alterfreemotion

ponedjeljak, 29.05.2006.

Par riječi za javnost o proživljenom i doživljenom D'n'B eventu i onom uoči

Image Hosted by ImageShack.us
A što da kažem ?
U sljedeći par rečenica stisnit ću vam sliku euforično pozitivnih dojmova sa ovog zanimljivog događaja koji je meni obilježio početak ljetne zajebancije i načeo nova ljetna vikend putovanja.
Dakle...
Ta subotnja večer počela je već u kasnim popodnevnim satima.Ja i moj bratić H.B. navratili smo u stan sestara B. gdje su nas one dočekale u društvu dotičnog T.S. koji je odmah po našem dolasku digao dvije ruke u zrak i viknuo: "A di ste!",zatim se lipo nasmija.
Tada svi prisutni opuštali smo svoja bića uz blage gutljaje ugodnog razgovora,izmjenjivali smo dijaloge sasvim nove i nekad se simpatično ili manje simpatično zasmjehnjivali u zajedničkim trenucima,u svrhu razvoja druženja...I tamo negdje blizu ponoći uspjeli smo se izvući iz stana sestara B.,ali baš cijela ekipa koja je bila prisutna kroz to vrijeme u stanu,da nas pet,svi smo išli na party.Ali,sljedila je druga etapa prije samog vrhunca večeri,usput smo svratili u još jedan duobro ozračeni stan u kojem su nas dočekali novi veseli ljudi,ludilo.Usljedilo zatim...da ne duljim...prošlo tako još malo vrimena i opet krenuli svi stanari na party.I išli mi na party.
I došli mi na party.
Zadovoljno ulazimo u ogromno dvorište STARE KLAONICE,okruženi ruševnim zidinama na kojima video đokeji oživljavaju tamne sjene i pretvaraju ih u divlje igre svijetlećih obrisa.
Spuštamo se prema stageu,uzevši pivu na šanku približavamo se tom epicentru kroz šarenu gomilu ljudskih smješkova.Od prevelikog ugodnog iznenađenja moja reakcija na to otvorila je u meni napokon prostor za kvalitetan D 'n' B koji je od početka iskazivao dobrodošlicu nama nazočnima i primao nas u svoje okrilje.Tek tada polako sam počeo doživljavati tu kombinaciju svijetla nošenu jebeno dobrim vibrirajućim i ganjajućim drum and bassom.Prvi vrhunac dogodio mi se kada je za pult doša glavni dvojac,uz povike razigrane mase odčepili su s DJ pulta euforične vibracije toliko priželjkivanog D'n'B.Osijeća san se ko da rastežem Ferrarrija uz strmu uzbrdicu : ubrzanje -ludilooo,fijuuu.Ma to su luđaci,prave nuklearne bombe,što su im reaktori već 30 godina na obogaćivanju music jezgre.Uz onakav prgavo moćan i kvalitetan razglas,gađali su nas raznim zujalicama,beatovima,efektima,škakljivim loopovima i uvijek nabivali gaščinu mom ferrariju,a uzbrdici nikad kraja.


29.05.2006. u 14:25 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis svrhe djelovanja alter bloga

dojmovi jednog dijela društva u svrhu globalnog razvoja druženjaAktualna događanja i planovi u vremenu i prostoru :

welcome to TRUSS

........psssst.......slušaj.......
Prije svega,nemojte puno planirati i veoma očekivati,budite opušteni i prepustite se.Jer......
Za početak,da vas upoznam s okolinom i njezinim ugodnim zračenjem:
Vi se kao nalazite u TRussu,to vam je prostor ispunjen retro materijalom koji vas podsijeća na vama drage trenutke i situacije,i u vama budi osjećaj pripadnosti koji iz vas širi dobre vibracije.Najčešće niste sami jer to je najpogodnije misto za druženje u kojem razvijate svoj mentalni sklop,naravno ovisno o tijelesnim mogućnostima.Obično to druženje traje uz dobar backgraund,a u ovom slučaju to su uvik neke nove stvari,ugodna fuzija,kombinacija neobičnih ritmova,zvuk egzotičnih instrumenata koji nekad atmosferu dovode u čuđenje,nekad u bunilo,nekad na đuskanje,nekad na ograničeno poganje uvijetovano okruženjem krhkih i tekućih stvari,ili pak u blagu melankoniju i jednostavno opuštanje optočeno razgovorom.A ako se zateknete sami,znači u opravdanom nedostatku ekipe u tom neobičnom prostoru,nemožete pobjeći od opuštajuće meditacije i ugodnog plutanja u mašti i idejama koje su uvik prisutne.
Znači i nakon šta prozračite tu prostoriju taj miris loja i buđenje ideja ostaje,opet ste prepušteni tom zraku,ma koliko on friški bija.
Tu probleme na trenutke ostavljate da se gomilaju iza vrata,tamo vani znači,izvan.I prepuštate se alternativnom ostvarivanju dobrih i korisnih ideja s puno mašte i dobrovibrirajuće volje.To sve naravno mora biti umjereno,da se oni problemi ne pretvore u tvoj nepovratan bijeg iz ovog nekad hladnog i izopačenog svijeta.Jer ipak tu si da dišeš i da se suočiš s onim što lošim što ne voliš,čega se bojiš,jebiga,bez suočavanja nema kruva.
Free Web Counter

hit Counter