01

utorak

travanj

2014

MLAĐE ILI STARIJE?

Koliko ste puta šetali gradom i vidjelu stariju ženu s mlađim muškarcem ili obrnuto? Vrlo vjerojatno ste tada imali komentare poput: "Isuse Bože,pa kako on/ona može biti s njom/njim?" ili "Gle koliko je on/ona stariji od nje/njega!" Ali jeste li se ikada ustvari zapitali što je to što privlači suprotan spol? Možda je to fizički izgled, tijelo, smisao za humor, godine, a možda i nekakva vrsta sigurnosti kakvu možete dobiti uz stariju osobu. Pitanje je samo što vi želite - sigurnost sa starijim muškarcem ili dominantnost nad mlađim dečkom?

Mlađi dečki su više za "veze bez obaveza", dobro je poznato da sazrijevaju kasnije od djevojaka i katkad znaju biti veoma ljubomorni. Više su skloni mijenjaju djevojaka, a uz njih vaša veza i nije baš sigurna (čast iznimkama). Ali, s druge strane mladi dečki ipak znaju biti brižni i pažljivi. S njima ćete imati više zajedničkih interesa, više tema za razgovore... Možete se zajedno glupirati, bez da vas optuži da niste dovoljno zreli za svoje godine. I možete dominirati ukoliko to želite, iako smatram da bi u bilo kojoj vezi trebala postojati ravnoteža s obje strane.



S druge strane stariji dečki većinom već imaju izgrađenu karijeru. Većinom žive bez roditelja i samostalni su, te su vam u mogućnosti pružiti određenu dozu sigurnosti koja vam je kao ženi potrebna. Oni su spremni za ozbiljne veze bez igranja ikakvih igrica. Vrlo vjerojatno će nakon određenog vremena veze početi razmišljati i o braku. Od njih možete dosta toga naučiti jer imaju više životnog iskustva. Ali, morate biti oprezni. Stariji muškarac iza sebe može imati brak, možda čak i djecu. Mnogo su ozbiljniji i odgovorniji pa možda isto to budu očekivali od vas!



Bilo kako bilo, ostaje samo pitanje što vi uistinu želite. Ludu, bezobaveznu vezu ili ozbiljnu vezu s uzajamnim poštivanjem. Nemojte se obazirati na to što će ljudi reći, samo slušajte svoje srce. Ako se odlučite za mlađeg dečka s njim će vam biti ludo i zabavno, a ukoliko se pak odlučite za starijeg muškarca budite sigurni da i kada budete stari i izborani, njemu ćete uvijek biti njegova prekrasna, mlada žena!

Valentina Baus

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.