četvrtak, 15.11.2007.

"Here I Am..."

Hej friends mah! Prošli put sam lagala kada sam napisala da novi post nisam pisala gotovo tjedan dana, e pa ovaj je put to istina! Na moju veliku žalost cry! Ali ovih tjedan dana mogu komotno svrstati među top 5 najgorih tjedana! Prvo, osjećam se tako glupo (neki će reći, pa kad jesi, i mogu si misliti koji će to biti, ako ti uopće i znaju da imam blog, vidiš rolleyes) zato što učim i ništa mi ne ulazi u glavu, a ako se kojim slučajem i zabuni pa uđe, na testu se osjećam ko da me mozak napustio, otišao na Havaje i maše mi, meni je ostala samo rupetina u glavi. Drugo, stalno sam umorna (budim se umorna, pod nastavom samo što ne zaspim, na treninzima zijevam, poslije nisam za ništa sposobna osim za krevet zijev). Treće, ubija me nepravda i jednostavno se osjećam KAO DA SE CIJELI SVIJET SRUŠIO I OKOMIO NA MENE, UŽAS cry! Baš sam mislila kako me napokon napustila ta vražja depresija s kojom sam prije imala puno problema, a kad evo ti nje: BU! i lupi me po tikvi i smije se, i smije se, a ja plačem, i plačem! Kad uhvatim vremena moram k Merziću da mi da uputnicu za vađenje krvi i detaljnu analizu, da vidim koji se vrag događa sa mnom! Možda mi opet fali željeza, pa reko da počnem odmah hrdati one tatine aute iz dvorišta! Ali no dobro, ovo vam je dosta, da vas više ne zamaram svojim problemima, ali šta kad ih nemam s kim podijeliti, a sad su se nakupili... AH!
No dobro, bila sam vam ja u subotu vani, aha-aha yes! Cure kažu da mi je bilo dosadno, ali meni jednostavno ne može biti dosadno jer ne dopuštam da mi je dosadno i jer mene i samo gledanje uokolo zabavlja (malo promatram ljude pa me oni zabavljaju i tak). Luda sam jel da lud?! Bila sam sa Dajanom, Majom, Mikijem, Majom, Dijanom i mislim Valentinom u Tarkusu. All night long! Svirali su neki likovi i bilo je fora, a Miki i ja smo samo komentirali tko ima sluha a tko ne i valjali se od smijeha! Popila sam čak cijelo veliko Karlovačko (čak, pa to je sramota, naspram svih...) i zafrkavali su me da samo čekam kad me oni ne gledaju da potegnem iz boce party! A šta smo sve požderali, majko moja njami! Pošto je Miki slavio rođkas, on je sve plaćao pa smo pojeli, prvo, veliko pakovanje smokića (uh, to me podsjeća na Iv headbang), zatim 2 kutije Jaffa keksa, pa ono veliko pakovanje Napolitankai iz vrećice! Čovječe, nažderali smo se ko svinje i napravili takav svinjac na stolu, a onda su došli Sale i Babac, pa su sve to lijepo počistili! Dečki moji, sada znam šta ćete biti kada odrastete - šala naravno (moram to napisati da ne bih dobila batina, iako oni to istina Bog ne će čitati...) Uf, a ja sam cijelo veče imalo tako krasan pogled, mmm fino! Naime, jedan prezgodni lik, koji se družio sa dečkima iz Porote, je sjedio ispred mene, za susjednim stolom dead! Uff, baš je dobar fino! Istina Bog mršav je i malo stariji (malo...), ali ima prekrasne oči, nos, i dobro sad da ne nabrajam, jednostavno mi je bio preslatki njami! Doma sam išla u pola 1, a da se nisam ništa naplesala. To mi je bio jedini bed!
I onda se ujutro morala relativno rano probuditi i spremati se na turnir u Viroviticu. Da skratim priču bila sam 2 od 5 parova i moglo bi se reći da sam zadovoljna!
I eto, to bi čak ukratko moglo biti to! Znači tjedan je okarakteriziran kao jadan, osim subote. E da, i bila sam u četvrtak ujutro u Zagrebu i kupila sam si one presletke Conversice, jupiii smijeh! A sad bi bilo vrijeme da malo bacim pogled na knjige koje me tako vole... Vojim vas i samo mi ostavljajte komentariće i recite ako vam se što ne sviđa! Vejika pusa svima! kiss Čuvajte se i pazite na sebe! wave


10:41 | Komentari (6) | Print | ^ |

utorak, 06.11.2007.

"Zagreb te zove..."

