The Last Broadcast

subota, 26.03.2005.

"I want out. This place is too cold. Keeper smells. Boring, boring, boring"


U ovim radnim uskrsnjim danima nemam pametnijeg posla. Nit' sam ofarbala jaja, nit' sam kuhala sunku, nit' sam pogledala i jedan film (a koji traju otprilike 4 sata) na teve sa prikladnom tematikom, nit' sam pojela ijedno cokoladno jaje. No, nebitne su ove cinjenice u odnosu na ovu.

Banksy did it again! Svaka mu cast. Obucen kao penzic uspio je prosvercat svoje raznorazne umjetnine u cetiri ugledna muzeja u New Yorku: Brooklyn Museum of Art, MoMA (hommage Warholu i Campbell konzervi juhe with a twist), Metropolitan, i Prirodoslovni muzej (kukac kojemu je prilijepio minijaturna avionska krila, rakete i satelitsku antenu). Ajde, ovi u Metu su barem skuzili (ili barem tako kazu) nakon 'par sati'. Ovi u Brooklynu, e, njima su trebala 4 dana. I sad, Banksy kaze da sta sad tu on ima cekati, nek se ovi tamo u New Yorku uozbilje i gotovo: ako nece Muhamed brdu, onda ce brdo Muhamedu. Mislim si, ajde, Banksy, ako si junak, napravi to tamo gdje radim pa da vidimo cija majka crnu vunu prede! Ne bi imao sanse, odmah bi te skuzili. No, brijem da je samo pitanje vremena kad ce se Banksy pojaviti u uglednim Christie's aukcijskim katalozima i kad ce poceti drzati predavanja diljem kugle zemaljske o subverzivnosti umjetnosti. To ce biti zalostan dan za mene. To ce biti nesto poput dogadjaja kada su The Clash potpisali za CBS.

"This historic occasion has less to do with finally being embraced by the fine art establishment and is more about the judicious use of a fake beard and some high strength glue. They're good enough to be in there, so I don't see why I should wait."

Ne znam sto se tu jos moze dodat, oduzet, pomnozit i podijelit: Banksy rula; Banksy je car; Banksy, zelim se udati za tebe i izroditi ti djecu.

Jos malo Banksyjevih grafita diljem Londona i Brightona.


- 13:00 - Komentari (23) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there