pa da kreenemo....

počet ćemo s........MARKIRANJEM.....vjeronauka...na žalost!
naime u utorak smo zadnji sat trebali imati vjeronauk, ali je neke trebala pitati a nisu učili, nekima se pilo, nekima se jednostavno nije dalo ostajati u školi jer je vani super i tako smo se svi samo pokupili i otišli u kafić preko puta škole!!!! Još su onak ovi moji sreli rasku i mahali joj......hihi party A ja sam za svaki slučaj, jer sam veeeliki pehist, izašla kroz medicinsku i onda lijepo oko Kere pa u Viktoriju.... I tamo smo se zafrkavali i pričali i baš nam je bilo zakon!! weeeee party A danas imamo opet vjeronauk i baš me zanima kaj će biti.... Možda opet utećemo... ee da.. Kak je Miki napisao na ploću.... "3.d uteko" hihi nut aaa luđak.! legenda.! thumbup

pa srijeda.....i NOOOOORIJADA....
a nisam planirala ići jer ono nije to moja norijada i tak....ali Prljavci su svirali a to se ne propušta....
i nije ni bila planirana norijada.....
poslije škole sam otišla busom smokin s Majom i Senkom do grada.... Prvo smo otišle u PPK (živio PPK party), kupile Senka i ja sladolede, Maja kokice i onda krenule prema Čina šopu Senki po čarape za predstavu.... A ja sam gledala grudnjake i rekla sam da si moram kupiti koji iako baš i ne volim te grudnjake ali ima tak slatkih...fino Kada smo i to obavile lijepo polako do Tarkusa..... A konobar je bio zakon... (nećemo o prezimenu...) I tako cure naruče kavu s mlijekom, a ja makijato....zubo A onda je uslijedilo ono najbolje...Koookice s kavom.... Kako legendarno...njami samo je Maja poludila jer joj je Senka stalno bacala kokice u kavu.... A ja sam uživala, kako je okus fenomenalan....Nekad treba probati neku glupost....isplati se... A konobar lijepo nama donesao kave i ostavio tacnu na stolu i sad se mi sprdamo s tacnom i kak ju je on zaboravio, kad evo ti njega i nosi pune ruke... i mi se onak puknemo smijati i on nas skuži, nasmije se i dođe po tacnu..... E ja sam pišala od smijeha... Poslije je bilo "što si u kavu stavila" jer sam bila tak nekak ludo raspoložena..... Dooobra je ta kava u Tarkusu.... thumbup
i onda došli Marko i Dajana i tako mi odlučili ići na norijadu..... E ljudi moji kako sam se ja nađipala....yes Bilo je legnedarno...... Tamo sam još srela neke ljude iz osnovnjaka koji su sad maturanti i tak sam bila sretna i grlili smo se......jooooj.... A Prljavci su bili super samo kaj su već stari a i očito su dobili premalo novaca pa su bili dosta kratko... kmeee ali dobro, bitno da sam se naludirala kak već dugo nisam!! da još jednom kažem bilo je leeeegendarno.... weeeee party Došla sam doma sva blatna i noge su me boljele i glava.... I vidjela sam Huzjaka kak plače i odmah se meni plakalo, pa nikad nisam mislila da bi on plakao...ajooooj....tuzan

I od te norijade zapravo stalno mislim o tome da se ne želim nikada prestati družiti s trenutnim društvom...... Ne želim da se nakon srednje više nikada ne čujemo i ne vidimo..... Želim da se i dalje redovito čujemo i viđamo.... Ne znam kaj bih ja bez svoje Maje, Senke, Myre, Julije, Vegice, Dajane, Martina, Lonke, Pleshe, Dragice, Lucijane, Miikija, Deje i Pereca, Silvane i Helene, Mirele.... Joooj, tak vas sve volim i tek sam s vama naučila uživati u društvu i opustiti se i zapravo sam naučila što znači riječ PRIJATELJ!!! Ja bih zbilja sve učinila za vas, a ako to nekad ne učinim ubite me odmah....slobodno...
voooolim vas sve....
znam da je ovo malo glupo, ali neki znaju da mi osnovna baš i nije bila Bog zna kaj i da me ljudi nisu razumjeli, a vi ste me svi prihvatili i zbilja uživam s vama i posebni ste.....
nadam se da nisam krivo shvatila zubo
i dosta....
sad već cendram....
rolleyes

a sad taj legendarni četvrtak....
Naime Myra i ja smo bile pozvane k Juriću da ga učimo plesati i naravno pristale....jer je rekao da će peći kolače... A ja kolače nikad ne odbijam!!! naughty smijeh
I tako on nama kaže poslije crkve velika plava kuća.....i mi sad gledamo, prođemo crkvu i niiigdje plave kuće..... Kad zove nas Jurić da smo prošli kuću... Kad onak, pa ta kuća je siva da ne može biti više siva..rolleyes.. A reko dobro...smijeh Eeeee kuća je prekrasna, takva se rijetko viđa.... Myra i ja smo sve prešnjofale.... Myra odmah krenula k alkoholnim pićima....party zubo a jaaa, ja sam gledala knjige...nut i Myra je zvonila sa zvoncem kad je Jurić otišao po kolače..... A znate kak je bila dobra.... Komentirale smo kako ima zakon kožnu garnituru ljubičaste boje....ljuuubičaste boje....ko stvoreno za mene.. I sad mi to hvalimo, a kaže Jurić kak je to staro.. A čuješ Myru, pa daj nama a ti kupi novo.!!! I pravo ima...hihi nut smijeh I još je bilo fora kad je rekla da ona neće jesti kolače kod Jurića.....a neee, ne!! Manđala je skupa samnom!! njami I onda kada smo se napili i najeli otišli smo gore plesati..... I moram priznati da će bit nešt od Jurića, jaaako brzo je on to pokopčao..... SVAKA ČAST!!! party Ali svejedno, ići ću ja još k njemu..... samo da se ne naviknem... smijeh

a petak lijepo ZAGREB.......i predstave u Centru za kulturu.... Ne znam kaj bih da nema onog parkića ispred....najbolje je bilo u njemu.....ovo je ostalo bilo sve za k.... i dobro onda kada smo jeli ćevape i naravno onda kada je Martin dobio ćevapom, a Senka ajvarom..... rofl naughty Neću puno pričati o Zagrebu, samo ono najbitnije.... Recimo da su nas popljuvali, a Dubrovčane i Osjećane hvalili na sav glas...... Fuuuuj!! Gamad... Prodane duše!!! Ali nećemo o tome...
Zato je bilo super u parkiću.... Jurić i ja smo čak plesali, a i Crni i Jurić....hihi, legende.....naughty I klaaaackali smo se i pipali....naughty Ma bilo je super...!!
EEE... a bilo je zakon kad se pojavio konobar (mislim dečko se zove Ivan i glumi konobara i prezgodan je) a nisam mislila da će doći.... I to onak taman stojima na pozornici, iza zastora i čekamo da nas najave i vidim kak on dolazi i sjeda u publiku.... Mislim si ko da je znao da baš sad treba doći.... I onda poslije blamaža, ali je fora ispalo... Martin i ja se gnjavimo prije nego što smo ušli u red i sad mu ja kažem da me pusti prvu da sjednem jer on sjedi prije mene pa da ga ne moram zaobilaziti.... On onak ne, ići ćemo zajedno.... A ja da ne možemo zajedno, nek pusti mene prvu jer meni tak i tak treba više mjesta... A vidiš konobara nasmije se i vuče stolicu naprijed tak da ja mogu proći.... Ja onak hvala, a on se okrene i onak ma ništa... E koma....Ali baš je fora ispalo.... Aj barem sam neki kontakt imala s njim i sad ga više nikad neću vidjeti...kmeee cry A dečko se čini prva liga.... naughty I ima tako lijepe oči..mmmm fino a ja sam očito slaba na oči....naughty
I još sam nekaj napravila kaj se tiće dečki... Poslala sam onom liku poruku, ali NAARAVNO nije odgovorio..... Htjela sam razgovarati s njim, ali pošto se nije udostojio odgovoriti odustala sam.... Očito nije vrijedan...
Ee, a kako je Martin rokno s tobogana.... EEE, to je trebalo snimati..... Nije računao da će tako brzo ići i još bogac dignuo noge u zrak i dočekao se na svoju lijepu, malu guzičku!! I podero hlaće smijeh E to je bilo legendarno... rofl Živio Martin... party
evo slika malo..... šteta kaj nisam Martina uhvatila, ali ko bi se nado.....zubo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....ovo je naš Damjan.....naša ljepota mala....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.......tu se vidi kaj radi....lijep uzor djeci.... hihi smokin go gogo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....a ovo je veelika većina nas.....uuuuu kolko nas je..... Bjelovarčani su legende....tko fućka Dubrovčane i Osječane...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...a ovdje možete vidjeti Martina kako i dalje ne odustaje od tobogana, Jurića kako skuplja hrabrosti prije nego što se spusti tim toboganom smrti i ovu dvojicu, Damjana i Marka, gore koji valjda predstavljaju moralnu podršku.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
... iiiiiiiiiiiiii evo ga....preživio je... svaka ti dala Juriću... zubo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...a evo i još nam se netko kotrlja dolje.... naaaš Crni..... joooj cute...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....kamikaza Marko....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..... i još jedna...ali ova je mogla biti kobna... zubo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....evo naših muškarčina....klaaaackaju se..... jooooj... cute

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....Damjan pokušava uništiti djeci zabavište....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....a gje kako se maji Damjan juja....joooj..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.........a na kraju se i profka pridružila našim ludorijama.....weeeeee. živjela profka.....hihi rofl
eeee to je bila uživancija....

I sad onak za kraj SUUBOTAA!!!. Bila je također super jer sam se naplesala kooo luda!! Myra i ja smo izvađale gluposti više manje..... Recimo more i morski pas i takve stvari... To trebate vidjeti...yes Pa smo Myra, Maja i ja radile balone i vježbale...i ja sam čak nekaj i naučila....Hvaaaala Myra!! Pa smo pile pivu i jele smokiće od sira iza zgrada i smijale se ko glupače a pogotovo kad je Vegica došla..!! Onda sam sredila neke stvari, kaj se tiće jednog lika, ali neke opet nisam.... To je kaj se tiće onog od gore... Eeeee, razbila bih i sebe i njega... Nisam ga namjerno htjela pozdraviti i onda on dođe iza mene i onak mi prođe prstima po vratu....buuuhu....lud maaa joooj... fakat ne znam.... sva sam zbunjena... I znam da sam možda ja kriva jer se sva ukipim pred njim, ali da se on malo više druži samnom, kao ovi njegovi frendovi, bilo bi bolje.....aaaaali ne.. Ma dobro.. Rekla sam da se više neću zamarati dečkima i da ću se posvetiti frendovima, obitelji, školi i plesu!!!! I to je to... E i s njim se stalno na vratima srećem... Jel to ima možda kakvo skriveno značenje..???.. naughty neeeee znam...

I ljudovi to bi napokon bilo to od mene....
jelda da je ovaj tjedan bio toliko zanimljiv koliko mi cijela ova godina nije bila...???
aj napokon...
a sad još ovaj tjedan nacionalni i Helenin 18 rođendan....
weeee
jedva čekam...
bit će ludo...
vjerujem...

aj uživajte mi
woolim was swe..
puffa
kiss
*cmok*
mah

pjeva


11:00 | Komentari (85) | Print | ^ |

ponedjeljak, 19.05.2008.

eiii ljudići......me is back..... :P

Evo mene napokon!!! weeeee party
Joj, znam da ste me se zaželjeli, hihi naughty zubo
E pa ljudi moji, moj vam je život tako dosadan, užas nut Vama dosadan, meni kompliciran, zbunjujuć, izluđujuć, hihi koja riječ nut, i tako dalje....
Ali dobro, naći ćemo već nekog materijala za pisanje!!

Evo recimo prošla subota.........Pa bila je super, ali neću puno pisati jer sam napravila nekaj kaj možda nisam trebala, ali i ne smatram se krivom, dobro iako malo i da...rolleyes....
Oko 6 je Maja došla k meni pa smo jele, tj. ja sam jela, gledale slike, pričale, šminkale se i tak..... Moje trepavice su bile šokantne i svi se ih gledali i hvalili i oduzimale su dah.....hihi rofl Hvaaaala Maja!! Onda smo lijepo laganini negdje oko 9 valjda, krenule pjehe do grada! Došle u Tarkus i nije bilo baš puno ljudi.... U međuvremenu nam se pridružila Dijana pa smo i s njom pričale i pile i tako.... Poslije smo otišle do Red Rocka... Ali prije toga mi je Miki ispričao jednu fora priču koja je zbilja prelegendarna i odmah i ja poželim nekom napraviti takvu spačku iz priče..... Ne želim reći o čemu se radi, iako vjerojatno već svi znaju......rofl I da...još se jedna jadna stvar dogodila na izlazu iz Tarkusa, kada sam propustila najbolju priliku do sada i zbog koje se grizem..... Mogla sam nešto napraviti ali opet nisam mogla jer sam se sva živa pokočila i k jarcu....headbang glupača!!!! A mogla sam sve tada srediti i sve bi bilo super... Glupača glupa.... headbang I tako smo otišle do Red Rocka i pokupile Majinog brata i frendove... E kako smo se nasmijale...... A najbolji mi je bio sexy vlakić.... zubo party I onda smo se opet vratili u Tarkus i tamo je već bilo šta je bilo.... A tako smo se nasmijali jednom liku koji je, istina Bog zafrkavao Maju, ali je bio tako pijan i takve je gluposti radio da smo se smijali ko luđaci.... E da znate kako taj tip zna lijepo jesti smokiće.... To je nešto prekokrasno!! rofl

Ovu subotu sam bila u Josipdolu na vjenčanju i bilo je legendarno.... party U petak sam bila samo na prva 2 sata i onda smo krenuli u Josipdol... Fotkala sam sve živo, a isto tako i jela..... zubo fino A u svatovima je bilo super... Naplesala sam se ko ništa i tako su me noge boljele da sam jedva hodala, ali se isplatilo.... Plesala sam s nekim tamo domaćim tipom i baš je bilo fora... A trebala sam i s još nekim zgodnim dečkom, btw jedinim mojih godina, ovi su svi bili stariji, ali su ga frendovi zeznuli nekaj nut vragovi jedni!!nut I vidjela sam ljude koje nisam vidjela 10 godina i baš sam uživala... Ljudi tamo su tako dobri i zabavni i svi znaju super plesati i zabavljati se... Ma nekaj legendarno.. Čak me nisu htjeli pustiti doma, nego još i udati za nekog lika iz Pule... Reko ne bunim se ja, ali moraš se malo više potruditi...žalim.. naughty zubo Ali dobro, opet, uskoro se i Nina udaje, a onda se sve ponavlja, i društvo i mjesto i sve... Jooooj, jedva čekam!! Onda možda i ostanem, tko zna?!.. zubo

E i moram zahvaliti curama s kojim sam se čula, ipak ja ne mogu bez njih, a pogotovo Senki koja mi je slala izvješća iz grada i koja me razveselila njima..... Hvala Senkić puuuno, wmt!!! kiss I držim fige da i ovu subotu dođeš van, trebat će mi podrške i društva..... kiss
I Myri mojoj velika pusetina, i Luci i Vegici..... kiss

E i da.......Moram reći da sam danas jako lijepo razgovarala s Lonkom i da je baš pametna cura i mislim da se baš razumijemo i puno mi je pomogla..... Hvala Lonka, baš si zakon cura, a ovaj je onda veeeliki papak....Zbilja ne zna kaj pušta!!! glupan nono

I eto..... Neću vas više gnjaviti, samo ću staviti par fotkica, kad ih stavim na komp, i to je to.....
Kao što rekoh, nikaj posebno se ne događa u mojem životu... Nekako je prije bio zabavniji, neeeee znam.... rolleyes Ali ako se još kaj sjetim nadopisat ću.... nut zubo
Aj uživajte ljudovi moji....
ma volim vas sve
najbolji ste i hvala svima na komentarčićima......ja sam zadovoljna i sretna i dalje tako nastavite.....smijeh
voooolim vas
pussa vejika
*cmok*
kiss
mah


20:47 | Komentari (44) | Print | ^ |

utorak, 06.05.2008.

