Baš čudno

21.09.2016.

Čudom se ne mogu načuditi kakve neumjesne izjave u posljednje vrijeme dajem kada i rijetko koga od blogera koje čitam ako mi je tekst zanimljiv i komentiram jer ne želim pisati "super napisano", "fantastično" "znaš napisala bih ti komentar ali drugi blogeri koji su komentirali tvoj tekst napisali su ti isto što bih ti napisala ja" i"pozdrav samo ostavljam":
Vjerojatno se pod neumjesnom izjavom smatra iskreni komentar na tekst o klanovima na blogu a dobro svi znamo da klanovi postoje jer da ne postoje ne bi bilo zanimljivo pratiti kako blogeri komuniciraju.
Svatko od nas ima blogera koji su im posebni, koji su im dragi ili nisu i to je normalno. Neki se kriju sami od sebe, neki se kriju od drugih, neki su zatvoreni, neki su otvoreni, neki prihvate kritiku, neki ne prihvate ali sve se to može ili ne mora podnositi.
Svatko od nas zna tko je i što je ali kako netko može koga čitaš redovito i pratiš njegovo pojavljivanje na naslovnoj strani biti ohol i izgovoriti da su izjave neumjesne samo zato što napišeš istinu čitajući postavljeni tekst jednostavno je van svake pameti i onda zaključiš da je najbolje komentirati osobe koje komentiraju tebe ili postaviti samo jednostavni komentar "pozdrav od mene" jer ta izjava čini mi se nije neumjesna nikome od blogera. headbang

napisala Andrea:

Oznake: napisala ANDREA

<< Arhiva >>