us54ever!!!

nedjelja, 30.07.2006.

EVO MENE SAMO DA SE JAVIM............JA SUTRA IDEM NA MORE nonononono......ŠMRC,ŠMRC..........NEDA MI SEEEEEEE!!!!!!namcornamcor..........HVALA VAM SVIMA NA KOMENTARIMA.......SAMO TAKO NASTAVITE JER IH ŽELIM SKUPIT 100 KAD SE VRATIM S MORA........JA SE VRAČAM ZA SEDAM DANA..........
........SVIMA VAM ŠALJEM BIG kisskisskisskisskiss
kisskisskisskisskisskisskiss.......JEL DOSTA,.....EVO JOŠ TRI:kisskisskiss.....HEHEHE........Vidimo seeeeeeeeee!!!!

i slikica za kraj:


Image Hosted by ImageShack.us

nadam se da vam se sviđa.............

- 19:10 - Komentari (150) - Isprintaj - #

srijeda, 26.07.2006.

A EVO I SLIKICE

........

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


evo to je to nadam se da su vam se svidjele.........i slobodno ih kopirajte....hehehe......evo vam jedan big ki$$$

- 14:00 - Komentari (60) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.07.2006.

A EVO I MINI POSTIĆA:

OVO JE NEŠTO MALO STARIJE,ALI NEMA VEZE....PA EVO...:

US5 su njemačka pop grupa iz radionice pop mogula Loua Pearlmana koji je momke prikusposobnosti 'preživljavanja' u svijetu moderne pop glazbe. Bend je postao instant pio iz hit reality showa 'Big in America', gdje su dečki pokazivali svoje hit, a zahvaljujući uspjehu nastupnog singla 'Maria' proglašen je i najboljim novim imenom 2005. godine na dodjeli German Radio Music Awards.

Pearlman ih naziva 'ultimativnim boy bendom', dodajući da 'sve dok Bog pravi djevojčice, bit će i boy bendova'. Treba mu vjerovati, s obzirom da je upravo ovaj menadžer stajao i iza međunarodnog uspjeha imena kao što su Backstreet Boys, 'N Sync, LFO i O-Town. Njegovi izvođači prodali su više od 65 milijuna albuma u svijetu!

Bend US5 čine Michael i Chris (Njemačka), Jay (Britanija) te dva Amerikanca, Izzy i Richie.



MARIA na ŠPANJOLSKOM!!!!

Yeah
I a Maria
Yeah a obtete
Demisio sentres

Sio betestars si a wedela
Wer sa balda sin wir stars
Okay sta re
okay betre stars semira
oh no

a mila la medu lulo
he de bredo descriti
es perfecto como nanje
ke aje ka tu ami
Oh Maria

Se tu mor
Yo tu te fiti
Como stars
Yo no pesintri
Mi armo
So mento amo pes venti
Dekero Maria

Ma-ma-ma-ma-ma-ma-Maria
La senorita stada bonita
Kero ye merate kero do kate
chak (oh oh oh oh oh)

Ma-ma-ma-ma-ma-ma-Maria
Me fufoluke quanto memiras
Ami me gustas konwe te veres
(oh oh oh oh oh)

Yea
I a Maria
jero ferte
desiro sentes

Les perfecta i o sabes
Eka wesa so sbies

E stata mari ta kera ke senta maria
(oh no)

uta laria to do pu ria
to de mucho mas
I nevida es peradami



U Njemačkoj su Jay,Richie,Chris,Michael i Izzy iz US5-a već odavno prave zvijezde ,ali sada momci imaju pravu šansu da postanu velike internacionalne mega zvijezde.VIVA prati ovaj Boygroup do svoje svjetske u novoj seriji Big in America II i pokazuje,kako Us5 putuju kroz svijet i zemlje kao npr.kroz Englesku, Rusiju, Ameriku,I taliju,zemlje Beneluxa,Španjolsku i Aziju,gdje će pokazati svoje pjesme,pridobiti nove fanove i pri tome pokupiti još puno iskustava.
Na anjihovom putu u ovom svjetske metropole će ovu petorku pratiti top menedžeri Mike Michaels i Mark Dollar iz berlinske muzičke kuće Triple M.I kao i kod Big in Americaje i menedžer Lou Pearlman opet tu,koji je pored Us5 napravio velikim i Backstreet Boys,N'Sync i Natural.
BIG IN AMERICA II.(VIVA) :
Pon, Sub: 16:30-16:59 h
Ned: 20:30-20:59 h
Uto: 21:00-21:29 h



Pravi us5 fanovi bi trebali znati da je Chris pjevao u omladinskom zboru, prije nego što je došao u US5.Sada će se navodno obadvije grupe sresti na koncertu povodom Svjetskog prvenstva 2006.
18. lipnja 2006 US5 je nastupio na jednom Open-Air konceru ispred Kölnske crkve.Ovaj mega koncert se održao pod imenom "US5 meets jugendchor St. Stephan".Tada je Chris Watrin prvi put stajao na pozornici zajedno sa US5-om i svojim bivšim omladinskim zborom.U tom zboru je Chris napravio svoje prvo iskustvo na pozornici i stajao je na koncertima u Kölnskoj areni ili kao zbor u pozadini od poznatog pjevača Marlona kod "Top of the Pops".I Anke Engelke je bila ne jednom koncertu.
18. lipnja je prvo omladinski zbor Sveti Stefan otpjevao svoju tačku. A onda na kraju je US5 obradovao svoje fanove sa njihovom vrućom muzikom. Ali onda dolazi nešto neočekivano:Chris,Izzy,Jay,Mikel i Richie su zajedno sa zborom otpjevali pjesmu "Jesus"!



EVO I TO JE ZA SAD TO......AJD SUTRA ĆU STAVIT SLIKICE JER SAM SAD JAKO UMORNA......SAD SAM SE UPRAVO VRATILA OD BAKE PA NISAM STIGLA NAPISAT POST PRIJE.........KISS!!!!............UPS! ZABORAVILA JA REĆ.........OSTAVLJAJTE KOMENTARE.........EVO SAD JOŠ JEDAN KISS!!! hehehe,A EVO I POZZZZZ....AJDE SVRATITE I SUTRA DA VIDITE SLIKICE........

- 22:45 - Komentari (12) - Isprintaj - #

subota, 22.07.2006.

evo vam tekst iz novog ok!-a:



Koliko ste autograma dosad podijelili?
JAY: Uf, jaaako puno! Mislim oko 200 tisuca.
CHRIS: Kad bih brojio svaki autogram, poludio bih!
RICHIE: Koncerti, nastupi, presice… 28.562! Malo sutra…
MIKEL: Nemam pojma, ali brojka je svakako negdje izmedu 150 i 200 tisuca.
IZZY: Svakog tjedna dobijemo kutiju s 2.000 autogram-kartica koje trebamo potpisati. I tako vec godinu dana, pa vi racunajte!

-Sto mislite o Tokio Hotelu?
JAY: Decki su mrak! Njihovi hitovi ŤKroz monsunť (Durch den monsun) i ŤSpasi meť (Rette mich) zaista su mi super!
CHRS: A sto oni misle o nama, to je pravo pitanje! Salim se! Ekipa je OK!
RICHIE: ŤKroz monsunť je dobra pjesma, ali ŤSpasi meť bas mi i nije sjela!
MIKEL: Zanima vas podnosimo li jedni druge jer smo konkurencija? Naravno! Sto su oni bolji, to i nas tjeraju da se vise trudimo, a to je uvijek dobro!
IZZY: Recimo to ovako – mislim da mi se ne bi dogodilo da samoinicijativno preslusam njihov CD!

-Ulazite u sobu, a na vasem krevetu lezi preekrasna neznanka. Sto cete uciniti?
JAY: Mislite, sto sam napravio kad mi se to dogodilo?! Bilo je nezgodno! Ona je lezala gola na krevetu u mojoj hotelskoj sobi, a ja sam samo glupavo rekao ŤBok! Natoci si pice ako hoces!ť i odmah otisao na recepciju traziti drugu sobu. Cudan sam, zar ne?
CHRIS: Kad bih bila lijepa, privlacna i simpaticna, zacjelo je ne bih istjerao iz sobe. Mislim da bismo zavrsili na kavi, jer bi me jako zanimalo odakle joj hrabrosti za taj pothvat.
RICHIE: Neke su vec pokusale, ali su se spotaknule o nepremostivu prepreku zvana moja mama! Malo joj je falilo da svaku od njih pita je li gladna i hoce li da joj sto pripremi za jelo!
MIKEL: Jos me nije docekala gola cura u krevetu, ali mi se dogodilo da cudni tipovi i cure hodaju po mojoj hotelskoj sobi dok se ja tusiram. To je isprva bilo foram ali poslije mi je postalo strasno naporno i pomalo neugodno!
IZZY: Ispekao bih kokice, legao bih pokraj te cure, upoznao se s njom i poceo gledati film, ali samo ako bih bio dobre volje. A inace bih se izderao na nju i izbacio je iz sobe! Jer nakon ludog dana zaista trebam svoj mir!

COOL FRENDOVI
-Tko su vasi najbolji frendovi?
JAY: Definitivno Sam! Poznajem ga od vrtica. Kad sam otisao u Englesku i ondje pohadao skolu, izgubili smo veze, ali nakon povratka u Berlin opet smo postali nerazdvojni!
CHRIS: Ima ih 5-6. Njihovi su zivoti puno normalniji od mojeg: idu u skolu u Kolnu i imaju vremena za izlaske. Jedan se preselio u San Diego pa se s njime cujem svaka dva tjedna.
RICHIE: Hocete poimenice? Moj brat Bobby, pa Jessica, John, Sarady i Jacky iz Illinoisa. Jessica me nedavno iznenadila i dosla na koncert u Berlin! To je prava prijateljica!
MIKEL: Kad nisam s US5-ovcima, druzim se iskljucivo sa skvadrom koju sam poznavao i prije no sto sam postao slavan! Za njih sam jedino siguran da im nije vazan moj zvjezdani status. To su Onder Coban, Deniz Fidam i Angela Mena.
IZZY: Imam srece sto su moji najbolji frendovi iz obitelji: mama Carla i djed Carl. On je zakon! Ima 69 godina, prezivio je mozdani udar i nas je najveci obozavatelj!

SLOBODNO VRIJEME
-Cime se bavite kad nemate probe i nastipe?
JAY: Ja nicim posebnim, idem s frendovima na kavu ili u kino. Buduci da sam neprestano pred ocima javnosti, jedva cekam da radim one Ťobicneť stvari. Vazno mi je samo da me svi puste na miru.
CHRIS: Jedna je frendica nedavno napunila 18 godina i polozila vozacki. Za rodendan je dobila kabriolet pa smo pojacali glazbu i provozali se Kolnom. Takvi su provodi zakon.
RICHIE: Kad sam u americi, sjednem u svoj Landrover i s frendovima se vozikam okolo koliko nas je volja! Obavezno idemo jesti u restoran Chillys i onda u shopping.
MIKEL: Mene frendovi, na zalost, moraju loviti po Njemackoj, jer bismo se inace jedva sreli.Kad sam u Mainzu, nademo se kod mog tate Michaela, a kad sam u Wiesbadenu, onda kod mame Uschl. Uglavnom kartamo, gledamo filmove ili spontano napravimo ludi tulum.
IZZY: Sretnem se s ekipom i radimo zloceste stvari…he-he…

-Sto je bilo najlude sto ste do sada napravili?
JAY: Tulumario sam tri dana u komadu! Poceli smo u jednom klubu u Berlinu. Ubrzo nam je dosadilo pa smo otisli u drugi, upoznali neke cure i otisli k njima doma. Ujutro se istusiral, malo zezali s njima i navecer ponovno otisli van. U 9 ujutro zavrsili smo na dorucku u nekom restorancicu i zamalo mi je glava od umora pala u tanjur!
CHRIS: Hm…moram priznati da nisam neki otkvacenjak. Kad idem van s frendovima, obicno se zezamo i smijemo do suza, ali nikad ne pravimo gluposti. Doduse, kad smo imali 11-12 godina, zvali smo susjede i plasili ih recenicamapoput ŤZnam gdje stanujes…ť, sve dok jedan susjed nije rekao: ŤJa znam tvoje roditelje!ť
RICHIE: Ja nisam fin i drag kao Chris! Frend John je legao na krov mog auta, uhvatio se za rubove i tako smo napravili nekoliko krugova po kvartu. Ponosno objavljujem da je prezivio! E, da! Provalili smo u jedan samostan jer smo imali fiks-ideju da kamerom snimimo duhove. Ali na snimci imamo samo nas dva idiota (hahaha bas ste ludi :D)
MIKEL: Moj pothvat nije bio lud, ali tada je bio hrabar. Freda Ondera nisu pustili u jedan klub jer je Turcin. No ipak smo im uspjeli pobjeci i uci u klub a da nas ne skuze. James Bond je mala beba za nas!
IZZY: Kad sam imao 16 godina, drustvo i ja provalili smo u neko zasticeno gradiliste. Dakako, aktivirali smo alarm i pola gradskih policijskih patrola stvorilo se ondje za pet minuta. Srecom, bili smo jos mladi i brzi pa smo za tih pet minuta dojurili doma i uletjeli u krevete. Dok je policija stigla, vec smo uspjeli i zaspati!

LUDO LJETOVANJE
-Kamo bi otisli na odmor iz snova?
JAY: Kao klinac provodio sam dva ljetna mjeseca kod djeda i bake u Engleskoj. Sad bi mi takoder dobro dosao takav super odmor. Zapravo, dvoumim se izmedu toga i Bahama, jer mi je nas menader Lou Pearlmann puno pricao o njima , kao o raju na zemlji. Jos sam premalo vidio da bih znao sto mi se svida. Pitajte me za nekoliko godina – tko zna gdje cu tada biti.
CHRIS: Nedavno smo dobili nekoliko slobodnih dani pa sam odjurio u Koln, spavao dva dana u komadu, a ostatak proveo druzeci se sa frendovima. Cak sam naucio kuhati i spagete bolonjez, makar nisam siguran da bi bez mamine pomoci bile jestive! Taj mi je odmor dobro dosao za zivce, ali kad bih isao na pravi godisnji, odletio bih na Mauricijus i pio koktele pod palmama. I zaboravio na sve vas! (MISLIM ONO…BAS TI HVALA!!!!)
RICHIE: Ja bih otisao doma! Svi u bandu mi kazu da sam konzerva, i jesam! Ponosim se time. Najprije bih bio dva tjedna u Los Angelesu i onda tjedan dana u Las Vegasu. Obozavam atmosferu u Vegasu! A tko je ne voli!?
MIKEL: Moj je san godisnji na Havajima ili u Dominikanskoj Republici, ali najvise sanjam o tome da zaplivam s delfinima!
IZZY: Ako mi padne na pamet neko bajno mjesto, necu mastati o njemu, nego cu se odmah uputiti onamo! Sad npr. Zelim vidjeti Nizozemsku i mislim da cu prvom prilikom otici u Amsterdam!


