Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Zavojančanin - vikendaš

    Gospodo iz Komunalnog vi govorite o mogucem prestanku isporuke vode, a u nekim dijelovima Zavojana "vaše" vode već dan dva nema. Niko nam o tome nikakvu obavijest ili korisnu informaciju nije uputio. O isprici da i ne govorimo. Vaša je dužnost da nam osigurate dovoljne količine vode, pogotovo nama vikendašima koji nemamo svoje gustirne. Ta nemojte nam reći da sustav to ne moze podnijeti. Gdje su vaša predviđanja, planovi, i shodno tomu proširenje (poboljšanje) kapaciteta crpilišta i mreže. I na kraju nemojte mi reći da je nekoliko stabljiki rajčica, par krastavaca, i nekoliko pitara cvijeća "poljoprivredna površina" koju po vama ne bi smjeli zalijevati. Mišljenja sam da niste dorasli zadaći koju imate, i da je ovaj problem koji imamo sa vodom posljedica vase nesposobnosti.

    avatar

    18.07.2011. (15:31)    -   -   -   -  

  • Zlato Jurjević(kljenak)

    To vam je zbog četkine nesposobnosti,to je jedan čovjek koji nemože reda stavit u svoju obitelj a kamoli da će reda biti u Komunalnom..........malo se okreni okolo pa vidi kako ti radnici se tuže i kako govore kako rade za kikiriki,pogledaj ko ti od djelatnika krade vodu pogledaj malo vodomjer od Ivice lalaina pogledaj mu okolo kuće pa vidi ko ti krade vodu i ko se po selu hvali kako te pravi budalom....e četka,četka do će dan kada nećeš moć mirno hodat gradom.

    avatar

    18.07.2011. (18:28)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Ljudi molim vas da se skulirate i ne pišete nikome ono što ne želite da netko piše vama. Ako već imate komentar na temu teksta - super, ali molim da u komentarima nikoga ne napadate na osobnoj razini, a posebno da ne dirate njegovu obitelj, i to u temi koja sa time nema nikakve veze. Komentar iznad je ostavljen jer je potpisan imenom i prezimenom (nadam se da nisu lažni), a ovo je upozorenje za dalje. Hvala.

    avatar

    19.07.2011. (08:44)    -   -   -   -  

  • moćnici

    a ni riči o motorijadi ???!!!!!!?!?!

    avatar

    19.07.2011. (09:26)    -   -   -   -  

  • blog.hr

    http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/61722/Reakcija-na-i skljucenje-vode-naseljima-u-opcini-Ljubuski-A-da-mi-vama-iskljucimo-struju. aspx

    Kad je u pitanju izbor između Ljubuškog i Vrgorca, svatko staje na stranu svoga, jel tako? Onda neka i prima plaću od onoga za koga se bori.

    avatar

    19.07.2011. (14:19)    -   -   -   -  

  • heretik

    a da mi vama ne plaćamo struju?

    avatar

    19.07.2011. (14:54)    -   -   -   -  

  • granica

    Jesam li dobro shvatila. Mi njima plaćamo struju, oni nama ne plaćaju vodu. I sad oni nama prijete isključenjem struje. Svatko tko malo pozna taj kraj zna da su uništeni brojni satovi za vodu, sustav je pun rupa, a općina Ljubuški je nesposobna. Ali oni imaju dug od nekoliko stotina tisuća kuna i ima da ga plate. Tako to ide.

    avatar

    19.07.2011. (14:58)    -   -   -   -  

  • Domaći

    Stvar je zapravo vrlo jednostavna. Trebali su davno isključiti, ali ne smiju zbog hercegovačkih glasova. Sa mnom ne bi pregovarali, isključili bi i gotovo.

    avatar

    19.07.2011. (16:39)    -   -   -   -  

  • Thompson

    Sasvim normalna stvar,ono sta si potrosija moras i platit
    to ti je demokracija ,prvo plati onda se zali
    tako funkcionira zapadni svijet,a mi tu tezimo

    avatar

    19.07.2011. (20:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...