.......P.S. I'm still not over you.......

Don't you know I've tried and I've tried
To get you out my mind
But it don't get no better
As each day goes by
And I'm lost and confused
I've got nothin to lose
Hope to hear from you soon
P.S. I'm still not over you

Tried to erase the way your kisses taste
But some things a girl can never forget

Life sucks! Tako je moja Julija dala naslov svoga posta..... I slažem se s njom...u potpunosti....
I to najvećim dijelom zato kaj se od ove nedjelje više ne držim onog plana iz prošlog posta, a to nije dobro!! Damn.... nono
Naime....napisat ću, baš me briga više.... U nedjelju sam vidjela jednu osobu i onda sam opet počela razmišljati o njoj..!!!.. I onda sam je opet vidjela i u ponedjeljak i onda je fakat sve palo u vodu.... Damn na kvadrat... nono nono I sad opet sama sebi ne dam mira i stalno nekaj kemijam, a nikako da iskemijam....kao i obično!!!... Damn na kubik....nono nono nono I ne znam kaj ide poslije kubika, ali kako je munjeno bilo na tjelesnom jučer!!!... E koma... Pričale mi cure s profesoricom i jednom ona pita Myru jel ima kakvog komada, ili tako nekako, i onda ja, kao ja, glupača, ispalila, kada je Myra rekla nekaj u smislu da nema ništa, da nemam ni ja. A ona meni da jel ja još nisam nikaj poduzela po pitanju tog dečka.?!: Detalji o tome kako ona zna za to pišu u postu Finally... I ja onak ne! A ona meni da jel sam ja tak nesposobna i da se njoj sviđa koji dedek da bi ona već oblijetala oko njega i rekla mi je da će mi zaključiti nižu ocjenu ako nikaj ne poduzmem!!!.. Ma baš krasno...headbang Ali dobro, barem su se svi nasmijali ko luđaci, a ja sam komotno mogla zamijeniti semafore na placu na jedno duže vrijeme!!...cool I sad se opet mučim i ne znam kaj da radim, a tu je još jedan super dečko!!!!! I nemam blage kaj da radim.... Primam bilo kakve savjete, pucajte!!...
A sad idemo dalje jer sam i dalje jako zbunjena a ne želim da to prijeđe i na vas...eek. Vjerujte, to je užasno nešto!!! Jel tako Julija, jel tako Senkić?? yes
E moram reći nekaj kaj me jaaako veseli, a to je da 17., točnije 16., hihi, idem u Josipdol na vjenčanje jednog prijatelja i jedva čekam!!!! party Tako sam sretna i jedva čekam da ih vidim sve od tamo, nismo se vidjeli sto godina, sigurna sam da se nećemo ni prepoznati kad se vidimo..... Jooooj! Kako mi fali život tamo..... Kmeee... cry I zato ću sad ići ranije tamo i iskoristiti svaki trenutak do kraja.... Priroda i društvo su na prvom mjestu....hihi.....moj Klekić....weeeee fino smijeh Eeeeeee, jedva čekam...njami.. I rado bi vas sve povela sa sobom da vidite kako je zakon to mjesto i kako je mentalitet potpuno drugačiji, i klima i priroda i sve..... E kaj bih dala da mogu opet živjeti tamo..... joj....smijeh
Eeeee, pa ne smijem zaboraviti ovu subotu...... E bila je legendarna, nije me bilo doma od 4 do 3.....weeeeee!!! party U 4 sam došla na probu za Bok, proba je bila munjena, ali su predstave ipak ispale super i bilo je čak i dosta ljudi!! A iako je moja uloga izbačena, čak i ne zbog mene....morala sam ostati u Lonkinoj predstavi i plesati u 2 scene!! Dobro, to baš i nije nekak, ali kaj ću, trudim se i nastavit ću se truditi..... Malo se čudno osjećam..... Kada su sve predstave završile, najeli smo se, dobili Bok majice......weeeee...i pravac grad!! E, prvi put da sam išla u grad u štiklama i mogu reći da sam i požalila jer su mi noge skoro otpale...kooooma!! hihi nut Prvo smo Lonka, Senka, Myra, Valentina, Vegica i ja otišle do Havane, nikaj, pa do Iva, tak-tak, pa do Tarkusa, nikog osim Dajane kojoj sam utrapila majicu da je ne izgubim negdje, i na kraju smo završile kod Deje i Pereca u Kaktusu i bilo je super....!!!! Pjevali smo i plesali i moram priznati da mi je bilo baš zakon i da planiram još ići!!! coolOnda smo poslije bile u Ivu i tamo je bilo zakon, samo kaj je bilo jako puno ljudi i jako vruće....to me samo izludilo!! Ali je glazba prva liga, svaka čast!!! party A bile smo malo i u Tarkusu i plesale, pogotovo Senka i ja....hihi rolleyes..i bila je racija u Tarkusu, a mi smo se dignule i otišle u Iv.!!!! I tak, u kratko, bilo mi je super... Eeee, da.. I kao šećer na kraj oko 2 smo Lonka, Senka i ja otišle do Zume i tamo je bilo super jer sam vidjela Markeca, a bilo je ljudi pun kufer, a nas 3 se lijepo zavalile vani u ljuljačku i uživale, trijeznile se......hihi... zubo Ma baš je bilo super vani i jedva čekam da to ponovimo i da Lonka dođe ponovo u grad, ako nikaj drugo zbog mene i Senke!!!! A i Martin bi mogao doći, a onda će biti ludnica smijeh
Mogla bi staviti i malo slikica, ha?...?
eto ljudovi moji....to bi bilo to..... Ne znam kaj bi više pisala, sve je glupo.... Nikaj posebno.....
evo ostavim još slikica i begam.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..........Vegica i Dejo........

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..............Myra i ja..........u elementu.... cool

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...........Perec i ja...........tu još ne leti.....hihi

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...........Lonka i Perec.........

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.........Lonka, Valentina, Myra i ja...........

I etogac...........to bi bilo sve za večeras od mene......poslije valjda više nismo bili u stanju slikati se.....zapravo, za neke sam poprilično sigurna....hehe....zubo rolleyes
nadam se da ću sad malo češće pisati i imati tema za pisanje.......
pozz Myri, Juliji, Pleshi, Ireni, Mireli, Maji, Dajani, Senki, Lonki, Deji, Perecu, Mikiju, Aci, Maji i ostalima.......
volim vas sve i šaljem vam puno pusica......
čujemo se i vidimo
*cmok*
pa-pa
mah


20:13 | Komentari (84) | Print | ^ |

utorak, 22.04.2008.

...Štrumfeta.....mislim štafeta.....i gluposti.....nikaj novog =)

Olla ljudovi moji!!!!
wave

Pa prvo bih vam željela svima zahvaliti na komentarima jer ih nikad nisam skupila toliko i jaaaaako sam sretna........ weeeeeee party
pa da i nabrojim ljude kojima zahvaljujem: mojoj Pleshi, Myri, Juliji, Ireni, Mayi, Valentini, Maji, Malom zubo i Mireli!!!! Iako bi mi bilo jako drago da su ostavili komiće i Maja, Jesmo li poznate, Hans, Dado i blacek, ali budu oni, znam ja...... Hvala ljudi, volim vas!!!

Ali prije štafetice malo opčenitoga.......niste valjda mislili da će ovo biti kratki post??!!

Pa kao prvo, sad sam skoro plakala od muke zato kaj sam napisala tako zakon post i nije ga spremio niti objavio, niiišta!!!.....a gamad jedna.....puj!!! I sad više nema teoretske šanse da bude tako zakon kao prvi!! Ali potrudit ću se.......Pa mene mora stalno nekaj zaje... cry

Htjela sam reći da su nacionalni ispiti prošli super, čak hrvatski bolje od engleskog zato kaj se nisam mogla normalno raspisati jer smo imali samo 200 do 250 riječi......ma koma i baš me zanima kako će to sve ispasti!!
Onda sam se htjela pohvaliti da sam strgala kvaku na Tarkusu ovu subotu!!... weeeee, živjela ja party ma katastrofa..... Ali nisam ja kriva, skužila sam da su i prije ljudi nekaj zapinjali na vratima i sad idem ja, povučem vrata, ne idu, povučem malo jače i otkinem kvaku!!!headbang E mislila sam da ću dobiti batina od zaštitara i to baš od tog jednog s kojim stalno imam neke gluposti..!!.. Uuužas! Ali dobro, barem su onda napokon složili ta glupa vrata...!!!..
I da, htjela sam reći da sam u vezi ljubavi donesla jednu odluku koje bih se trebala pridržavati pa držte fige da uspijem!!! Inače mi preostaje samo da se koknem...
A sad bi trebala ići štrumfetica.........i da, moram napomenuti da ja to baš i ne znam rješavati, pa......

ZAGRLJAJI ILI POLJUPCI - pa ja sam jedna velika maza pa onda i jedno i drugo, sve volim!!

PEPSI ILI COLA - a cola, iako zapravo ni jedno ni drugo nego cocta

ČOKOLADA ILI VANILIJA - definitivno čokolada

PRIJATELJI ILI OBITELJ - i jedno i drugo, ne bih mogla ni bez jedng ni bez drugog

LJUBAV ILI NOVAC - pa pošto meni baš i ne ide u ljubavi, novac je zakon, ali naravno moja želja je ljubav

SLUŠATI NEKOGA KAKO GOVORI ILI GOVORITI - pa i jedno i drugo....to je temelj dobre komunikacije i dokaz međusobnog poštivanja govornika....psihologija, 2. razred hihihi

OSOBNOST ILI IZGLED - a ne znam, mislim izgled je ono što prvo vidimo i što ja volim gledati kod nekoga zubo, ali definitivno je osobnost prava, ali opet kad ti se netko sviđa onda ni ona baš nema neku ulogu......Lonka, Julija i ja to najbolje znamo!!

KOD DEČKA:
BOJA OČIJU - trenutno me drže zelene, ali tako mi je svejedno samo da su iskrene i tople i posebne

BOJA KOSE - samo ne plava.......zakon mi je recimo crna kosa i plave oči ili smeđa kosa i zelene oči, neki kontrasti i nekaj posebno......to mi je zakon na dečkima ali i curama....

KRATKA ILI DUGA KOSA - a tak svejedno, to se barem da srediti

VISINA - jednog dečka......znači da bude za pol glave, glavu viši od mene

TATTO ILI PIRS - definitivno pirs a možda i bude zubo ako tata da....

HOT ILI CUTE - pa ja sam definitivno za hot, ali Dajana je zaključila da gledam cute, ali u mom slučaju je hot cute.........mmmm...Ines nisi dobro krenula s ostvarenjem zamišljenoga, bad girl...

NAJBOLJE FRENDICA - ajoj.......pa to je Ana, ali sada su to i moje curke bez kojih ne mogu: Maja, Dajana, Myra, Julija, Irena, Željka, Plesha, Jelena, Lonka, Senka, Valentina pa i Svibby u zadnje vrijeme, Sanela, Ančica........i ne znam a to je valjda to kaj se tiče onih koje najviše volim!

TKO JE NAJGLASNIJI - Daaaajana, hihi....ali i Julija, pogotovo kad telefonira i zvuči ko muško, pa onda i Myra i Irena i Lonka.....

NAJSRAMEŽLJIVIJI - a to bih onda valjda bila ja

JESI ZALJUBLJENA - a nadam se da nisam jer ne bi bilo dobro......za mene.... Ali cure tvrde da jesam........damn

VJERUJEŠ LI U LJUBAV NA PRVI POGLED - pitanje je da li uopće vjerujem u ljubav

BI LI IZAŠLA S NEKIM SAMO RADI NOVCA - da ali samo s nekim starkeljom od 70 godina........ma šalim se.....neeeeee

TKO JE ZADNJA OSOBA:
KOJU SI POLJUBILA - ona koju sam i prvi put poljubila.....ali ako se misli na nešto drugo, onda blaceka sinoć

KOJA TI JE REKLA DA TE VOLI - a mama sinoć

S KOJOM SI RAZGOVARALA - to bi valjda bio Hans sinoć

KOJA TI JE SLOMILA SRCE - osoba protiv koje se borim..........ali dobro kod nje mi se srce polagano lomi, a mama je ta koja mi je prije par tjedana slomila srce jer mi je rekla neke grozne stvari....

