alterfreemotion

srijeda, 31.05.2006.

'THE TRUSS BIKERS'- 8. MOTO SUSRET, Vodice, MK 'OKIT'

Image Hosted by ImageShack.us
Ove godine moto klub OKIT organizira 8. po redu moto party.Party se održava ovaj vikend,dakle 2.,3. i 4. 06. 2006.g u Kozari kraj Vodica
U petak je gitarijada,a u subotu je glavni bend grupa 'Stimulans',kao pobijednici prošlogodišnje gitarijade.
Kako sada stvari stoje resident DJ sam ja,znači -----dj Zuluf----
Ljudi što čekate
Image Hosted by ImageShack.us

Dođite u miru ili ostanite doma

31.05.2006. u 10:06 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 29.05.2006.

Par riječi za javnost o proživljenom i doživljenom D'n'B eventu i onom uoči

Image Hosted by ImageShack.us
A što da kažem ?
U sljedeći par rečenica stisnit ću vam sliku euforično pozitivnih dojmova sa ovog zanimljivog događaja koji je meni obilježio početak ljetne zajebancije i načeo nova ljetna vikend putovanja.
Dakle...
Ta subotnja večer počela je već u kasnim popodnevnim satima.Ja i moj bratić H.B. navratili smo u stan sestara B. gdje su nas one dočekale u društvu dotičnog T.S. koji je odmah po našem dolasku digao dvije ruke u zrak i viknuo: "A di ste!",zatim se lipo nasmija.
Tada svi prisutni opuštali smo svoja bića uz blage gutljaje ugodnog razgovora,izmjenjivali smo dijaloge sasvim nove i nekad se simpatično ili manje simpatično zasmjehnjivali u zajedničkim trenucima,u svrhu razvoja druženja...I tamo negdje blizu ponoći uspjeli smo se izvući iz stana sestara B.,ali baš cijela ekipa koja je bila prisutna kroz to vrijeme u stanu,da nas pet,svi smo išli na party.Ali,sljedila je druga etapa prije samog vrhunca večeri,usput smo svratili u još jedan duobro ozračeni stan u kojem su nas dočekali novi veseli ljudi,ludilo.Usljedilo zatim...da ne duljim...prošlo tako još malo vrimena i opet krenuli svi stanari na party.I išli mi na party.
I došli mi na party.
Zadovoljno ulazimo u ogromno dvorište STARE KLAONICE,okruženi ruševnim zidinama na kojima video đokeji oživljavaju tamne sjene i pretvaraju ih u divlje igre svijetlećih obrisa.
Spuštamo se prema stageu,uzevši pivu na šanku približavamo se tom epicentru kroz šarenu gomilu ljudskih smješkova.Od prevelikog ugodnog iznenađenja moja reakcija na to otvorila je u meni napokon prostor za kvalitetan D 'n' B koji je od početka iskazivao dobrodošlicu nama nazočnima i primao nas u svoje okrilje.Tek tada polako sam počeo doživljavati tu kombinaciju svijetla nošenu jebeno dobrim vibrirajućim i ganjajućim drum and bassom.Prvi vrhunac dogodio mi se kada je za pult doša glavni dvojac,uz povike razigrane mase odčepili su s DJ pulta euforične vibracije toliko priželjkivanog D'n'B.Osijeća san se ko da rastežem Ferrarrija uz strmu uzbrdicu : ubrzanje -ludilooo,fijuuu.Ma to su luđaci,prave nuklearne bombe,što su im reaktori već 30 godina na obogaćivanju music jezgre.Uz onakav prgavo moćan i kvalitetan razglas,gađali su nas raznim zujalicama,beatovima,efektima,škakljivim loopovima i uvijek nabivali gaščinu mom ferrariju,a uzbrdici nikad kraja.


29.05.2006. u 14:25 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 23.05.2006.

ILLECTRIC FUNK FESTIVAL - LTJ Bukem & MC Conrad/UK (Good Looking/L.G.)