.....i nešto o Chrisu:........

ŤSkoro da sam se upiškio u gaće od straha !ť prisjeća se Chris najneugodnijeg trenutka u svom životu: jedne noći, pred vratima njegove kuće pojavila su se dva policajca koji su došli- zbog njega ! Cool plavušan iz grupe US5 tada je imao samo 12 godina i bio je totalno izvan sebe. Očekivao je da ćega policajci povesti sa sobom u stanicu, jer je bio optužen za uznemiravanje telefonom ! I zaista: jedan njegov prijatelj i on su stalno zivkali jednu djevojčicu iz škole i toliko je uplašili da je ona na kraju odlučila obratiti se policiji. ŤPuštali smo joj kasete s čudnim zvucima da bismo je uplašili.ť, priznaje on. ŤNaravno, čitav je slučaj potresao moje roditelje.Ali nakraju sam se izvukao samo uz ispriku spomenutoj djevojčici.ť, kaže Chris s osmijehom na usnama. To nije bio njegov jedini bliski susret s policijom: Chris je došao na ideju da, Ťnaoružanť kantama i grubom spužvom, krene u elitnu četvrt Kolna prati automobile iako ga to nitko nije tražio- čak ni vlasnici automobila ! Ovoga puta su Chrisovi roditelji morali platiti- naime, Chris je, osim prljavštine, s automobila ogulio i farbu ! ŤPrava si smotanko!ť, to muje govorila njegova obitelj- sestra Eva(20), mama Evelyn(52) i tata Reinhard(57)- uvijek kada bi izveo neku sličnu akciju. Taj mu je nadimak ostao i dan-danas. Svi su njegovi nestašluci dobronamjerni, ali rijetko kada završe dobro: jednom prilikom Chris je odsjekao rep obiteljskom psu Balouu. Ali Ťludi Chrisť ima i drugu stranu: on je strašno talentiran i ima sjajan glas- i fenomenalan talent za ples: u petoj godini znao je izvesti čuveni Ťmoonwalkť, isto kao i Michael Jackson. U 14.g. mu je ponuđen prvi glazbeni ugovor, ali ga je odbio jer se tada više interesirao za djevojčice nego za karijeru. ŤPrvu vruće vezu imao sam u devetoj godini s prijateljicom iz klupe Izabelom.ť, otkriva on. Prvi poljubac iskusio je u 12.g. tijeko jedne probe školskog zbora. A svoj Ťprvi putť doživio je prošlog siječnja sa svojom velikom ljubavi Janom. Ona je i glavni razlog zbog kojeg Chris ne može uživati u svom uspjehu: ŤRastali smo se zbog US5. Još uvijek je nisam prebolio...!ť

i slikice:




..i još jedna slikica.....gledajte ju nekoliko sekundi ,da vidite što piše......



jesu dobre?????..........sutra ću stavit još puno takvih..........ostavljajte komentare,.......ki$$$$


- 21:32 - Komentari (45) - Isprintaj - #

petak, 21.07.2006.


neš malo o Jayu:

TRI STVARI KOJE GA ŽIVCIRAJU(KOJE NE VOLI):
1.AROGANCIJA
2.IGNORANCIJA
3.EGOIZAM
TRI STVARI KOJE NIKAD NEBI UČINIO:
1.IZDAO FRENDOVE I OBITELJ
2.PONAŠAO SE RUŽNO PREMA FANOVIMA(PA ZAKAJ ONDA NE DOĐU TU!)
3.ODREKAO SE VJERE U BOGA
SEBE OPISUJE KAO ODANOG,UVIJEK SPREMNOG POMOĆI I JAKO TEMPERAMENTNOG DEČKA,...
Šta je za njega sreća?
Biti sretan i zdrav.
Šta nebi nikad učinio za karijeru:skinuo se gol
Šta nebi oprostio fanovima:LAŽI!!!!!!
Idealna cura:puna razumijevanja,slatka i mora voljet djecu!
Jay slovi kao veliki brat benda zato jer uvijek mora na sve paziti-pogotovo na Chrisa i mojeg majog,sjatkog Richiea.Romantičar,ali još nije zaljubljen.Sanjar i vrlo spontan.Odgovoran,sa velikim smislom za humor!JAY KHAN VOLI PRIRODNE I OPUŠTENE CURE.KOMUKATIVNE I ISKRENE!Zato je vrijedan vašeg obožavanja!


.......i o us5:

Ovo bi zapravo svi pravi fanovi trebali znati:povijest benda!Sve je počelo kao jedna audicija za najnoviji američki boyband veoma uspješnog produkcenta Loua Pearlmana....audicija se održavala na dva mjesta tj. u dvije države:Americi i Njemačkoj...Izabrana su četiri amerikanca:Richie,Izzy,Jay,Drew.A u Njemačkoj su također izabrana četiri njemca:Chris,Mikel,Roger i Peter koji će se natjecati za jedno preostalo mjesto u boybandu us5!Kako je vrijeme prolazilo,dečki su se upoznali i zajedno počeli raditi na koreografijama,i snimanju nekih pjesama u studiju i uspostavilo se da od njemaca Peter malo zaostaje u radu pa su tri veoma ok gospodina,produkcenti:Mike Michaels,Mark Dollar i naravno Lou Pearlman(napravio Backstreet boyse,n*sync,o-town,overground,itd.)odlučili da on treba ispasti...a onda se dogodilo nešto TOTALNO neočekivano!!!!!!!!Drew je jednog dana došao u njihovu kuću sa ženom i bebom i rekao da nemože biti više dio tog projekta.......i ODUSTAO!!!!!!Izzy se plakao-jadan..........a umjesto Drewa je došla zamjena:Kyle...u međuvremenu je Rođer odustao jer je izjavio da nije za boyband-i tu je bilo plakanja-Mikel i Chris...ah...i na zadnji dan kad su trebali odlučiti tko će od njemaca ispasti izbacili su Kylea jer je bio vrlo kratko-nije znao plesat-to trebate vidjet,...uf,...i TO JE TO-TO JE NJIHOVA KRATKA POVIJEST!!!!!!!!!!!To sve možete pogledati na dvd-u The history,koji je prvi od dva us5 dvd-a,...Ovo je naslovnica od tog dvd-a-preslatki su ko i uvijek i vjerujte mi tih sitnih pet i pol sati na ovom dvd-u se itekeko isplati pogledati!!!!!


Image Hosted by ImageShack.us

i to je to.....sutra ću stavit puuuuuno slikica,a možda i još nekaj napišem......e da i ostavljajte komentare,jer ih želim skupit bar 15...........nadam se da vam se sviđa post......laku noć.....hehehehe......ak idete spavat......ajd bok ja idem prat kosu........boooooook..........kisss

- 22:45 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.07.2006.


evo mene....ne mogu zaspat,....i neznam kaj mi je ......stalno slušam "Best Friend" , i baš mi se sada piše post,........pa evo uživajte:

Richie o kolegama iz benda
Moj najbolji prijatelj u US5 je Chris. Mi smo totalno srodne duše jer imamo slične poglede i iste probleme. On me svaki dan nauči ponešto iz njemačkog jezika, a kad sam tužan ili loše raspoložen on učini sve da se opet mogu smijati. Chris je za mene skoro kao brat. Jedino što me kod njega smeta jesu znojave noge, životinjski smrde. Sa Jayom dijelim sobu u našem stanu. On je ponekad strog i ne razumijem sve njegove misli ali se zapravo sa njim dobro slažem. U muzičkom pogledu sam od njega u svakom slučaju mnogo naucio - prije "Big in America" sam u najboljem slučaju pjevao pod tušem. Izzy je samotnjak pa sa njim nemam bas najbliže odnose a i kad je Mikel u pitanju moram ponekad zatresti glavom, kad on pokrene neke od svojih ludih akcija, ali ipak mi je on prirastao za srce. Divim se njegovom talentu i njegovoj svojeglavosti.


US5 o drugim zvijezdama...
Mikel o TH:
Ne shvatam zašto nas vi smatraju rivalima i misle da jedni o drugima imamo reći samo ružno. Naprotiv, pjesma „Durch den Monsun“ je ubjedljivo najbolja njemačka pjesma koju sam ikada čuo. Glavni vokal, Bill, ima izvrsne glasovne sposobnosti, dok drugi momci prave nevjerovatnu muziku. Kao osobe ih ne poznajem, jer se nismo lično upoznali. Svakako bih to volio, jer im se divim.

Richie o Jesseu McCartneyu:
Mislim da me ovdje neko imitra... Ma šalim se... Super pjeva ima super spot (misli na "Beatiful Soul", zakon pjesma)

Jay o TH:
Pjevač ima jako dobre glasovne mogućnosti na čemu mu zavidim. Snimili su dosta dobrih pjesama i sviđaju mi se njihovi textovi. Mislim da je besmisleno smatrati nas rivalima kada se ne bavimo istom vrstom muzike, ali tako je to u muzici. Momci su jako dobri i želim im puno uspjeha.

evo nešto iz časopisa G&B (nešto malo starije)

SUPER IZGLEDAJU, IMA IH PET, A OČARALI SU TE ČIM SI IH PRVI PUT ČULA I VIDJELA, ONI SU US5- BOY BAND IZ NJEMAČKE…

Vođa grupe je Jay koji je odgovoran za tekstove pjesama i financije… Jay Khan rođen je 13. ožujka 1982., visok je 183 centimetra i ima smeđu kosu. Boji me visine. Jay je započeo svoju pjevačku karijeru kucajući na vrata jedne od najuspješnijih producentskih kompanija u Berlinu - Triple M Music. Rezultat je bio 7 godina rada s producentima Mikeom Michaelson i Markom Dollarsom. Jay je bio u studiju gotovo cijele dane, snimajući i pišući pjesme. Vrlo je profesionalan, zna što hoće i daje sve od sebe. Sada mu je najvažnije da nastupa sa svojim prijateljima i članovima grupe US5. Rodio se u Londonu, no kasnije se odselio sa roditeljima u Berlin. Jay ima dvije mlađe sestre blizanke - Kamran i Yasmin. One su obje ponosne na svojeg starijeg brata.

Najveći zavodnik grupe je Mchael Johnson koji je rođen 18. srpnja 1897. i izvrstan je plesač. Da bi ostao u formi igra košarku i nogomet. Počeo je nastupati još kao malo dijete i kada mu je bilo 13 prijavio se za audiciju gdje je nastupao ispred Loua Pearlmana koji ga je prozvao "Njemačkim Michaelom Jacksonom", na što je Michael još uvijek ponosan. Ima dva brata

Plavokosi Richie Stringini, za kojim luduje mnogo djevojka rođen je 22. studenog u Americi i najmlađi je član grupe, a za sebe tvrdi da je još nevin. Od svoje četvrte godine Richie je bio u zabavnoj industriji. Nastupao je u nekoliko mjuzikla, TV reklama i Hollywoodskih filmova kao "Rule Number One". Prije nego što se pridružio US5-u, Richie je bio na putu da postane glumac. Vrlo je ambiciozan i profesionalan. Upravo on je komičar u grupi. Za Richia je obitelj vrlo važna. Njegovi roditelji ga inspiriraju i daju ju snage da ima uspješnu budućnost u grupi US5. Ima starijeg brata.

Izzy Galleros, pravi čovjek od akcije na pozornici rođen je 19. listopada 1983.,a njegov su zaštitni znak crveni dreadlocksi. Voli pisati poeziju i kratke priče kada god ima vremena u svojem zaposlenom rasporedu. Ima mlađu sestru i brata. Njegovi roditelji i dalje žive u rodnom gradu Stocktonu, Kalifornija i vrlo su ponosni na svog sina.

I šećer na kraju je plavokosi Chris Watrin koji je rođen 7. kolovoza 1988. i visok je 178 centimetara. Chris se osim glazbom bavi i fotografijom. Da bi ostvario svoj san i nastupao, Chris mora biti u top kondiciji. To ostvaruje surfanjem i igranjem odbojke. Prije nego što se pridružio grupi US5, živio je sa roditeljima u maloj kući. Njegova mama je učiteljica, a tata prodavač. Chris ima 20-godišnju sestru.

e sutra stavim slikice,ajd bok....ostavljajte komentare.........kisskiss


- 23:24 - Komentari (5) - Isprintaj - #

EVO NEŠTO MALO O JAYU:

Jay je kao klinac radio po život opasne stvari. Dok je pohađao francusku gimnaziju u Berlinu bacio je s krova četvrtog kata, klupu. Da je nekom pala na glavu bio bi mrtav. No Jay koji je tada imao 12 godina nije o tome razmišljao, kao ni njegovi prijatelji. Slijedećeg je dana na oglasnoj ploči pisalo: "Netko je pokušao ubiti domara škole!". Netko je od straha ipak otkucao Jaya i njegove prijatelje. Dva su dečka izbačena iz škole, a ni Jayu samom nije jasno kako to da je on ostao. On kaže da je to trebala biti samo fora. Njegovi roditelji, otac Zulfigar (47, podrijetlom iz Pakistana) i mama Evelyn (47, podrijetlom iz Engleske) oprostili su Jayu ovu grešku tek kada je na maturi 2000. godine položio s prosječnom ocjenom 4,80. No on je uvjeren i da su ga izbacili iz škole da se njegov život nebi drugačije odvijao. Kada je imao 15 godina, producent Mark Dollar angažirao ga je kao tekstopisca. Zbog toga je napustio karijeru profesionalnog tenisača. Bila je to prava odluka jer je 2003. godine napisao svoj prvi hit: za grupu Overground napisao je pjesmu "Pošalji mi anđela". Jay i za grupu US5 piše tekstove. Sve pjesme na njihovu debi albumu napisao je on - uključujući i hit "Maria".