KOJA TI JE REKLA DA TE MRZI - pa ne sjećam se da mi je to netko rekao u facu, ali vjerujem da ih ima koji su mi to rekli iza leđa

UZIMAŠ LI DROGE ILI NE - gluuuupo........pa naravno da da....ma šala

PIJEŠ - e to da......pa moram negdje lječiti tugu......šala....again

ŽELIŠ LI IMATI DJECU - da, sto njih....ma ne htjela bih prvo sina, pa onda kćer i onda još eventualno kćer.........ali to je zato kaj bih ja htjela starijeg brata koji će mi pomagati i koji će mi malo razjasniti um dečki......aha, čekaj onda ne bi imao kaj razjasniti, hihi....zatim stariju sestru koja će mi biti uzor i eventualno mlađu sestru za koju ću se ja brinuti.....ali to je samo moja želja

VJERUJEŠ LI U SEBE - vjerujem da ne

KOJI SI ZADNJI FILM GLEDALA U KINU - a ne znam točno, ili Step Up ili Harry Potter

MOŽEŠ LI PODNIJETI ISTINU - definitivno bolje nego laž....volim istinu i da je sad znam ne bih se mučila

NAJVEĆA SLABOST - a ne znam na kaj se to odnosi.....dddd..sad se osjećam ko Homer

NAJVEĆI STRAH - pauci, smrt roditelja ili nekih osoba koje volim, gliste i druga gamad, u vodi imam neki strah od nekih gamadi i lako me uhvati panika.....e visina definitivno, cure Vinodol, sjećate se, jednostavno se paraliziram.....ma očito imam nekih psihičkih problema zubo

PRVA POMISAO KADA SE PROBUDIŠ - ili "a kaj bum jela?" ili "nadam se da nije počeo Spužva Bob!"

JAVLJAŠ LI SE NA BROJ KOJI NE POZNAJEŠ - da i nadam se

SLAŽEŠ LI SE S RODITELJIMA - ddaaaaaa, a pogotovo s mamom, ona mene tjera u grad, tjera da se našminkam, gura me pred dečke i tak.......baš me se hoće riješiti....

STVARI IZ PROŠLOSTI ZA KOJIMA ŽALIŠ - pa do prije par mjeseci imalo je veze s 2 dečka, ali kad sam napokon shvatila kakvi su prošlo me.....a inače mrzim razmišljati o prošlosti jer sam onda uvijek tužna, pa i onda kada se sjetim da je u prošlosti bilo nešto lijepo tužna sam....

eto i to je to..........napisala i drugi put..... hehe

malo je glupo i sigurno neće biti tako puno komentara ovaj put.....ali kaj ja mogu

volim vas sve
uživajte
čujemo se
pussa
kiss
wave

vaš Semafor


09:38 | Komentari (61) | Print | ^ |

nedjelja, 06.04.2008.

hellou wave
ljudovi moji pa kako ste vi meni?.... Baš mi je drago kaj se s velikom većinom vas čujem preko komentara.......tnx svima...smijeh Iako ima još ljudi zbog kojih bi bila jaaako sretna kada bi ostavili komentarčiće........ali ok....
E zbilja ne znam o čemu bih vam pisala.......u zadnje vrijeme mi loše ide s inspiracijom...nismo si baš najbolje.........i to baaaš sad kad su ti glupi nacionalni ispiti...headbang
E pa daaaa......GLUPI NACIONALNI ISPITI.....tj. ja sam ta koja će ispast glupa i sramit se pokazat rezultate..yes. E tak mi je čudno i moram priznati da me malko strah.!!..rolleyes Ma i inače nemam pojma o pisanju eseja, pa da dalje ne nabrajam o čemu sve nemam pojma......i bojim se kako će sve to ispasti... Ali ja ću dati sve od sebe!! party Pa kak Bog da!.... Pišemo hrvatski, u srijedu, 3 sata, esej na temelju odlomka iz nekog djela. Pa u petak pišemo engleski i ne znam točno šta sve....ali trebali bi također pisati nekakav esej, pa nekaj slušati, pa govoriti o nekoj zadanoj temi, pa onda valjda nekaj čitati i nemam pojma kaj još....eek.... Eeee, ovo je definitivno moj smajlić.......zbunjola.... e takva je moja faca u velikoj većini slučajeva.... weeeee nut zubo I no dobro, neću više o školi....i ovak je jedva duram!!...
E i daa..... Haljina je već odavno gotova i doma na sigurnom.... I prekrasna je...barem meni! party fino Ajd, hvala Bogu dragomu!! Platila sam je puno..puuuno ali isplatilo se.. weeeee nut Ajde možda vam ostavim i slikicu onak bezveze da vidite, iako bi bilo bolje da je iznenađenje...a budem vidjela...
Onda sad sam se sjetila da sam prekjučer čitala malo dnevnik koji sam vodila jedno vrijeme na kompu i kojeg nisam pisala već jako dugo...a šta kad imam blog... Ee, nasmijala sam se ko luda rofl... koje sam ja gluposti pisala, maajko mila...ali barem se imam čemu smijati... I ima par dana kada sam napisala tako zakon stvari pa da sve nisam mogla vjerovati da sam to ja pisala....eek A evo, mogla bi recimo staviti nešto da pročitate....aaa baš me briga, šta je bilo, bilo je, bilo i prošlo.....ali opet nešto se ipak nije promijenilo....
evogac, čitajte..
"Danas se nije ništa posebno događalo ali sam se zapitala jednu stvar… Zašto sam baš morala upoznati....jednog dečka.... onda na praksi… Ma šta upoznati, mi se nismo upoznali, zašto sam ga morala vidjeti? Mislim nije da mi nije drago, ali osjećam se tako čudno… Ponekad mislim da se neke stvari moraju dogoditi… Recimo fora mi je ona izreka SVAKO ZLO ZA NEKO DOBRO… Ali ne znam da li da vjerujem ili ne u nju… Onda nekad mislim da svi mi na zemlji katkad dobijemo mali poklon od onih gore… Ma zapravo ima puno toga što me muči… Recimo u zadnje sam vrijeme počela shvaćati kako je život kratak i kako zbilja ne znaš što te sutra može snaći… Recimo jednog 13-godišnjeg dečka kojeg sam znala i koji je plesao u Top Step Sisak udario je auto kada se sretan vraćao kući iz škole… To je užas… Zato zbilja mislim da rizika za smrt ima u svakoj sekundi… Svaka sekunda našega života je važna i na svakom od nas je kako ćemo te sekunde iskoristiti… Zato je meni krivo, što sam svjesna te činjenice, i svejedno ne mogu protiv sebe… Ne mogu ni tražiti broj dečka koji mi se sviđa, kao da je to zabranjeno… Šta bih tek onda kod nekih složenijih stvari…. Ali sad čak mislim da bih i mogla protiv sebe ali da se bojim… Je li to moguće? Kada bi mi bar netko mogao odgovoriti na to pitanje! Možda mi na dar dobijemo početak, recimo neke priče, a na nama je onda da tu priču nastavimo i da možda dobijemo njen prekrasan završetak… Na ovom svijetu izgleda onda sve ovisi o nama, a dobivamo samo malo pomoći od vjere… Recimo ja bih najradije da je sve negdje zapisano, da ću ja naći dobrog dečka kakvog hoću i da će taj dečko naći mene, prići mi i da ja zapravo neću morati puno raditi po tom pitanju… Ma ne znam, baš me zanima kako će se moj život dalje odvijati… Ma u biti nisam ništa rekla, tj. napisala… Eto ne znam kako da se ponašam, zapravo ništa ne znam… Ne znam ni tko je izrekao ono: «TEK SADA ZNAM DA NIŠTA NE ZNAM!» Samo mi je teško što gledam dečke, svide mi se i onda shvatim da nisu dobri ili kada znam jednog dečka koji mi se svidi i mislim da je dobar a ni do njega ne mogu… To me smeta i mogu reći BOLI…. Mislim si, zašto sam ga onda uopće vidjela kada mi je sada samo teško zbog toga… Svako zlo za neko dobro… Ali šta je tu zlo a što dobro…No dobro… Vidjet ću kako će se moj život dalje odvijati…"
etogac......kao što možete vidjeti neke stvari se nisu promijenile...... Recimo to da sam ostala zbunjena kod istih stvari, da me iste stvari smetaju, muče, da se pitam ista pitanja, da se mučim s dečkima, da sam glupa (ma zapravo mi samo mozak jako često zablokira..jaaaaako često headbang) i tak.... A vi koji me znate možete to i sami zaključiti.....
eee čini se da mi ni ovaj postek ne bude kratak......a jbg Plesha... zubo
e i jot jedna stvar......puknula me jedna ideja, a to bi bilo da si napravim pirs ili na bradi ili na obrvi..smokin...e baš me zanima koliko će me dugo držati...A baš bi bilo zaaakon....ali tata ne da..
a dobro, evo još ću samo za kraj reći da mi je bilo jako lijepo u gradu pa ću onda onak otvoreno bubnuti da je to zbog jednog dečka koji me istina Bog zaje...., a meni to iz nekog razloga svi vole raditi, recimo danas mi je Hans rekao da mu je baš lijepo zezati me jer da se ja tak dam i ne ljutim se poslije i tak nešto i stalno smo se zafrkavali i smijali svaki trenutak proveden u dvorani danas a bili smo od 9 do 14 u njoj....i bilo je baš lijepo...tnx Hans...love you!! kiss Pa da se vratim jer sam opet nekud k jarcu otišla.... Bilo mi je baš lijepo....ah ludača.. Samo što ne znam kaj da radim, kažem, napravim.....samo čekam svaku subotu i čekam i bezveze.... a ovu subotu idem u Križevce na turnir pa postoji veelika mogućnost da neću ni ići u grad..... Možda bi se trebala dogovoriti s Julijom pa da idemo zajedno u Križevce......July kaj kažeš??? naughty yes
I eto ljudofi moji, to bi valjda bilo sve.... Ma ništa posebno, ali da imate šta čitati vi koji čitate....
pozzam sve, a najviše Maju, Dajanu, Myru, Senku, Juliju, Pleshu, Irenu, Mirelu, Acu, još jednu Maju, Davora, bracu Cibija, Hansa, Maju iz Zagreba, i sve ljude koje volim a njih ima...... iiiiii....a ne mogu napisati, ali znate....
volim vas sve, uživajte
wave
e a ništa od slikice.....sram me
cool

kao što sam i rekla.........maknula sam slike....pa tko je vidio, vidio..
hvala vam svima PUUUUNO na komentarima jer su stvarno zakon i volim vas....
H V A L A
pussa svima kiss
čujemo se..


20:11 | Komentari (65) | Print | ^ |

nedjelja, 23.03.2008.

Evo mene i nakon par dana....... =)

Hey ljudovi wave
I nije da imam nešto inspiracije danas - vidi se po naslovu rolleyes - ali dosađujem se doma jer vrijeme i nije Bog zna šta i nemaj kaj raditi..... Ali idem u 2 na sestričnin rođkas pa se nadam da ćemo se naludirati i zabaviti..!!!.nut E pa ovo bi mogao biti i među kraćim postovima.....Uiiiiiii party
Iskreno, nemam pojma zašto uopće pišem ovaj post..!?... Šta mi bi..?. Ali u subotu su Maja i Senka slavile rođkas pa imam i slikica i tak.... I to je valjda jedina tema za ovaj post...
Pa ovako.... Bilo je zakon u subotu.!!. Prvo smo se našli na Partizanovom i tamo pili, tj. ja nisam jer pijem antibiotike pa ne smijem.......ups, zapravo ipak jesam.....maaalo rolleyes naughty Nešto se malo fotkali i otišli do Tarkusa, a tamo sveeee puno..čovječe..... Prvo smo sjele naprijed ali su poslije Maja i Dajana našle jedno mjesto kod bine pa smo se preselile... I nisam baš bila neke volje..nut...a šta kad ne mogu protiv sebe glupače... I opet smo se malo fotkali..... Pa smo onda Vegica i ja plesale s Željkom i nekim likovima i ja sam nasmijala ko glupača jer je Željko izvađo gluposti.... A zakon je dečko... Svaka mu dala.... zubo Ni on nije bio baš neke dobre volje pa je i brzo otišao kući..! A ja sam, moglo bi se reći, poslije i živnula malo.....borila sam se za to...rolleyes I bilo je iznenađujuće dobro........ Nikad nisam mislila da bih mogla biti u starom društvu IV. osnovne, tj. Pučekovim razredom...smijeh naughty Maciček i Puček su sve započeli kad su došli plesati k meni i Dajani...... To me zbilja iznenadilo ali je bilo super.... Dečki su zakon, super društvo za zezanciju.... thumbup party Poslije su došli Lazić, Mimi, Hrvoje, Romek.....ako je bio još tko ne sjećam se...nut I baaaš je bilo zakon, fora je kad dečki hoće plesati i zafrkavati se... yes zubo Poslije sam pričala s Lazićem tak neke stvari, ali dobro.....bilo je malkoc blesavo kad ja nemam pojma o čem pričam...nut rolleyes Pa su se dečki malo naslikavali mojim fotićem i baš super.... Plesala sam i s Bjelovarcem koji me, btw, obranio od nekog nasilnog tipa i hvala mu i nagovara me da dođem u Ražanac na more pa da idemo zajedno u grad.... ali jbg kad se ja dogovorila s curama.... Ali tko zna, ima još dosta do mora... I pričala sam s punim kuferom ljudi, pa čak i onima koje nisam vidjela stooo godina... i tak..... U biti bilo je fora...thumbup Meni je tak zakon kad vidim tak puno poznatih ljudi i kad ti svi priđu i hoće pričati s tobom..... Ma ja jednostavno obožavam ljude i prijatelje.... nut kiss I volim se ljubiti....hihi yes nut smokin I u biti to bi bilo to....valjda...... Bilo je zakon i nadam se da će tako biti i sljedeću subotu... blabla party
E i da.... Pa moram pohvaliti bend koji je zakon...... Dečki su foora... A Sexy je stvarno sexy.... fino naughty
I to bi bilo to za danas....
nemojte zamjeriti glup post, ali šta kad sam takva...
e i da, još 1 stvarčica.......a to je da ne znam hoću li više pisati posteve.....glupi su, sve što piše moji frendovi znaju i šta da onda bezveze pišem, a i mama i tata su deeefinitivno protiv toga, pa da im udovoljim jer će me izluditi....puknucu a i jednostavno neke stvari ne mogu napisati jer nemam blage tko to sve čita, pa.....rolleyes
i evo 2 slikice..... druge se ne usudim staviti... cool

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..ovo su 2 slavljenice, Maja i Senka, pa Dajana i Irena, na odlasku s Partizanovog...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...a ovo je bend, tj. pjevač.... netko je baš njega htio uslikati...ali nisam ja..smijeh

i eto to je to.....
pussa svima
kiss

wave


12:37 | Komentari (34) | Print | ^ |

četvrtak, 20.03.2008.

