Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

321 kuhaj

kulinarska emisija koja je poučna za sve koji vole kuhati fina jela jer kuhanje treba voljeti. Ovogodišnji kandidati (većina njih) ne želi ni prihvatiti kritike vrhunskih kuhara i neprestano kuhaju jela sa istim namjernicama iako imaju veliki odabir i mogu kuhati što žele. Čak ni začiniti ne znaju jer rijetko tko od njih proba jelo dok se kuha a začina imaju u izobilju na raspolaganju.
Nije mi jasno kakvi su kriteriji kod odabira kandidata na kastingu ali ovi kandidati gore kuhaju od mene. Bilo bi dobro da prate recepte ispred sebe i da kuhaju onako kako piše jer zato recepti postoje jer ni jedni kandidati nisu ti koji bi trebali osvojiti nagradu.
To je javna škola kuhanja i trebali bi pažljivo slušati Špičeka i Pažanina jer zna što je jelo i što jelu treba. Kuhati treba sa puno ljubavi a ne brljaviti u loncu i tavici.
Na blogu ima vrhunskih kuhara i oni bi se trebali prijaviti u 321 kuhaj jer imaju vrhunska jela i slana i slatka te bi njih bilo zanimljivo i gledati kako svoja jela kuhaju sa ljubavlju a i ako pogriješe sigurno će pomno iskoristi sugestije vrhunskih kuhara a ne kao ovogodišnji kandidati koji sigurna sam poslije završetka neće ući ni u svoju kuhinju napraviti ajmprem juhu.

Post je objavljen 13.04.2017. u 20:07 sati.