Hej ljudovi wave? Pa kako ste mi? Mislim postavljam pitanje kao da 10 ljudi čita moj blog, užas! Ali dobro čita ga par ljudova do kojih mi je stalo i jako mi je drago što ga posjećuju i ostavljaju komentare (jel tako Luce? pusa!). Sada bih trebala učiti knjigovodstvo i čitati Čiču Goriota, ali bila sam u Zagrebu, again, pa bih željela to podijeliti s vama! I nije bilo Bog zna šta, ali kad već imam blog...
Dignula sam se 10 do 7, spremila i pješice išla do pola puta, a ostatak me vozio tata. Vau, ha!? I čim sam stigla na kolodvor ugledala sam ekipu iz razreda vesele sve u šesnaest smijeh! Nije išao cijeli razred pa mi je bilo malo čudno, ali zezancija je odmah počela i nisam više razmišljala o tome. Bila sam iznenađujuće (riječ koju ću jako često ponavljati rolleyes) vesela i to mi se jako sviđalo! I sve je krenulo super, smjestili smo se u bus skroz odozada i svi smo bili jako happy, ali pošto sam ja pehista nešto je moralo proći krivo. I da, dođe pedagogica i kaže da moramo u drugi bus, i naravno, kada smo došli sve je bilo zauzeto i morali smo sjediti naprijed (ja u prvom redu bang). I još ko za vraga za Jurića i Deju nije bilo mjesta i morali su u neki drugi bus, ma koma k jarcu! Mislila sam gotovo je s mojim veseljem. I nisam više bila baš tako vesela. Razgovarala sam sa Valentinom, slušale smo glazbu, ali nije više bio onaj isti ugođaj nono. Jedino mi je Marijanina bombonjera sa vinjakom malko popravila raspoloženje party!
Stigli smo pred katedralu i odmah smo svi zajedno išli u kazalište mladih (btw, gledali smo predstavu "Veliki Gatsby"). Predstava je bila super, barem meni, a nisu izostali ni zgodni glumci dead, našao se pokoji! Meni je recimo bio najzgodniji Nick; imao je prekrasne oči koje su se sjajile i zračile toplinom, lijepe usnice i sav mi je bio slatki, iako je imao bradu fino! A Tom je odmah iza njega. A i oni HDZ-ovci koje smo srele na Cvjetnom trgu su bili ko bombončeki fino! Jel tako Jelena?
Poslije predstave smo krenuli u Ilicu prema McDonaldsu njami. I naletjele na Jurića, koji me btw zvao na mobitel i nisam se javila jer je trajala predstava i nisam ga čula, i dečke iz 3.c! Pozdravile smo Jurića i ja sam ga pitala što me je zvao? Rekao je da je htio pitati je li završila predstava i ja sam mu onako u šali rekla da je. A čuješ ti nekog imbecila iz 3.c:" Ma zbilja!" A ja i Jelena u isto vrijeme; ja:" Ma ne, mi smo pobjegle sa kraja predstave!", Jelena:" Glup si!" Mislim ono, dečko pucaj si u glavu ili se nauči zafrkavati headbang! A i uostalom nisam se tebi obračala lud! A Jelena je dobra, ona to odmah u bebu!
Zatim smo otišle do jedne trgovine prije Name, kojoj nikako ne mogu zapamtiti ime, da pogledam jel su dobili šta novih Conversica. I bome ima ih, ima... Maaamaaa blabla! Nadam se samo da će biti mojeg broja, jer nemam baš previše sreće što se tiče stvari koje jako želim cry!
No da nastavim... Stigle mi u McDonald's i tamo se nažderale ko lude njami! I ja sam se lijepo "razgovarala" sa Cepom, Franjićem i Kunićem. Naime, Cepa me tražio soka jer je bio jako žedan pa sam mu dala da se napije, a onda sam dala i Franjiću. Cepa je rekao da će mi kupiti čokoladu, ali Životinjsko carstvo, a Franjić je rekao da ću mu morati vratiti sličicu. Ma dečki nije meni uopće do sličice pored čokolade - šala mala belj! Nisam baš tak ovisna o čokoladi rolleyes! A i vidjele smo Dinu Jelušića, što je mali zgodan, uf nut! I Golužu, Arapovića, zgodne HDZ-ovce (gore spomenute) i još dosta zgodnih dečkiju dead!
Nakon što smo se natovarile krenule smo do Purgeraja, istina Bog nekim čudnim, dužim putem, u krug, ali znate onu:"Kud svi tud i mali Mujo!" I tako mi napokon stigle do Purgeraja, istrfljale se, napile, ispišale, prošlo neko vrijeme i krenule do Kaptola. A nije bilo Mikija da nabere cvijeća za svoju majčicu, šmrc cry! I onda smo se opet dosađivali putem nazad iz selendre Zagreba u velegrad Bjelovar! Iako mi se Zagreb sviđa jer nitko ne obraća pažnju na to kako si se obukao, oni tamo vole tu ludu modu i ja bih se uklopila. Mislim ne oblačim se ja tak ludo, nego me je dosta sram kada trebam obući nešto na što nisam navikla i onda kad vidim neku umišljenu glupaču kako sere o tome kako sam se obukla, povrača mi se! Drop dead!
Doma sam išla sa Davorom i lijepo smo se napričali, doduše kratak put ali bolje išta nego išta sretan! A još me je prije Julija iznenadila (kao što rekoh) i razveselila jednom informacijom za subotu, za grad thumbup!
I tako, ipak je bilo zabavno u Zagrebu! Jupiii party smijeh! A sutra, pakao, schooll hell burninmad! Odoh ja sada malo nešto probati naučiti, iako nemam ni pola toga napisano kao ni itko u razredu, i pročitati koju stranicu lektire koja je btw ok.
Ljudovi moji, obožavam vas sve, osim trenutačno jedne osobe s kojom imam nerješenih poslova i svi znate tko je ta osoba zubo! Jelena i ti si me danas iznenadila i baš mi je drago što si se družila samnom; Luce i Davore hvala vam što ste bili na mojem blogu ali slijedeći put ostavite komentarčić, jasno! Čujemo se još, jubin vas! wave


19:25 | Komentari (6) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.