Milena, Mladen i Belinda

16.02.2006., četvrtak

Dragi i drage!

Sretan vam 16.2., međunarodni dan mržnje i prezira!

Ispoljite negativnu energiju prema svojima voljenima i nevoljenima.
Mrzite se u miru.

mad
- 23:25 - Komentari (6) - Isprintaj - #

12.02.2006., nedjelja

Pas

Nezgodno je piti da zaboravis, a onda imati rupu u pamcenju jer se ne sjecas da li si pio, te shodno tome zaboravio... a samo prisustvo rupe u pamcenju je dokaz da jesi pa je nabolje sve zaboraviti.
Alan se budio 10 minuta. Osjecao je da cuje stvari na drugaciji nacin nego sto cuje inace, kao da su izvori zvuka jako daleko ili jako blizu. A i vrtilo mu se malo u glavi. Kad je uspio izaci iz kreveta, opazio je da su mu u stanu pas mješanac sta laje i vrana sta govori na spanjolskom. Je li nesto propustio od jucer?
Kasnije je vrana sto prica spanjolski nestala, ali je pas ostao. Ostao je i drugog dana, kad se Alan probudio relativno normalan. Posto je pas bio miran a naizgled drag, pustio ga je da zivi tu. Nazvao ga je Žujo.
- 23:10 - Komentari (9) - Isprintaj - #

10.02.2006., petak

Elementi koji kurac znače

Empedoklo se našao u maglovitoj zemlji, i naišao je na jako odbojnog čovjeka, s licem kao u vještice, u crnoj halji i s malobrojnim i neobičnim minijaturnim zubima. Empedokla su prošli srsi, a ovaj čovjek ga je gledao pomalo nezainteresirano. Ne znajući što da radi, Empedoklo je rekao:
- Mislim da su četiri elementa koja su stvorila svijet - zemlja, vatra, voda i zrak!
- Misliš ti kurac - rekao je odbojan čovjek i pljunuo. Njegova je pljuvačka progrizala zemlju, parala zrak. Empedokla su još jednom prošli srsi.
- Eto, to je moje skromno mišljenje - slegnuo je nervozno ramenima.
- Mišljenje ti je za kurac - rekao je odbojan čovjek i opet pljunuo, a pljuvačka je isparila i zacerekala se leteći prema nebu. Empedoklo se tog trenutka okrenuo i počeo bježati, dok nije došao natrag u poznate krajeve. Tad se lagano primirio.

Empedoklo je imao problema sa samopouzdanjem. Iako je potajice volio žene, one nisu voljele njega.

- 22:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Rocky je spičkao Ivana Dragu

Inspektor Larrigan istrazivao je ubojstvo Ivana Dragoa ali nikad nije ulovio ubojicu. Nasao je neke tragove koji su mogli upucivati na nesto, ali ih nije znao povezati. Bilo je 8 milijuna ljudi u New Yorku, a crveni konac i vlas smeđe kose su nudili toliko kreativnih mogucnosti za zapocinjanje istrage da je, ne znajuci gdje da pocne, nije ni poceo. Inspektor Larrigan bio je najgori inspektor na svijetu.

Gospodin Mullin, trgovac u ducanu, imao je problema s matematikom. To je bio neki poremecaj u glavi i, ma koliko slaba mogucnost zbrajanja mozda bila zabavna, njemu nije to bilo smijesno. Problem je bio sto je radio u trgovini. Jednom je Ivan Drago dosao u ducan i kupio banane koje su kostale 2 dolara i 70 centi. Pruzio je novcanicu od 5 dolara, a natrag dobio dolar i pol. Gospodin Mullin bio je najgori trgovac na svijetu.

Fedor Milanov Vojanovič, učitelj engleskog, ruskog i španjolskog, bio je cijelog života uvjeren da se gušter na engleskom kaže "greasy". Mladom Ivanu Dragu je rekao na jednoj lekciji da se gušter kaže "greasy", to je Ivan Drago pamtio neko vrijeme i upotrebljavao kad je bilo potrebno, a to nije bilo često. Fedor Milanov Vojanovič bio je najgori učitelj engleskog na svijetu, a ni predavanje ruskog i španjolskog nije mu najbolje išlo.

Jennifer Jincks, obožavateljica boksača, brzih auta i novaca, obožavala je sve vezano uz muškarce, nadasve je cijenila njihov penis, ali nije ga voljela u svojim ustima. Jednom je poslije jednog od prvih mečeva pušila Ivanu Dragi, ali nije to radila s ljubavlju i uživanjem. Jennifer Jincks bila je najgora pušačica kuraca na svijetu.