KAKO REĆI NA SVIM JEZICIMA DA GA VOLIŠ

CHRIS:

Albanski – CHRIS, Te dua
Arapski - CHRIS, Ana behibak
Arabic - CHRIS,Ana behibek
Bambara - CHRIS,M'bi fe
Bangla -CHRIS , Aamee tuma ke bhalo aashi
Bjeloruski -CHRIS ,Ya tabe kahayu
Bisao -CHRIS ,Nahigugma ako kanimo
Bugarski -CHRIS,Obicham te
Čejen Indijanci -CHRIS ,Ne mohotatse
Čičeva – CHRIS,Ndimakukonda
Češki - CHRIS,Miluji te
Danski - CHRIS,Jeg Elsker Dig
Holandski - CHRIS, Ik hou van jou
Engleski - CHRIS, I love you
Eskimski –CHRIS ,Negligevapse
Esperanto - CHRIS,Mi amas vin
Estonski - CHRIS,Ma armastan sind
Ethiopski - CHRIS, Afgreki'
Faroski -CHRIS ,Eg elski teg
Farsi - CHRIS,Doset daram
Filipinski -CHRIS , Mahal kita
Finski-CHRIS ,Mina rakastan sinua
Francuski -CHRIS ,Je t'aime, Je t'adore
Galski - CHRIS,Ta gra agam ort
Gruzijski – CHRIS,Mikvarhar
Grčki -CHRIS, S'agapo
Gudžarati -CHRIS ,Hoo thunay prem karoo choo
Hiligajaski -CHRIS ,Palangga ko ikaw
Havajski -CHRIS , Aloha wau ia oi
Hebrejski -CHRIS ,Ani ohev otah
Hebrejski - CHRIS, Ani ohev et otha
Hiligaynon -CHRIS ,Guina higugma ko ikaw
Hindi -CHRIS,Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - CHRIS,Kuv hlub koj
Hopi Indijanci- CHRIS, Nu' umi unangwa'ta
Islandski - CHRIS, Eg elska tig
Ilonggo -CHRIS ,Palangga ko ikaw
Indonezijski - CHRIS,Saya cinta padamu
Irski -CHRIS ,Taim i' ngra leat
Italijanski - CHRIS, Ti amo
Japanski – CHRIS,Aishiteru
Jermenski -CHRIS ,Yes kez sirumen
Jidiš - CHRIS,Ikh hob dikh
Joruba - CHRIS,Mo ni fe
Južnoafrički -CHRIS, Ek het jou life
Kanadski -CHRIS ,Naanu ninna preetisuttene
Kapampang Katalanski -CHRIS ,T'estimo anski - Kaluguran dak
Kambodžanski -CHRIS,Soro lahn nhee ah
Katalonski - CHRIS,T'estimo
Keltski-Škotska - CHRIS, Tha gradh agam ort
Kineski-Kanton -CHRIS,Ngo oiy ney a
Kineski-Mandarinski -CHRIS ,Wo ai ni
Kisvahili – CHRIS, Nakupenda
Konkani - CHRIS,Tu magel moga cho
Korejski -CHRIS , Sarang Heyo
Korzikanski -CHRIS,Ti tengu caru
Kreolski - CHRIS, Mi aime jou
Latinski -CHRIS , Te amo
Latvijski- CHRIS,Es tevi miilu
Libanski – CHRIS,Bahibak
Litvanski - CHRIS,Tave myliu
Mađarski – CHRIS,Szeretlek
Malajski - CHRIS, Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malajalamski - CHRIS, Njan Ninne Premikunnu
Maratijski -CHRIS , Me tula prem karto
Mohave Indijanci- CHRIS,Kanbhik
Morokanski - CHRIS,Ana moajaba bik
Nahuatl - CHRIS, Ni mits neki
Navaho Indijanci-CHRIS ,Ayor anosh'ni
Njemački - CHRIS,Ich liebe dich
Norveški -CHRIS,Jeg Elsker Deg
Pandakanski - CHRIS,Syota na kita!!
Pangazinanski - CHRIS, Inaru Taka
Papiamento - CHRIS,Mi ta stimabo
Persijski - CHRIS,Doo-set daaram
Pig Latinski - CHRIS,Iay ovlay ouyay
Poljski -CHRIS ,Kocham Ciebie
Portugalski - CHRIS,Eu te amo
Rumunjski - CHRIS,Te ubesk
Ruski - CHRIS,Ya tebya liubliu
Setsvana - CHRIS, Ke a go rata
Sindi - CHRIS,Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sijuks Indijanci –CHRIS ,Techihhila
Slovački -CHRIS ,Lu`bim ta
Slovenski - CHRIS,Ljubim te
Srpski - CHRIS,Volim te
Svahili - CHRIS,Ninapenda wewe
Španski - CHRIS,Te quiero / Te amo
Švedski - CHRIS,Jag alskar dig
Tagalog - ,Mahal kita
Tajvanski -CHRIS ,Wa ga ei li
Tahićanski - CHRIS,Ua Here Vau Ia Oe
Tamilski -CHRIS ,Nan unnai kathalikaraen
Telugu - CHRIS,Nenu ninnu premistunnanu
Tajlandski -CHRIS ,Chan rak khun
Tajlandski-CHRIS,Phom rak khun
Turski -CHRIS ,Seni Seviyorum
Ukrajinski -CHRIS ,Ya tebe kahayu
Urdu -CHRIS ,mai aap say pyaar karta hoo
Velški - CHRIS,'Rwy'n dy garu
Vietnamski –CHRIS ,Anh ye^u em
Vietnamski - CHRIS,Em ye^u anh

RICHIE:

Albanski – RICHIE, Te dua
Arapski - RICHIE, Ana behibak
Arabic -RICHIE ,Ana behibek
Bambara -RICHIE ,M'bi fe
Bangla - RICHIE, Aamee tuma ke bhalo aashi
Bjeloruski - RICHIE,Ya tabe kahayu
Bisao -RICHIE ,Nahigugma ako kanimo
Bugarski -RICHIE,Obicham te
Čejen Indijanci -RICHIE ,Ne mohotatse
Čičeva –RICHIE ,Ndimakukonda
Češki - RICHIE,Miluji te
Danski -RICHIE ,Jeg Elsker Dig
Holandski -RICHIE , Ik hou van jou
Engleski - RICHIE, I love you
Eskimski – RICHIE,Negligevapse
Esperanto -RICHIE ,Mi amas vin
Estonski -RICHIE ,Ma armastan sind
Ethiopski - RICHIE, Afgreki'
Faroski -RICHIE ,Eg elski teg
Farsi -RICHIE ,Doset daram
Filipinski - RICHIE, Mahal kita
Finski- RICHIE,Mina rakastan sinua
Francuski - RICHIE,Je t'aime, Je t'adore
Galski -RICHIE ,Ta gra agam ort
Gruzijski –RICHIE ,Mikvarhar
Grčki -RICHIE, S'agapo
Gudžarati -RICHIE ,Hoo thunay prem karoo choo
Hiligajaski -RICHIE ,Palangga ko ikaw
Havajski -RICHIE , Aloha wau ia oi
Hebrejski -RICHIE ,Ani ohev otah
Hebrejski - RICHIE, Ani ohev et otha
Hiligaynon - RICHIE,Guina higugma ko ikaw
Hindi -RICHIE,Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong -RICHIE ,Kuv hlub koj
Hopi Indijanci-RICHIE , Nu' umi unangwa'ta
Islandski - RICHIE, Eg elska tig
Ilonggo -RICHIE ,Palangga ko ikaw
Indonezijski -RICHIE ,Saya cinta padamu
Irski - RICHIE,Taim i' ngra leat
Italijanski -RICHIE , Ti amo
Japanski –RICHIE ,Aishiteru
Jermenski -RICHIE ,Yes kez sirumen
Jidiš -RICHIE ,Ikh hob dikh
Joruba -RICHIE ,Mo ni fe
Južnoafrički -RICHIE, Ek het jou life
Kanadski - RICHIE,Naanu ninna preetisuttene
Kapampang Katalanski - RICHIE,T'estimo anski - Kaluguran dak
Kambodžanski -RICHIE,Soro lahn nhee ah
Katalonski - RICHIE,T'estimo
Keltski-Škotska - RICHIE, Tha gradh agam ort
Kineski-Kanton -RICHIE,Ngo oiy ney a
Kineski-Mandarinski -RICHIE ,Wo ai ni
Kisvahili – RICHIE, Nakupenda
Konkani -RICHIE ,Tu magel moga cho
Korejski - RICHIE, Sarang Heyo
Korzikanski -RICHIE,Ti tengu caru
Kreolski - RICHIE, Mi aime jou
Latinski - RICHIE, Te amo
Latvijski- RICHIE,Es tevi miilu
Libanski – RICHIE,Bahibak
Litvanski -RICHIE ,Tave myliu
Mađarski –RICHIE ,Szeretlek
Malajski -RICHIE , Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malajalamski -RICHIE , Njan Ninne Premikunnu
Maratijski - RICHIE, Me tula prem karto
Mohave Indijanci-RICHIE ,Kanbhik
Morokanski - RICHIE,Ana moajaba bik
Nahuatl - RICHIE, Ni mits neki
Navaho Indijanci-RICHIE,Ayor anosh'ni
Njemački - RICHIE,Ich liebe dich
Norveški -RICHIE,Jeg Elsker Deg
Pandakanski - RICHIE,Syota na kita!!
Pangazinanski - RICHIE, Inaru Taka
Papiamento -RICHIE ,Mi ta stimabo
Persijski - RICHIE,Doo-set daaram
Pig Latinski - RICHIE,Iay ovlay ouyay
Poljski - RICHIE,Kocham Ciebie
Portugalski -RICHIE ,Eu te amo
Rumunjski -RICHIE ,Te ubesk
Ruski - RICHIE,Ya tebya liubliu
Setsvana - RICHIE, Ke a go rata
Sindi -RICHIE ,Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sijuks Indijanci –RICHIE ,Techihhila
Slovački - RICHIE,Lu`bim ta
Slovenski - RICHIE,Ljubim te
Srpski -RICHIE ,Volim te
Svahili - RICHIE,Ninapenda wewe
Španski - RICHIE,Te quiero / Te amo
Švedski -RICHIE ,Jag alskar dig
Tagalog -RICHIE ,Mahal kita
Tajvanski - RICHIE,Wa ga ei li
Tahićanski - RICHIE,Ua Here Vau Ia Oe
Tamilski - RICHIE,Nan unnai kathalikaraen
Telugu - RICHIE,Nenu ninnu premistunnanu
Tajlandski -RICHIE ,Chan rak khun
Tajlandski-RICHIE,Phom rak khun
Turski - RICHIE,Seni Seviyorum
Ukrajinski -RICHIE ,Ya tebe kahayu
Urdu - RICHIE,mai aap say pyaar karta hoo
Velški -RICHIE ,'Rwy'n dy garu
Vietnamski –RICHIE ,Anh ye^u em
Vietnamski - RICHIE,Em ye^u anh

JAY:

Albanski – JAY, Te dua
Arapski -JAY , Ana behibak
Arabic -JAY ,Ana behibek
Bambara -JAY ,M'bi fe
Bangla - JAY, Aamee tuma ke bhalo aashi
Bjeloruski - JAY,Ya tabe kahayu
Bisao - JAY,Nahigugma ako kanimo
Bugarski -JAY,Obicham te
Čejen Indijanci - JAY,Ne mohotatse
Čičeva –JAY ,Ndimakukonda
Češki - JAY,Miluji te
Danski - JAY,Jeg Elsker Dig
Holandski - JAY, Ik hou van jou
Engleski -JAY , I love you
Eskimski –JAY ,Negligevapse
Esperanto - JAY,Mi amas vin
Estonski - JAY,Ma armastan sind
Ethiopski -JAY , Afgreki'
Faroski -JAY ,Eg elski teg
Farsi -JAY ,Doset daram
Filipinski -JAY , Mahal kita
Finski- JAY,Mina rakastan sinua
Francuski -JAY ,Je t'aime, Je t'adore
Galski - JAY,Ta gra agam ort
Gruzijski –JAY ,Mikvarhar
Grčki -JAY, S'agapo
Gudžarati -JAY ,Hoo thunay prem karoo choo
Hiligajaski - JAY,Palangga ko ikaw
Havajski -JAY , Aloha wau ia oi
Hebrejski -JAY ,Ani ohev otah
Hebrejski - JAY, Ani ohev et otha
Hiligaynon -JAY ,Guina higugma ko ikaw
Hindi -JAY,Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong -JAY ,Kuv hlub koj
Hopi Indijanci- JAY, Nu' umi unangwa'ta
Islandski -JAY , Eg elska tig
Ilonggo -JAY ,Palangga ko ikaw
Indonezijski -JAY ,Saya cinta padamu
Irski -JAY ,Taim i' ngra leat
Italijanski -JAY , Ti amo
Japanski – JAY,Aishiteru
Jermenski - JAY,Yes kez sirumen
Jidiš - JAY,Ikh hob dikh
Joruba -JAY ,Mo ni fe
Južnoafrički -JAY, Ek het jou life
Kanadski -JAY ,Naanu ninna preetisuttene
Kapampang Katalanski -JAY ,T'estimo anski - Kaluguran dak
Kambodžanski -JAY,Soro lahn nhee ah
Katalonski - JAY,T'estimo
Keltski-Škotska -JAY , Tha gradh agam ort
Kineski-Kanton -JAY,Ngo oiy ney a
Kineski-Mandarinski -JAY ,Wo ai ni
Kisvahili – JAY, Nakupenda
Konkani -JAY ,Tu magel moga cho
Korejski -JAY , Sarang Heyo
Korzikanski -JAY,Ti tengu caru
Kreolski - JAY, Mi aime jou
Latinski -JAY , Te amo
Latvijski-JAY ,Es tevi miilu
Libanski –JAY ,Bahibak
Litvanski -JAY ,Tave myliu
Mađarski –JAY ,Szeretlek
Malajski -JAY , Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malajalamski -JAY , Njan Ninne Premikunnu
Maratijski - JAY, Me tula prem karto
Mohave Indijanci-JAY ,Kanbhik
Morokanski -JAY ,Ana moajaba bik
Nahuatl -JAY , Ni mits neki
Navaho Indijanci-JAY ,Ayor anosh'ni
Njemački - JAY,Ich liebe dich
Norveški -JAY,Jeg Elsker Deg
Pandakanski -JAY ,Syota na kita!!
Pangazinanski -JAY , Inaru Taka
Papiamento - JAY,Mi ta stimabo
Persijski - JAY,Doo-set daaram
Pig Latinski -JAY ,Iay ovlay ouyay
Poljski -JAY ,Kocham Ciebie
Portugalski -JAY ,Eu te amo
Rumunjski -JAY ,Te ubesk
Ruski - JAY,Ya tebya liubliu
Setsvana -JAY , Ke a go rata
Sindi -JAY ,Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sijuks Indijanci –JAY ,Techihhila
Slovački -JAY ,Lu`bim ta
Slovenski -JAY ,Ljubim te
Srpski - JAY,Volim te
Svahili - JAY,Ninapenda wewe
Španski -JAY ,Te quiero / Te amo
Švedski -JAY ,Jag alskar dig
Tagalog - JAY,Mahal kita
Tajvanski - JAY,Wa ga ei li
Tahićanski -JAY ,Ua Here Vau Ia Oe
Tamilski - JAY,Nan unnai kathalikaraen
Telugu - JAY,Nenu ninnu premistunnanu
Tajlandski -JAY ,Chan rak khun
Tajlandski-JAY,Phom rak khun
Turski - JAY,Seni Seviyorum
Ukrajinski - JAY,Ya tebe kahayu
Urdu -JAY ,mai aap say pyaar karta hoo
Velški -JAY ,'Rwy'n dy garu
Vietnamski –JAY ,Anh ye^u em
Vietnamski -JAY ,Em ye^u anh

