The Last Broadcast

srijeda, 13.09.2006.

Karijeristicke saprofitske obzervacije


I sad: na poslu prebirem po ladici u raskasapljenoj vrecici po kostunjavcima od tko zna kad (okvirno: otkad je Marija Terezija bila mladjahna ljepotica). Uzimam samo bademe. Kad pozobljem bademe na redu su orasi. Brazilske orahe ne volim. A ljesnjake jos manje. Kazu da je to mozgovna hrana. Za hranit mozak i postat mudar. Za danas popodne. Za smrt moju neminovnu. A mozebit i bruku i sramotu. Zavisi koliko cu nisko past. Derat ce me 2 sata sveukupno.

I sad: prekopavam po papirima za prezentaciju. Tema koju nadobudno izabrah: forenzicka znanost i koristenje ljudskog tijela u te svrhe. Jebemti Grissome i Mac Taylore. Da potpuno zbunim kolege natandrcih oviju majicu (simbolicki je poklonih samoj sebi za rodjendan), onako, kao, ne idem ja nigdje popodne. A onu odjecu koja gusi i davi (citaj: sako i kaoti elegantne hlace) si donesoh u diskretnoj torbi koju nonsalantno frknuh ispod stola. Preoblacit cu se u zahodima British Museuma. Nadam se da imaju cisti i suhi pod i da im daske nisu zapisane.

I sad: imadem tocno sat vremena da se preobucem; izbacim iz sebe klosarske porive; ukrotim kosu da ne izgledam ko nepocesljana babaroga; ozbukam lice i dojasem do mjesta zlocina bez da se zajapurim ko kumica na placu koja pokusava podvalit pljesnivi sir gradskom kupcu-potrosacu.

I sad: kazu (a lazu ko svi psi svijeta) da nada umire poslijednja. Sudeci po mojoj ina se vec raspala poput nestabilnog atoma (postoji li to?), razgnjilila i istrulila. Odnosno, posteno usmrdila. Ko svjeza riba zaboravljena na podnevnom zvizdanu.

Nikad od mene precjednika, tajkuna, prodavaca magle, gutaca vatre, uzgajivaca gljiva.

- 12:12 - Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there