Nevezano uz sve to, Ivan Drago bio je običan luzer.
- 21:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Kad bjezis od problema, bjezi medu sise

Oliverov sin zavrsio je na hitnoj jer je u vrticu usmrkao cedevitu i pri tom udario potiljkom u zid. Nije bilo nista opasno.
- Sin ce nam biti narkoman! - zakljucila je Oliverova zena, glasom narikače na sprovodu starorimskog moćnika.
- Mama, sto je to narkoman?
Nakon par trenutaka sutnje, mali reče:
- Mama, ja hocu biti narkoman!

Drugog dana, Oliver nije mogao naci daljinski. Koliko god ga trazio, nekako ga nije bilo. Nije bio ispod jastuka, pokrivaca, na podu, kod televizije. Ni u ladicama, gdje ionako nije trebao biti.
- Sto trazis? - upitala ga je zena.
- Daljinski - reče Oliver.
- Ah - rekla je žena.

Trećeg dana je Oliverova žena, na sinovo oduševljenje, predložila da nabave mačku.

Oliver je procjenio da je sve to dovoljan povod da nađe ljubavnicu. Sisatu.

- 21:16 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.02.2006., utorak

Frankensteinova mlada

Frankensteinu se mlada nije previse svidala. Imala je frizuru s kojom ni najljepse dive ne bi dobro izgledale. A ona nije bas dobro izgledala, bila je blijeda i neuhranjena. Takve djevojke zahtjevaju energije. On je više htio nekog tko je kao on, da kad opazi da mu neki dio tijela ne radi dobro, da ode kod svog ludog doktora i zamjeni ga. Ludi doktor. Savrsena funkcionalnost tijela. Na tome bi se temeljila dobra veza.

Ipak, mlada ga je zatekla jedne večeri nespremna, uhvatila na prepad, moglo bi se reći, i završio je s njom. A uostalom, što bi se bunio? Nije on neka partija. Ima šarafe koji mu vire iz vrata. Nema baš neki šeretski pogled. Ne isijava pozitivnom energijom - zna to, jer sve životinje bježe kad ga vide. Ima samo mišiće, ali puštanjem proteina u prodaju to svaki drugi mulac danas ima. Pogledao je što ima u rukama i zaključio da nema aduta. Stoga je odlučio držati se mlade dok ga ona želi.

Ispostavilo se na kraju gore nego što je očekivao. Svakog dana mlada je radila frizuru priključivanjem na gradsku mrežu. To je mnogo koštalo. Frankensteinova točka u cirkusu nije mogla to pokriti.
Mlada nije tražila samo električne energije već je, kao što je ranije pretpostavio, i od njega isisavala energiju. Mada je Frankenstein bio kondicijski spreman, nije mogao podnijeti sve prohtjeve koje je mlada stavljala pred njega. Nemir i tjeskoba zbog svih tih stvari također nisu baš puno pomogli, tako da je nekoliko puta Frankenstein čak zakazao na što ga je mlada blijedo pogledala svojim smeđim, mršavim očima. Nije mu ništa rekla, ali je znao da mu predbacuje takve stvari.

Potpuni krah nastupio je kad je došao u ordinaciju svog ludog doktora i zatekao ga kako se drpa s njom na liječničkom stolu.
- Zašto? - upitao je Frankenstein.
- Trebam seks - zaplakala je mlada - a ti mi to ne možeš dati.
- Ti si moj projekt i volim te kao sina - priznao je doktor, titrajući lijevom obrvom - ali kad mi se ponudila, pomislio sam "hej, radio sam i luđe stvari od ovoga".

Sve je to prilično pogodilo Frankensteina, i našao se u nezavidnoj poziciji. Tog dana otišao je u selo i ubio nekoliko seljana, te srušio dva stupa javne rasvjete. Seljani su ga boli vilama, ali nisu imali šta probosti. Palili su ga bakljom, ali bi se vatra brzo ugasila. Te noći zaspao je ljut, razočaran i uvjeren da je njegov život nepovratno upropašten.
Drugog dana ludi doktor je izvadio Frankensteinu mozak i stavio mozak neke sretne osobe. Frankenstein je otvorio kapke i pogledao svijet novim ocima. Sve je bilo tako ruzicasto i lijepo. Vani je lagano padao snijeg. Bio je Bozic.
- 22:42 - Komentari (6) - Isprintaj - #

