the age of AQUARIUS - gt

srijeda, 14.07.2010.

dan šeti.....uvatila ga! hehehehe....

zrno po zrno pogača.yes
kamen po kamen palača.yes
zraka po zraka...sun-gazer! roflzubobelj
odbuljila direktno u ovo 50 sekundi. bilježim se sa štovanjem! hehehehehe.....thumbupwavesmijeh
Image and video hosting by TinyPic

a, kakav buran dan, judi moji - to ni za belivit!
jutros iz čista mira i neplanski ošla i kupila novi stik za komp od nekih 17 gigi,
zatim kupila glas slavonije (možda treći ili četvrti put u životu) i među oglasima našla da se daje u najam poslovni prostor na koji sam imala pik prije 10-ak godina, al mi izmako.
nazvala najmodavca i saznala da čovjek ne samo da je taj prostor u najam, nego i treba knjigovođu za svoj kafić koji je odmah tik do ureda koji iznajmljuje! 'bemmumiša kak su se karte savršeno posložile! i novi ured i još jedan klijent! jednim udarcem-dvije muve. savršeno.
i još pride - taj prostor je na jednako dobrom mjestu kao i sadašnji i nešto veći, a nešto jeftiniji i vrlo blizu sadašnjeg -tak da ne moram daleko teglit namještaj i ostale stvari. ma, savršenstvo. thumbup
sjetila se, zatim, da imam prijateljicu koja poznaje dotičnog najmodavca, te ju nazvala da pitam kakav je tip -tek toliko da se ne uvalim u neke čudne i teške odnose, jer ja ne volim seljakati svaki čas...a i nije ni sasvim besplatno ni jednostavno preseliti poduzeće na drugu lokaciju. ispalo da je tip pošten i ok, ali i da dvadesetogodišnji sinčić te prijateljice slavi baš danas rođendan -skoknila do njih i dobro mi došo onaj stikić od jutros.poklonila ga sinčiću. kako došlo-tako ošlo. sad ga vidiš-sad ga ne vidiš.
u međuvremenu se provozala duž obale u potrazi za zgodnim mjestašcem za buljenje i ustanovila da nas ima TROJE! čak tri san gejzera u mom gradu....hehehe...ima nas, ima!
i, naravno, u pravo doba dana gledati u žutu loptu nije nikakav problem. bilo je ugodno i kratko....baš se veselim što ću sutra odraditi cijelu minutu.
suncokretićkaaaaaa......nezaustavljivo ti se prilbližavaaam!:)))))))))
jihaaaaaaaa!roflroflroflrofl
živjeli sun-gazeri.thumbupsmokin
cmoka ostatku svijeta -luzeri jedni konzervativni bez fleksibilnosti i razumjevanja alternativnih metoda života, mičite dupe s mjesta i svi odmah u sun-gazere! ajmoooooo!:))))))))

- 23:14 - Komentari (13) - Isprintaj - #