Obavijesti građanima i Općini Ljubuški iz tvrtke Komunalno d.o.o. Vrgorac

ponedjeljak , 18.07.2011.

Iz tvrtke Komunalno d.o.o. Vrgorac dobili smo dvije obavijesti koje prenosimo u cijelosti:

Obavijest 1.
Broj: 363/11
Datum: 18. srpnja 2011. god
PREDMET: Obavijest

Obavještavaju se građani, korisnici usluga Komunalnog d.o.o. Vrgorac – korištenje pitke vode, da se isti dužni koristiti isporučenu vodu po osnovu Ugovora koji su potpisali sa Komunalnim d.o.o. Vrgorac.
Prema tome, ukoliko je Ugovor glasio na opskrbu domaćinstva, onda se, voda ne može koristiti za zalijevanje poljoprivrednih površina bez obzira što će se ona redovito plaćat.
Nastali problem kod isporuke vode prouzrokovan je velikom potrošnjom vode koje se registrira u dane vikenda – Petak, Subota i Nedjelja te nam takva potrošnja destabilizira cijeli sustav.
Ovo upozorenje treba shvatiti ozbiljno jer ćemo u protivnom vršiti redukcije na određenim dijelovima vodoopskrbnog sustava, a sve u skladu sa našim tehničkim mogućnostima.
Direktor:
Boris Erceg, ing.

___________________


Obavijest 2.
Broj: 364/11
Datum: 18. srpnja 2011. god.
PREDMET: Obavijest

Poštovani,

Iako ste u nekoliko navrata upozoreni na Vaša dugovanja prema Komunalnom d.o.o. Vrgorac, a zadnji je bio 01. lipnja 2011. god, niste podmirili svoje obaveze te ćemo prema Ugovorima o distribuciji vode obustaviti isporuku iste počev od utorka, 19. srpnja 2011. godine.
Dinamika zatvaranja, odnosno prestanka isporuke bit će: Orahovlje, Kašća, Crveni Grm, Prolog i Šalinovići – Barbiri.
Molimo Vas da zbog cjelokupne situacije i problematike oko distribucije vode ovo shvatite u cijelosti ozbiljno te poduzmete određene radnje u smislu plaćanja vode kako bi i za nas neugodne situacije molbi što prije okončati.
Našom analizom primjetno je da su gubici na dijelu vodovoda koji se nalazi na Vašoj strani veliki, a da na sanaciji vodovoda i eliminaciji krađa ne činite ništa.

S poštovanjem,

Direktor:
Boris Erceg, ing.

Na znanje:
Općina Ljubuški
Grad Vrgorac

<< Arhiva >>