Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bistrica

    Pa da zvona su postavljena koliko ja znam steta sto nemate vise informacija !

    avatar

    19.09.2005. (14:13)    -   -   -   -  

  • Manhattan

    Bilo bi lijepo, to i sami spominjete, objaviti vise informacija o zvonima u Bistrici jer je mnogo onih koji su sudjelovali svojim darovima u ovoj akciji. Sve informacije mozete dobiti od brace Ivos (Tade i Ile), bistrickih svecenika koji su sada na sluzbi u Kostajnici (dolina Neretvice). Vise informacija o ucinjenom ce pomoci pri nekoj buducoj akciji. Uskopljani u svijetu su spremni pomoci svom Uskoplju i ne vidim sto bi bio problem pruziti im povratnu informaciju. Pozdrav mom Uskoplju.

    avatar

    23.09.2005. (06:15)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Da Vam malo pomognem braca Ivosi ili bar jedan od nji (mislim na nase mlade svecenike )za sv.Tereziju su u Bistrici pa mozete dobiti vise informacija o akciji za zvona .

    avatar

    23.09.2005. (12:57)    -   -   -   -  

  • ivo

    pa zaboravili ste spomenuti BRAĆU IVOŠ kao najznačajnije i najzaslužnije i inicijatore i darovatelje. pa budimo realni i iskreni, da ne bi Njih, ko zna kad bi i da li bi u skoroj budućnosti bilo "bistričkih zvona"! a naravno uz ovo ne podcjenjujem ni ostale koji su u akciji sudjelovali, već svima iskrena ČESTITKA I POHVALA!!! SVAKA ČAST LJUDI!!!!!

    avatar

    12.10.2005. (01:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...