Image Hosted by ImageShack.us
Ovom uvodu predhodi ideja da nadolazeći vikend provedem u ZG-u,i to s glavnim razlogom - "LTJ Bukem & MC Conrad" real close expirience.And I am so so ... about this note :
Image Hosted by ImageShack.us
ILLECTRIC FUNK FESTIVAL predstavlja interakciju glazbe i vizualnih umjetnosti, a ima i značajan edukativni karakter koji se izražava kroz održavanje šest različitih besplatnih radionica u dnevnim terminima.Inače,taj festival osnovan je pod okriljem udruge CONFUSION.
Ove subote glavni kolač festivala i poklon posjetiteljima i posjetiteljkama je :
LTJ Bukem & MC Conrad/UK (Good Looking/Looking Good/www.goodlooking.org)+cfsn residents:
Funk guru
Feelipa
Phillipe
video: LIIK
ONOXO
screen setup: zvukbroda
cijena: 80 u pretprodaji/100 na blagajni
u slučaju kiše program se seli u Pauk SKUC

....click on picture to see it larger...
U posljednje vrijeme imao sam priliku upoznati se sa njegovim djelima i osjetiti atmosferu egzotičnih krajolika koje sam posjećivao nošen onim ugodnim smooth groove ritmovima koji su me lipo škakljali i vraćali u nekakvu funky jazz fuziju osamdesetih godina kada se sva ona glazbena baština ondašnjeg modernog vremena pretapala u najslađi zalogaj koji ja kao dio današnjeg mladenačkog hedonizma imam priliku žvakati i taj okus još traje ...

23.05.2006. u 11:33 • 2 KomentaraPrint#

subota, 20.05.2006.

Foto line up : Pustinja Blaca na Braču

Ovaj post inspiriran je posjetom na fotografsku odiseju,di san diveći se jakim fotkama vidija i slike iz te Pustinje Blaca.
Pustinja Blaca na otoku Braču kraj mjesta Nerežišća poznata je po drevnom glagoljaškom samostanu iz 16.st,navodno je u tom samostanu bila prva zvjezdarnica na ovim prostorima(čini mi se).A ono pustinja je jer se nalazi na nepristupačnom području sakrivena u brdima,među dračom,kamenjem i gustom borovom šumom.Čak je i sjeveroistočni dio samostana dakle sama ta građevina doslovno izgrađena u stijeni,u samom brdu.Pravo idilično mjesto za meditaciju i regeneraciju duha i tijela,dok sam bio tamo ispunjavalo me ugodno zračenje i primjećivao sam zapravo postojanost ljudskog dijela u prolaznosti vremena,osjećaj nadasve poseban i dojmljiv.Pogledajte i par slika,koje sam pohvatao prije dvije godine,provodeći jedno vruće ljetno popodne,ja Jure,Nikolina i Dida.







20.05.2006. u 17:40 • 0 KomentaraPrint#

petak, 19.05.2006.

Poziv na Opuštanje & gr00ve connection

Buduća postava centralne emisije radio Vodica,onaj urbani dio koji proizlazi iz oslobođenja mladenačkog uma,nastupit će danas u neobičnom nice zračenju...i stoga...ta mala gesta,taj vaš dolazak,pretvorit će se u onaj dio vašeg života koji vraća sličice lipog sjećanja,i pratit će vas u ovom životnom koprcanju gdje se opirete od modernih materijalnih i previše ušminkanih hireva,ma doživite ono istinito,budite dio raspoloženog svijeta i bacite napokon koji smiješak zadovoljstva,dođite...čekamo vas
- tu u Vodicama
Image Hosted by ImageShack.us

19.05.2006. u 08:39 • 4 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 15.05.2006.

