uskoplje

17.09.2005., subota

...mišlju, rječju, djelom i PROPUSTOM...

Poziv na suradnju


U posljednje vrijeme na našu adresu stiglo je nekoliko primjedbi na tobožnje selektivno objavljivanje informacija o Uskoplju i Uskopljanima, odnosno na propuste u prezentiranju uskopaljskih događaja. S tim u svezi želimo reći da nikakva selektivnog pristupa informacijama nema, a propusti, kojih, svjesni smo, nije malo, rezultat su prije svega nedostatka vremena, odnosno nemogućnosti da u svoje (treba li reći: kratko) slobodno vrijeme dođemo do informacija o svim važnijim događajima iz Uskoplja.
Ubuduće, dakle, svakome onome kome zasmetaju propusti na uskoplje.blog.hr preporučujemo da te propuste ispravi na najbrži mogući način: neka nam pošalju informacije o događaju o kojemu smo propustili izvjestiti. Rado ćemo ih objaviti! Osobito se to odnosi na uskopaljske udruge, društva i klubove, koji po prirodi stvari trebaju biti zainteresirani za prezentaciju svoga rada.
Isto tako, dobro je poslanu informaciju «pratiti do kraja». Što to znači, pokazat će svima Vam vjerojatno dobro poznati primjer akcije prikupljanja sredstava za zvona na bistričkoj crkvi. Naime, poslanu nam informaciju o pokretanju akcije uredno smo objavili, ali nikakvih informacija o daljem tijeku akcije od pokretača te akcije nismo dobili. Tako, već par mjeseci raspolažemo nepotpunom informacijom iz druge ruke da su bistrička zvona već postavljena, a da su se u akciji prikupljanja osobito istaknuli «Hrvati iz Austrije i Australije», te osobitom darežljivošću braća Jozić (petorica sinova Ive Jozića).
Budući da, na žalost, nismo raspolagali s točnom, potpunom informacijom, niti ovu «krnju» nismo željeli objaviti, budući da bismo njome zasigurno brojne nespomenute povrijedili. A lijepo bi bilo vidjeti imena svih onih koji su i najmanjim prilogom (takvih je i među Vama, posjetiteljima ovoga bloga, nadamo se, veliki broj), pomogli da bistrička zvona opet zvone...
Zato je potrebno slati informacije, ali ih, isto tako, «pratiti do kraja».
- 08:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Opis bloga

Linkovi

Lektira