........Finally........ :P

Pa ciao ljudi!
wave
čovječe mene zbilja nije dugo bilo....yes..... Niti sam pisala postove niti čitala komentare niti ih ostavljala..!!! Al kad je ovaj mjesec tak plodan.......virusima.....zubo.....i svakakvim glupostima.......i sad će biti jako teško napisati nešto pametno i zanimljivo, tj. sjetiti se toga.!!! Tako da će vjerojatno sve biti nekak nabacano.....a sorryte!!....rolleyes
Pa evo, recimo prvo što mi je palo na pamet je to da sam napokon dala šivati novu latin haljinu i da sutra idem u Zagreb..rofl... Neću još ništa pričati o njoj, samo držte fige da ispadne super jer baš i nisam imala sreće s haljinama do sad.!!!. I zato pliiiiiiz držte fige.....blabla
Pa onda recimo da objavim glupost koju sam napravila..... Pristala sam glumiti u školskoj predstavi i sad bih se najrađe ubila, ali dobro, nadam se samo da će vrijediti ona: "Što te ne ubije, ojača te!" ...... a to bi bilo super.!!!. malo da se skuliram i riješim tih svojih problema..... Iako moram priznati da mi je jučer u Zagrebu bilo super....zubo Gluma i nije bila Bog zna što, ali je zato bilo komada, tj. jedan komad, konobar, glumac....e sad da ima neki smajlić koji se oblizuje, kao ja kad vidim nekog komada........frendovi znaju o čemu se radi.. upotrijebit ću zato ove njami fino.....mmmm naughtyzuboI ko za vraga liči na nekoga...a onda fakat nije čudno što je zgodan i što mi se svidio.....ali bojim se da nisam jedina, a toooo nije dobro....headbang.. I bilo mi je super kad smo se vraćali iz McDonald'sa.!! Boljela me glava jako pa smo pjevali i hodali, a nitko te ne gleda i nikog nije briga za tebe........ ZAKON, E...thumbup.. Baš smo Miki i ja komentirali kak je Zagreb zakon zato što možeš obući što god hoćeš jer te nitko ne gleda..........LEGENDARNO..party...joj... Tak smo pjevali ko luđaci i bilo je super, i mene nije glava boljela..pjeva...čim sam prestala pjevati, opet je počela..........kooooma...nut... I u biti bilo je super, tako da možda još i bude nešto od toga...... A ekipa je zakon i nadam se da ću vidjeti onog tipa opet......mmmmm fino
Pa onda da odmah spomenem da je Valentina ostala prespavati kod mene poslije Zagreba i da smo danas imale maraton....... Prehodale smo pol Bjelovara i baš je bilo super, a tak smo se umorile da smo gledajući TV zaspale a da nismo imale pojma.......I bile smo zločeste....špijunirale smo......tj. ja....zubo... Vale nadam se da ti je bilo lijepo i da ćemo se vidjeti preko praznika i igrati košarku........i odbojku...ako ne želimo jedinice.... smokin
Onda da kažem da sam bila bolesna od one zadnje srijede, zadnje naše srijede jer smo imali dane slobodne nastave....jeeeeee party Merzić mi je rekao da je angina i dao mi antibiotike ali sam ih ja u subotu prestala piti i otišla u grad jer sam mislila da se Merzić zaribo, ali nije i poslije subote mi se vratilo......katastrofa..headbang..tako da sad još uvijek pijem antibiotike.....za svaki slučaj... I tako sam bila za ništa... Niti sam na internet mogla, a to nisam mogla i iz razloga što mi se internet smrdo......again....headbang...Ali sad sam već bolje i tak.......
Pa da onda spomenem i subote......... Pa one su super, tj. društo je super jer mi pomaže da se zabavim i da ne očajavam i ne uzrujavam se zbog nečega.......nekoga.....rolleyes A taj netko......ma...tatalno sam zbunjena jer znam, ah mislim znam, ono, da ništa od svega toga, ali ne želim to priznati i stalno mi Nada dolazi u goste i ne želi otići.........baš joj je lijepo kod mene....ma i ma....headbang....ovaj post će bit pun ovih što lupaju glavom....pa polupat ću sve zidove.......ma joj tak bi to htjela podijeliti s vama, ali tak i tak to već zna previše ljudi i sve je tak glupo, tj. ja sam glupa........a to sve ispada zato što sam cura, a mi se cure definitivno jako razlikujemo od dečki.......uf....samo držte opet fige da se opet ne razočaram jako u dečke jer mi je već zbilja dosta razočarenja....nono....previše ih je..... rolleyes
I moram spomenuti to da me raska u zadnje vrijeme stalno zaje...... Stalno mi govori da se primim knjige i da je medicinska za sve kriva, a uopće ne visim puno u medicinskoj...headbang..... I hoće da mi mama dođe u školu....maaaaaa...headbang Ali je zato profa iz tjelesnog bila fora...... Naime, htjela mi je smjestit da dođem kao fol nešto k njoj kad jedan dečko (ovaj gore navedeni) bude imao tjelesni..rofl.. koooooma...nut Izjavila je da možemo poslije otići na kavu i da moram nešto poduzeti da mi ga koja druga ne otme..... Mislim u pravu je, ali možda je već i prekasno..... Ah, zbunjeno sve.!!! Zbunjeno..... Osobe kojima sam prepričavala prošlu subotu znaju o čemu govorim a posebice Julija..... Da Julija.... zubo I moja Dajana i Maja koje su me odvlačile da ne vidim i ne gledam, ali svejedno sam sve vidjela i svejedno vam hvala..... Volim vas...!!party kiss
I nemam pojma više, to bi valjda bilo to......... Glup post, znam i sigurno neće biti toliko komentara kao na prošlom....... A to me zbilja razveselilo jer nikad nisam imala toliko komentara......jeeeeeeeeee rofl
Volim vas sve i želim da budete sretni, pogotovo u ljubavi i da nemate problema.....kao ja....koja si ih očito sama radim....
pussa svima
a pogotovo Valentini, Myri, Juliji, Dajani, Maji, Mikiju, Ireni, Mireli, Pleshi mojoj i Senki
uživajte
ciao
wave


22:11 | Komentari (6) | Print | ^ |

nedjelja, 02.03.2008.

Godina više, a sve isto.....

Olla ljudi! wave

Ma naslov mi je glup, ali nemam inspiracije.....
Kao što se da skužiti danas će mi glavna tema biti moj 17 rođkas..!!zubo!... Čovječe, ko bi reko da ću tolko doživjet?? Ma šala, neće mene tuga skršit..!!yes! I kao što smo svi nazdravili u subotu, živjet ću 100 godina a Maja će mi doći na stoti rođkas i to će biti najbolji tulum na svijetu....onom svijetu....hihizubo....Balzac i Dante.....ma..headbang...
U biti, rođkas mi je bio u srijedu i izljubila sam se s puuuuuuuuuuuuuno ljudi (a svi znaju da se ja jaaaaaaaako volim ljubiti.........i grliti.............i maziti.......i..???) i moje cure su mi kupile super stvarčica....i Myrina mama....hihizubo... Hvala im na svemu!!! I fotkali smo se ko luđaci, a takve su i bogmeš fotke..!!nut!. A ovaj je rođendan prvi kojeg sam slavila van svoje divne kućice i sobice.!!! I moram priznati da me bilo trta jer sam htjela da dođu svi ljudi koje volim i htjela sam ih počastiti i da im bude lijepo i da im ničega ne fali i da se zabavimo..!!. A sad ću nabrojati ljude koji su bili da baš vidim koliko nas je bilo (naravno onih kojih se sjećam, pa ne zamjeritenut): Maja, Dajana, Senka, Irena, Anči, Silvana, Helena, Martina, Dejo, Đuka, Valentina, Igor, Sale, Crni, Kunić, Martin, Franjo, Ivan i Dino, Julija, Myra, Petra, Andrijana, Željka, njezin brat i još neka 2 dečka i mislim da je to to! A za pit i jest je bilo 12 litri crnog vina, 12 litri cocte, votka, 3 litre gustog soka, 3 alkoholne bombonjere i 3 chipsa i Pina Colada! Našli smo se u 7 na Partizanovom, ne svi, ljudi su postepeno kapali!!! I meni je bilo fenomenalno..... A nadam se da je i drugima i da sam postigla ono što sam htjela! Iako sam postigla i ono što nisam htjela, ali dobro Senkić, nećemo o tome.zubo. I čovječe ovo je bio prvi put da sam se, mogu reć,....malo napila....rolleyes.. I samo me glava boljela i noge nisam osjećala i bila sam jaaaako crvena i bilo mi je vruće....party Ma koma..... Ali svega se sjećam (nadam se..) Poslije smo otišli do Tarkusa i do kraja ostali...!! Gdje smo imali i "mali" incident, ali ne želim o tome jer ću opet svašta reć.... Samo želim da me ljudi koji me ne vole ostave na miru, pa ni ja njih ne diram...!!!!!!! Glazba je bila fenomenalna, kao i društvo i plesali smo, iako meni baš nije bilo dobro za ples, ali izdržala sam.!!thumbup I ima jedan dio koji me samo tjera u bed, razmišljanje i k jarcu...... Ali sredit ću ja to, a vi držite fige jer su pomogle u subotu za vrijeme!!! A mali Šolaja mi je bio faca večeri.... Kak je reagiro kad me vidio, čovječe..!!! Ma legenda..... I napokon sam upoznala onog dečka s kojim sam plesala na novoj i još smo se zafrkavali.....dečko je prefenomenalan, čovječe!! I Batinić mi je zakon dečec.... Ma bilo je fenomenalno i volim vas sve, hvala vam svima na svemu!! A dečki ispričavam se ako sam bila nemoguća, ali takva sam...zubo.. I moš me slikat.....
E pa onda evo....
Idemo redom....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....Dajči i ja u Viktoriji pod šupljim satom...hm da..zubo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....Myra i ja u Viktoriji....at the same time...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
......Dajči, Myru i mene zaje... sunce ispred škole.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...ekipica pred ulazom u školu.....a jesmo daleko stigle...zubo
to smo Lucijana, ja, Valentina i Valentina i Dajana i Myra

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
aaaaaaa...škola....i Davor i ja......hihi, šta je bilo prije....nut

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....a ovo smo moja Smilja i ja.....zubo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
......moja Julija i Myra u Zumi..mmmm Zuma....partyfino...slika i nije nešto (candle scene) ali ona druga bi bila gora za Juliju jer joj šiške ne stoje dobro......uf, na sve pazim....smijeh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....July and me pod satom daktilografije.....uf, radimo sve u šesnaest party

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....Myra i čččččččiz, ja i nova usnica...i Dajana.....ubit će me....party

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...a ovo smo Petra i ja i July i Neven......e ako zbog ove slike umrem i ne doživim stoti rođendan...uf

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....eeeee, a ova mi je slika super.....to smo Franjić, Kunić i ja.....slikica je prekrasna.....joj..smijeh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....a ovo smo Plevnik i ja na treningu......ali nemojte da to dođe do njega.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....to smo Kristina, ja i Tena..... i desno se vidi moj najdraži buraz Cibi.... Cibi wmt...kiss...eto sad imam i ja tvoju slikicu....onu u gaćama nisam htjela staviti.....zubo

A sad subota....o my God....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....početak na Partizanovom....gornji red Silvana i Irena, a dolje Anči, Dajana, Maja, ja, Helena i Martina....i ja naravno crvena ko ništ, živa koma....headbang

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...Anči, Dajana, Senka, ja, Helena, Martina, Irena i Silvana....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.....Dejo i ja....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.......Crni i ja....baš super slikica fino

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....July i Myra i ja neta dlzim....zubo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.......Petra i Andrijana.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.......July, Sale and me.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...eeee ova slika mi je z a k o n....dečki su nas zezali i kak je to ispalo....pogotovo ovo s Crnim i samnom....ludnica....njami

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
......opet nas petero, samo su se Andrijana i Myra zamijenile.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I za kraj.....
..........................daaješ mi kriiiiiiiiiiiiiiiiiiilaaaa....!!!!...zubo

I eto, ljudovi moji, to bi bilo sve za danas.....
Puno pozdrava iz studija i režije....to sam pokupila od Šolaje.....zubo
pussa svima, volim vas

19:20 | Komentari (38) | Print | ^ |

nedjelja, 24.02.2008.

Believe or not belive...???....

