The Last Broadcast

ponedjeljak, 01.05.2006.

Kako prici muskarcu, a da te dozivi kao laku zenu?


Rece' netko uguglavsi to i nadjovsi ovu brvnaru. Zanimljivo. Nadasve antropoloski interesantno. Prvo pomislih da se ispred 'dozivi' nalazi rjecica 'ne', ali nakon pomnijeg i pazljivijeg promatranja, te dubokoumne analize doticne recenice zakljucih da je to bila samo fatamorgana. Sto jadna zena da napravi, a da ne bude laka? Nego teska, olovna i jaka (oh, krampus ga odnio, ovo se i rimuje)? Ali ne, to ne bijase poanta. Samim procesom oduzimanja te kljucne rjecice koja nikad nije ni postojala u ovom kontekstu dobiva se jedno tesko i delikatno pitanje.

Pitanje u rangu takvih filozfsko-umnih MateMisoKovackih pitanja poput Sto je zivot? Odnosno, razlog da se zivi jest...? Jesmo li sami u svemiru? Zasto ne mogu skinuti tri kile u tri dana?

Stvarno, kako prici muskarcu, a da te dozivi kao laku zenu? Ovo ce me strpati u grob i prije nego sto htjedoh. Samo da ne umrem u neznanju, samo to ne!

A sad: trailer za jucerasnju krkaonu!
Pustimo sad takve trivijalne stvari koje zivot znace, jucer se desila superubermegaturbokuldostojanstvena krkaona sa Brusom u vrlo pricljivoj ulozi. Brus prica! Brus ne suti ko zalivena cvecka! Brus zajebava Marisi! Brus krce! Xiola biva classy bird (nadmasuje samu sebe po n-ti put), ovog puta sa voskom! Marisi i dalje ima neizmjeran talent za donosenje odluka!

Sve nas ubi' neizvjesnost, znam, znam.

I konacno saznah cemernu vijest koju za zebnjom u srcu ocekivah vec dulje vremena: Gruzijac i Cimer se zene krajem mjeseca. Moram se spremit za dozivotnu korotu.

- 12:02 - Komentari (36) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there