The Last Broadcast

nedjelja, 04.09.2005.

Egoisticni trip jedne individue


Drevna mantra ljudskog roda ide da sto si stariji to si pametniji. I mudriji. I odgovorniji. Jednostavno pamet razvazas naokolo na tone i vadis ga lopatama dijeleci ga ostalim jadnicima. Naravno, nitko pametniji do tebe. Krizanjem jos jednog rodjendana trebao bi biti mudriji i kao takav bisere mudrosti prosipati naokolo. I trebao bi uvijek biti u pravu jer su stari mudraci (poput mene, naravno) popili svu pamet svijeta.

Dakle, ja bih od slijedece nedjelje trebala biti pametnija i mudrija za nekoliko svjetlosnih godina. Najbolje da uvedem kutak za propovijedanje mudrastva (ne mudrosti nego bas mudrastva) pa da svakim danom usrecim nekog jadnika sa silnim mudrovanjem (obrati paznju na beskrajni niz izvedenica imenice 'mudrost'). Pogotovo jos ako sad nanizem koliko-godina-slavim (shatro 16) nizom izjava koje su toliko kul da se izmedju sebe bore za prijestolje.

Jednostavno vise ne mogu izdrzati pa cu krenuti.

*celer i tvrdo kuhana jaja bi zakonom trebalo zabraniti*putovanje londonskom podzemnom bi se trebalo debelo novcano nagradjivati*Rufus Tarquin Dimitri Bleu JE ime koje planiram dati buducem sinu (jadna mu majka!)*bicikliste koji koriste plocnik bi trebalo natjerati da odslusaju "My Heart Goes On" od Celine Dion 24 sata non-stop*biti izvan glave (a biti mojih godina) na dernecima nije grijeh*mala djeca (od 0 do 7 godina) me izuzetno nerviraju (pogotovo kad udare u plac)*nikad ne pohodim javne VeCeje nego radije trpim*skinuti se u bikini u mojim godinama JE smrtni grijeh*buljiti u kosaru stranca u supermarketu je zabavan hobi (i pri tome se u sebi zgrazati nad vidjenim)*Robert Downey Junior bi trebao otici na sud poradi nedavno sklopljenog braka (jer prije mene nije pitao za dozvolu)*ici samoj sebi cestitati rodjendan je vrhunac sofisticiranosti*jednom u zivotu hodati s deckom koji je "teta" u vrticu i pri tome se, ahem, zabavljati ispred ulaza u vrtic (u kojem doticni radi) subotom u rane jutarnje sate nije kaznjivo zakonom*sanjati kako vam Joe Pesci ispaljuje metak u glavu u telefonskoj govornici nije bas narocito ugodno*rospijati drugoj zeni (a ne muskarcu) je totalno kul*Tony Blair NE izgleda dobro u havajskoj kosulji*druzenje sa (polu)gejpederima cuda cini*ne vjerujte "Stingu" iz Makedonske Kamenice (circa Englishman in New York faza) koji tezgari na terasi sa bendom*laprdanje nije grijeh*dokle god ima debelih crvenokosih londonskih taksista koji mi dobace kompliment za kosu svijet nece propasti.



Otac (to sigurno) mog buduceg sina (gejpeder Rufus Senior).


Gorespomenute cinjenice svakako odisu mudroscu i ugladjenoscu, bez ikakve trunke egoizma i samodopadnosti.

- 15:15 - Komentari (26) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there