Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/us5thebest4ever

Marketing

us5 IS THE BEST

ZNAM DA JE OVO STARO KO BIBLIJA,ALI IPAK....


Izzy, Richie, Chris, Jay i Michael imaju posla preko glave, ali publika nikako da ih se zasiti. Dečki su nedavno pokrenuli svoj časopis koji izlazi u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, a u njemu sve pršti od zanimljivih detalja o njima. Sličice, intervjui, novosti u njihovu privatnom životu, druženje s obožavateljicama... sve to fanovi su doslovce razgrabili pa od prvog broja lista u prodaji nije ostao ni jedan jedini primjerak.
Velika europska turneja pobudila je golem interes, US5 imaju pretrpan raspored, nemaju gotovo niti dan predaha, a karte su traženije od kruha. Tako, primjerice, nastupe u jednom gradu i koncert im je rasprodan do posljednjeg mjesta. Sutradan nastavljaju u susjednom gradu, udaljenom samo nekoliko desetaka kilometara, a a ulaznica ni za lijek.
U čemu je štos? Čime je to ovaj njemačko-američki bend stekao toliku popularnost? Sve cure koje ih vole slažu se da su dečki zgodni, zanimljivi, talentirani i imaju stila. Svaki od njih petorice poseban je na svoj način, a međusobno su različiti, pa svaka obožavateljica iz ovog ili onog razloga ima svog favorita.
A kakav je njihov ukus za cure? Svaki od njih pali se na određeni tip cure, iako svi tvrde kako je super-cura, super-cura, bez obzira na tip. Ipak, ono što im se svidi na prvi pogled kod svakog člana US5-a je različito.
Izzy: Voli freaky cure, kako ih definira. Važno mu je da cura voli otkačenu modu i da ima isto takvu osobnost. Mora biti spremna na svakakve ludosti i ne smije robovati strogim pravilima. Cure koje ga fasciniraju su divlje i energične, imaju stav i usude se naglas reći svoje mišljenje makar se nitko ne slagao s njima. Piercing i tetovaža? Dapače, to donosi dodatne bodove. Kao primjer cure čiji mu se styling i izgled sviđa Izzy navodi Avril Lavigne, ali naglašava: "Sviđa mi se samo njen styling i izgled. Inače, zgodnoj i zanimljivoj curi ne trebaju pomodne krpice, takva cura zna nositi i bezveznu odjeću na fora način".
Michael: Priznaje da je slab na elegantne cure. Ništa ga ne može tako privući kao damsko odijevanje i držanje. Uvijek će se okrenuti za curom u seksi večernjoj haljini i visokim potpeticama, ali isto tako brzo će se razočarati ako skuži da nema smisla za humor. Samouvjerenost mu je također jako važna jer se, navodno, uvjerio kako je s nesigurnim curama jako teško.


I EVO ZA KRAJ JEDAN INTERVIJU S CHRISOM:


chris,sto najvise volis na djevojci?

CHRIS:Lijepe oci,prirodnu ljepotu i ruke.Potpuno mi je svejedno kakve grudi ima,ali izuzetno mi je vazno da ima njegovane ruke.

a što treba raditi s njima???

[b]CHRIS:da me češe po leđima

zar te to pali???

CHRIS:da zaista!!i strasno me uzbuđuje kad me djevojka
ljubi po vratu.njezni poljubci me najvise pale.

prosle god si imao prvo seksualno iskustvo.sta za tebe znaci sex??

CHRIS:potpuno je normalno da prvi put ne bude bas sjajno.ali vremenom mozes bolje upoznati svog partnera i vise uzivas.obozavam miran i njezan sexs.sexs je nesto najintimnije i ispunjen je iskrenim osjecajima.

da li si romantican??

CHRIS:da,mislim da jesam.za djevojku iz snova sve bi učinio

sta naprimjer??

CHRIS:presao bi ako treba 500 km samo da bih je vidio.onda bi je doveo na voznju balonom.i naravno napisao bih pjesmu samo za nju!!

sto se tice snova da li bi nam otkrio svoju najvecu seksualnu fantaziju???

CHRIS:volio bi da vodim ljubav u sauni.i to sa Jessicom Albom.znojava tjela i sve ostalo......to me bas pali!! hehehe!!!

ajde vidimo se i ostavljajte komentare.....kissić!!!!

Post je objavljen 13.07.2006. u 11:35 sati.