Make your own glitters here
Josipina magija i tisuću razloga da živi po svom - cetrdeset i neka - Blog.hr

ponedjeljak, 16.02.2009.

Josipina magija i tisuću razloga da živi po svom
Gracioznošću gejše točno u 20h na svoj rođenadan ušetala je Josipa na podij ZeKaeMa.
Dok su posjetioci još tražili svoja mjesta, provukla se kroz polutamu među instrumente i uzela mikrofon u ruke. Dosljedna i profesionalna u svojim glazbenim pričama.
"Samo se vi sjedite" rekla je.Image and video hosting by TinyPic


Prvi singl "1000 razloga" Josipa je predstavila prije godinu dana, čime je prvi put najavila svoj novi studijski album i to poslije osmogodišnje diskografske pauze. Postoji zaista 1000 razloga da se presluša njen novi album "Živom po svom".


Image and video hosting by TinyPic


Glasom instrumentom dva i po sata pričala je priče o ljubavi, mladosti, vodi....baritonom dočarava hladnoću vode, šapatom vas naježi.......Image and video hosting by TinyPic


Josipa je osoba koja voli svijetla pozornice, koja kao da živi upravo tada dijeleći s nama sve svoje emocije pretočene u glazbu.
"Glazba nije moj posao, glazba je moj život."


Image and video hosting by TinyPic


Josipa je uvijek u društvu izvrsnih glazbenika i njen glas, pojava, scenski nastup, sve zajedno stvara doživljaj koji vas danima nakon koncerta drži u stanju magije, dok pjevušite u sebi i imate slike ljubavi koje vam ona prenosi.
Image and video hosting by TinyPic


"Glazba se, kao i ljubav, osjeća."Image and video hosting by TinyPic


Kompletan nastup bez greške uz odlično ozvučenje u ambijentu kazališta koje stvara intimnost i bliski "susret" s Josipinom glazbom je svakako doživljaj koji rijetko koji naš glazbenik može pružiti.


Image and video hosting by TinyPic


Jedina zamjerka koncertu je mlaka zagrebačka publika. Nakon što je otpjevala iznova "Živim po svom",za kraj, dok su taktovi glazbe još tekli publika se počela dizati sa sjedala i napuštati prostoriju.
Slušala sam je 2007. godine u Splitu, kad je nakon koncerta na bis otpjevala još gotovo cijeli koncert, kad je sva publika bila na nogama i plesala, a ona je presretna nastavila kao da tek počima koncert i kao da joj je i samoj bilo teško napustiti takvu publiku.


Image and video hosting by TinyPic


Znajuči da ona živi glazbu to joj je vjerojatno najveći kompliment na koncertu.
Zato je pozivam da iduci koncert posvečen Karlu Metikošu održi u Splitu.


- 11:15 - Komentari (35) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.