MIKEL:

Albanski –MIKEL , Te dua
Arapski - MIKEL, Ana behibak
Arabic -MIKEL ,Ana behibek
Bambara -MIKEL ,M'bi fe
Bangla -MIKEL , Aamee tuma ke bhalo aashi
Bjeloruski - MIKEL,Ya tabe kahayu
Bisao - MIKEL,Nahigugma ako kanimo
Bugarski -MIKEL,Obicham te
Čejen Indijanci -MIKEL ,Ne mohotatse
Čičeva –MIKEL ,Ndimakukonda
Češki - MIKEL,Miluji te
Danski - MIKEL,Jeg Elsker Dig
Holandski -MIKEL , Ik hou van jou
Engleski -MIKEL , I love you
Eskimski –MIKEL ,Negligevapse
Esperanto -MIKEL ,Mi amas vin
Estonski -MIKEL ,Ma armastan sind
Ethiopski -MIKEL , Afgreki'
Faroski -MIKEL ,Eg elski teg
Farsi -MIKEL ,Doset daram
Filipinski - MIKEL, Mahal kita
Finski- MIKEL,Mina rakastan sinua
Francuski -MIKEL ,Je t'aime, Je t'adore
Galski -MIKEL ,Ta gra agam ort
Gruzijski – MIKEL,Mikvarhar
Grčki -MIKEL, S'agapo
Gudžarati - MIKEL,Hoo thunay prem karoo choo
Hiligajaski -MIKEL ,Palangga ko ikaw
Havajski - MIKEL, Aloha wau ia oi
Hebrejski -MIKEL ,Ani ohev otah
Hebrejski -MIKEL , Ani ohev et otha
Hiligaynon - MIKEL,Guina higugma ko ikaw
Hindi -MIKEL,Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong -MIKEL ,Kuv hlub koj
Hopi Indijanci-MIKEL , Nu' umi unangwa'ta
Islandski - MIKEL, Eg elska tig
Ilonggo -MIKEL l,Palangga ko ikaw
Indonezijski -MIKEL ,Saya cinta padamu
Irski -MIKEL ,Taim i' ngra leat
Italijanski - MIKEL, Ti amo
Japanski – MIKEL,Aishiteru
Jermenski -MIKEL ,Yes kez sirumen
Jidiš - MIKEL,Ikh hob dikh
Joruba - MIKEL,Mo ni fe
Južnoafrički -MIKEL, Ek het jou life
Kanadski - MIKEL,Naanu ninna preetisuttene
Kapampang Katalanski -MIKEL ,T'estimo anski - Kaluguran dak
Kambodžanski -MIKEL,Soro lahn nhee ah
Katalonski -MIKEL ,T'estimo
Keltski-Škotska - MIKEL, Tha gradh agam ort
Kineski-Kanton -MIKEL,Ngo oiy ney a
Kineski-Mandarinski -MIKEL ,Wo ai ni
Kisvahili – MIKEL, Nakupenda
Konkani -MIKEL ,Tu magel moga cho
Korejski - MIKEL, Sarang Heyo
Korzikanski -MIKEL,Ti tengu caru
Kreolski -MIKEL , Mi aime jou
Latinski - MIKEL, Te amo
Latvijski- MIKEL,Es tevi miilu
Libanski – MIKEL,Bahibak
Litvanski - MIKEL,Tave myliu
Mađarski – MIKEL,Szeretlek
Malajski - MIKEL, Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malajalamski -MIKEL , Njan Ninne Premikunnu
Maratijski - MIKEL, Me tula prem karto
Mohave Indijanci- MIKEL,Kanbhik
Morokanski -MIKEL ,Ana moajaba bik
Nahuatl - MIKEL, Ni mits neki
Navaho Indijanci- MIKEL,Ayor anosh'ni
Njemački - MIKEL,Ich liebe dich
Norveški -MIKEL,Jeg Elsker Deg
Pandakanski -MIKEL ,Syota na kita!!
Pangazinanski - MIKEL, Inaru Taka
Papiamento -MIKEL ,Mi ta stimabo
Persijski - MIKEL,Doo-set daaram
Pig Latinski - MIKEL,Iay ovlay ouyay
Poljski - MIKEL,Kocham Ciebie
Portugalski - MIKEL,Eu te amo
Rumunjski -MIKEL ,Te ubesk
Ruski -MIKEL ,Ya tebya liubliu
Setsvana - MIKEL, Ke a go rata
Sindi -MIKEL ,Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sijuks Indijanci –MIKEL ,Techihhila
Slovački - MIKEL,Lu`bim ta
Slovenski -MIKEL ,Ljubim te
Srpski - MIKEL,Volim te
Svahili - MIKEL,Ninapenda wewe
Španski - MIKEL,Te quiero / Te amo
Švedski - MIKEL,Jag alskar dig
Tagalog - MIKEL,Mahal kita
Tajvanski -MIKEL ,Wa ga ei li
Tahićanski -MIKEL ,Ua Here Vau Ia Oe
Tamilski - MIKEL,Nan unnai kathalikaraen
Telugu - MIKEL,Nenu ninnu premistunnanu
Tajlandski - MIKEL,Chan rak khun
Tajlandski-MIKEL,Phom rak khun
Turski -MIKEL ,Seni Seviyorum
Ukrajinski -MIKEL ,Ya tebe kahayu
Urdu - MIKEL,mai aap say pyaar karta hoo
Velški - MIKEL,'Rwy'n dy garu
Vietnamski –MIKEL ,Anh ye^u em
Vietnamski -MIKEL ,Em ye^u anh

IZZY:

Albanski – IZZY, Te dua
Arapski - IZZY, Ana behibak
Arabic - IZZY,Ana behibek
Bambara - IZZY ,M'bi fe
Bangla - IZZY, Aamee tuma ke bhalo aashi
Bjeloruski - IZZY,Ya tabe kahayu
Bisao - IZZY ,Nahigugma ako kanimo
Bugarski - IZZY,Obicham te
Čejen Indijanci - IZZY ,Ne mohotatse
Čičeva – IZZY,Ndimakukonda
Češki - IZZY,Miluji te
Danski - IZZY ,Jeg Elsker Dig
Holandski - IZZY , Ik hou van jou
Engleski - IZZY , I love you
Eskimski – IZZY,Negligevapse
Esperanto - IZZY,Mi amas vin
Estonski - IZZY ,Ma armastan sind
Ethiopski - IZZY , Afgreki'
Faroski - IZZY,Eg elski teg
Farsi - IZZY,Doset daram
Filipinski - IZZY, Mahal kita
Finski- IZZY ,Mina rakastan sinua
Francuski - IZZY ,Je t'aime, Je t'adore
Galski - IZZY ,Ta gra agam ort
Gruzijski – IZZY ,Mikvarhar
Grčki - IZZY, S'agapo
Gudžarati - IZZY ,Hoo thunay prem karoo choo
Hiligajaski - IZZY ,Palangga ko ikaw
Havajski - IZZY , Aloha wau ia oi
Hebrejski - IZZY ,Ani ohev otah
Hebrejski - IZZY, Ani ohev et otha
Hiligaynon - IZZY ,Guina higugma ko ikaw
Hindi - IZZY,Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - IZZY,Kuv hlub koj
Hopi Indijanci- IZZY , Nu' umi unangwa'ta
Islandski - IZZY, Eg elska tig
Ilonggo - IZZY ,Palangga ko ikaw
Indonezijski - IZZY ,Saya cinta padamu
Irski - IZZY,Taim i' ngra leat
Italijanski - IZZY , Ti amo
Japanski – IZZY ,Aishiteru
Jermenski - IZZY,Yes kez sirumen
Jidiš - IZZY,Ikh hob dikh
Joruba - IZZY,Mo ni fe
Južnoafrički - IZZY, Ek het jou life
Kanadski - IZZY ,Naanu ninna preetisuttene
Kapampang Katalanski - IZZY ,T'estimo anski - Kaluguran dak
Kambodžanski - IZZY,Soro lahn nhee ah
Katalonski - IZZY ,T'estimo
Keltski-Škotska - IZZY, Tha gradh agam ort
Kineski-Kanton - IZZY,Ngo oiy ney a
Kineski-Mandarinski - IZZY ,Wo ai ni
Kisvahili – IZZY , Nakupenda
Konkani - IZZY,Tu magel moga cho
Korejski - IZZY , Sarang Heyo
Korzikanski - IZZY,Ti tengu caru
Kreolski - IZZY , Mi aime jou
Latinski - IZZY , Te amo
Latvijski- IZZY,Es tevi miilu
Libanski – IZZY ,Bahibak
Litvanski - IZZY ,Tave myliu
Mađarski – IZZY,Szeretlek
Malajski - IZZY, Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malajalamski - IZZY , Njan Ninne Premikunnu
Maratijski - IZZY, Me tula prem karto
Mohave Indijanci- IZZY ,Kanbhik
Morokanski - IZZY,Ana moajaba bik
Nahuatl - IZZY , Ni mits neki
Navaho Indijanci- IZZY,Ayor anosh'ni
Njemački - IZZY ,Ich liebe dich
Norveški - IZZY,Jeg Elsker Deg
Pandakanski - IZZY ,Syota na kita!!
Pangazinanski - IZZY, Inaru Taka
Papiamento - IZZY ,Mi ta stimabo
Persijski - IZZY ,Doo-set daaram
Pig Latinski - IZZY ,Iay ovlay ouyay
Poljski - IZZY,Kocham Ciebie
Portugalski - IZZY,Eu te amo
Rumunjski - IZZY ,Te ubesk
Ruski - IZZY,Ya tebya liubliu
Setsvana - IZZY , Ke a go rata
Sindi - IZZY,Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sijuks Indijanci – IZZY ,Techihhila
Slovački - IZZY ,Lu`bim ta
Slovenski - IZZY ,Ljubim te
Srpski - IZZY ,Volim te
Svahili - IZZY ,Ninapenda wewe
Španski - IZZY,Te quiero / Te amo
Švedski - IZZY ,Jag alskar dig
Tagalog - IZZY ,Mahal kita
Tajvanski - IZZY ,Wa ga ei li
Tahićanski - IZZY ,Ua Here Vau Ia Oe
Tamilski - IZZY ,Nan unnai kathalikaraen
Telugu - IZZY ,Nenu ninnu premistunnanu
Tajlandski - IZZY ,Chan rak khun
Tajlandski- IZZY,Phom rak khun
Turski - IZZY ,Seni Seviyorum
Ukrajinski - IZZY,Ya tebe kahayu
Urdu - IZZY ,mai aap say pyaar karta hoo
Velški - IZZY,'Rwy'n dy garu
Vietnamski – IZZY ,Anh ye^u em
Vietnamski - IZZY ,Em ye^u anh

.............I TO JE TO,OVO NIJE BIO BAŠ SUPER POST,ALI SVE JEDNI OSTALJAJTE KOMENTARE...........E,DA!!!!! ZABORAVILA SAM REĆ....OBAVEZNO SI SVI KUPITE NOVI OK!yes...SUPER JE...thumbup JER SE DOBI DVIJE STRANE O US5.naughty.....TO ĆU NAPISAT U BLOG KAD MI SE BUDE DALO,SAD MI SE NE DA!!!..zijev

B
I
G

K
I
S
S

O
D

M
E
N
E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


- 14:36 - Komentari (53) - Isprintaj - #

utorak, 18.07.2006.


™ Cuteberries.com - Cartoon Dolls, Cute Disney Graphics, Saniro Graphics, Myspace Pictures, Myspace Codes, Myspace Layouts, Myspace goodies, Myspace stuff and more ! ™

ej ljudi,danas je 18.7.......nadam se da svi znate što je danas...ajmo us5-ovci.....pa naravno da je Mikelov rođendan,pa evo Mikel:happy birthday!!!!hehehehe....ajde vidimo se sutra kad napišem novi post........kisss!!!!!!

- 22:33 - Komentari (21) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.07.2006.

EVO I MENE....UPRAVO SAM DOBILA US5 JASTUK I BAŠ SAM HAPPY!!!!smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh
smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh
EVO VAM NEŠTO O US5....A O KOME DRUGOM...??? hehehehe


KAO DOBRO ČLANOVI GRUPE US5 POZNAJU DJEVOJKE!!u njemackim novinama madchen postavljeno je nekoliko pitanja grupi us5 o curama..
ŠTO MISLITE ZAŠTO CURE IDU ZAJEDNO U WC?
CHRIS:sigurno da mogu o svojim prijateljima tracati.
IZZY:i zato sto se pred ogledalom šminkaju i poslije toga moraju kontrolirati da li im se šminka razmazala.
JAY:možda žele sve u dvoje doživljavati!
ZASTO CURE UVIJEK OTOVRE USTA KAD STAVLJAJU MASKARU?MIKEL:(smije se)mozda zato sto im treba zraka??!!
RICHIE:Ma ne!tako lakse dođu do malih trepavica!!
KAKAV ODGOVOR CURE HOCE ČUTI KADA TE PITAJU:JESAM LI PRE DEBELA??CHRIS:U nikakvom slucaju istinu.
IZZY:tako je.u tom slusaju najbolje je reci:dušo izgledaš prekrasno!
RICHIE:ili:ti si mi više pre mršava!
STA SE CURAMA NIKAKO NE SVIĐA??
CHRIS:kad dečku smrdi iz usta!
JAY:ili kad grickaju nokte.
RICHIE:(SMIJE SE)ili kad netko ispusti glas :)!!
STA CURE PRVO GLEDAJU NA MUSKARCU?
JAY:One gledaju na ruke i oci.one gledaju na iste stvari kao i muskarci.
MIKEL:(SMIJE SE )PA,ja nevjerujem da cure prvo gledaju na grudi!!
RICHIE:(smije se)ja mislim da cure prvo gledaju u staznjicu:ako je cvrsta dečko je pobijedio!!

