ZG dnevnik

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
Moj mali dnevnik

MOLIM VAS DA NE KORISTITE KOMENTARE KAO MJESTO ZA OBJAVU LANACA SREĆE I SLIČNIH SPAMOVA

Linkovi
Blog
Zagreb

Zakaj volim Zagreb?
Zato kaj je najbolji grad na svijetu i ima dušu mada ponekad zgleda ko da ju gubi (al ju ne gubi)

a i ja imam šatro anonimus sandučić
zgdnevnik@net.hr

02.09.2005., petak

Njega

Uništili su krmaču. Van grada. Za 300 000 kuna. Zakaj to ne naplate onima koji su ju bacili? A oni buju od nas naplačivali. S kojim pravom? Trebamo ih tužit pa kad na SVE plate onda bumo i mi našim izbjeglim građanima koji su tam kod njih platili za njihove ruševine.
Danas nemam pojma kaj se dešavalo u gradu, zemlji i bližoj okolici trećeg kamenčića. Stoga ribičima bistro ak idu na ribičiju a svima pošalica pa recept obečan u jednom komentaru.

Polaže studentica medicine anatomiju.
Profesor: Recite mi kolegice što je to penis?
Studentica: To je koštani organ, dug 30-40 cm.
Profesor: Polako, polako, ako je dug 30-40 cm vi ste sretnica, ali to da je koštani organ - TO JE VAŠ SUBJEKTIVNI DOŽIVLJAJ!

Živjela jedna baka sama, pa pošto je bila bolesna pozove ona doktora u vizitu.
- Došao doktor kod bake, te je pregleda i kaže joj:
- Bako, nije ništa strašno, Vama samo treba njega.
- E moj doktore, baka njega nije vidjela već 30 godina!

Recept za kiflice:

tijesto:
1 kg oštrog brašna
0.5 l mlijeka
2 žlice šećera
1 žlica soli
germa (kvasac)

još potrebno:
0.5 margarina
fila po želji (špek, šunka+sir ili slično)

Promiješati sastojke za tijesto i ostaviti 2 sata da se diže u frižideru. Razvaljati. Namazati margarinom. Izrezati na kvadratiče, nafilati i zarolati. Poslagati na protvan (ne treba uljit il slično jer se margarin fino rastopi). Peći na 200°C (nemam pojma kolko – kad se fino dignu i dobe lijepu zlatnu boju su gotove).

Dobar tek.

P.S. fala na komentarima.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.