U prodaji 32. broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine

petak , 30.09.2011.

U prodaji je 32. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine.
Tema broja vezana je za prijevoz srednjoškolaca iz brdsko-planinskih krajeva Vrgorske krajine, koji su novu školsku godinu započeli bez organiziranog autobusnog prijevoza. Donosimo i veliki ekskluzivni intervju sa trenerom HMNK Vrgorac i gradskim službenikom Mirkom Vrcanom. Vrcan govori o budućnosti gospodarske zone na Ravči, prognozira uspjeh HMNK Vrgorac u ovogodišnjoj sezoni, te komentira priče o raskolu unutar vrgorskog ogranka HDZ-a. Donosimo i velike reportaže iz Ercegova sela i Poljica Kozičkih, te sa sajma Male Gospe u Zavojanima. Donosimo i ekskluzivna svjedočanstva o ubojstvu zavojanskog župnika Fra Karla Ćuluma od strane ustaša 1943. godine.

Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vjestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, kolumne „Pogled unazad“, „Rock tragovi“, filmska preporuka, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i slično.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>