05.02.2006., nedjelja

Golf

Posto nije bio vičan plesu te nije pokazivao volju da krene na tečaj, Alanova žena odlučila je naći neki drugi hobi koji bi im ispunio zajedničko vrijeme. Odlučili su krenuti na golf.
Alanu je golf bio poput plesa - uključivao je neke čudne pokrete i stanja uma koja su njemu bila nedostupna. Trebao se namjestiti kao da ima dotičnu palicu za golf u analnom dijelu tijela. Alan je, poput modernog čovjeka, bio evolucijski zaostao pa se nije mogao tako uspravno postaviti. Pogrbljen je stajao nad lopticom, a žena, instruktor i nosač palica su bili poprilično uznemireni zbog toga. Nadalje, trebao se koncentrirati na lopticu. Ali on je krenuo korak dalje - koncentrirao se na rupice na loptici.
Zašto su golf loptice imale te rupice? Zar se ne bi loptica mogla kotrljati i bez njih? Čemu su one doprinosile? Koja je bila razlika u omjeru fizikalnih sila između loptice s rupicama i loptice bez? Alan se koncentrirao na rupicu i pogodio ju. Nije pogodio lopticu, doduše.
Alanova žena tužno je promatrala tog čovjeka za kojeg se udala, nekakvim međuemocionalnim zidom potpuno odvojenog od nje. Što je ona radila s njim? Instruktor joj je kasnije priopćio da joj ne treba takav muškarac, te se ponudio kao, kako sam reče, dostojna zamjena. Alanova žena ostavila ga je na čekanju.
Kasnije te večeri Alan i njegova žena zadnji su put pokušali naći zajedničku aktivnost. Zaključili su da je najbolje posvetiti se seksualnoj razonodi. Sve što je Alan trebao napraviti je pogoditi rupu. Ovo čak nije uključivalo nikakve loptice.
"Barem mu nešto dobro ide", pomislila je Alanova žena kuhajući kasnije kavu, koju Alan sam ne bi znao spremiti. Njihov brak je opet imao smisla.
- 22:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #
Jura Stublic je odlucio osisati se i otpjevati album posvecen kombinatorici.
Pored ruzne odjece, premrsavog tijela, roknrola, droga, diska i uskih majica, matematika je bila jedina stvar koja nije bila in, ni u jednom momentu. A bilo je tu toliko stvari koje su se mogle voljeti. Brojevi djeljivi sa 5. Umnozak dva prosta broja. Pi koji bi se podijelio, i ne bi bio vise pi.
Jura Stublic je odlucio omatemačiti svoj opus i bacio je digitron da se razbije o beton pločnika, jer je sve računarske operacije već držao u malim prstima obje ruke.
- 01:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Vader je rasjekao zenski spolni organ crvenim svjetlosnim macem. Zena je umrla vristeci u agoniji, a Vader se zabrinuto primio za glavu.
- Droljo? - umiljato je upitao, ali ona mu vise nije odgovorala.

Nezgodno je imati smrtonosno oruzje kao falusni nadomjestak.
- 01:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #
Rano ujutro probudio sam Alana da mu priopcim nesto vazno.
- Alane - rekao sam gurajuci mu rame ujednacenim pokretima sto ga je trebalo probuditi, a zapravo ga je uljuljkivalo u san - mislim da ne bi trebao promjeniti ime.
- Pasulj će uvijek biti originalan - rekao je Alan, citirajuci dio svog sna.

Alan je drugog dana promjenio ime u Ivan. Upoznao je djevojku po imenu Ivana, ali nisu ostvarili uspjesnu vezu. Imali su previse bratski odnos.
- 01:06 - Komentari (1) - Isprintaj - #
- Mislis li da je smrtna kazna opravdana? - upitao je Josef K.

- Treba uzeti zakon u svoje ruke - reče Clint Eastwood, s izrazom lica koje je konzumiralo loš pelin.
- Zlocin je lijek. A ja sam lijek. - odgovori Silvester Stalone, naoruzan do fudbalerke.
- Svi smo mrtvi - odgovori Antun Gustav Matoš i pokuša naći rimu na to.

A Zagora zgrabi ogromna lignja i prepolovi na dva jednaka dijela, te ostavi malog Chica bez ljubavnika.

- 00:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

03.02.2006., petak

brainstorman dijalog

- Razmišljaš li o meni?
- Razmišljam da pređem na budizam.
- Zašto?
- Jer je bolje razmišljati o glupostima nego razmišljati džabe.
- 12:55 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

PROCITAJ PRIJE UPOTREBE

Linkovi