Da li vam se ikada dogodilo da vas neka stvar počne užasno zanimati.??.. Tj. da se jednostavno počnete pitati neke stvari i razmišljati o njima...???.. Ma k jarcu, ne znam to objasniti.!!! Ali ova glupa pitanja se javljaju kod mene... Neke me stvari počnu zbunjivati (a vjerujte, takvih ima dosta) i onda počnem razmišljati o njima, želim dokučiti nešto, pronaći odgovore, rješenje, proanalizirati te stvari....... Ja uživam u tome, u razmišljanju i sanjarenju.!!!..
Danas sam u svojem svemiru pronašla još neke stvari koje su me zaintrigirale.!! Tj. one su pronašle mene... I sada nikako ne mogu prestati misliti o njima... Jedna stvar ima veze s vjeronaukom (opet, nakon onog o ljubavi, čooovječe nut), a druga sa mnom i mojim prijateljima, a zajedničko svemu tomu je misterij, moja znatiželja, snovi, sudbina, vjera....i glupost.!! Eto, sad bih trebala učiti povijest, ali ne mogu prestati razmišljati o tome!!... Krenut ću od one, vama svima vjerojatno glupe stvari…. Jer ima veze s Bogom!
Ovako… Iskreno… I nemam neki običaj ići u Crkvu.! Dok jednom na vjeronauku profa nije rekla da je grijeh ne ići nedjeljom u Crkvu, a pogotovo ako nam je izgovor da nam se ne da ili da ne želimo!.. Mene je to šupilo (a to možete zaključiti po izrazu moga lica; btw, svašta možete skužiti po njemu, barem ja tako osjetim….) i sljedeću nedjelju sam otišla na misu i rekla da ću nastojati ići što više mogu u Crkvu.!! I tako svaku nedjelju, već mjesec dana, i onda mi je poslije bilo tako lijepo: i s prijateljima, pa i s ocjenama i školom (iako me to vječito pogađa, pa neki dan sam se skoro rasplakala Martinu; e vidiš i o tome moram nešto reći…), pa i s plesom, pa i s jednim dečkom,… I onda me opet šupila jedna druga stvar…. Jel zbilja moguće da Crkva ima neke veze s tim svim.!! Onda sam razmišljala i rekla da je najvjerojatnije riječ o nadi tj. o nečemu u što vjeruješ i onda ti je lakše, to je ono što te drži. Tako da ću i dalje ići u Crkvu jer mi očito pruža jedan zakon osjećaj sigurnosti i sreće, a to je prefenomenalno… smijeh
Onda ima jedna stvar koja se tiče molitvi i naših anđela čuvara…. Pa da prvo napomenem da se molim svako veće prije spavanja…. i da sam munjena (vidjet ćete zašto). Ja sam smislila neki svoj sistem molitve, ali ne želim u detalje…..u biti jedno sam se veće tako molila i odlučila spomenuti jednu prijateljicu i jednog dečka jer i ja sam sretna kada su moji prijatelji sretni i druga krajnost također vrijedi.!! I tako ovu subotu se moja molitva ostvarila (to je bilo brzo) i bila sam jaaako sretna, ali onda je pošlo sve po krivu jer je taj dečko usro….onak blago rečeno.!! I onda si razmišljam pa dobro, ostvarilo se je, bilo je loše, ali opet ne tako loše jer je ta cura ojačala (barem sam joj željela pomoći u tome!!!) i shvatila neke stvari o tome dečku i općenito…!!!. Sada je taj dečko više neće nikada povrijediti (iskreno se nadam) i moći će nastaviti dalje (i to se iskreno nadam, jer opet znam da srcu nije lagano zapovijedati)… A i uvidjela je da ima prijatelje na koje se može osloniti i koje su uvijek tu da joj pomognu.!!!.. A onda se meni danas dogodila jedna čudna stvar…. Da sam naletjela na jednog dečka.!!. Točno onako, putovi su nam se sudarili…. E to vam ne mogu opisati, kako se to danas dogodilo…ali čudno je to da baš danas tata nije mogao doći po meni poslije treninga, i da baš danas nitko nije mogao sa mnom doma nego sam išla sama pjehe, i da je on baš danas radio od 3 ili od kad već (trans, ljudi, trans), i da sam se tako normalno ponašala i još malo usporila da ga pozdravim i da nastavimo zajedno, i da je on tako lijepo pričao sa mnom…. A par dana prije je jedna moja frendica izjavila šta bi bilo da ga vidim..!!. I ta dva događaja povezuje to što sam se onda pitala zar postoji zbilja neki moj anđeo čuvar koji sve sluša, pa onda ponekad napravi takvu neku ludost (u najboljem smislu) ili da li je to možda sudbina…. Ma ne znam i ne razumijem ništa, nikada neću moći shvatiti kako to funkcionira život… Ponekad mi je slika Boga u glavi kako igra Simse…..našim životima..!!!. Ali onda se moja znatiželje opet budi i zanima me što će onda dalje biti u mojem životu i jasno mi je da to nikada neću moći saznati…!!!.
A što se tiče onoga plakanja Martinu… Nisam već dugo plakala (da kucam u drvo – i u neke od tih stvari vjerujem, tj. u ljudsku zloću) i baš mi je sinoć u gradu bilo super pričati s jednom frendicom o tome…. Rekla sam joj da sam razmišljala (već sam i sama sebi dosadna s tom riječinut) i da sam odlučila da je život preeekratak da bi svako malo plakala, što sam i radila do jedno prije godinu dana… Mene je prije zbilja bilo lako rasplakati, ali sada više ne želim biti takva… Jer život će proći a ja ću proklinjati ljude koji su se smijali dok sam ja zbog njih trajala svoj život.!!!.. Nema više plakanja zbog ljudi koji ne zaslužuju ni to ni bilo što drugo od mene….. Neka oni plaču kada mene više ne bude jer ja sada plačem samo u tim situacijama….ili iz suosjećanja….ili veselja…..ili zbog filmova (toga se nemrem rješit!!zubo). A ostalo rješava glazba, ples i prijatelji……. Oni su vječni, samo ako su pravi..!!!.. I to je ono vrijedno što treba tražiti u životu….kada to pronađeš onda nikada nemoj pustiti ili iznevjeriti….
Tražiti i čuvati…. Davati i primati…. Voljeti i…biti voljen…. Uživati i….vjerovati…..sanjati i……sanjati…..očito je to život….

....one songić...

Hilary Duff Lyrics
Fly Lyrics


20:32 | Komentari (16) | Print | ^ |

ponedjeljak, 11.02.2008.

*..... SwEeT dReAmS .....*

Olla ljudofi... wave

Kao što je moj buraz rekao, treba mi novi post.. Pa ću ga poslušati u potpunosti i pisati o suboti koja je bila nevjerojatna..!!!!!. party
Naime, radi se najviše o turniru u Čazmi.
Bila sam malo skeptična u vezi njega.!.. Bilo me strah jer sam bila uvjerena da neću izdržati svih 5 plesova u komadu... A kad ono na startnoj listi 9 parova što znači da se pleše polufinale i finale, a što opet znači da ako uđem u finale plešem 10 a ne 5 plesova..!!!! uuužas headbang Htjela sam puknuti... Plesali smo odmah nakon defilea i sve je to donekle bilo dobro, iako sam već u quickstepu lagano krepavala, ali nastojala sam to ne pokazivati, lagano se smješiti i držati uspravno... Hans i ja smo se složili s tim da sigurno nećemo ući u finale, kad evo ti Hansa svog nekak čudnog, zbunjenog ali sa smješkom na licu i riječima:"Prošli smo dalje." eek O my God.!!!. A meni samo onak kroz glavu:"Super još 5 plesova, I'm dead!" Ali moram priznati da sam se dobro osjećala znajući da sam ipak trudom uspjela proći dalje.....thumbup I nismo se stigli odmoriti već opet mi! I opet sve po starom, trudi se i bori se...!!!. Drž se zubima za Hansa ak treba nut zubo.... I tako sam i to nekako izdržala, opet krepavajući u quickstepu..!!!. koma.... A onda proglašenje..... Izašlo nas 7 na podij, a ja iz nekog vječito nepoznatog razloga s čudnim osjećajem i zbunjena ko ništ.!!eek!. Stanemo si u jedan red i okrenemo se prema publici, a meni se mozak potpuno odvojio, otišao na kavu, u biti ostavio me na cjedilu...mah. Tata mi je rekao da nisam na vrijeme reagirala i dok su se svi poklanjali ja sam pljeskala...... headbang headbang headbang Kaže tata:" Edo kaže da se zahvalite publici zajedno, a ti si plješćeš!" zubo Ali nisam ja bila jedina.....to mi je utjeha..belj. I tako se Hans i ja pomirili da ćemo biti zadnji i pripremimo se da će nas pozvati.....kad...Edo kaže 7 mjesto...ali bez naših imena..!!eek! A mog mozga još nema doma, kao da je otišao još dalje.... Zabuljila se u pod i ništa ne čujem, osim Ede malo.... Sad čekam... 6 mjesto, ali opet nema naših imena.... 5...ništa.... 4.....Hans i ja se opet pripremili....kad ono ništa.......Hans se počeo veseliti jer ćemo dobiti medalju i tako smo ovaj put bili sigurni da smo treći....!! I to je bilo točno.... E sad mi se mozak napokon vratio! Bila sam tako sretna........ Takvu sreću nisam već dugo osjetila..!!!.. smijeh Bilo mi je tako drago što su moji roditelji napokon bili sretni..... I napkon sam dokazala i njima i sama sebi.......da se....čuda događaju...!!!zubo! E sad ću morati još više trenirati..!!!!.. Nakon proglašenja sam se presvukla i krenuli smo kući jer sam planirala još stići do grada.!!! party E i da.... Moram reći da mi je bilo jako, jako drago što je coach Ciglar bio jer sam baš lijepo razgovarala s njim i vjerujem da mi je i on pomogao..... Pa zato thx coach!!! thumbup smijeh
A sad druga tema..... A to je grad!
Mislim da sam u grad došla oko pola 11, tak negdje, nisam baš sigurna..!!!. Došla sam odmah u Tarksu gdje su bile moja Maja i Dajana...!kiss!!. Moram priznati da sam bila malo umorna....iako bolje rečeno strgana...i nije mi bilo do plesa..!!. Čak mi se i spavalo.zijev.. Došli su i Sale i Babić do nas i tak malo bili s nama..... Došao je i Filip koji je tražio društvo i to me iznenadilo i morala sam ga pozdraviti...!!!. I bili su Crv - koji je opet plesao, a cure i ja se valjale od smijeha -, i more nekih dečki - rekla bih rukometaša jer su bili Deni i Paripović -, i Puček i mali Šolaja - ma nije mali, to je tepanje jer je zakon dečec! - i Maciček....i Hrvoje..!!!!!!. A Dajanu sam htjela razbit jer je zvala Hrvoja da se upoznamo i moja nagluhost opet došla do izražaja, i moja smotanost također..rolleyes.. Ma dš! Ali dobro, poslije je ipak sve ispalo super..!!! naughty zubo ali dobro, neću više o tome......
I tako je ova subota bila prefenomenalna...!!! yes party
Pozdrav svim ljudima koji čitaju ovaj blog i molim vas da ostavite bilo kakav komentar ako ga čitate, tek toliko da vidim da ste bili....
Uživajte, vidimo se..
wave kiss

ee, i uskoro će Valentinovo, moj imendan i rođkas.....aaa joj.!!!. party

kiss mah


10:25 | Komentari (23) | Print | ^ |

utorak, 05.02.2008.

All Star.... :) :P

Hey Senkić!!

Vidi kakav krasan dizajn imam..... zubonaughty

party fino kiss


21:58 | Komentari (13) | Print | ^ |

nedjelja, 03.02.2008.

Živjela subota i legendarno društvo.....!!!!!.....

Hellou!!! wave

Here I am, once again..... I to zahvaljujući Dajani koja me "natjerala" da napokon nešto napišem (iako baš i nemam volje....rolleyes). A ja se nadam da ćeš ti ostaviti i koji komentar napokon..!!!. Love U kiss

E pa ljudi....šta da vam kažem...?!.. Već gotovo mjesec dana idemo u novu školu i već smo radili gluposti (ne baš mi mi, ali naši bivši susjedi recimo da...nut zubo). Ali ništa strašno iako svi od toga rade cirkus..bang... Od toga da, ali to što je meni za dobrodošlicu u novu školu netko munuo Pumin parfem i Dove dezić, nikom ništa... Pozdrav najboljem razredu na školi, 4.d..!!!!!!! Pogotovo curama (ako one više i liče na cure.... rolleyes), uuužas!!.. E i čistačicama također!!!...mah Uf, sad sam počela vrijeđati, nije dobro..... Samo još nešto... Netko će reći fučkaš parfem i dezić, ali meni je jaaako stalo do parfema jer sam ga dobila za Božić od jedne osobe i jako mi je stalo do njega...yestuzan!!! Sad će netko reći da ti je stalo ne bih ga zaboravila pod klupom, ali mislim da se stvarno svakom može dogoditi.!! Ali imam ja puno toga za reći pa ću jednostavno odustati jer sam to tak i tak već 1000 puta ispričala frendovima..nut... Što se još tiče škole... Profači su svi prolupali, uveli neke nove metode i ko zna kakve gluposti... K O O O M A . . . !!!!! Ali preživjet ćemo mi to već nekako, u boj, u boj.....rolleyes

Oki-doki..........Next subject... Ples ide tako tako.!!!. Jedanaesta sam u državi iz standarda i tak.... Dolazi nam Ištvan nedjeljom na treninge i maximalno nas muštra..!!!! Jeeee, možda skinem koji gram.... thx thumbup Neke stvari su potpuni promašaj i izgubljen slučaj, ali ne bih o tome...jer...ne bi vjerovali...i to znaju moji bližnji..!!! rolleyes nut

Ali ništa nije tako super kao subote i društvo iz Tarkusa...!!!!... Crv i ovi.... Ah da, Crv.... Ma šala mala, sjetila sam se kak je plesao i ovu subotu, redoviti show!!!... Mogao bi naplaćivati ulaznice..!!!!!? Ma ova je subota bila F E E N O O M E E N A A L N A !fino!njami!party! Mojoj Myri se nije dalo u grad, a moja draga Julija je ipak došla u Bj ali se iz još nepoznatih razloga nije došla pozdraviti s nama...... Noo dobro...!!!! Ali zato ja imam svoju DAJANU, MAJU, SENKU, VALENTINU, IRENU I JELENU.....!!!!!.... Došla sam u 7 do Tarkusa, bile smo Senka, Maja, Dajana i ja. Kasnije smo otišle do kolodvora, do Jelene koja je slavila rođkas i tak.... Vratile smo se do Tarkusa, kad tamo........ S U R P R I S E ! ! ! ! ! Vale i Ira.... Čovječe, jesu me ugodno iznenadile, spi..... sve u 16..!!. Mislim da smo jako rano počeli plesati..... Mislim...hm..!? Plevnik, nije zbog onog što ti misliš i što si svima razglasio...!!!!!!! eek zubo thumbup Došli su i Sale i Babić i sjedili malo s nama, svaka čast dečki.... A Sale nije htio plesati........ A šteta, ja sam baš htjela vidjeti reprizu ! zubo! A što se tiče plesa, bilo je zaaaaakon...!!! Glazba prva liga, a ja raspoložena.. Pa nije ni čudno kad imaš stalno jednog komada na vidiku... fino Komada koji pleše, ideš Miki.... fino!party!naughty Ali ne bih više o tome.... Ne bih željela da se sazna jer tak i tak je kao i uvijek.... Nita.!!. Ako Bog da, bit će vremena...!!yes!naughty Uh, što obažavam ovog smajlića naughty.... Baš me okarakterizira..!!. I eto, u kratko, subota je bila jedino čega se baš onak sjećam i što je bilo najbolje..!!! party joj, da bar tak bude i sljedeću...!!!! blabla

I eto... Pozdravljam i šaljem veeelike puse curama s kojima mi je bilo ludo, voooolim vaaas! Zakon ste, ma ne znam šta bih rekla, ni šta bih bez vas.....!!!

- kiss - kiss wave

i pozz onom dečecu.... koji je, mislim, mladi od mene, ali ne mora biti, ovisi koje je godište...!!! uf, pa bilo bi vrijeme da i ja nekog upecam, Ivek je.....

Ajd ciao svima...počela sam trfljat bezveze.... kiss wave

e i sviđa mi se pelin... eto, morala sam to s nekim podijeliti...!!!party!!


21:39 | Komentari (5) | Print | ^ |

nedjelja, 13.01.2008.

Naslov...