A EVO I JOŠ NEŠTO-al je staro ko biblija (to sam skinula s nekog bosanskog bloga) hehehe

Šta ti radiš kad si bolestan?Upravo ležiš u krevetu!Ali us5 to nesmiju!!Dečki iako su bolesni izmoreni i iscrpljeni nemaju razlog da otkažu koncert!Njihov moto:stisni zube i obavi to!iako slatki popstar zivot u ovim trenutcima ima gorki okus.cak i kad imaju temperaturu us5 ne zele iznevjeriti svoje fanove,prilikom koncerta u njemačkom gradu Dortmundu je gripa posebno Richie-a ,Izzy-a i Jay-a jako uhvatila , michael se malo prehladio.Samo je Chris fit.Iako su jako bolesni decki odrzavaju svoj 100 minutni show.Richie:"Mi se vozimo u autobusu sa 12 ljudi i ako jedan dobije gripu svi se prehlade.
da bi se zaštitili od prehlade svaki član us5 dobije jedu inekciju prije koncerta.Izzy-u to malo pomaže jer je on pored gripe SLOMIO NOGU!",tuzno kaže,"nakon turneje morat cu se opertrat i neću moći nastupati 3 mjeseca.Sada mi je najveca briga da nam brzo bude bolje i da se vratimo svojim nastupima".

- 09:48 - Komentari (11) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.07.2006.

Puno,puno,puno,puno,puno,puno,puno,
puno,puno,puno,puno,.....100 puta puno hvala na toliko komentara,ja sam ih tak bezveze htjela skupit 100, a kad ono ja se vratim od bake i vidim 205 komentaraeekeekeek

samo tako nastavite yesyesyesyes........

evo sad ću stavit malo slikica,a sutra ujutro me obavezno posjetite .........yes.....jer ću prije 12h napravit post.....yes.....i naravno komentirajte...wink......no dobro evo vam slikice:

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

i......šećer na kraju:

Image Hosted by ImageShack.us

evo vam Image Hosted by ImageShack.us od mene


Image Hosted by ImageShack.us IS THE BEST

OSTAVLJAJTE KOMENTARE.....I EVO VAM JOŠ JEDAN....kiss

.....vidimo se sutra.....

- 21:58 - Komentari (12) - Isprintaj - #

subota, 15.07.2006.

NEMA NASLOVA!!!!

EY LUDI SAMO DA SE JAVIM , JA IDEM MALO VAN A VI OSTAVLJAJTE KOMENTARE,PUNO,PUNO KOMENTARA.....KADA DOĐEM DA MI NE BUDE DOSADNO.......SVI KOJI MI OSTAVE KOMENTAR/E DOBIT ĆE OD MENE 5 KOMENTARA.....ZATO AJDE BRZO PISAT KOMENTARE.........BRZO.....AJDE KOMENTIRAMO SE KADA DOĐEM......KISSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!
!!!!!!!!!!kisskisskisskiss
kisskisskisskiss
kiss
kiss
kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss AND POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!wavewave
wavewave
wavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewave
wavewavewavewavewavewavewave.............I JOŠ JEDAN.....wave!!!!!!.........
............................................................................................................................
.......................................................................................................................
..........................................................................................................,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...............................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...............
..........................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,............................,
...................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,................................
evo me vratila sam se prije 2 h....svima vama sam ostavila komentare.......uh......heehee
....molim vas ostavljajte komentare jer ih pokušavam skupit 100...molim vas....100%
bit će puno više komentara na vašim blogovima...kisss

- 16:31 - Komentari (205) - Isprintaj - #

petak, 14.07.2006.

Image Hosted by ImageShack.us

us5 na Majorci:

Bez stresa! Bez teške odjeće! Bez buke! Samo tišina i sunce. Dečki se zadnjih dana ovog slobodnog tjedna odmaraju na mediteranu na otoku Majorca nakon stresnog putovanja po stranim zemljama. Ali samo ih je četiri. Gdje je Richie? ''On je doma u Wheatonu/Illinois'' odaje Jay. ''Nakon što mu je zarasla rana koju je zadobio na putu u Moskvu,odmah je trebao odmor u njegovoj rodnoj zemlji.'' – ''Razgovarao sam s njime telefonom'' dodaje Izzy. ''Dobro je.Kaže da gaje obitelj totalno razmazila.Čak ne mora niti odnijeti svoj prljavi tanjur sa stola!'' I ostatak benda je u potpunosti dobro. ''Ovdje je najteži put do plaže…'' smije se Michael. ''Radili smo ko ludi! Sedam dana u tjednu. Često i po 18 sati na dan a to će se u budućnosti vjerojatno tako i nastaviti.U srpnju smo četiri tjedna na turneji u Engleskoj.Dobro je,što se prije toga možemo ovdje oporaviti.'' Jer ovdje ova četvorka ima samo jedan zadatak: Opustiti se!

Image Hosted by ImageShack.us
kakve cure vole....:

IZZY-sviđa mi se samo njezin styling i izgled.inače zanimljivoj i dobroj curi ne trebaju modne krpice ona zna nositi odječu na svoj način.CHRIS-važno mi je da se cura dobro ljubi.to je najvažniji test za curu.poljubac je inače mnogo intimniji od sexa.po poljubcu vidim jeli cura romantična,senzualna i draga.
MIKEL-volim ženstvenu i elegantnu curu,ali cure koje se na to furaju rijetko su jednostavne i spontane a to su osobine koje najviše cijenim.
JAY-ako cura dobro i8zgleda privući će me.ali isto tako će mi dosaditi nakon 5 min tako da nema šanse da prema njoj osjetim neku kemiju.palim se samo kada mi je cura uzbudljiva,zabavna i neobična.
RICHIE-volim cure koje su prilagodljive i spremne na sve,a da pritm ni u jednom trenutku ne glumataju i ne pokušavaju biti ono što nisu.


- 17:01 - Komentari (15) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.07.2006.

us5 IS THE BEST

ZNAM DA JE OVO STARO KO BIBLIJA,ALI IPAK....


Izzy, Richie, Chris, Jay i Michael imaju posla preko glave, ali publika nikako da ih se zasiti. Dečki su nedavno pokrenuli svoj časopis koji izlazi u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, a u njemu sve pršti od zanimljivih detalja o njima. Sličice, intervjui, novosti u njihovu privatnom životu, druženje s obožavateljicama... sve to fanovi su doslovce razgrabili pa od prvog broja lista u prodaji nije ostao ni jedan jedini primjerak.
Velika europska turneja pobudila je golem interes, US5 imaju pretrpan raspored, nemaju gotovo niti dan predaha, a karte su traženije od kruha. Tako, primjerice, nastupe u jednom gradu i koncert im je rasprodan do posljednjeg mjesta. Sutradan nastavljaju u susjednom gradu, udaljenom samo nekoliko desetaka kilometara, a a ulaznica ni za lijek.
U čemu je štos? Čime je to ovaj njemačko-američki bend stekao toliku popularnost? Sve cure koje ih vole slažu se da su dečki zgodni, zanimljivi, talentirani i imaju stila. Svaki od njih petorice poseban je na svoj način, a međusobno su različiti, pa svaka obožavateljica iz ovog ili onog razloga ima svog favorita.
A kakav je njihov ukus za cure? Svaki od njih pali se na određeni tip cure, iako svi tvrde kako je super-cura, super-cura, bez obzira na tip. Ipak, ono što im se svidi na prvi pogled kod svakog člana US5-a je različito.
Izzy: Voli freaky cure, kako ih definira. Važno mu je da cura voli otkačenu modu i da ima isto takvu osobnost. Mora biti spremna na svakakve ludosti i ne smije robovati strogim pravilima. Cure koje ga fasciniraju su divlje i energične, imaju stav i usude se naglas reći svoje mišljenje makar se nitko ne slagao s njima. Piercing i tetovaža? Dapače, to donosi dodatne bodove. Kao primjer cure čiji mu se styling i izgled sviđa Izzy navodi Avril Lavigne, ali naglašava: "Sviđa mi se samo njen styling i izgled. Inače, zgodnoj i zanimljivoj curi ne trebaju pomodne krpice, takva cura zna nositi i bezveznu odjeću na fora način".
Michael: Priznaje da je slab na elegantne cure. Ništa ga ne može tako privući kao damsko odijevanje i držanje. Uvijek će se okrenuti za curom u seksi večernjoj haljini i visokim potpeticama, ali isto tako brzo će se razočarati ako skuži da nema smisla za humor. Samouvjerenost mu je također jako važna jer se, navodno, uvjerio kako je s nesigurnim curama jako teško.


I EVO ZA KRAJ JEDAN INTERVIJU S CHRISOM:


chris,sto najvise volis na djevojci?

CHRIS:Lijepe oci,prirodnu ljepotu i ruke.Potpuno mi je svejedno kakve grudi ima,ali izuzetno mi je vazno da ima njegovane ruke.

a što treba raditi s njima???

[b]CHRIS:da me češe po leđima

zar te to pali???

CHRIS:da zaista!!i strasno me uzbuđuje kad me djevojka
ljubi po vratu.njezni poljubci me najvise pale.

prosle god si imao prvo seksualno iskustvo.sta za tebe znaci sex??

CHRIS:potpuno je normalno da prvi put ne bude bas sjajno.ali vremenom mozes bolje upoznati svog partnera i vise uzivas.obozavam miran i njezan sexs.sexs je nesto najintimnije i ispunjen je iskrenim osjecajima.

da li si romantican??

CHRIS:da,mislim da jesam.za djevojku iz snova sve bi učinio

sta naprimjer??

CHRIS:presao bi ako treba 500 km samo da bih je vidio.onda bi je doveo na voznju balonom.i naravno napisao bih pjesmu samo za nju!!

sto se tice snova da li bi nam otkrio svoju najvecu seksualnu fantaziju???

CHRIS:volio bi da vodim ljubav u sauni.i to sa Jessicom Albom.znojava tjela i sve ostalo......to me bas pali!! hehehe!!!

ajde vidimo se i ostavljajte komentare.....kissić!!!!

- 11:35 - Komentari (33) - Isprintaj - #

srijeda, 12.07.2006.

E LJUDI SAM DA SE JAVIM......SAD NEĆU PISAT POST JER MI SE NE DA,ALI ĆU GA NAPISAT SUTRA UJUTRO.......AJDE PLEASE OSTAVLJAJTE PUUUUUUUUNO KOMENTARA......I JA VAMA ONDA OSTAVIM PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNO!!!!!AJDE ...EVO VAM JEDAN BIG KIIIIIISS!!!!!!!kiss

- 21:50 - Komentari (21) - Isprintaj - #

utorak, 11.07.2006.


EVO VAM NEKOLIKO VIDEA:







NADAM SE DA VAM SE SVIĐAJU...........KISS.........!!!!!!!!!!






- 12:12 - Komentari (28) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.07.2006.

.....?.........

Evo,sad ću vam napisat ponešto o Richieu:
Ovisan je o shopingu,Jednom su mu roditelji dozvolili da mjesec dana koristi njihovu kreditnu karticu,naaravno on je potrosio uzasno mnogo oa su ga roditelji htjeli ubit!
Voli:Dolce&Gabbana,trenutacno najvise voli"Caps"Eda Harryja.
Najdraza zivotinja mu je macka,smatra da su to najslade zivotinje na svijetu,te da su totalno cool.
Voli horor filmova kao sto je Final destination,ili misterije poput Donnie Darkoali voli i romanticn filmove kao Titanic.Omiljeno pice mu je coca-cola,ali mrzi colu light,a poslije koncerata voli popiti obicnu ne gaziranu vodu,najcesce Evian.Jos kao dijete naucio je svirati trubu,to je njegov skriveni talent.
Auto iz snova mu je Range Rover,kaze da bi s takvim "komadom"mogo obici sva nepristupacna mjesta.
NJeGa:Uvijek sa sobom nosi hrpu preparata za njegu,za lice koristi kremu Shiseido,protiv podocnjaka Oligo25 marke Vichy,lonsion za tijelo RoC,dezodorans Nive i balsam za usne Burt's Bees iz New Yorka,parfem Creed Himalaya i Cliniqueov Happy.Kao dijete bolovao je pd disleksije,poemecaj u citanju i piosanju,no hvala bogu danas vise nema tih problema.
Omiljena hrana mu je Big Mac ili Spageti Bolognese,a sve bi dao za jedan sladoled od vanilije sa preljevom od cokolade.
Kompjutorska igrica,voli sve verzije The sims,a volio bi dobiti novu konzolu Xbox 360!
Obozava ipod 60 GB,trenutacno se na njemu vrti pjesma My Humps od Blyck Eyed Peas!
Zivotni moto:Zivi svaki dan kao da ti je posljednji!
Mrzi nered,vrlo je uredan u svemu,cak i majice u ormaru razvrstava po bojama,i cesto cisti!!!!!


EVO JOŠ NEŠTO:

CHRIS: "Zaljubljen u dvije cure!"
Osječajan, sanjar i romantićar-kako bi sebe opisao Chris Watrin, koji baš nema sreće u ljubavi. U
svibnju prošle godine (2005.) Chris je prekinuo s Janom, kako on kaže:"Jednostavno više nije išlo, moji
osječaji su se ugasili. jana je prva cura s kojom sam spavao, a prvi puta se nikada ne zaboravlja!
Meni je bilo prvi puta, no ona je već imala iskustva u tome. Iako je bilo drugačije no što sam zamišlao,
svejedno mi je bilo lijepo. Trenutno volim dvije cure-naj frendicu Steffi (17) i sestru Evu (20). Osobe
kojima se mogu povjeriti u bilo koje doba dana ili noći. Njima povjeravam sve svoje probleme i
najimntimnije stvari."

JAY: "Moj prvi puta je bio totalna propast!"
Jay Khan, najstariji je član grupe US5. Prije ulaska u bend, zarađivao je pišući pjesme, a radio je i tri
godine u jednom baru u Berlinu. Jay je izjavio:"Bio sam četiri godine sa svojom tinejđerskoj ljubavi. Naša
ljubavna prića završila je početkom 2004. godine i sad sam solo. Moj prvi puta, moram priznati da je bio
totalna katastrofa. Tada sam imao imao 16. godina. Bio sam veoma razočaran-nakon svega sam
pomislio:I to je ono čime su svi oduševljeni?! Moj drugi puta prošao je nešto bolje, a svaki sljedeći još
bolje! Vježbam do savršenstva!"

