The Last Broadcast

petak, 06.08.2004.

Od cudaka do ludjaka...


Posto se UK smatra zemljom ekscentrika i cudaka, evo jedne tipicno britanske opsesije: trainspotting. Cak ne znam ni prevest na rvacki. U principu, jako popularan hobi medju nerdovima i geekovima. Kad sam se tek bila doselila ovdje, jedan frend mi je cijelu vecer objasnjavao taj velebni fenomen, a ja si u sebi mislila, u, sto me zajebava i bulazni mi tu o nekim trainspotterima. A kad tamo, ispostavilo se da je pricao zivu istinu. Dakle, trainspotteri su specificni ljudi: jednostavno obozavaju zeljeznice i vlakove. Trainspottera mozete zamijetiti obicno pri kraju zeljeznickog perona: obucen je obicno u kabanicu (ljeti dobro dodju i kratke hlace), u rukama mu mala biljeznica i olovka, oko vrata dalekozor. I stalno nesto piskara. A piskara brojeve vagona, kompozicija i tome slicno. Ima i godisnjih skupova trainspottera, gdje mogu razmjenjivati ideje, druziti se, porazgovarati o zadnjim krikovima u tom hobiju. Da mi je znati ima li ih u zemlji Rvackoj!

Da ne ispadne da pricam samo o originalnom izvoru rijeci "trainspotting", evo jednog kviza kojem mozete pronaci sebe. Ispadoh Tommy. I to nakon pokusaja varanja i rjesavanja kviza 2x zaredom. Nista nije pomoglo. Kaj ne krepa on na kraju od toksioplazmoze? How cool is that, ha?

Ona zenetina od sekretarice u Nogometnoj organizaciji je unajmila Maxa Clifforda kao PR agenta. Maxa uvijek unajme takvi anonimusi koji odjedanput dodju na naslovne stranice (njoj sad nude oko 750,000 GBP) i koji onda neizostavno prodaju svoju kiss'n'tell pricu tabloidima (tipican takav naslov bi glasio nesto kao "He was an animal in bed, would sniff cocaine and wanted to hire a prostitute to entertain us". Pa, vidim ja, dok je toga, ne trebamo se bojati gladi, globalnog zatopljivanja, rastucih kamata i Toncijevog godisnjeg odmora na Barbadosu. Zivjeli!

I za kraj jedna jako vazna stvar: rijesila sam se omce oko vrata zvana T-Mobile, koja koma od mob providera! Nikad vise! The future is bright, the future is Orange.

- 08:50 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2004 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there