The Last Broadcast

srijeda, 20.10.2004.

"This has got to be the worst selection ever. Who picks this stuff?"


Mislim da cu si morati napraviti jos jedan blog gdje cu treskati gluposti vezane uz umjetnost. Umjesto da uveseljavam pucanstvo sa nadasve zanimljivim i duhovitim trecerazrednim recenicama koje bi se mogle prodati pod remotely interesting ak covjek zazmiri i duboko udahne, udavit cu sa ovogodisnjim nominacijama za prestiznu Turner nagradu (Turner Prize) koja se odrzava svake godine. Mozete ostaviti i komentar na Tate sajtu i dobro ispickarati (naslov ovog posta je popaljen od jednog komentara), sto, citajuci postove, vecina ljudi i radi. Oni koji ne pickaraju vecinom predlazu Langlands & Bell.

Nominirani su: Jeremy Deller, Langlands & Bell, Yinka Shonibare i Kutlug Ataman. Proglasenje pobjednika ce biti, po obicaju, live 6.12., na televizijskoj stanici Channel4. 'Moj' konj za utrku je Jeremy Deller koji se bavi videom, filmom i fotografijom (vidi sliku). Rezem si ruke ak ne pobijedi. Iako, mozda ce izabrati Langlands & Bell poradi trenutno vrlo politicki aktualnog neprijatelja broj jedan u citavom svijetu: projekt Osama bin Laden. Nagrada se sastoji od ciglih 40,000 funti.

- 21:55 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2004 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there