Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/truss

Marketing

Par riječi za javnost o proživljenom i doživljenom D'n'B eventu i onom uoči

Image Hosted by ImageShack.us
A što da kažem ?
U sljedeći par rečenica stisnit ću vam sliku euforično pozitivnih dojmova sa ovog zanimljivog događaja koji je meni obilježio početak ljetne zajebancije i načeo nova ljetna vikend putovanja.
Dakle...
Ta subotnja večer počela je već u kasnim popodnevnim satima.Ja i moj bratić H.B. navratili smo u stan sestara B. gdje su nas one dočekale u društvu dotičnog T.S. koji je odmah po našem dolasku digao dvije ruke u zrak i viknuo: "A di ste!",zatim se lipo nasmija.
Tada svi prisutni opuštali smo svoja bića uz blage gutljaje ugodnog razgovora,izmjenjivali smo dijaloge sasvim nove i nekad se simpatično ili manje simpatično zasmjehnjivali u zajedničkim trenucima,u svrhu razvoja druženja...I tamo negdje blizu ponoći uspjeli smo se izvući iz stana sestara B.,ali baš cijela ekipa koja je bila prisutna kroz to vrijeme u stanu,da nas pet,svi smo išli na party.Ali,sljedila je druga etapa prije samog vrhunca večeri,usput smo svratili u još jedan duobro ozračeni stan u kojem su nas dočekali novi veseli ljudi,ludilo.Usljedilo zatim...da ne duljim...prošlo tako još malo vrimena i opet krenuli svi stanari na party.I išli mi na party.
I došli mi na party.
Zadovoljno ulazimo u ogromno dvorište STARE KLAONICE,okruženi ruševnim zidinama na kojima video đokeji oživljavaju tamne sjene i pretvaraju ih u divlje igre svijetlećih obrisa.
Spuštamo se prema stageu,uzevši pivu na šanku približavamo se tom epicentru kroz šarenu gomilu ljudskih smješkova.Od prevelikog ugodnog iznenađenja moja reakcija na to otvorila je u meni napokon prostor za kvalitetan D 'n' B koji je od početka iskazivao dobrodošlicu nama nazočnima i primao nas u svoje okrilje.Tek tada polako sam počeo doživljavati tu kombinaciju svijetla nošenu jebeno dobrim vibrirajućim i ganjajućim drum and bassom.Prvi vrhunac dogodio mi se kada je za pult doša glavni dvojac,uz povike razigrane mase odčepili su s DJ pulta euforične vibracije toliko priželjkivanog D'n'B.Osijeća san se ko da rastežem Ferrarrija uz strmu uzbrdicu : ubrzanje -ludilooo,fijuuu.Ma to su luđaci,prave nuklearne bombe,što su im reaktori već 30 godina na obogaćivanju music jezgre.Uz onakav prgavo moćan i kvalitetan razglas,gađali su nas raznim zujalicama,beatovima,efektima,škakljivim loopovima i uvijek nabivali gaščinu mom ferrariju,a uzbrdici nikad kraja.




Post je objavljen 29.05.2006. u 14:25 sati.