utorak, 17.07.2018.

Srebro zlatnog sjaja

Foto Internet

Završeno je Svjetsko prvenstvo u Rusiji na kojem je naša reprezentacija ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale i osvajanjem srebrne medalje.

Ova generacija, na svom vrhuncu, je ujedinila cijelu Hrvatsku i sve Hrvate diljem zemaljske kugle kao dr. Franjo Tuđman u ratnim devedesetim. Ovo srebro iz Rusije je svim Hrvatima zlatnog sjaja, a koliko se ponosimo svojom Hrvatskom i našim reprezentativcima je neopisivo.

Prema službenim podacima MUP-a na dočeku Vatrenih u Zagrebu, od zračne luke do centralnog zagrebačkog trga, je bilo ukupno 550 000 hrvatskih navijača. Brojka koja egzaktno dokazuje što su naši reprezentativci napravili proteklog mjeseca u Rusiji.

Dočekali smo ih kao svjetske prvake, s najvišim državničkim počastima. Čim je zrakoplov s reprezentativcima ušao u hrvatski zračni prostor, s Plesa su poletjela dva ratna zrakoplova MiG-21 i dopratili su naše heroje do zračne luke. U zračnoj luci smo vidjeli identičan prizor kao na povratku generala iz Haaga. Ono što je slijedilo nakon slijetanja zrakoplova, onih šest sati vožnje od Plesa do Trga Bana Jelačića, neopisivo. Nešto što se jednom doživi u životu.

Rekoh, ova generacija je podigla letvicu, otišla do kraja i sada joj u leđa gleda legendarna '98-a. Nitko ne može tvrditi da će se nešto slično ponoviti u Kataru za četiri godine, a ni suprotno. Ovo su dani ponosa i slave za naše reprezentativce, za nas i našu domovinu. Zato im skidamo kapu do poda.

Foto Privatni album

Bravo, Vatreni !!!

Oznake: srebro zlatnog sjaja, vatreni, hrvatska nogometna reprezentacija, povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, doček u Zagrebu, ovo nije normalno, neopisivo, Igraj moja Hrvatska, dani ponosa i slave hrvatskog nogometa

- 01:41 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.