321 kuhaj

13.04.2017.

kulinarska emisija koja je poučna za sve koji vole kuhati fina jela jer kuhanje treba voljeti. Ovogodišnji kandidati (većina njih) ne želi ni prihvatiti kritike vrhunskih kuhara i neprestano kuhaju jela sa istim namjernicama iako imaju veliki odabir i mogu kuhati što žele. Čak ni začiniti ne znaju jer rijetko tko od njih proba jelo dok se kuha a začina imaju u izobilju na raspolaganju.
Nije mi jasno kakvi su kriteriji kod odabira kandidata na kastingu ali ovi kandidati gore kuhaju od mene. Bilo bi dobro da prate recepte ispred sebe i da kuhaju onako kako piše jer zato recepti postoje jer ni jedni kandidati nisu ti koji bi trebali osvojiti nagradu.
To je javna škola kuhanja i trebali bi pažljivo slušati Špičeka i Pažanina jer zna što je jelo i što jelu treba. Kuhati treba sa puno ljubavi a ne brljaviti u loncu i tavici.
Na blogu ima vrhunskih kuhara i oni bi se trebali prijaviti u 321 kuhaj jer imaju vrhunska jela i slana i slatka te bi njih bilo zanimljivo i gledati kako svoja jela kuhaju sa ljubavlju a i ako pogriješe sigurno će pomno iskoristi sugestije vrhunskih kuhara a ne kao ovogodišnji kandidati koji sigurna sam poslije završetka neće ući ni u svoju kuhinju napraviti ajmprem juhu.

<< Arhiva >>