Milena, Mladen i Belinda

10.02.2006., petak

Rocky je spičkao Ivana Dragu

Inspektor Larrigan istrazivao je ubojstvo Ivana Dragoa ali nikad nije ulovio ubojicu. Nasao je neke tragove koji su mogli upucivati na nesto, ali ih nije znao povezati. Bilo je 8 milijuna ljudi u New Yorku, a crveni konac i vlas smeđe kose su nudili toliko kreativnih mogucnosti za zapocinjanje istrage da je, ne znajuci gdje da pocne, nije ni poceo. Inspektor Larrigan bio je najgori inspektor na svijetu.

Gospodin Mullin, trgovac u ducanu, imao je problema s matematikom. To je bio neki poremecaj u glavi i, ma koliko slaba mogucnost zbrajanja mozda bila zabavna, njemu nije to bilo smijesno. Problem je bio sto je radio u trgovini. Jednom je Ivan Drago dosao u ducan i kupio banane koje su kostale 2 dolara i 70 centi. Pruzio je novcanicu od 5 dolara, a natrag dobio dolar i pol. Gospodin Mullin bio je najgori trgovac na svijetu.

Fedor Milanov Vojanovič, učitelj engleskog, ruskog i španjolskog, bio je cijelog života uvjeren da se gušter na engleskom kaže "greasy". Mladom Ivanu Dragu je rekao na jednoj lekciji da se gušter kaže "greasy", to je Ivan Drago pamtio neko vrijeme i upotrebljavao kad je bilo potrebno, a to nije bilo često. Fedor Milanov Vojanovič bio je najgori učitelj engleskog na svijetu, a ni predavanje ruskog i španjolskog nije mu najbolje išlo.

Jennifer Jincks, obožavateljica boksača, brzih auta i novaca, obožavala je sve vezano uz muškarce, nadasve je cijenila njihov penis, ali nije ga voljela u svojim ustima. Jednom je poslije jednog od prvih mečeva pušila Ivanu Dragi, ali nije to radila s ljubavlju i uživanjem. Jennifer Jincks bila je najgora pušačica kuraca na svijetu.


Nevezano uz sve to, Ivan Drago bio je običan luzer.
- 21:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

PROCITAJ PRIJE UPOTREBE

Linkovi