Ola ljudovi wavetuzan
Danas mi se nekako nije dao smišljati naslov.....!........ Dobro, ajd da budem iskrena, smislila sam ga ali bi bio preočit! Birala sam između njega i glupog i kao što vidite izabrala glupog, ali takva sam si i sama.....
Jedan poseban odlomak ću posvetiti tome da planiram prestati pisati postove...!!!!... Shvatila sam da pišem gluposti (napokon....shvatila), a i da se teško suzdržavam napisati ono što želim, a što baš i nije za javnost i onda samo dolazim u napast!!!!. I eto, kratko i jasno, ali opet tko zna, možda i prevladam tu napast, ali bojim se da onda neće biti ničega vama zanimljivog za čitati.....! Ja sebe smatram čudnom, sigurno i većina vas koja me malo bolje poznaje, ali ja se s tim mučim već skoro 17 godina i već sama sebi idem na živce...!!!!!.... Voljela bih se promijeniti, ili barem djetinjstvo (okolinu, prijatelje iz djetinjstva!) možda bih se drugačije snalazila u vremenu i prostoru, normalnije, opuštenije i možda mi ne bi mozak zablokirao kada se neka važna stvar treba srediti.! Eto, i svejedno sam previše rekla ili napisala, kak već, i pametna osoba može odmah sve pokopčati..!!
Pa da onda spomenem i ovu subotu, koja je btw usko povezana sa svim ovim slovima iznad.... To je bila najčudnija subota do sad, definitivno! Ali ne mogu u detalje jer ću istrafljati i nešto što ne bih smjela..... U biti bila je totalno munjena (ili sam samo ja bila takva, a to je lako moguće!) na što ja nisam naviknuta...!!!..... Vidjela sam puno, puno poznatih ljudi; super sam se zabavljala i zafrkavala i nije me bilo briga šta drugi misle; a dečki su mi bili čudni jer je bilo onih koji su me "napadali" (ne znam koju bi drugu riječ upotrijebila.... Eto, dešava mi se ista stvar koja mi se dogodila u subotu kada sam morala nekim osobama odgovarati na pitanja! AAaaaaaaA!!....!!! nemojte krivo shvatiti ovo "napadali"!). Meni je to čudno jer me nitko od dečki nije nikad "dirao" (ne u doslovnom smislu, nego imao posla samnom - i ne znam kako se samnom piše......) i to mi je bilo sve tako čudno, a za onu osobu za koju mi ne bi bilo čudno (a ne bi mi ni teško palo.....zubo) nije bila takva...... Me and my happiness...... Always on a different sides of life!!! (i zašto se ja k jarcu služim engleskim kad mi ne ide....!?....)
I eto, to bi bilo to..... Samo da još kažem da nisam ovaj post zamislila kao pesimističnog nego realnog, pa bi bilo super da ga tako i shvatite....! I budite veseli jer je ovo jedan od kraćih, ili čak najkraći, post....!!!!..
E i htjela bih se zahvaliti Maji i Dajani jer su mi zbilja pomogle da se zabavim!!!!!! I cure bilo mi je jako lijepo razgovarati s vama, ZAKON STE!!!! fino party thumbup VOLIM VAS!!!
I eto, volim vas sve, nemojte me krivo shvatiti (mislim na post, tj. ostatak njega!) i pussa! kiss

E, i mogla bih reći da sam F.I.N.E., Fran Fine - ma šala (ovo drugo) nutrolleyes

Ajd uživajte ljudi i svima vam želim svu sreću svijeta!!! kiss


15:56 | Komentari (6) | Print | ^ |

utorak, 01.01.2008.

Možda i počnem vjerovati u ostvarenje želja......snova......sreće.....jupiiiii!!!

Ola ljudi! wave
Kako ovaj život zna biti zakon.... I totalno nepredvidljiv! Čovječe..... Mislim, znam zašto je moj život nepredvidljiv.... Zato što stalno očekujem nešto loše pa ako se nešto loše i dogodi nisam razočarana, a ako se dogodi nešto suprotno...... Moje veselje nije usporedivo ni s jednom količinom.... Osim s riječju "čudno"....vrlo čudno!eek
Ovo je bio moj mali, glupi (bolesni) uvod nut tuzan! A sada bih vam željela čestitati novu godinu! Želim vam svima puno sreće, zdravlja, ljubavi (btw znate onu pjesmu "Traži se dečko"? - skužite preneseno značenje....zubo), sreće u školi, sportu ili čemu već, daljnjem životu, sve naj, naj, naj i da vam se ostvare sve želje!!! Ako su poštene i pravedne, naravno, jer vam one druge ne želim.... Želim također da dragi Bogo čuva sve vas i sve one koje volite! Ma bilo bi najbolje da svi živimo vječno, ali na ovom svijetu..... Impossible..... Unfortunately.....
Pa tako bih htjela pisati malo o svojoj prijateljici Marijani, tzv. Myri i Mari yes thumbup smijeh party! Njoj je u četvrtak, ako se ne varam, preminuo djed...... Koma ! A ja sam sad ostala bez riječi, jer jednostavno, ne znam što bih rekla o tome.... Osim.... Da mi je bilo jako žao i njezinog djeda, i mame, i brata, a naj, najviše nje! Ona je definitivno najoptimističnija osoba koja znam i bilo mi je užasno kada sam razmišljala o tome kako se ona osjeća! Moj je djed umro prije godinu dana i bilo mi je užasno jer kada takav zezant, svirac i dobar čovjek ode, ostaje jedna velika praznina. U to vrijeme me sve živciralo, i to onak, pošteno headbang.... A najviše: kada ti svi dolaze izraziti sućut; kada su onoj vražjoj mrtvačnici na groblju sv. Andrije otvorili lijes i ja vidjela i gledala djeda onako blijedog....mrtvog...., bilo mi je muka; a o onoj vražjoj trubi da i ne pričam, došlo mi je da.....nije bitno zaliven.... A najviše mi je bilo krivo što nisam nikoga imala uz sebe tuzan! Ja volim biti okružena ljudima, ali to stalno ponavljam pa to već i znate rolleyes. I nisam mogla dopustiti samoj sebi da se ne pojavim na sprovodu Myrinog djeda i da ne budem uz nju! I moram priznati da mi je bilo drago što sam došla, ali opet teško jer, kao prvo, ispala sam glupača jer nisam izrazila sućut Myrinom bratu i tati, a to je zato što ni ja to ne volim, a kao drugo, to što sam vidjela Myru tako tužnu i uplakanu..... Još je nikada nisam vidjela takvu! I tako sam i ja počela tuliti cry...... Kaže ona meni da ne plačem. Pa kako ne bi, čovječe!? I za kraj.... Myra znaj da ako bilo što zatrebaš, samo mi se moraš javiti!!! Eto, samo sam to htjela da znaš! Volim te i nadam se da se uskoro čujemo i vidimo, jer mi je bilo prazno bez tebe na dočeku..... Slobodno pitaj Vegicu!!!

Tako smo došli i do teme ovoga tjedna.... Malo je čudno o tome pisati, sada nakon ovoga prije, ali ipak to je za vas, a ja ne želim da mi vi budete pesimistični!!! Znam da to mojoj Pleshkici smeta, a sve za nju belj zubo..... Iako vas, vjerujem, moji postovi ne mogu baš ni optimizirati..... Jel ta riječ uopće postoji rolleyes, tj. jel je u dobrom kontekstu??? Ma zbunjena sam.....eek A to je kod mene kao teško zubo!

No dobro.....

Sve je počelo..... Od jutra! Morala sam se probuditi oko 8 jer je dolazio velečasni posvećivati kuću i sve one koji prebivaju u njoj..... Znači i Lea. Živio Leo ti meni.... pa barem 8 godina zubo! A kada je svećenik otišao počelo je polako pripremanje za doček, vjerovali ili ne!? A šta kad sam spora ko puž i uvijek nađem još svašta između i obavezno mora glazba svirati kada bilo šta radim pjeva.... Ma... Oko 7 je došla Vegica k meni i odmah skužila da sam neke čudne volje, a to je bilo zato što mi je prije toga Myra javila da ne ide na doček, a baš sam je mislila malo oraspoložiti, ispričati joj toliko toga i dobro se isplesati i napiti s njom..... Ano ti čekaj smijeh...... Osjećala sam se čudno, zamišljeno i to se vidi na kilometre jer ja inače imam tolike priče.... A onda i jezik valjda! Aha Babiću, ti možeš do nosa s jezikom, a ja do guzice! Aha, aha.....

No dooobro! Oko 8 smo se Irena i ja našle s Dajanom, Majom, Senkom, Gogom, Anom, Tonkom i Zoranom kod Milenijuma i otišli k Dajani. Tamo smo si popili (kuhano vino, crno vino, votku, piva i.... bombonjeru s vinjakom, šta mislite čiju rofl) i pojeli (chipse, medenjake i.....bomboljeru i.....Griote, šta mislite čije....zubo) I tako smo negdje oko, ne znam koliko, krenuli u Tarkus. Tamo je bilo fenomenalno njami.... Plesali smo ko luđaci, pili (ljudi moji pa ja ne mogu vjerovati šta sam sve popila, i što je najčudnije nisam se napila.....a dobro ajd jesam malo pa sam morala plesati.....party), plesala s nekim tipom (svaka čast dečko, bilo mi je baš suuuper, ko bi reko.....cure znaju detalje....a dečko super pleše stiskavce! Pa dečki samo to trebate znati, samo se to traži.... a ja dajem instrukcije naughty zubo haha), dobila poruku od jednog dečka od kojega se to nisam nadala, isusek mali (tko bi rekao da će meni poslati poruku....?....da ja to nekome igram ulogu, nekakvu.... Igram ulogu. Kod koga ta fora super zvuči!? Pa daaaaa! Kod jednog "prijatelja.... Jel igram ja tebi možda kakvu ulogu? O Jesus!)..... I u biti, bilo je super! Ali ipak, šećer je došao na kraju, prije samog odlaska, kada je Dajana došla i rekla da su dečki iz razreda pred Tarkusom. A vidiš mene, prva, dođem do vrata, zaključana, ali nisam čekala zaštitara nego sam ih sama otključala, jako mi se žurilo zubo..... Otvorim vrata, a kad ono taj "frend pred vratima i s njim još dvojica.... Čovječe, kako je to bio zakon osjećaj! Čak nisam znala kome bih prvo čestitala.... Pa sam prvo Saletu i dobio je jednu zalutalu pusicu, ali nije se ljutio smijeh, zatim Crnom, ali nisam zadovoljna s tim čestitanjem njami, koji me čak uspio i podići sa zemlje..... I na kraju Babiću. A čuješ mene glupaču na kraju: "Crni hvala što si došao!" Mislim, onak, dšheadbang. Ali šta kad mi je bilo drago što je ispunio ono što je rekao smijeh!.....jako drago..... jer danas rijetko tko ispuni ono što kaže! A jesam jadna, čovječe! Ali doček je završio bolje nego sam mogla sanjati..... Ma nije, san je bio bolji naughty! Ali bila sam jako sretna! E pa zato thx svima, najbolji ste!!! party
I tako..... Ovaj je post opet ogroman, ali šta ja mogu...? Bilo bi toga još, ali sam neke stvari izbacila, pa zato budite sretni.... Koliko možete biti uz ovaj blog....? Uz mene bi još mogli..... zubo fino Šaljem vam svima puno pusa (nekom još više, ali ništa o tome.....), a uz tog nekog i mojoj Myri.... Ma sve vas volim i uživajte, dok još možete, iako ja, iskreno, jedva čekam školu i da se sve vrati u normalu!
.....wtf....pa mi se selimo u novu školu! Valjda..... Mislim, nije da mi smeta jer bi mi trebalo max 10 min to nje, ali nema parka, Iva i Tarkusa! Ma koma.....
Ali nećemo o školi........ Pozdravljam vas još jednom!
..........c'ya.......h&k.....
Ina wave


19:25 | Komentari (7) | Print | ^ |

utorak, 25.12.2007.

Ho, ho, ho, ho!!! Marry Christmas!!!

Hey!wave
Kako glup naslov, čovjče, ali danas sam bez inspiracije... Ovaj Božić i božićno vrijeme me lupilo u glavu i stalno sam sretna (iako sam jučer plakala ko kiša, a razloge ću zadržati za sebe jer vas sigurno ne zanimaju, a i ne želim mučiti ni sebe, ni vas...), i samo razmišljam kako imam super roditelje, obitelj (ovisi koga iz obitelji rolleyes), prijatelje...smijeh I baš mi je zakon, i želim samo biti dobra i sretna i družiti se s obitelji i s prijateljima... E pa da onda i vama svima od srca zaželim sretan i blagoslovljen Božić koji će vas ispuniti srećom, dobrotom, zdravljem, ljubavlju i želim da ga provedete s voljenim osobama!!! I šaljem puno pusa svima...kiss smijeh
E, pa ljudi moji ja vam nisam dugo napisala novi post (nekima i nije krivo belj), a toliko mi se toga lijepoga dogodilo, da sve ne mogu vjerovati... Tako da je ona nepravda, koja mi se i dalje događa, ostala potisnuta... I sve to zahvaljujući ljudima koje volim i koji, nadam se, barem poštuju mene zubo!
E zato će ovaj post biti vraški dug, što je posve normalno kod mene...zubo

E pa ovako, započet ću sa subotom, 15.12., jer se od 09. do tada sve vrtilo samo oko škole i treninga... Pa da odmah riješimo školu, prošla sam sa 4 i bila sam tako jadna tuzan... Ali dobro, vjerujem u sebe (čudno, ha? nut) i da ću popraviti ocjene u drugom polugodištu, morat ću se potruditi ako želim ostvariti svoj cilj... Tu subotu je Vegica odlučila spavati kod mene pa da zajedno idemo u grad i da proslavi samnom, Myrom i Julijom, Julijinu zadnju subotu u Bjelovaru naughty! Iskreno, očekivala sam da će nam biti zakon i nezaboravno, ali Myra mi je malo prije nego smo Irena i ja krenule u grad, javila da ne može ići jer je roditelji ne puste, a i da je Julija negdje na rođendanu. Bila sam jadna jer su moji snovi i želje pali u vodu, blato... Ali dobro, ipak je sve ispalo dobro! Ipak smo se Irena i ja našle s Julijom i curama iz doma i do 12 bile u Opijumu thumbup! A tamo mi je bilo zakon... Jedan dečko mi je rekao da mi je nabavio novi broj od Drlje, a odmah nakon toga sam vidjela nekog posebnog tko me pozdravio finonaughtysmijeh... I sve je bilo super dok curama nije postalo dosadno i dok se Julija oko 12 nije pokupila u dom nut! Irena i ja smo do 2 ostale u Tarkusu s Majom, Dajanom, Jelenom, Saletom, Jurićem (ako se dobro sjećamrolleyes)!? I moram priznati da mi je bilo super, naplesala sam se kao glupača, iako sam iz nekog razloga bila malo stisnuta, za razliku od prošle subote naughtyzubo!
I to bi bilo to što se tiče te subote, da ne duljim bez veze... mouthwash E samo još jedna stvar... Na Ireninom blogu piše da ju jedna osoba iznevjerila i ja mislim da znam koja je to osoba, jedan njezin prijatelj, ali je isto tako zaboravila da i ona ima prijateljicu koju je malko razočarala nono...
I to bi bilo to...