MIKEL:"Imao sam dvanaest godina!"
Mikel Johnson "najluđi" član grupe,kako sam tvrdi šarom i treptanjem okica lako se izvlači iz kritičnih
situacija. "Takav sam bio u školi, neprestano sam se izvlačio i profesori su me zbog toga mrzili!"
Što se tiće cura, Mikel se ni tu neda smesti. "Rado flertam, čak sam nekada istodobno imao dvije ili tri
cure. Vjerovali ili ne prvi sam puta doživio sa 12. godina! Ona je imala 23 i bila je iskusna. Nakon
jednog tuluma odvela me k sebi doma i zavela me u krevetu!"

IZZY:"Divlji sam, ali vjeran!"
Izzy Gallegos, čovijek od akcije. Na pozornici i u ljubavi uvijek ide do kraja. "Prvi poljubac doživio sam sa
7. godina! Moj bejzboltski trener imao je zgodnu kćer pa sam nakon jednog treninga ostao maziti s
njm u svlačionici. No uhvatili su nas pa smo dobili lekciju; prića Izzy smijući se. Sa svojom prvom
ozbiljnom curom Chrissie bio sam gotovo tri godine i s njom sam doživio prvi puta. No kad sam zbog
glazbene karijere morao otići u Orlando, ljubav je pukla. Sad imam novu curu Carly koja je vizažistica.
Iako volim flertove Charly sam se zakleo na vjernost."

RICHIE:"Volim Hillary!"
Richie je izjavio:"U školi mi je bilo grozno. Imao sam problema s učenjem i često su me zbog toga
ismijavali pa sam neprestano mijenjao škole, a na kraju su mi roditelji našli privatnog učitela.
Uz to sam neko vrijeme radio kao model i glumac. Prije dvije godine na setu američke serije "Lizzie
McGuire" zaljubio sam se u glumicu Lanie i sprijateljio se s Hillary Duff, koja je i danas moja naj
frendica. Trenutno sam slobodan jer smo Lanie i ja prekinuli kad je krenula cijela priča sa US5.
Istina je da još nisam doživio prvi puta! U ljubavi i sexu veoma sam neiskusan, dosad nisam probao
ništa više od poljubca s jezikom!"

ZNAM DA ZNATE SVE O NJIMA ALI IPAK.....

1.CHRISTOPHER RICHARD STRINGINI(RICHIE)
Datum rođenja:28.12.1988.g. u Chicago/Illinois
Horoskop:Strijelac
Kg/visina:61/170
Boja oči/kose:Plava/plava
Hobi:Horor filmovi i gluma

2.CHRISTOPHER WATRIN(CHRIS)
Datum rođenja:07.08.1988.g. u Köln/Njemačka
Horoskop:Lav
Kg/visina:65/180
Boja oči/kose:Plavo-zelene/plava
Hobi:Fotografiranje i surfanje

3.MICHAEL JOHNSON
Datum rođenja:18.07.1987.g. u Meinz/Njemačka
Horoskop:Rak
Kg/visina:65/178
Boja oči/kose:Smeđe/crna
Hobi:Nogomet i koketiranje

4.IZZY GALLEGOS
Datum rođenja:19.09.1983.g. u Stockton/Sad
Horoskop:Djevica
Kg/visina:61/170
Boja oči/kose:Smeđe/smeđa
Hobi:Crtanje i skateboarding

5.JAY KHAN
Datum rođenja:31.03.1982.g. u London/Engleska
Horoskop:Ovan
Kg/visina:75/188
Boja oči/kose:Smeđe/smeđe
Hobi:Fitnes i tenis

a evo i kako su se dečki iz us5 snalazili u školi:
Richie:
Uvijek je volio engleski i biologiju.
Na nastavi biologije čak je uzgajao patke.
(richie kaže da su mu patkice najviše prilasle srčeku).
Kad su se pačići izlegli bili su mu tako slatki da ih je čak 12 odnio kući.

Chris:
Naj predmeti su mu bili sociologija,etika i psihologija.
Osjećajan je pa voli govoriti o takvim stvarima.
Kako je u tim predmetima bilo važno izraziti vlastito mišljenje imao je pretežno dobre ocjene.
No nije bio štreber iako su mnogi mislisli da ne ispušta knjigu iz ruke.

Michael:
Jako je volio tjelesni.Ali fizika i kemija su mu također bile cool.
Na satovima kemije često je izvodio pokuse sa kiselinama.J
ednom mu je tako eksplodirala epruveta i sve iz nje se razletjelo po zidu.
Svi su se smijali ali meni tada nije ni bilo do smijeha mogli smo se povrijediti-kaže michael

Jay
U Berlinu je pohađao francusku gimnaziju.I
z nje je zamalo izbacen jer je svakodnevno pravio nerede.J
ednom je s frendovima otišao na krov škole i odatle bacao razna pomagala na prolaznike.
Direktor škole je dakako poludio htio je izbaciti sve koji su to radili.
Sva sreca da nije doznao da je i Jay bio među njima.

Izzy:
U osmom razredu izbačen je iz škole.
Jedna cura mu je zalijepila lizalicu u kosu pa je morao odrezati.
Bio je toliko ljut da je sljedećeg dana došao u školu i nju potpuno ošišao!Zbog toga je dakako morao promijeniti školu.
Inače omiljeni prdmet uvijek mu je bio likovni jer jako voli crtanje.

I ZA KRAJ MALO SLIKICA:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
BOOOOOOOOOOK!!!!!




- 19:40 - Komentari (14) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.07.2006.

us5:

,Skoro godinu dana Izzy, Richie, Chris, Mikel, Jay dijele sve: stan, scenu, slobodno vrijeme! To znači da im sigurno ne cvjetaju ruže svo vrijeme. Dečki su ispričali kako izgleda naličje zajedničkog života. I pritom su bili nevjerojatno otvoreni, simpatični i iskreni.


Biste li mogli reći da ste prijatelji?
JAY: Da, u svakom slučaju! Iako se ponekad i svađamo…
Ponekad stvarno može biti naporno biti s nekim 24 sata dnevno. Koje mane ostalih članova benda vam posebno idu na živce?
JAY: Chrisova mana je to što gdje god da sjedne, digne noge uvis. A Mikel nikada ne vraća stvari koje posudi. To me prilično iznervira!
CHRIS: I ostavlja garderobu razbacanu svuda po sobi!
JAY: Da, želi obilježiti svoj teritorij…!
MIKEL: Hej, nemojte me toliko hvaliti, ljudi! Ostavljam stvari u hodniku da ih ne bi zaboravio odnijeti na pranje, a u kupaonici ih ostavljam da bih se osjećao kao kod kuće…
CHRIS: Ali, to je stvarno mnogo stvari!
MIKEL: Divno! A što je s tvojim noktima na nogama, koje izrežeš, pa zaboraviš? Hoćeš da iznesemo sav prljavi veš? Da vidimo što će mi još pasti na pamet…
IZZY: Znam! Chris stalno tutnji po našoj zajedničkoj sobi i radi vježbe baš onda kad se ja hoću odmoriti!
JAY: Zato si ti pravi mrgud!
IZZY: A ti i Mikel se zaustavite ispred svakog ogledala. Tako ste tašti! U vašem slučaju to je već bolest…
RICHIE: Da, to je točno!
MIKEL: A Izzyjeva mana je to što, kad nešto ne želi raditi, on to i ne napravi.
Što to, na primjer?
MIKEL: Pa, npr., kada ne želi odjenuti određenu garderobu za neko snimanje, on je namjerno ostavi kod kuće, a onda kaže da ju je slučajno zaboravio. Vrlo, vrlo lukavo. ;)
RICHIE: Sjetio sam se još jednog vašeg bezobrazluka! Nikad ne isključite svjetlo kada krenete na spavanje. Onda uvijek ja moram ustati da bih to učinio. Osim toga, ja sam jedini koji se ponekad uhvati krpe i usisavača!
Tko je onda najuredniji među vama?
IZZY: Chris i ja.
JAY: Molim?!
IZZY: Hej, kad ja počistim, onda sve blista!
RICHIE: Da, kad čistiš…
JAY: Richie je najuredniji!
RICHIE: Ne, milim da je Chris najuredniji. Ah! Hoćete čuti koji je Chrisov najveći tik?
Pucaj...
RICHIE: Znate, mi ga zovemo „instruktor plivanja“.

Zašto?
JAY: Chris se stalno šeta po stanu u svojim preuskim crnim boksericama…
CHRIS: Pa i ti imaš iste takve!
JAY: Da, ali ne paradiram u njima po stanu. Preko njih nosim i drugu garderobu, kao svaki normalan čovjek! A još kad se počne kupati! Tada stvarno izgledaš kao otkačeni instructor plivanja!
MIKEL: Jednom ga je jedna moja rođaka vidjela u tom izdanju, pa je pomislila da imamo bazen.
CHRIS: E sad je dosta! Richie stalno lupeta gluposti, Izzy prdi ujutro kad ustaje iz kreveta, Jay svud ostavlja prljave čaše, a Mikel ponekad ima totalno neobjašnjive napade vrištanja!
RICHIE: Zato ti usred noći pjevaš božićne pjesme!
JAY: Kakav intervju! Sad će svi misliti da smo odvratni! Gotovo je s našom reputacijom!
RICHIE: Ja to mogu i potvrdit:i: Totalno smo otkačeni!
Nećemo vam proturječiti… O čemu razgovarate međusobno?
CHRIS: Mikel samo laprda o djevojkama…
MIKEL: Prestanite! Ne morate baš sve otkriti!
JAY: Ali, Chris je u pravu!
IZZY: RIchie nikako da se pomiri da ove godine nije bio kod kuće za Noć vještica. Stano priča o tome...
RICHIE: A ti ne možeš preboljeti to što nikad nisi bio na live nastupu Backstreet Boysa ili Robbija Williamsa. I to užasno zna ići na živce!
A ostali?
RICHIE: Hm... Chris stalno govori o svojoj težini – o tome je li smršavio ili se ugojio.
Postoji li nešto kod drugih što biste mogli pohvaliti?
JAY: Nemam komentara! Dakle, Chris je uvijek spreman pomoći drugima. Na njega se čovjek uvijek može osloniti. Richie je jako draga osoba. S njim uvijek ima razloga za smijeh. Mikel je pravi majstor za tulume, kada je Izzy u pravom raspoloženju, s njim se može jako lijepo raditi. On je pravi profesionalac!
MIKEL: A Jay je... Jay je...
JAY: ...STROG
CHRIS: Kod Jaya mi se sviđa to što je on uvijek tu kada mi treba savjet. Richie je vrlo pozitivna osoba. A Izzy je...
IZZY: Kaži da nisam pozitivan!
CHRIS: Pa sve ovisi o njegovom raspoloženju...
RICHIE: Izzy mi je dobar prijatelj, jer imamo mnogo zajedničkih interesa. Na primjer, volimo gledati iste filmove.
Jeste li u posljednje vrijeme učinili jedan drugome?
CHRIS: Da, Jay je nedavno platio moj račun u kafiću.
JAY: E sad si baš izvalio neviđenu glupost! Trebao si reći: Jay vodi računa o svima i brine se o financijama.
CHRIS: A, svakako. Ti si stvarno dobar dečko, Jay…
JAY: Jako sam ponosan na Richija zato što je sve zreliji,isve češće govori što misli i osijeća.
MIKEL: Da.Mislim da je sjajno to što je Richie u srpnju nastupio na Majorci sa slomljenom rukom.
JAY: Točno!To je stvarno bio njegov veliki podvig!
Krijete li nešto jedni od drugih?
JAY: Hm...mi smo u stvari vrlo otvoreni i pričamo o svemu. To možete zaključiti i po ovom intervjuu…
Postoji li, i pored toga, nešto što biste željeli reći jedan drugome?
JAY: Želim reći Mikelu da bi trebao biti mlao odgovorniji i da ne treba bježati od problema.
CHRIS: Ah, da! Palo mi je nešto na pamet! Jay, nemoj primati sve moje glupe komentare previše ozbiljno!
IZZY: Htio sam reći: Čak i kad se živciramo i kad smo napeti: Volimo vas i bez vas US5 ne bi bio US5. To zvuči pomalo otrcano, ali ja zaista tako mislim!
RICHIE: To si lijepo rekao! Slažemo se s tobom

sutra ću stavit slikice,jer mi se spava.....aj bok!....baš me zanima ko će prvi ostavit komentar.....

- 23:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #

E,DA SUTRA ĆU DOBIT "BIG IN AMERICU 2".......DAT ĆE MI JU FRENDICA.......JEDVA ČEKAM......JA SAD IDEM VAN......A KAD DOĐEM NAPISAT ĆU JOŠ JEDAN POST......OSTAVLJAJTE KOMENTARE,DA IH BUDE PUNO KAD SE VRATIM!.....KISSSSSSSS!kisskisskisskiss.....JEDVA ČEKAM SUTRA........rolleyesrolleyesrolleyes,,,,,,,smijehsmijehsmijehPOZZZZZwavewavewavewave

- 15:56 - Komentari (29) - Isprintaj - #


EVO VAM MALO ANKETICA (HVALA Richie_girl ,što mi je pokazala kak se stavljaju ankete)










- 15:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

US5-pjesme

EVO VAM MALO PJESMA OD US5,A KASNIJE ĆU NAPISAT TEKST:

LAST TO KNOW

Jay:
I'm not gonna be the same without you
I don't wanna be a chapter out of your life
I don't wanna make the wrong decision
Can I come back home
Is the love that we have still for real

Bridge:
I'm feelin', heartbroken
My life is torn and broken in two
I'm cryin', these tears for you, girl what can I do

Chorus:
I don't wanna loose you
I don't wanna let it go
I don't wanna be the last to know
I don't wanna leave you
I just wanna be with you
If there’s more that I should know
I don't wanna know

Mikel:
I don't wanna spend my days without you
I don't wanna bring the heartache into your life
People talking but I just don't listen
I can't be alone, Can't you see what this loves done to me

Bridge...
I'm feelin', heartbroken
My life is torn and broken in two
I'm cryin', these tears for you, girl what can I do

Chorus 2x...
I don't wanna loose you
I don't wanna let it go
I don't wanna be the last to know
I don't wanna leave you
I just wanna be with you
If there’s more that I should know
I don't wanna know

....Jay calling......

