Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/us5thebest4ever

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

us5 na Majorci:

Bez stresa! Bez teške odjeće! Bez buke! Samo tišina i sunce. Dečki se zadnjih dana ovog slobodnog tjedna odmaraju na mediteranu na otoku Majorca nakon stresnog putovanja po stranim zemljama. Ali samo ih je četiri. Gdje je Richie? ''On je doma u Wheatonu/Illinois'' odaje Jay. ''Nakon što mu je zarasla rana koju je zadobio na putu u Moskvu,odmah je trebao odmor u njegovoj rodnoj zemlji.'' – ''Razgovarao sam s njime telefonom'' dodaje Izzy. ''Dobro je.Kaže da gaje obitelj totalno razmazila.Čak ne mora niti odnijeti svoj prljavi tanjur sa stola!'' I ostatak benda je u potpunosti dobro. ''Ovdje je najteži put do plaže…'' smije se Michael. ''Radili smo ko ludi! Sedam dana u tjednu. Često i po 18 sati na dan a to će se u budućnosti vjerojatno tako i nastaviti.U srpnju smo četiri tjedna na turneji u Engleskoj.Dobro je,što se prije toga možemo ovdje oporaviti.'' Jer ovdje ova četvorka ima samo jedan zadatak: Opustiti se!

Image Hosted by ImageShack.us
kakve cure vole....:

IZZY-sviđa mi se samo njezin styling i izgled.inače zanimljivoj i dobroj curi ne trebaju modne krpice ona zna nositi odječu na svoj način.CHRIS-važno mi je da se cura dobro ljubi.to je najvažniji test za curu.poljubac je inače mnogo intimniji od sexa.po poljubcu vidim jeli cura romantična,senzualna i draga.
MIKEL-volim ženstvenu i elegantnu curu,ali cure koje se na to furaju rijetko su jednostavne i spontane a to su osobine koje najviše cijenim.
JAY-ako cura dobro i8zgleda privući će me.ali isto tako će mi dosaditi nakon 5 min tako da nema šanse da prema njoj osjetim neku kemiju.palim se samo kada mi je cura uzbudljiva,zabavna i neobična.
RICHIE-volim cure koje su prilagodljive i spremne na sve,a da pritm ni u jednom trenutku ne glumataju i ne pokušavaju biti ono što nisu.



Post je objavljen 14.07.2006. u 17:01 sati.