The doors

Kad bi pričali o vratima.Ma kad bi samo započeli raspravu o vratima.Mogli bi možda naučiti nešto korisno,mogli bi priču o vratima pretvoriti u veliku smiješnu glupost,ili pak taj razgovor prožeti dubokim razmišljanjima,možda bi nam to promijenilo život,a možda se nakon te priče nebi uopće sijećali razgovora,hm...Pa da,ovisno o našem raspoloženju,razvijala bi se ta priča,ili bi propala,ili bi kulminirala nekom jebenom završnicom,nekim otkrivenjem,npr.otkrivenjem novog superunosnog patenta,ma ašto neb moglo,e
Ili da napravim/o od tog monolog,ili dijalog ili,ma neću planirati,šta bude bit će.ako dođemo do vrata.
Image Hosted by ImageShack.us

15.05.2006. u 15:19 • 2 KomentaraPrint#

petak, 05.05.2006.

Ispo zida pogled upire

U hladu čuva treptaj oka
i riječ daje šapatom...
...samo mmmmmm
u tihom miru
osluškuje maništral.
Lijeni pokreti izdaju godimenat.
Ponekad borova grana
mahne u visokom plavetnilu,
- kada podignem pogled.
Lipljivo njeno tilo,
znojno i slano
naslanjam uz svoj obraz.
Ponekad prošetam pogled
do njenog smiješka,
pa opet zadovoljan
duboko uzdahnem,
i zakunjam u njenom bedru.
Malo se probudim,
pa je uštipnem.
I onda se nekako domognemo plićaka
izvaljamo se u moru
malo zaronimo,pa izronimo.
Sjetimo se hlada,
pa se sakrijemo
ispo zida,tamo iza zavjese
dok ne ispari more...
Image Hosted by ImageShack.us
Pogođeno mjesto
...samo za mazu

05.05.2006. u 13:42 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis svrhe djelovanja alter bloga

dojmovi jednog dijela društva u svrhu globalnog razvoja druženja



Aktualna događanja i planovi u vremenu i prostoru :

welcome to TRUSS

........psssst.......slušaj.......
Prije svega,nemojte puno planirati i veoma očekivati,budite opušteni i prepustite se.Jer......
Za početak,da vas upoznam s okolinom i njezinim ugodnim zračenjem:
Vi se kao nalazite u TRussu,to vam je prostor ispunjen retro materijalom koji vas podsijeća na vama drage trenutke i situacije,i u vama budi osjećaj pripadnosti koji iz vas širi dobre vibracije.Najčešće niste sami jer to je najpogodnije misto za druženje u kojem razvijate svoj mentalni sklop,naravno ovisno o tijelesnim mogućnostima.Obično to druženje traje uz dobar backgraund,a u ovom slučaju to su uvik neke nove stvari,ugodna fuzija,kombinacija neobičnih ritmova,zvuk egzotičnih instrumenata koji nekad atmosferu dovode u čuđenje,nekad u bunilo,nekad na đuskanje,nekad na ograničeno poganje uvijetovano okruženjem krhkih i tekućih stvari,ili pak u blagu melankoniju i jednostavno opuštanje optočeno razgovorom.A ako se zateknete sami,znači u opravdanom nedostatku ekipe u tom neobičnom prostoru,nemožete pobjeći od opuštajuće meditacije i ugodnog plutanja u mašti i idejama koje su uvik prisutne.
Znači i nakon šta prozračite tu prostoriju taj miris loja i buđenje ideja ostaje,opet ste prepušteni tom zraku,ma koliko on friški bija.
Tu probleme na trenutke ostavljate da se gomilaju iza vrata,tamo vani znači,izvan.I prepuštate se alternativnom ostvarivanju dobrih i korisnih ideja s puno mašte i dobrovibrirajuće volje.To sve naravno mora biti umjereno,da se oni problemi ne pretvore u tvoj nepovratan bijeg iz ovog nekad hladnog i izopačenog svijeta.Jer ipak tu si da dišeš i da se suočiš s onim što lošim što ne voliš,čega se bojiš,jebiga,bez suočavanja nema kruva.
Free Web Counter

hit Counter