Chorus 2x…
I don't wanna loose you
I don't wanna let it go
I don't wanna be the last to know
I don't wanna leave you
I just wanna be with you
If there’s more that I should know
I don't wanna know



I CAN'T SLEEP

You don't like my style
I feel I'm not your type
My life turns around
I'm thinking of you every day

They keep telling me
Don't go wastin' time on this sweet fantasy
But it's not coming through
'Cause all I ever wanted was you

Late at night when I'm walking alone
I got the feeling that you don't even know
'Bout the thoughts that are hidin' inside
It's time for you to get in my life

I can't sleep late at night
I can't eat, I just cry
I need you in my life
So tell me where you're sleepin' tonight

You keep playin' me
Like I'm some kind of creep
I wish you would see
I'm more than just an average guy

I must be a fool
Because I keep on running chasin' right after you
Tell me what to do
To get a chance to be next to you

Late at night when I'm walking alone
I got the feeling that you don't even know
'Bout the thoughts that are hidin' inside
It's time for you to get in my life

I can't sleep late at night
I can't eat, I just cry
I need you in my life
So tell me where you're sleepin' tonight

I can't sleep late at night
I can't eat, I just cry
I need you in my life
So tell me where you're sleepin' tonight

Late at night when I'm walking alone
I got the feeling that you don't even know
'Bout the thoughts that are hidin' inside
It's time for you to get in my life

I can't sleep late at night
I can't eat, I just cry
I need you in my life
So tell me where you're sleepin' tonight
I can't sleep late at night
I can't eat, I just cry
I need you in my life
So tell me where you're sleepin' tonight

I can't sleep




Spell on me


I like the way you get down
when we're foolin around
makes me wanna get high
on you girl
there ain't nobody in town
who can spin me around
like the way that you're teasin me

Bridge
Ha ha ha ha your crazy games
drive me insane
but i don't wanna give up on you
Ha ha ha ha I can't complain
I play the same
Your body drives me crazy girl

Chorus
I can't get ya out of my mind
every time i close my eyes
see your face a thousand times yeah
I can't get ya out of my mind
there's a feeling deep inside
baby girl you put a spell on me

Girl how about if I said
meet ya late around ten
would you wanna hang out
with me girl

your bodys movin's so mad
makes me want you so bad how about for some privacy

Bridge
Ha ha ha ha your crazy games drive me insane
but i don't wanna give up on you
Ha ha ha ha I can't complain
I play the same
Your body drives me crazy girl

Chorus
I can't get ya out of my mind
every time i close my eyes
see your face a thousand times yeah
I can't get ya out of my mind
there's a feeling deep inside
baby girl you put a spell on me

can't get ya out of my mind
every time i close my eyes
can't get ya out of my mind
see your face a thousand times
can't get ya out of my mind
every time i close my eyes
can't get ya out of my mind
your body drives me crazy girl

Chorus
I can't get ya out of my mind
every time i close my eyes
see your face a thousand times yeah
I can't get ya out of my mind
there's a feeling deep inside
baby girl you put a spell on me



So much in love

As we stroll along together,
holding hands walkin' all alone.

So in love are we two,
that I don't know what to do,
so in love, oh, you and I

As we walked by the sea together,
hand in hand dreamin' high above.

So in love are we two,
just can´t wait to be with you,
so in love - are you in love!?
Oh, so in love! Are you in love?



The day you cried


I've seen the pain I caused
It's hard for me to lie
I didn't mean to make you cry
We could've built a castle
high up in the sky
but the love we shared
is somewhere far away

Chorus
How deep is your love girl i can't deny
the pain that i feel you're the reason why
if only i could've known
that i could be so wrong
how deep is your love i can see it inside
the times you cried
and stayed by my side
i finally realised the day you cried

I've lived and learned
some painful lessons in my life
and girl the truth I can't deny

Just give me one more chance
to make this turn out right
cause i need you here forever in my life

Chorus
How deep is your love girl i can't deny
the pain that i feel you're the reason why
if only i could've known
that i could be so wrong
how deep is your love i can see it inside
the times you cried
and stayed by my side
i finally realised the day you cried

Bridge
I feel your pain
i need your touch
i see the truth
inside these tearful eyes
i know next time
i'll make it up to you
i can't live without you
i swear i'll be true
girl all that i need
is to be where you are

Chorus
How deep is your love girl i can't deny
the pain that i feel you're the reason why
if only i could've known
that i could be so wrong
how deep is your love i can see it inside
the times you cried
and stay by my side
i finally realised the day you cried

how deep is your love i can see it inside
the times you cried Liedertext
and stayed by my side
i finally realised the day you cried



VIDIMO SE KASNIJE.....NE ZABORAVITE KOMENTIRATI......

- 11:12 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sad je 00:50h a ja sam se digla iz kreveta jer nemogu zaspat.....sad ću si uzet discman pa ću slušat us5.......ajde vidimo se sutra ujutro kad napišem post.....kiss!!!

- 00:47 - Komentari (22) - Isprintaj - #

subota, 08.07.2006.

EVO MALO SLIKICA OD MOG PSA-VELIKOG PUDLA:

Image Hosted by ImageShack.us
ZOVE SE ZEP......
Image Hosted by ImageShack.us
TU JE OSVOJIO PRVO MJESTO NA IZLOŽBI....
Image Hosted by ImageShack.us
KAJ NIJE SLADAK?.......

- 10:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #


CHRIS I IZZY-O LJUBIMCIMA:

Chris -ipsi su mi najdraža živa bića
Cijelog svog života imao sam nekog psa, baš nikad nisam bio bez četveronožnog ljubimca. I prije mog rođenja starci su imali psa, tako da sam odrastao uz njega. Bio je to preslatki jazavčar, imao je vlastitu fotelju na kojoj nitko osim njega nije smio sjediti, smatrali smo ga članom obitelji, i mislim da je i on sebe tako doživljavao. Uginuo je kada sam imao šest godina, jedva sam prebolio njegovu smrt, bio sam beskrajno tužan. A onda su roditelji odlučili nabaviti novog psa. On se zove Balou, još ga imamo i mogu reći da je on moj najvjerniji i najodaniji prijatelj. Svako malo se igram s njim, a dok smo razdvojeni silno mi nedostaje. Psi su mi definitivno najdraže životinje i mislim da ću cijeloga života imati nekog psa.

Izzy i njegova Dama
Kao dijete imao sam kujicu koja se zvala Lady. Dobili smo je kada sam imao tri godine, bila je preslatko štene i meni je kao klincu bila silno zanimljiva.

- 10:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 07.07.2006.

NEEEEEE......

UPRAVO SAM RADILA NOVI POSTyes.....I BAŠ KAD SAM GA TREBALA OBJAVITyes.....JA SAM GA SLUČAJNO OBRISALAnono....A PISALA SAM GA VIŠE OD SAT I POL.....burninmad.....NAJBOLJE DA SE UBIJEM...bang
.....PONOVNO ĆU VAM NAPISAT TAJ POST,ALI MALO KASNIJE DOK SE SMIRIM ....DO TAD OSTAVLJAJTE KOMENTARE.....KISS!!!!kiss

- 12:14 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.07.2006.

IZAŠAO JE NOVI HRVATSKI BRAVO....

RICHIE PIŠE
VARATE SE AKO MISLITE DA ME PROMJENIO USPJEH KOJI JE DOŽIVJELA GRUPA US5 TIJEKOM PROŠLE GODINE!JOŠ UVIJEK SAM ISTI ONAJ RICHIE KOJI SAM BIO I PRIJE SHOW-PROGRAMA "BIG IN AMERICA".OTKAČEN!VESEO!U AMERICI BI REKLI DA SAM "DORK" ILI U PRIJEVODU,ČUDAK.TO MISLE O MENI MOJI PRIJATELJI IZ WHEATONA/ILLINOIS.ALI TO MISLE U NAJBOLJEM SMISLU TE RIJEČI.JA SAM ODUVIJEK BIO TAKAV.I U ŠKOLI SAM BIO JEDAN OD ONIH MOMAKA KOJI SU SE UPUCAVALI STARIJIM DJEVOJKAMA.IZ ZABAVE.I ZATO ŠTO SAM MISLIO DA JE COOL ZABAVLJATI SE SA STARIOM DJEVOJKOM.OSIM TOGA,VOLIM HOROR-FILMOVE,NOĆ VJEŠTICA,I KUĆE STRAVE.TO NIJE NORMALNO I MENI JE TO SAVRŠENO JASNO.ALI JA SAM TAKAV I STOJIM IZA TOGA.SASVIM MI JE SVEJEDNO ŠTO DRUGI MISLE!U SVAKOM SLUČAJU DRUŽENJE SAMNOM JE NAJVEĆA ZABAVA NA SVIJETU.UVIJEK SAM,SPREMAN ZA AVANTURU IAKO MI,NARAVNO,RAD S GRUPOM US5 NE DOZVOLJAVA DA RADIM ŠTO ŽELIM.MOJ MOTO INAČE GLASI:ŽIVI SVAKI DAN KAO DA TI JE POSLIJEDNJI!SAMO ŠTO TO VIŠE NE IDE!PONEKAD KAD LEGNEM NAVEČER U KREVET,POMISLIM:ŠTO AKO SE UJUTRO NE PROBUDIM?PLESAO SAM,PJEVAO,RADIO.A INAČE?JESAM LI STVARNO ŽIVIO!?NA PRIMJER,JOŠ NIKAD NISAM SKAKAO BUNGEEJEM.PLANIRAM TO UČINITI BAR JEDNOM,KAKO BIH POBIJEDIO STRAH OD VISINE.DO SADA SAM SE JEDNOSTAVNO BOJAO,A SADA TRENUTNO NEMAM VREMENA ZA TO,KAO NI ZA VEĆINU TOGA!TRNUTNO BIH NAJVIŠE VOLIO KUPITI JEDAN VELIKI ŠATOR I JEDNOSTAVNO PROVESTI VIKEND KAMPIRAJUĆI U PLANINI,NE ZATO ŠTO ŽELIM POBJEĆI OD NEČGA,VEĆ ZATO ŠTO TO KAO DIJETE ČESTO RADIO.VOLIO BIH KAMPIRATI U UKLETOJ ŠUMI KAO U HOROR FILMU "THE BLAIRWITCH PROJECT",S PRAVIM VJEŠTICAMA... ODLUČIO SAM.ALI SASVIM JE DRUKČIJE KADA MORAM NEŠTO REĆI ,KAO NPR. U INTRVJUIMA.TADA MI SE PONEKAD UOPĆE NE GOVORI.UPRAVO TIJEKOM NEKOLIKO POSLJEDNJIH MJESECI SVE ČEŠĆEV ME TRENIRAJU KAO FRONTMENA GRUGE US 5,TAKO DA SAM SE IZNENADA NAŠAO U SAMOM CENTRU PAŽNJE.A PRITOM SAM SVE DRUGO,SAMO NE "ŠEF" ODJEDNOM SAM DOBIO PREVELIKU ODGOVORNOST!SVE OČI SU UPRETE U MENE I STALNO MORAM PAZITI ŠTO RADIM.UH...ALI,TAKO SE JEDNOSTAVNO DOGODILO.TRAŽILI STE,GLEDAJTE!A ZA MENE JE ZAPOVIJED ONO ŠTO MOJI FANOVI ŽELENIKADA MI NE BI PALO NA PAMET ŽALITI SE.ODUVIJEK SAM ŽELIO POSTATI SLAVAN.ODMALENA SAM SANJAO O TOME.JA VOLIM SVOJ ŽIVOT, I TO BAŠ ONAKAV KAKAV JE,SA SVIM USPONIMA I PADOVIMA.VJERA MI DAJE SNAGU DA SVE NADIĐEM.IZ DANA U DAN SVE SAM JAČI.ŠTO SE TIČE POSLOVNE BUDUČNOSTI,SEBI ŽELIM JOŠ MNOGO ALBUMA S GRUPOM US 5.ŽELIM DA CHRIS,IZZY MIKEL,JAY I JA JOŠ DUGO OSTANEMO ZAJEDNO.I TO ĆE TAKO I BITI. PRIVATNO SANJAM O TOME DA OSNUJEM OBITELJ.KADA DOĐW VRIJEME ZA TO ŽELIM DA MOJA MAMA POSTANE BAKA.ŽELIM IMATI KUĆU U KALIFORNIJI,NEGDJE GDJE JE TOPLO.ŽELIM VIDJETI SVOJU DJECU-NAJBOLJE NJIH DVOJE-KAKO SE IGRAJU U DVORIŠTU MOJE KUĆE.ŽELIM OTVORITI I JEDAN VELIKI LUNAPARK U ZNAKU NOĆI VJEŠTICA.JEDNOSTAVNO ŽELIM BITI SRETAN!


Image Hosted by ImageShack.us

NAJVEĆE LAŽI O US5(DA PUKNEŠ OD SMIJEHA)EVO 17 NAJMIJEŠNIJIH:
1.RICHIE I CHRIS SE BOJAJU
2.US5 MRZI TOKIO HOTEL
3.RICHIE JE ZALJUBLJEN U BILLA8sačuvaj Bože)
4.JAYEVE SLIKE SU MONTIRANE KAKO BI MU TIJELO IZGLEDALO VIŠE SEXY(MOLIM!?)
5.MIKEL ĆE SE OŠIŠATI NA ČELAVO(ha,ha dobra fora,al ak je netko na ovo nasjeo onda je fakat je glup)
6.BAND SE RASPADA
7.CHRIS I RICHIE SE NEPODNOSE(pa oni su naj frendovi)
8.JAY ISKORIŠTAVA SVE SAMO DA BI NAUČIO PLESATI(pa,on super pleše)
9.IZZY NEMA NITI JEDNU DIONICU U PJESMI JER NE ZNA PJEVAT(uff,moš si mislit)
10.MIKEL I IZZY SU U VEZI(kako ljudi mogu izmislit neš tak glupo...?)
11.RICHIE ĆE NAPUSTITI BAND JER JE SNIMIO PJESMU ''BEST FRIEND''
12. SVI SU PEDERI
13.CHRIS JE SILOVAO NEKU CURU S 15.GODINA
14.JAY SKRIVA SVOJE IGRAČKE ISPOD KREVETA
15.KADA JE IZZY BIO MALI NIJE SE MOGLO UTVRDITI JELI MUŠKO ILI ŽENSKO
16.RICHIE JE SPAVAO SA NEKOM CUROM
17.RICHIE JE GAY(nisam znala da pederi vole cure...)

Image Hosted by ImageShack.us

- 20:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

OPET NOVI BLOG...

