četvrtak, 11.09.2008.

¤ . . . vrijeme prolazi . . . i proći će . . . ¤

eee da !!
i ovo je jedan od blogova koji iz dana u dan skuplja sve više i više "prašine" .. Zašto?? nemam vremena, volje, inspiracije !!
ali evo danas ga se sjetim .. Svoga Dnevnika !! ovdje je moje malo, majušno mjestašce u koje bježim kada mi dođe ono vrijeme, vrijeme sjete, sjećanja, tuge, nemira, ... Kada malo bolje razmislim tada ga se najčešće i sjetim !! Zašto tako nije kada sam sretna?? nee znam .. Valjda zato što mi sreću nije teško podijeliti s drugima, toočnije, pričati o njoj ! nekako te svi više vole slušati kada si sretan i kada im pričaš o nečemu lijepom što će i njih razveseliti, možda im čak i uljepšati dan !? ali s druge strane, glupo je ljudima pričati neke stvari koje te muče i žaloste i sve ostalo neugodnu, kada vidiš da ih to pomalo smeta jer se nekako boje da će tvoja sjeta preći i na njih !! * ((( Zato naglašavam odmah da nije potrebno čitati ovaj post !! pišem ga zato da mi bude lakše, da s nekim podijelim svoje osjećaje koji su se nagomilali i guše .. ))) * osjećaš se glupo, zboga toga + one stvari koje ti već same po sebi ne daju mira; temelja na koji samo dodaješ cigle i gradiš jednu viiiisoku zgradu .. jednu ružnu, nepotrebnu i potpuno suvišnu zgradu na svome srcu !
danas me opet uhvatilo takvo raspoloženje .. i pošto ne želiš i ne možeš o tome razgovarati, sjetiš se svoga Dnevnika koji je zasigurno već navikao na takva raspoloženja .. zatvoriš se u sobu, upališ lijepe pjesmice za plakanje i primiš se pisanja, izbacuješ sve iz sebe i prebacuješ to na papir (ili kud već?rolleyes) .. I nekako ti je i lijepo zbog toga, lijepo što ćeš se riješiti Toga, što će ti najvjerojatnije poslije biti lakše !
razmišljaš o svemu i nekako te stalno prati glas koji ti govori da si glupa !! ali to nekako u pozitivnom smislu .. i totalno to prihvaćaš, istina je !! Zamaraš se glupostima, točnije stvarima koje su drugima gluposti, stvarima za koje bi i sama htjela da ti predstavljaju gluposti, stvarima koje tebi znače puno, koje ti znače sve samo ne gluposti !!! takva si, tako funkcioniraš .. jaaadno !!
već pola godine se držiš jedne osobe kao pijan plota !! luuuda si, utuvi si to u glavu .. ona to ne zna, ne zna, ne poznaje te, ne zanima je, ne zna !!
*opet se svađaju, da bar možeš pobjeći...*
a ti se nadaš, uvijek se nadaš i čekaš, čeekaš do Neuma !! jednu subotu si uživala, sreeetna, presretna .. ali ništa, sve je bila samo igra, igra u kojoj si ti igračka ! ružno .. a ti?.. ti bi i dalje sve dala za tu osobu, kako sam rekla, vjerna bila iako nemam ništa s njom, kakva glupost !!!? ali zbilja, zamislite si da postoji neka osoba koja vas potajno voli i koja vam je potajno vjerna, bolesno znam, ali ta bi vam osoba onda bila vjerna i kada bi bila s vama .. ta osoba sam ja !! *glupača, tko još tako razmišlja?*
no dobro...
i tako odlučiš zaboraviti tu osobu *osoba A*, nekako ti malo neke stvari dopru do mozga i nekako se osjećaš povrijeđeno, zapravo više razočarano, razočarano u sve .. i onda se pojavi jedna druga osoba *osoba B*, lijepa osoba i poveseliš se da ćeš napokon imati nekoga drugoga o kome ćeš razmišljati samo da zaboraviš ovu prvu .. ali to kratko traje, sve padne u vodu, previše se ljudi upetlja, sve ispadne tako .. jaadno !
a jučer si gledala slikicu osobe B, osjećaj: onak .. a zatim ti je nešto govorilo da pogledaš jednu drugu slikicu, slikicu osobe A, osjećaj: ono !! nešto te smeta u grudima, grize, nije dobro; ali trudim se, jer zbilja nije fer, zbilja nije !
danas vidiš osobu B, uživaš, sve je ok, sve je super .. poslije nastave sjediš pred školom i najednom te obuze ta sjeta, sjetiš se jučerašnjih slika i osjećaja, fuj, da ih bar nema, da bar imam ledeno srce !! i onda najednom, gledam u pod, razmišljam, dignem pogled i ... i ... vidim osobu A ! zastanem, zastane mi sve, skužio me, znam da je, ono lamatanje rukama mi nešto govori, nije bitno što, ali nema pozdrava, jednostavno nisi mogla dovoljno čekati nego si spustila pogled, užasno !!!
ali znaš već nekako (zapravo ne znaš, ali znaaš) da joj nije stalo, pa valjda bi se javila barem jednom da je, zar ne ?? ? da !!
osjećaš se jadno, eto !!! nemoćno ! glupo ! zato što ti je još uvijek stalo što god rekla .. i kažeš sama sebi da ne razmišljaš o tome, da su to gluposti, da će sve biti u redu, ali nekako to još stoji u tebi i prvo se moraš toga riješiti ...
nisi kao drugi (oprostite vi drugi, ne mislim na vas kao pojedince, nego na veliku većinu, većinu s mojega stajališta) .. želiš pokušati s jednom osobom i onda se sama uvjeriti da ne ide i tek onda krenuti dalje, i ne zanima te nitko drugi, nije ti potreban, ne možeš tako, čudno je o tome pisati ..
ali evo sada si odlučila .. pustit ćeš ju !!! vidjeti što će biti s drugom osobom, ako kojim slučajem upali i sve bude onako kako treba, super; a ako ne ... pustit ćeš dvije osobe i jednostavno se više ne zamarati s takvim stvarima .. i nećeš razmišljati više o tome što si mogla učiniti a nisi, i gristi se ... jer je i ona mogla učiniti dosta toga !!
zamršeno je to sve .. zbrka je u mojoj glavi, puno misli, previše osjećaja, svega ..
eto ! odluku sam donijela, još će me štrecnuti kada vidim osobu A, protiv toga ne mogu, ali neću se više mučiti, a to je najbitnije !!! ne vjerujem da bi išta moglo biti i sa osobom B, tako da ću i to eliminirati ... ali znate da se ja uuuuvijek nadam !!!

=)



14:45 | Komentari (51) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.