The Last Broadcast

ponedjeljak, 09.08.2004.

Diamonds are forever


Sinteticki dijamanti nedavno su napravljeni od kremiranih ostataka covjeka iz Brightona. Koristi se neki specijalni proces koji izvuce ugljik iz pepela, taj ugljik se onda procisti i "uzgoji" se umjetni dijamant. Znanstveno gledano ima smisla: pepeo se djelomicno sastoji od ugljika, a pravi dijamanti su isto tako ugljik (sjecam se da nam je nasa Dan'ca na kemiji to tako objasnjavala: ono, grafit i dijamant su bili primjeri ugljika "gdje su se atomi drugacije zagrlili"-copyright by Dan'ca). Te dijamante ce nosit obitelj kremiranog covjeka kao vrsta mementa, podsjetnika na njega, unikat. Kao da ce na takav nacin uvijek biti prisutan uz njih. Sto i nije tako neobicno. Ljudi ponekad pocnu nosit neku stvar od umrle osobe, tipa njihov nakit i odjeca, jer su onda na taj nacin jos uvijek sa tom osobom, oznacava im tu psiholosku povezanost koja pomogne u cijelom tom procesu zaljenja i tuge. Ali meni se ipak vise svidja ideja prosipanja pepela negdje, bilo gdje. I da mi o voljenoj osobi ostanu sjecanja u glavi kao zive slike i podsjetnici, umjesto nosenja fizickih predmeta na meni.

Sven-saga ne posustaje. The Sun iznosi opsiran intervju sa Fariom Alam, a posto nam jos nije dosta, je li, danas navecer u 10 sati emitirat ce se intervju zvan "Sven and Me-A Tonight Special". Hm, pa sve se poklapa u Farijinom intervjuu u The Sun-u: kalup je isti, samo mozes zamijenit imena (ista fora je bila i sa onom Rebeccom Loos i David Beckhamom).

- 09:55 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2004 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there