U prodaji je deseti broj Vrgoračkih novina!

petak , 27.11.2009.

U prodaji je novi, deseti broj Vrgoračkih novina - Prvih novina Vrgoračke krajine.
U ovom broju posebnu smo pozornost posvetili ratnom putu Vrgoračke satnije, kao prve vrgorske postrojbe u Domovinskom ratu. Uz pomoć veterana pratimo sve ratne akcije kroz koje je satnija prošla, od osnivanja do njezina rasformiranja.
U broju donosimo i ekskluzivni intervju sa vrgorskim nogometašom Matom Roskamom. Mate nam je prepričao dojmove sa utakmice španjolskog kupa njegova kluba Cultural Leonese i Barcelone. Između ostalog bavimo se i problemima odlaganja otpada u Poljicima Kozičkim, te izgradnjom sportskog centra u Banji. Posvetili smo prostor i našem Đeri. Pratimo Program međugeneracijske solidarnosti, a donosimo i članak o vrgorskim sortama loze. U ovom broju donosimo završetak putopisa u Jeruzalem i Betlehem. Također Vrgoračke novine u suradnji sa Hrvatskom poštom organiziraju natječaj dječjih likovnih radova sa temom Božića u Vrgorcu. Detalje možete pronaći u novom broju. Osim toga u ovom broju možete pročitati razne vijesti iz Vrgorske krajine iz posljednih mjesec dana.
Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante i trgovini Mario.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>