I OPET JA IMAM NOVI BLOG....I OPET O US5....PA O KOME DRUGOM NEGO O NJIMAsmijeh!S ONIM DRUGIM BLOGOM NEŠ NIJE BILO U REDU,PA SAM MORALA NAPRAVIT NOVI....NO DOBRO EVO VAM ODMAH MALO TEKSTIĆA O US5:

Krv na rukama,veliki flaster na bradi i infuzijska igla na ruci.Jadan Richie,što se opet dogodilo?Nakon što se krajem 2005.god.otrovao ribom,opet je završio u bolnici-u Moskvi.Zadnje večeri novinarske turneje u Rusiji Richie je pao i udario bradom.Veoma duboka rana sašivena je s sedam šavova!''Neznam točno što se dogodilo''kaže Richie kada ga je bravo posjetio u bolničkom krevetu.''Bio sam veoma umoran.Pri izlasku iz limuzine jednostavno sam pao''.Umor i izmorenost učinili su Richiea neopreznog.nije ni čudo nakon 18sati rada-tri dana za redom.

Ruski novinari tragaju za barem jedan intervju s ovom petorkom,te se na stotine fanova nalaze na aerodromu.Dečke pazi čak i antiteroristička jedinica.''To je veoma zastrašujuće''kaže Jay''bez policijske zaštite bili bismo smrvljeni-''ja sam na glavu nabio svoju skupu Ed-Hardy,kaže richie''te se bez daha ''spašava'' ulaskiom u 15-metarsku limuzinu

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


RICHIE UPOZNAO FLAVIU:
Još uvijek dva dana kasnije Flavijin glas drhti,dok govori o svom spoju s Richiem. ''Kad je BRAVO nazvao i rekao da ga mogu vidjeti pravila sam se savršeno mirnom,ali samo izvana.Iznutra su mi se misli brkale:Richie,Richie! Pred prijateljima sam mogla skočiti u oblake''.Opremljena s VIP propusnicom Flavija je sa svojom prijateljicom Swetlanom čekala dok ju nije jedan Bodygurad poveo.Put do ''Meet and Greet'' sobe-beskonačan.Ali svaka stepenica sve je više približava njenom cilju. ''Vrata su bila otvorena,čula sam Richiev glas i pomislila: OMG sad ću ga vidjeti uživo!'' rekla je ova učenica.Ali Richie nije odmah pogledao prema vratima kada je Flavija ušla.Mikel je prvi primijetio smeđu kovrčavu curu.Nasmijao se i lagano gurnuo Richiea: ''Hey Richie,evo je tvoja cura!'' Richie se okrenuo i spazio Flaviju.''I onda me čvrsto zagrlio.Ja sam samo mislila kako ima lijepe mekane ruke!A njegov miris:tako dobar,tako senzualan.Mogla sam ga grliti satima'' rekla je Flavija.Ali nažalost nakon zadnje grupne slike bend je morao ići na stage. ''Na rastanku Richie se nasmješio i rekao da ćemo se opet vidjeti na večeri'' ,rekla je Flavija sretno.

Vrijeme provedeno na koncertu za Flaviju je bilo kao u zemlji snova. ''Bila sam u VIP loži i super se zabavila.I još k tome mogla sam vidjeti Richiea izbliza.Ponekad je u pjesmi pokazao prstom na mene – nije li to ludnica?'' kaže Flavija.U međuvremenu Flavija živi svakodnevnim životom. Na zidovima njene sobe zalijepljen je poster grupe Us5,na polici stoji fascikl sa novinskim isječcima o Richieu,u CD playeru se nalazi cd od Us5.Za njenu majku Rose sve je to u redu.

Obitelj međutim misli da bi bilo loše da Flavija na svojoj koži osjeti ljubomoru i zlobu ostalih fanova. ''Ne razumijem zašto me netko vrijeđa i prijeti mi.To rade kao da ću im uzeti Richiea.To je glupost'' kaže Flavija.Njeni školski prijatelji su zadovoljni,i profesori isto:''Sa našom profesoricom iz Engleskom igrali smo se jedne igre gdje smo podijelili uloge i vježbali kako bi susret s Richiem mogao izgledati''.Ali kako će romantična večera s Richiem izgledati Flavija još ne zna.''Rado bih s Richiem išla večerati u talijanski restoran.Ili pogledati neki horor film.Onda bih mu se uplašena mogla baciti u naručje .Vrijeme će pokazati što će se dogoditi.'' Flavia za sebe kaže da je u potpunosti spontana:''Ako mi se ukaže prilika poljubit ću Richiea-veoma jasno.''
Image Hosted by ImageShack.us

EVO VAM MALI INTERVIJU S US5:

BRAVO:Krajem lipnja počeinju na VIVI novi nastavci showa "Big in America".Što fanovi mogu očekivati?
Izzy:U prošli nastavcima još smo bili luda djeca...
Jay:...ali u međuvremenu smo stvorili muziku teškim radom.Što se događa nakon showa? Kako funkcioniraju Foto-shootings? Kako izgleda naš svakodnevni radni život? Sva su ta pitanja odgovorena u novim nastavcima!

BRAVO:Stalno ste bili okruženi kamerama?
Richie:Da! Na svim našim putovanjima po Europi,Rusiji,Americi i nekim drugim zemljama.
Jay:Novi nastavci su visoke kvalitete - i izgledat će se kao nekakav skup reality-show.
Izzy:Nastavci će se prikazivat diljem svijeta!
Michael:U svakoj zemlji u kojoj objavimo singl,prikazivat će se i naš show!

BRAVO:Koje su granice pred kamerama za vas?
Richie:Imamo jedino jednu taboo temu-privatnost,nismo u showu izgubili na privatnosti. Inače...nikad ne kopam nos ako netko drugi gleda .Potrudit ću se i da ne psujem tokom showa (ma zlatan dečko).Barem ću pokušati...

BRAVO:Kojem cilju težite,osim uspjeha sa "Big in America"?
Jay:Želim dobiti poštovanje!Želio bih pkazati onim ljudima koji ne vole Boygrupe da naš život nije samo čista zabava.Dakle ne radi se o dečkima koji okolo hodaju u Pradi,već o kolektivnom napornom radu.

BRAVO:Kojoj se zemlji najviše radujete?
Richie:Jako se veselim Poljskoj,jer moja majka Kathy ima poljske predke.
Izzy:Imam neke prijatelje u Engleskoj,još prije Us5,i nisam ih već dugo vidio...
Chris:Ja sam totalni fan Amerike i jako me veseli posjet L.A.-u!Moj grad iz snova!
Michael:Jako me veseli posjet južnijim zemljama kao Italija i Španjolska.Tamo ima jako slatkih cura (eee moj Michael..)
Jay:Ne mogu vjerovati da ćemo ići i u Englesku-moju rodnu zemlju.

BRAVO:Ako budete išli u druge zemlje hoćete li se ikad vratiti u Njemačku?
Richie:Naravno!Naši uzori Backstreet Boysi su ponovno i ponovno bili u Njemačkoj.
Michael:Moja i Chrisova obiteljh živi ovdje tako da ćemo se jednom morati vratiti!

BRAVO:Trenutno ste na ljestvicama sa singlom "Mama".Kad izlazi novi singl?
Chris:Kasno u ljeto! Tada ćemo objaviti jednu potpuno novu pjesmu sa našeg novog,trećeg albuma!!!

NEIZLJEČIVA DROGA ZVANA US5:

Ne trebate mi vjerovati,ali u večini novina priča se o njoj...kažu da te brzo zaludi i da više nemaš osjećaj za ništa drugo...samo želiš nju...najpoznatija je na glazbenoj sceni i za sad je zaraženo preko milijun ljudi...rekli su mi ma neće mi biti ništa ako jednom probam...i paf...nemogu se odviknuti.Evo vam nešto o tome:
NAZIV DROGE:
us5
GLAVNI SASTOJCI:
Izzy,Mikel,Chris,Richie i Jay
UPUTSTVA ZA UPORABU:
Mama,Marija,Come back to my baby,Here we go,Best Frend...
UPOTREBLJIVO DO:
Mislim dok ne umrete
JEDINI SPAS:
Otići na koncert us5-a,upznati ih i ostati s njima zauvijek
Producent of:
NJEMAČKA I AMERIKA
Svi fanovi-blogeri su zaraženi i teško ćete se odviknuti....znam iz vlastitog iskustva....nut



Image Hosted by ImageShack.us



Rusija,Engleska,Španjolska,Italija,Francuska,zemlje Beneluxa,Poljska,Skandinavija,Indija,Azija,Australija,SAD...zvuči kao putovanje oko svijeta.To su zapravo sljedeće stanice Us5 gdje će oni nastupati. Nevjerojatno je što će se sve događati u sljedećih par mjeseci u životu ove petorke.Ako sve bude išlo po planu,prema njihovim menađerima,do kraja 2006. biti će mega zvijezde! Izzy:Nastupat ćemo i u zemljama u kojima nismo toliko poznati. Chris:"To je stvarno nešto veliko!"Ovaj mjesec dečki su imali svoje prve nastupe u Engleskoj.Početkom lipnja ova petorka će nastupati u glavnom gradu Rusije, Moskvi."Nastupat ćemo u showu gdje će biti i 50 Cent!" objašnjava Jay "Totalna ludnica!" Ali nije ni čudo,dečki su u Rusiji već velike zvijezde!Prve epizode showa "Big in America" se već prikazuju na Tv-u."Naš singl Maria je tamo već hit!" kaže Richie.Wow!U Americi su prodali 500.000 primjeraka svog albuma-to znači:Zlato!"Za Ameriku mi je posebno drago" kaže Chris, "Bio sam oko tri dana u New Yorku.Jedva čekam posjetiti ostale gradove kao što su L.A.!" Nastupi i potpisivanje autograma u Americi se već planiraju.Ali to još nije sve.Michael:"U rujnu nastupamo u poznatom Taj Mahalu u gradu Agri/Indija."Hoće li Us5 uopće imati više vremena za svoje fanove u Njemačkoj?"Očito je da u budućnosti nećemo više biti ovdje" kaže Izzy "ali to ne znači da se nećemo vratiti!Veselimo se novim nastupima u Njemačkoj!" Jay objašnjava:"Us5 je otpočetka bio planiran kao internacionalna grupa pa to sada pokušavamo i ostvariti!" Ali bez panike što Us5 više neće biti u Njemačkoj:"Naši će fanovi moći znati sve o nama,kaže Michael.Na njihovom putu pratit će ih kamere.Razlog? Show "Big in America" se nastavlja!!! Krajem lipnja počet će se emitirati prve epizode na Vivi i moći ćemo gledati dečke kako osvajaju svijet! Povijesni uspjeh Us5-a je tek počeo...

Image Hosted by ImageShack.us

RICHIEVA ABECEDA:

A-adoption(posvajanje)-Richie je kao malen bio posvojen.Postao je veoma privržen uz svoju majku Kathy i svojeg oca Roberta i nema želju za upoznavanjem svojih pravih roditelja

B-Big Mac-najdraže jelo ovog preslatkog pjevača je ni više ni manje nego Big Mac

C-Christopher-njegovo puno ime je Christopher Richard Stringini,ali najčešće ga zovu njegovim nadimkom Richie

D-Dolce & Gabbana-D&G je jedna od Richievih najdražih marki.Sviđa mu se i njihov parfem

F-fire(vatra)-njegov najdraži element

G-gay-Richie najviše mrzi tračeve.Puno se govorilo da je gay,što je svaki put negirao.Nema ništa protiv gayeva ali više mu se sviđaju cure.

H-Hillary Duff-Richie je jako dobar prijatelj sa Hillary još od snimanja Lizzy McGuire.Opisuje ju kao curu iz snova. (hmmmm???)

J-Jesus(Isus)-zajedno s ostalim dečkima iz Us5 napisali su pjesmu posvećenu Isusu koji mu puno znači

K-kiss(poljubac)-Richie se prvi put poljubio sa 7 ili 8 godina.To se dogodilo u školi sa,tada,njegovom najboljom prijateljicom.Richie objašnjava kako se u to bezveze upustio

L-laughing(smijeh)-prvo što primijećuje na curi je njem smijeh

M-Maria-sa pjesmom Maria Richie i ostali dečki iz Us5 su se probili

O-O.C. California-prije nego što se pridružio Us5 Richie je sudjelovao na castingu za seriju O.C. California

P-peace (znak mira)-Richie voli pozirati ispred kamera pokazajući znak peace.Sigurno ćete vidjeti slike gdje drži uspravno kažiprst i srednjak

R-reporteri-stalno ga oblijetavaju i Richieu su najiritantniji

S-streber;štreber-u školi je bio veoma dobar učenik i to mu je donijelo popularnost među curama. Njegovi razredni kolege zbog toga su bili ljubomorni.

T-trombon-Richie je nekada svirao trombon

U-Us5-kao član Us5-a postao je slavan

W-Wheaton-Richievo rodno mjesto je Wheaton u Chicagu


Image Hosted by ImageShack.us

I TO BI BILO TO....VIDIMO SE...OSTAVLJAJTE KOMENTARE.....KISS!!!kiss









- 19:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
us5 is the best....sve o najboljoj grupi na svijetu naći ćete ovdje......us54ever

MAMA

If my time on earth was over
Then the last thing I would do
Is to pray to God and just thank him
For blessing me with you
What you did for me was a miracle
Every word you sald was true
You were always there and proected me
This song goes out to you

Mama,I never meant
To make you cry
Mama,forgive me ror the times
I hurt you
Mama,if l could only turn back time
My life would be complete

I need you in my life,dear Mama
In my darkest times
You're my shinin' light
I can always count on you
You were there for me
When l couldn't see
And helped me make it through
Remember when l was just a little child
all the things we used to do
I will cherish
All of the memories
That's why l sing this song to you

chorus...

How am l to make it through the night?
How am l to live my life
When you're not here by my side?
Mama you're the reason
Why l've become a batter man
Every word you said was true
And l'll make it up to you

chrous...(2x)


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

hehehehe

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


I JOŠ SLIKICA:

Image Hosted by ImageShack.us-SNOPPY




Image Hosted by ImageShack.us

SAD NEŠ MALO O MENI:

IME:ANTONELA
GODINE:13god 15.12.
GOD ROĐENJA:1993.g.
VOLIM:SVE!,ALI NAJVIŠE US5 I DEANA!
NE VOLIM:SAD MI SE NEDA SVE NABRAJAT,ALI UGLAVNOM:
NEKE CURE,TRAČEVE....PUUUNO TOG
NADIMAK:NELA


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us