utorak, 29.06.2021.

Ljetno štivo by Božana Ćosić

Odlučila sam i domaće autore uključiti za preporuku ljetnog štiva.
Prva na redu je Božana Ćosić ( djevojački Vegeš ) rođena je 21. veljače 1980. godine u Slavonskom Brodu. Ljubav prema pisanju pokazuje već u osnovnoškolskim danima, a piše do danas. Iz njezina pera teku pjesme, priče te romani razne tematike.
Božanu možete pratiti na Instagram i Facebook profilu.

Između ljubavi i mržnje
"Aaron je mafijaš čiji se život vrti oko ubojstva, ucjena, droge... Prije četrnaest godina zasjeo je na vrh mafijaške obitelji Hardy i to je sve što zna činiti u životu - biti beskrupulozan boss.
No kada greškom umjesto kćeri ljutog rivala, bossa kuće Simone, njegovi ljudi otmu Mayu, sasvim običnu djevojku, njegov život okrenut će se naglavačke.
U svakoj drugoj prilici bez imalo problema bi se riješio subjekta, no nešto u Mayinom pogledu sputa ga u tom činu i nauštrb svemu što ga sačinjava, u jednom "nepromišljenom" trenutku odluči je poštedjeti. Ali ta pošteda ima veliku cijenu. Maya ostaje bez slobode. Ako želi živjeti, prisiljena je živjeti zatočena pod Aaronovim krovom i poštovati njegova pravila.
S vremenom se zbliže i rodi se ljubav, ljubav osuđena na propast. Jer koliko god se trudila, Maya se ne uspijeva pomiriti s činjenicom kako ga je upoznala, i što je još gore, tko je muškarac kojega je zavoljela. S druge strane, Mayino "neobično" ponašanje, navest će Aarona na mučna razmišljanja...

Može li ljubav biti jača od svega?
Može li spojiti nebo i zemlju?
Može li zvijer postati čovjek?
I... što se krije između ljubavi i mržnje?

Sve to otkrije u novom ljubavnom trileru spisateljice Božane Ćosić."

Oznake: preporuke, recenzija, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 13:54 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  lipanj, 2021 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Opis bloga

Željka
35 y/o women
Croatia 🇭🇷
Books are my life 📚💜

Dobro došli na knjiški blog. Ovdje možete naći sve objave vezane za knjige. Nadam se da će Vam moje preporuke pomoći pri odabiru knjiga za čitanje. Uživajte. 😉 🤗

TOP 5 AUTORA

1. Inna Moore
2. Jan Bolić
3. Augusta B I
4. Joy Fielding
5. Vi Keeland

TOP 5 IZDAVAČA

1. Fokus
2. Znanje
3. Innamorata
4. Alfa
5. Fragment