Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Kako prici muskarcu, a da te dozivi kao laku zenu?

Rece' netko uguglavsi to i nadjovsi ovu brvnaru. Zanimljivo. Nadasve antropoloski interesantno. Prvo pomislih da se ispred 'dozivi' nalazi rjecica 'ne', ali nakon pomnijeg i pazljivijeg promatranja, te dubokoumne analize doticne recenice zakljucih da je to bila samo fatamorgana. Sto jadna zena da napravi, a da ne bude laka? Nego teska, olovna i jaka (oh, krampus ga odnio, ovo se i rimuje)? Ali ne, to ne bijase poanta. Samim procesom oduzimanja te kljucne rjecice koja nikad nije ni postojala u ovom kontekstu dobiva se jedno tesko i delikatno pitanje.

Pitanje u rangu takvih filozfsko-umnih MateMisoKovackih pitanja poput Sto je zivot? Odnosno, razlog da se zivi jest...? Jesmo li sami u svemiru? Zasto ne mogu skinuti tri kile u tri dana?

Stvarno, kako prici muskarcu, a da te dozivi kao laku zenu? Ovo ce me strpati u grob i prije nego sto htjedoh. Samo da ne umrem u neznanju, samo to ne!

A sad: trailer za jucerasnju krkaonu!
Pustimo sad takve trivijalne stvari koje zivot znace, jucer se desila superubermegaturbokuldostojanstvena krkaona sa Brusom u vrlo pricljivoj ulozi. Brus prica! Brus ne suti ko zalivena cvecka! Brus zajebava Marisi! Brus krce! Xiola biva classy bird (nadmasuje samu sebe po n-ti put), ovog puta sa voskom! Marisi i dalje ima neizmjeran talent za donosenje odluka!

Sve nas ubi' neizvjesnost, znam, znam.

I konacno saznah cemernu vijest koju za zebnjom u srcu ocekivah vec dulje vremena: Gruzijac i Cimer se zene krajem mjeseca. Moram se spremit za dozivotnu korotu.

Post je objavljen 01.05.2006. u 12:02 sati.