True food kitchen by Monika

ponedjeljak, 16.12.2013.

Happy face ;)

ding-don, ding-don, ding-don Božić dolazi, ovaj ću proslaviti daleko od kuće, prvi takav!
Trebala bi biti tužna ali nisam, dapače jako sam sretan, novi posao novi grad, novi ljudi, puno nove hrane, raj na zemlji rekla bi. Nisam otišla jako daleko, samo dovoljno da mi bude zabavno.

Sada svaki dan "pasem" u kineskim, koreanskim, vijetnamskim, peruanskim, brazilskim, turskim i grčkim restoranima;) Mislim da je ovo raj za mene, za moje nepce, sada tek ne mogu prestati razmisljati o hrani, prije se svodilo na 10 h dnevno, ali dragi moji sada to vise nije normalno 24h dnevno mislim o hrani, jelima koja ću jesti, koja ću tek kuhati, koja sam kuhala, pa opet malo o onima koje sam vec jela i kako ih mogu sama napraviti. Shvatit će me samo oni koji vole hranu koliko i ja. Sve mi se čini da svaki dan rastem i to u širinu, kada živite ovako kao ja teretana ili trčanje moraju bit sastavni dio tjedna, inače ćete se pretvorit u okruglu buhtlice. Nekada ni to nije loše, što fali buhtlicama, aha sada opet mislim o toplim slatkim buhtlicama, možda da ih idem sada napravit??? Ok, ok necu necu...
Sada živim sa tri cimera, Ratko, Rene i Max, postali su mi kao braća, volim im kuhati, a i oni mene vole kada kuham;) Samo da ne zaboravim znači sada živim u Cologne ili Kölnu;) 4 najveći grad u Njemačkoj, bivša rimska kolonija i ima prekrasno ime Colonia Claudia Ara Agrippinensium, s dvije strane okružen rijekom Rajnom za mene je raj na zemlji.


- 21:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.