A 18. je bio Dan D za mene jer sam prvi put sastavila malu puzzlu hrabrosti i nešto napravila... Poslije škole sam bila s Julijom, Myrom, Dejom, Perecom, Silvanom i Helenom u Ivu, večer prije dobila broj od Drlje i odlučila mu poslati poruku da ga malo čujem naughtysmijeh... I nisam se nadala da će odgovoriti, ali je!!! party I tako... Sjetila sam se dobrih starih vremena, maturalca, i svega...naughtysmijeh I, iskreno, nedostaje mi to, ali mislim da se promijenio, pa da ništa više ne može biti jednako tuzan! Ali svejedno mi ga je bilo drago čuti i znati da je dobro yesparty! A bio mi je Dejo zakon... Nadam se ovo neće izgledati kao da sam umišljena blabla... Rekao mi je da sam ja njemu baš zakon i da sam super prijateljica iz razreda!!! Kako je to meni bilo lijeposmijeh... Joj, još ti jedanput thx i ti si super frend smijeh! Joj, sad sam opet sva happy...
Ali imam ja još prijatelja, točnije prijateljica, koje su mi napisale pisma... Bila je to moja Luca, koja mi je pismo dala u školi da sam se rasplakala jer mi je tako lijepih i iskrenih stvari, koje je osjećala u srcu, napisala... A i moja Myra mi je poslala poštom čestitku i pismo i jako me iznenadila jer, iskreno, nisam to očekivala, i volim je.... Cure, najbolje ste i nadam se da ćemo si zauvijek ostati dobre frendice!!! smijehsmijehsmijeh

A ova subota, 22.12.... Ova subota je bila legendarna partynjamifinosmijehthumbupnaughty!!! Myra i ja smo prvo bile na Božićnom koncertu, koji je bio super, a pjevali su i sa zborom Ivana, Jakša, Miki, Valentina...i...Sale!!! Ali baš ga nisam vidjela od onog glupog platna... K jarcu...naughty Poslije smo se našle s Dejom i Perecom kod paviljona, a u međuvremenu, dok smo ih čekale, naišli su dečki iz razreda Jurić, Crni, Babić... Myra im je rekla da izgledaju ko da su došli iz Gestapa; obučeni u crno, odijela... Ali dobro su izgledali, a nisam mogla izdržati a da Crnom ne dam kompliment naughtysmijeh... U gradu je bilo dosta dosadno, pa smo na kraju nas četvero završili u Sedmici gdje smo, pa gotovo jedini, plesali i radili gluposti... Poslije smo Myra i ja s Kunićem, Franjićem i još nekim likovima otišli do Tarkusa i tamo se izludirali! Baš mi je bilo zakon, a Kunić i Myra su legende thumbup... A i tu subotu me jedna osoba jako iznenadila.....i zagrlila sam je......i bila sam jako sretna..... A, šta ćeš, glupača! Veselim se bezveze... Ali bitno je to da sam i tu skupila hrabrosti i zagrlila tu osobu, to je važno partysmijeh!!!

U nedjelju, 23.12., sam bila u Sisku na turniru, osvojila 1. mjesto i napokon prešla u C! Hvala Bogu!!! A taj ću dan pamtiti po tome što sam upoznala najviše muških osoba i svi su me tako iznenadili, čovječe eek... Ali dobro, neću o tome... S jednim sam se čak dopisivala na putu kući smijeh... Čini se zakon dečko i zove se Saša! Ma što se ja volim družiti s ljudima i nadam se da to oni neće krivo protumačiti... blabla A šta kad sam munjena?! nut naughty zubo
A o Thompsonovom koncertu da i ne pričam... Bila sam s Lucom, Silvanom, Helenom, Martinom, Sicom i bilo je super! Napjevala sam se ko luda pjeva, nađipala sam se ko luda, nagledala Thompsona i Tihe (i njegove... znaš Myra!naughty), i jednog zgodnog medicinara koji je bio bez majice (Isusek mali...), a i Kunić je bio bez majice (rekao je da mu je bilo vruće, ali i da je zavodio cure, joj, joj...), upoznala neke fora dečke iz Rovišća s kojima smo plesali, i vidjela Drlju (ali se napravila da ga nisam vidjela, noge su mi se odsjekle i sve ono što ide uz to, ali nisam se htjela javiti jer me zanimalo hoće li se on meni javiti, ali je samo stao uz mene, Jesus...headbang) i još jednog, meni glupači, vrlo važnog dečka i na kraju me Mraz vozio kući... Ma bilo je LEGENDARNO... Thompsone, moraš malo češće dolaziti u Bjelovar... Recimo u proljeće opet!!!

Božić sam super provela, osim onog plakanja, ali ono je očito neizbježno svaki Božić... Dopisivala sam se Myrom i Kunićem i baš mi je bilo zakon! Oni su zakon!!! Volim vas kiss smijeh
I moram zahvaliti Crnom na komentaru jer me to jako, jako, jako razveselilo i nisam to očekivala... Hvala Crni, volim te, zbilja si zakon dečko.... kiss smijeh
E ljudovi moji, svaka čast onom tko ovo bude htio pročitati ili je pročitao... SVE vas obožavam i nadam se da vam se nikada nisam i neću zamjeriti!!! Još jednom sve najbolje, uživajte, čuvajte sebe i svoje voljene i čujemo se i vidimo...
pussa kiss
Ines wave

P.S. Ana, očekujem od tebe da ponovo napraviš blog jer mi je bio fenomenalan... Neka to bude tvoj poklon meni za Božić!!! Pussa kiss


15:10 | Komentari (13) | Print | ^ |

nedjelja, 09.12.2007.

.......Moje je društvo zakon.......

Hej peoples! mah
Sad ću vas malo gnjaviti svojoj srećom, a ne tugom (kao u onim prvim postovima)...

Ova subota mi je zbilja super počela thumbup... Bila sam kod svoje najbolje kume na svijetu, Željke, do 1, tak negdje, i zabavljale smo se! Biti će vam čudno (ili ne rolleyes), ali smo se zabavljale slušajući narodnjake (opravdanje: one dobre narodnjake, ne bilo kakve, ne one užasne...zubo) i popile litru pive, što je, znaju oni koje me poznaju, za mene čudno (opravdanje: mmmmm, nita... party). Zafrkavale smo se, smijale, pjevale i uživale... Moram priznati da se već dugo nisam tako dobro zabavila s njom i da mi je bilo super party! Nadam se da ćemo to češće ponavljati...smijeh
Spavala sam samo 5 sati jer sam morala u jutro u školu (bljak...). Ali moram priznati da mi je bilo dobro u školi... Dobila sam 5 iz testa iz prava, te još dvije petice iz referata i 4 iz sociologije iz odgovaranja, ali nemojte se brinuti, imat ću 5 thumbup.. Kada sam došla iz škole, pospremala sam sobu i slušala glazbu (ona je popratna pojava svega što radim yespjeva) i gledala četvrtu sezonu Tree Hilla (ali samo prve dvije epizode, nisam stigla više). Oko pola 7 sam se počela spremati za grad (i skužila da mi to nije dosta rolleyes). Oko 8 i 15 sam se našla sa Silvanom, Helenom, Martinom, Heleninim dečkom, Margom... u Kaktusu. Popila sam Cedevitu i poslala Crnom poruku da vidim gdje je, jer je častio za rođkas smijeh naughty! Rekao je da je na Radićevom (dečki sami u ljubavnom naughty njami) i Silvana, Martina, Margo i ja smo otišli do njega. Bili su i Sale, Babić, Fix i još neka 3 dečka. Moram priznati da su svi fora i da mi je bilo zakon (iako 100% nije izgledalo tako...). Babić mi je složio juice-votku koja mi je bila super, moram priznati, i nije me lupilo, jeeee party zubo. Navikavam se ja, samo polako... smijeh Pričale smo s Crnim, a kad smo popile, otišle smo nazad u Kaktus. I ne smijem zaboraviti spomenuti da Fix super pleše, morat ću ga jednom iskoristiti naughty! U Kaktusu nam se pridružila i Dijana s kojom sam otišla do Tarkusa jer su u Kaktusu puštali narodnjake, a ja to ne znam pjevati (a one koje znam nisu puštali..). U Tarkusu smo Dijana i ja bile sa Majom, Dajanom i Valentinom.

Napravila sam pauzu i otišla gutnuti malo Pina Colade u kuhinju, ali pst zaliven smijeh

Pa da nastavim... E ljudi moji, u Tarkusu je tek bila ludnica thumbup... Prvo sam samo sjedila i prodavala zjake, zjevala, a onda kada sam počela plesati nisam više bila umorna, mogla bih i mogu plesati koliko god treba! E što je bilo zakon, a koja sam ja ludača... Plesala sam sa curama i nije me za ništa bilo briga, ludirala sam se, upoznala nekog Nikolu (koji btw zna pola moga razreda, pa ću morati pitati dečke koji je to lik?) od kojeg sam dobila i pusu kada sam išla doma i koji je svako malo dolazio do mene/nas i plesao, vadio nekom dečku cigarete i žvakaće iz džepova i nudio mene i cure, ah! Vidjela sam dečke iz 2.c i Kuniću nabavila cigaru pa dobila pusu i od njega kiss. U hebote, pa ova subota je bila zbilja munjena fino. Jedva čekam da subota dođe pjeva... Ali ljudi moji kakve sam ja gluposti izvodila, ali bitno da sam se zabavljala smijeh!
Doma sam išla u pola 2, a ako dragi Bogo da (kako kaže naša draga profa iz sociologije) sljedeću ćete me moći vidjeti do 2 smijeh! I iskreno se nadam da će opet biti tako dobro...
Sad samo jedan komentar za Juliju: " E July moja što bi se ti dobro provela da si bila... Sve što želiš bila je ova subota..." Šaljem ti veliku pusu i potrudit ćemo se da i sljedeća subota bude tako dobra, ma još i bolja njamiparty!
Mare moja za tebe nisam vidjela ništa posebno, ali ako ništa drugo barem bi se naplesala ko glupača samnom...
I to bi ljudovi moji bilo to... Šaljem svima koji su bili samnom (ne u doslovnom smislu... belj; oni s kojima sam bila u društvu i tak...) u subotu puno pusica i hvala vam jer ste vi zaslužni što sam se tako super provela... Ma gle me, sretna sam ko malo dijete fino.... Nadam se da ćete ostati moje društvo blabla zubo!
Obožavam vas sve,
INKA wave


17:14 | Komentari (20) | Print | ^ |

nedjelja, 02.12.2007.

"Pola vino, pola voda..."

wave
Danas sam non stop (od 7 do 21smijeh) na internetu i u iščekivanju da mi taj Sale već jednom ostavi neki komentar. Ali ne krivim ga, ipak je rekao da se lagano izgubi među puno slova i riječi zubo! I tako sam bila na nekim blogovima i u biti ispada da se nisu dobro proveli ove subote, neki...
E pa ljudovi moji, meni je bilo Z A K O N thumbup! Lijepo sam se prikrpila dečkima iz razreda, dosađivala im, ali bitno da je meni bilo dobro pjeva...
A da ja lijepo krenem ispočetka... Ovo je bila prva subota da sam u grad išla u 7. Mislim ne doslovno... U 7 smo se svi skupljali u domu, u prijevodu oni koji su slavili Ivanin rođendan. Kada se rulja napokon skupila, krenuli smo na Radićev. Vrijeme je bilo prekrasno - prekrasna magla zaklanjala ti je poglede da te skoro auto trknuo, mokar zrak ti je nakovrčao kosu, hladan vjetar je izazivao propuh jer si imala minicu i tako... U biti prekrasno! Ali nije bilo loše, bilo je super! Znam da smo bile Mare, Julija, Ivana, njezin brat, Željka, Martina, Filip, Žuti, Blažeković, te još neki ljudi za koje nemam blage koji su. Popila sam 3 bambusa i to je za mene sasvim dosta, mislim nije da nisam mogla još, ali party... Neki dečko, btw jako sladak dečko fino, puštao je glazbu koja je btw bila super, baš po mom ukusu (ukus od zadnjeg vremena). Mare i ja smo izvađale gluposti i smijale se ko luđače (što za mene nije čudno, a bogmeš ni za nju).
Kada smo se napokon Mare, Julija, Željka i ja posmrzavale i kada je mene propuhalo, krenule smo do Iva i dalje. Ali smo završile u Sedmici sa Dejom, Đukom, Filipom i Žutim. Plesali smo kao manijaci, što meni nimalo nije smetao naughty. A nije mi ni smetalo što su dečki bili s nama, čak naprotiv jer si tada siguran da te nikakva budala neće pipkati headbang.(a inače me kao pipkaju, uf, hvala Bogu da ne blabla smijeh). Sve je bilo super dok ja nisam otišla pričat s Cibijem jer su tad neki majmuni napali Deju i odalamili ga. Meni se smučilo, jer mrzim kad se ovak tuku, a kamoli tek kad tuku nekoga koga znam. Maknuli smo se i Dejo je nestao...
U međuvremenu sam ja vidjela Saleta i Babića, pa nisam odoljela a da ne zgrabim, tj. zagrlim Saleta, a on je mislio da ga je to Babić zagrlio naughty... Navikao si Sale, ha? Ma šala mala smijeh... I zbog te glupe tuče i još jednog razloga sam ja odlučila prikrpiti se dečkima i ići s njima, makar im to i smetalo. Ali mislim da im ipak nije smetalo, kažem mislim. Čak mogu reći da mi je bilo super s njima, iako je to kratko trajalo. Moram i reći da me Crni jako iznenadio jer sam ja uvijek mislila da nikad neću moći pričati s Crnim, a kamoli tek biti vani s njim. Povezujem to s tim što je on dečko koji se voli puno zabavljati, a mene svi vide kao mirnu i povučenu curu koja se ne zna zabavljati (a sad sam se sjetila onog: "Mirna i povučena dok sam obučena!", ali nema to sad nikakve veze naughty zubo). U svoju obranu želim reći da se volim zabavljati i ludirati, ali da me nitko ne razumije i čak mi nekad Julija i Mare liče na kakve stare bakice koje bi rađe gledale Milijunaša u domu, nego otišle s kakvim starčičem nekud...
No dobro da se vratim... Da, sa dečkima smo, Mare i ja, otišle do Lune, sreli Jurića i oni su tamo igrali pikado. Uf, igrala bih i ja i to znaš kako, ali kad me sram, jer nemaju baš sve budale početničku sreću... Ali evo, svećano obećajem da ću sljedeći put probati (ne osramotiti se...).
Na kraju smo svratili do Tarkusa. I tamo mi je bilo tako fora kada je moj dragi kumić došao do mene i kada smo razgovarali smijeh, uf, ma što ja njega volim kiss... I Mare i ja smo upoznale Jurićevog brata, također Jurića, ali Antonia ili ja, nisam sigurna rolleyes... Baš si nisu slični, barem mi tako na prvi pogled izgleda... A i vidjela sam onog prezgodnog lika, što se družio s dečkima iz Porote onu subotu njami. Razgovarao je s Šibenkom, pa sad napokon mogu saznati koji je...
I onako zaključno, dečki spasili ste mi večer thumbup. Da vam se nisam prikrpala, vjerojatno bih odmah zvala ujka da dođe po mene ili bih negdje sjedila i dosađivala se. Hvala vam (kad bi se to bar ponovilo još koji put, ma neću pretjerivati belj).
I eto to bih bilo to, o današljem turiniru ne želim jer bi moglo biti svega burninmad! Pa ću vas sve lijepo pozdraviti i poslati vam puno pusa... kiss kiss kiss
E i da, Sale hvala na komentarčićima, zakon si party! (nisam ulizica, samo volim pokazivati osjećaje, kao što non stop pričam...). E i ostavila sam jedan komentarčić za tebe, pa pogledaj ako ti se bude dalo...
Ajde ruljo uživajte...
wave


20:45 | Komentari (15) | Print | ^ |

subota, 01.12.2007.

