Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vikend

Marketing

Golf

Posto nije bio vičan plesu te nije pokazivao volju da krene na tečaj, Alanova žena odlučila je naći neki drugi hobi koji bi im ispunio zajedničko vrijeme. Odlučili su krenuti na golf.
Alanu je golf bio poput plesa - uključivao je neke čudne pokrete i stanja uma koja su njemu bila nedostupna. Trebao se namjestiti kao da ima dotičnu palicu za golf u analnom dijelu tijela. Alan je, poput modernog čovjeka, bio evolucijski zaostao pa se nije mogao tako uspravno postaviti. Pogrbljen je stajao nad lopticom, a žena, instruktor i nosač palica su bili poprilično uznemireni zbog toga. Nadalje, trebao se koncentrirati na lopticu. Ali on je krenuo korak dalje - koncentrirao se na rupice na loptici.
Zašto su golf loptice imale te rupice? Zar se ne bi loptica mogla kotrljati i bez njih? Čemu su one doprinosile? Koja je bila razlika u omjeru fizikalnih sila između loptice s rupicama i loptice bez? Alan se koncentrirao na rupicu i pogodio ju. Nije pogodio lopticu, doduše.
Alanova žena tužno je promatrala tog čovjeka za kojeg se udala, nekakvim međuemocionalnim zidom potpuno odvojenog od nje. Što je ona radila s njim? Instruktor joj je kasnije priopćio da joj ne treba takav muškarac, te se ponudio kao, kako sam reče, dostojna zamjena. Alanova žena ostavila ga je na čekanju.
Kasnije te večeri Alan i njegova žena zadnji su put pokušali naći zajedničku aktivnost. Zaključili su da je najbolje posvetiti se seksualnoj razonodi. Sve što je Alan trebao napraviti je pogoditi rupu. Ovo čak nije uključivalo nikakve loptice.
"Barem mu nešto dobro ide", pomislila je Alanova žena kuhajući kasnije kavu, koju Alan sam ne bi znao spremiti. Njihov brak je opet imao smisla.

Post je objavljen 05.02.2006. u 22:50 sati.