Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/us5thebest4ever

Marketing

A EVO I MINI POSTIĆA:

OVO JE NEŠTO MALO STARIJE,ALI NEMA VEZE....PA EVO...:

US5 su njemačka pop grupa iz radionice pop mogula Loua Pearlmana koji je momke prikusposobnosti 'preživljavanja' u svijetu moderne pop glazbe. Bend je postao instant pio iz hit reality showa 'Big in America', gdje su dečki pokazivali svoje hit, a zahvaljujući uspjehu nastupnog singla 'Maria' proglašen je i najboljim novim imenom 2005. godine na dodjeli German Radio Music Awards.

Pearlman ih naziva 'ultimativnim boy bendom', dodajući da 'sve dok Bog pravi djevojčice, bit će i boy bendova'. Treba mu vjerovati, s obzirom da je upravo ovaj menadžer stajao i iza međunarodnog uspjeha imena kao što su Backstreet Boys, 'N Sync, LFO i O-Town. Njegovi izvođači prodali su više od 65 milijuna albuma u svijetu!

Bend US5 čine Michael i Chris (Njemačka), Jay (Britanija) te dva Amerikanca, Izzy i Richie.



MARIA na ŠPANJOLSKOM!!!!

Yeah
I a Maria
Yeah a obtete
Demisio sentres

Sio betestars si a wedela
Wer sa balda sin wir stars
Okay sta re
okay betre stars semira
oh no

a mila la medu lulo
he de bredo descriti
es perfecto como nanje
ke aje ka tu ami
Oh Maria

Se tu mor
Yo tu te fiti
Como stars
Yo no pesintri
Mi armo
So mento amo pes venti
Dekero Maria

Ma-ma-ma-ma-ma-ma-Maria
La senorita stada bonita
Kero ye merate kero do kate
chak (oh oh oh oh oh)

Ma-ma-ma-ma-ma-ma-Maria
Me fufoluke quanto memiras
Ami me gustas konwe te veres
(oh oh oh oh oh)

Yea
I a Maria
jero ferte
desiro sentes

Les perfecta i o sabes
Eka wesa so sbies

E stata mari ta kera ke senta maria
(oh no)

uta laria to do pu ria
to de mucho mas
I nevida es peradami



U Njemačkoj su Jay,Richie,Chris,Michael i Izzy iz US5-a već odavno prave zvijezde ,ali sada momci imaju pravu šansu da postanu velike internacionalne mega zvijezde.VIVA prati ovaj Boygroup do svoje svjetske u novoj seriji Big in America II i pokazuje,kako Us5 putuju kroz svijet i zemlje kao npr.kroz Englesku, Rusiju, Ameriku,I taliju,zemlje Beneluxa,Španjolsku i Aziju,gdje će pokazati svoje pjesme,pridobiti nove fanove i pri tome pokupiti još puno iskustava.
Na anjihovom putu u ovom svjetske metropole će ovu petorku pratiti top menedžeri Mike Michaels i Mark Dollar iz berlinske muzičke kuće Triple M.I kao i kod Big in Americaje i menedžer Lou Pearlman opet tu,koji je pored Us5 napravio velikim i Backstreet Boys,N'Sync i Natural.
BIG IN AMERICA II.(VIVA) :
Pon, Sub: 16:30-16:59 h
Ned: 20:30-20:59 h
Uto: 21:00-21:29 h



Pravi us5 fanovi bi trebali znati da je Chris pjevao u omladinskom zboru, prije nego što je došao u US5.Sada će se navodno obadvije grupe sresti na koncertu povodom Svjetskog prvenstva 2006.
18. lipnja 2006 US5 je nastupio na jednom Open-Air konceru ispred Kölnske crkve.Ovaj mega koncert se održao pod imenom "US5 meets jugendchor St. Stephan".Tada je Chris Watrin prvi put stajao na pozornici zajedno sa US5-om i svojim bivšim omladinskim zborom.U tom zboru je Chris napravio svoje prvo iskustvo na pozornici i stajao je na koncertima u Kölnskoj areni ili kao zbor u pozadini od poznatog pjevača Marlona kod "Top of the Pops".I Anke Engelke je bila ne jednom koncertu.
18. lipnja je prvo omladinski zbor Sveti Stefan otpjevao svoju tačku. A onda na kraju je US5 obradovao svoje fanove sa njihovom vrućom muzikom. Ali onda dolazi nešto neočekivano:Chris,Izzy,Jay,Mikel i Richie su zajedno sa zborom otpjevali pjesmu "Jesus"!



EVO I TO JE ZA SAD TO......AJD SUTRA ĆU STAVIT SLIKICE JER SAM SAD JAKO UMORNA......SAD SAM SE UPRAVO VRATILA OD BAKE PA NISAM STIGLA NAPISAT POST PRIJE.........KISS!!!!............UPS! ZABORAVILA JA REĆ.........OSTAVLJAJTE KOMENTARE.........EVO SAD JOŠ JEDAN KISS!!! hehehe,A EVO I POZZZZZ....AJDE SVRATITE I SUTRA DA VIDITE SLIKICE........

Post je objavljen 24.07.2006. u 22:45 sati.