Samo za Saleta!!!

Ciao ekipo! Pa evo mene, napkon... A evo i opravdanja... Ovo sam vrijeme provela moleći se da napokon dobijem taj MAX-idsl (nemam blage ni jel se tako piše...headbang), ali ostala sam još uvijek samo na tome. Ali pisati ću ja svom dragom Svetom Nikoli da on meni to donese i složi, nema frke thumbup!
Sigurno se pitate kakav mi je to glupi naslov zubo?! Ma to je zato što je jedan dečko, imenom Sale, tj. Saša, počeo čitati moj blog, i tako mu se jako sviđa, i sve mu je tako super zubo, da me stalno nagovara da napokon napišem nešto... Pametno! Ma nije rekao da mora biti pametno, on kaže da je ovo najpametnije što je do sada čitao...rolleyes
Pa da napokon i krenem... Mislim da će ovaj post najviše govoriti o dečkima (Sale žao mi je, napokon kada napišem novi post, tema će ti biti nezanimljiva, ili se možda varam...smijeh) jer se toliko toga čovjeku dogodi tijekom jednog dana i noći, a ja to nisam sposobna zapamtiti, a i nije ovo dnevnik da mogu baš sve što mislim napisati! E pa što se tiče dečki(ju) sve (mislim zazancija i razgovor među curama) je počelo od Lonkinog i mojeg nauma da napijemo jednu osobu na maturalcu, točnije mušku osobu, jer nas baš zanima kako bi se ta osoba ponašala. Ne smijem više ništa reći u vezi toga, i ovo je previše i ta osoba to ne smije saznati! Ali Lonka i ja to sigurno nećemo napraviti, pa ipak smo mi dobrice smijeh...
Nastavak je slijedio na utakmici, u srijedu, u dvorani IV. osnovne. Dečki su igrali rukomet za škole, a ja uvijek volim ići na takve utakmicenjami. I bilo je kako sam i očekivala, sve puno komada fino! A najviše su me iznenadili tehničari i medicinari, uf! Od medicinara jedan dečko kojeg ovako znam jer je išao u IV. osnovnu i dečko je fenomenalan i jako zgodan, a od tehničara jedan dečko kojeg sam viđala u Ivu, ima ih i još, ali ovi su mi posebni jer su me čak i primjetili, aha-aha yes! Njih bi dvojicu mogla komotno svrstati među najzgodnije bjelovarčanine, i svojeg Markeca, naravno. A razlog zašto su me tehničari iznenadili je taj što inače imam dosta predrasudbi o njihovom ponašanju pa ih nikada nisam baš previše željela gledati (i ne bih željela o tome raspravljati s B. B. smijeh). Kada smo već kod njega, danas smo razgovarali i tražila sam ga savjet za samopouzdanje, a on je rekao, da recimo jednom prilikom kada budem prolazila tehničkom, a da na klupi budu sjedili dečki, da ih sve redom pogledam u oči, a ne da gledam u pod. Hvala na savjetu i sviđa mi se, ali imam jedan problemčić i u vezi toga... Naime, nemam baš previše povjerenja u dečke, ne znam zašto. Vjerujem u to, da kada bih ih pogledala, nedaj Bože, nasmijala se, da bi oni to odmah krivo protumačili i nešto mi počeli dobacivati ili nešto u tom smislu, tipično za takve zaostale dečke. Valjda previše očekujem od muškog roda te dobi i nemam pojma o tim muško-ženskim odnosima. Ali dobro, nećemo o tome jer ću ispasti još gluplja.
E sad što se tiče baš same mene i mojih dečki, to je već malo teže. Kao što rekoh i nerazumijem se baš previše u sve to. Ah šta ćeš kad sam zaostala i srameća. Sad trenutno postoji jedan dečko koji mi se onako sviđa još od prakse, ali smo si na bok i nema teoretske šanse da mu prva priđem fino. Zatim postoji jedan koji hoda s mojom prijateljicom (još uvijek, valjda) a cure kažu da mu se zapravo ja sviđam, a što je najtragičnije i ja tako mislim, jer kada smo se vidjeli u Ivu, stao je do mene i držao me za ruku i pričao samnom, a kada sam ga pitala jel još sa curom on je rekao da nije, a nakon 10 minuta sam vidjela nju i ona je rekla da je lagao i nije joj baš bilo drago. I to me jako razljutilo jer mrzim lažove!!! Zatim postoji jedan o kojem mi priča Julija i dečko mi se čini super, ali je navodno sramežljiv kao i ja. To mi se i sviđa jer smo slični po tom pitanju, ali i ne jer mi je ipak draže da je dečko taj koji će uzeti stari u svoje ruke, ako takvih još postoji. Recimo, svjedočila sam kada je jedna frendica prišla dečku i zvala ga plesati, a on je pitao: "Jel idemo van?" Pa mislim ono, on je čekao da ona stane pred njega da bi to pitao. Ne znam ali meni je to malo bezveze... Ali dobro, definitivno sam za to da jednom izađe s nama pa da ga upoznam, a i čula sam da super pleše thumbup! A ima i još jedan s kojim sam totalno zbunjena jer ga jako dugo poznajem i predobar je. Čak sam prije razmišljala kako bi bilo super imati dečka kao što je on (ili čak njegarolleyes) jer je super i jako dobar i pošten i super se slažemo. Ali me on prije nije gledao i tak, pa nisam imala o čemu previše razmišljati, ali sada je nekako drugačije, zafrkavamo se i tak... Joj, ma ne znam ni sama... nut Ovo su deči koje baš poznajem, osim prvog koji mi se baš sviđa! Što se tiče ostalih, koje nisam upoznala, samo gjedam i slinim njami! Ma ja sam vam jako osjećajna i svaki dečko za kojeg mislim da je dobar, svidi mi se, tako da je sve to bezveze... Sad sam se glupača sva zapetljala jer nisu to jedini dečki koje gledam, jer dečku baš kao mojem dečku, mogu dati priliku da ga još bolje upoznam, pa ako nešto osjetim prema njemu mogu biti s njim... Ma dobro dosta zaliven
Sad ću samo napisati kakvi mi se dečki sviđaju i što gledam na njima: pa prvo, očekujem da mi se dečko svidi i ja njemu, tj. da nešto osjećam prema njemu i obratno, jer ne bih mogla biti s dečkom prema kojem baš ništa ne osjećam; zatim mrzim lažove i laži općenito, alergična sam na dečke koji su umišljeni, bahati, misle da mogu raditi od cura glupače i ismijavati ih, te širiti laži o njima iza njihovih leđa i sve što ide uz sve to; a ono što prvo gledam na dečku su oči, ruke, zubi (ne znam zakaj eek), guza i tijelo (to znam zakaj smijeh njami), usne i trepavice! A nakon toga slijedi upoznavanje i njegove osobine i dobrota, znači nutrina. Ja sam, iskreno, jako čudna osoba i najradije bih htjela da mi dečki gledaju samo oči jer mislim da je to najljepše što imam i samo to i volim na sebi!
Imam još samo 2 stvari reći u vezi muško-ženskih odnosa. Prvo, mislim da je dečkima puno lakše prići curi jer je manja vjerojatnost da će te bezobrazno otkantati, dok isto tako mislim da je većina dečki bezobrazna prema curama kada im priznaju da im se sviđaju! Druga stvar je da ja nikada ne bih bezobrazno otkantala dečka, a otkantala bi samo onog prema kojeg nebih ništa osjećala ili za kojeg već u naprijed znam da je pokvaren i što želi... Ma ja bih o tome mogla razglabati jako dugo, ali sada tek vidim koliko je to lakše pričati nekome u živo, nego pismenim putem!
No dobro, napokon da završim s tim dečkima... Htjela bih se pohvaliti i zahvaliti još jednom svom dragom Juriću što mi je poklonio čokoladu (a to sad kao nije o dečkima, ma headbang). I htjela bih reći da mi je super sjediti s njim (zato jer se stalno grlimo i pipkamo zubo) i da nikad nisam mislila da bih se mogla tako super slagati s njim! Juriću, zakon si!
I htjela bih pozdraviti Saleta i reći mu da se ipak nadam da ovaj post nije baš tak jako glup (a šta ćeš, isti smo si nut) i da ako mu nešto nije jasno (a bojim se da je sve... nejasno) da mi se slobodno obrati i rado ću razgovarati s njim!
Danas se ide u grad i nadam se da ću se zabaviti, a nadam se da će te se i vi lijepo provesti i otrijezniti do kućnog praga! Ajd uživajte i nemojte zamjeriti na ovom glupom postu wave party
Voli vas...
Inka


14:45 | Komentari (8) | Print | ^ |

četvrtak, 15.11.2007.

"Here I Am..."

Hej friends mah! Prošli put sam lagala kada sam napisala da novi post nisam pisala gotovo tjedan dana, e pa ovaj je put to istina! Na moju veliku žalost cry! Ali ovih tjedan dana mogu komotno svrstati među top 5 najgorih tjedana! Prvo, osjećam se tako glupo (neki će reći, pa kad jesi, i mogu si misliti koji će to biti, ako ti uopće i znaju da imam blog, vidiš rolleyes) zato što učim i ništa mi ne ulazi u glavu, a ako se kojim slučajem i zabuni pa uđe, na testu se osjećam ko da me mozak napustio, otišao na Havaje i maše mi, meni je ostala samo rupetina u glavi. Drugo, stalno sam umorna (budim se umorna, pod nastavom samo što ne zaspim, na treninzima zijevam, poslije nisam za ništa sposobna osim za krevet zijev). Treće, ubija me nepravda i jednostavno se osjećam KAO DA SE CIJELI SVIJET SRUŠIO I OKOMIO NA MENE, UŽAS cry! Baš sam mislila kako me napokon napustila ta vražja depresija s kojom sam prije imala puno problema, a kad evo ti nje: BU! i lupi me po tikvi i smije se, i smije se, a ja plačem, i plačem! Kad uhvatim vremena moram k Merziću da mi da uputnicu za vađenje krvi i detaljnu analizu, da vidim koji se vrag događa sa mnom! Možda mi opet fali željeza, pa reko da počnem odmah hrdati one tatine aute iz dvorišta! Ali no dobro, ovo vam je dosta, da vas više ne zamaram svojim problemima, ali šta kad ih nemam s kim podijeliti, a sad su se nakupili... AH!
No dobro, bila sam vam ja u subotu vani, aha-aha yes! Cure kažu da mi je bilo dosadno, ali meni jednostavno ne može biti dosadno jer ne dopuštam da mi je dosadno i jer mene i samo gledanje uokolo zabavlja (malo promatram ljude pa me oni zabavljaju i tak). Luda sam jel da lud?! Bila sam sa Dajanom, Majom, Mikijem, Majom, Dijanom i mislim Valentinom u Tarkusu. All night long! Svirali su neki likovi i bilo je fora, a Miki i ja smo samo komentirali tko ima sluha a tko ne i valjali se od smijeha! Popila sam čak cijelo veliko Karlovačko (čak, pa to je sramota, naspram svih...) i zafrkavali su me da samo čekam kad me oni ne gledaju da potegnem iz boce party! A šta smo sve požderali, majko moja njami! Pošto je Miki slavio rođkas, on je sve plaćao pa smo pojeli, prvo, veliko pakovanje smokića (uh, to me podsjeća na Iv headbang), zatim 2 kutije Jaffa keksa, pa ono veliko pakovanje Napolitankai iz vrećice! Čovječe, nažderali smo se ko svinje i napravili takav svinjac na stolu, a onda su došli Sale i Babac, pa su sve to lijepo počistili! Dečki moji, sada znam šta ćete biti kada odrastete - šala naravno (moram to napisati da ne bih dobila batina, iako oni to istina Bog ne će čitati...) Uf, a ja sam cijelo veče imalo tako krasan pogled, mmm fino! Naime, jedan prezgodni lik, koji se družio sa dečkima iz Porote, je sjedio ispred mene, za susjednim stolom dead! Uff, baš je dobar fino! Istina Bog mršav je i malo stariji (malo...), ali ima prekrasne oči, nos, i dobro sad da ne nabrajam, jednostavno mi je bio preslatki njami! Doma sam išla u pola 1, a da se nisam ništa naplesala. To mi je bio jedini bed!
I onda se ujutro morala relativno rano probuditi i spremati se na turnir u Viroviticu. Da skratim priču bila sam 2 od 5 parova i moglo bi se reći da sam zadovoljna!
I eto, to bi čak ukratko moglo biti to! Znači tjedan je okarakteriziran kao jadan, osim subote. E da, i bila sam u četvrtak ujutro u Zagrebu i kupila sam si one presletke Conversice, jupiii smijeh! A sad bi bilo vrijeme da malo bacim pogled na knjige koje me tako vole... Vojim vas i samo mi ostavljajte komentariće i recite ako vam se što ne sviđa! Vejika pusa svima! kiss Čuvajte se i pazite na sebe! wave


10:41 | Komentari (6) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se