25.06.2007., ponedjeljak

Chat


Get your own Chat Box! Go Large!


Stavila sam C-box. Al napišite onak kak vas znam
npr: Berzi...Mia...Helena i tak...


- 13:57 - Komentari (26) - Isprintaj - #

22.06.2007., petak

Evo neki stihovi




- 15:23 - Komentari (28) - Isprintaj - #

21.06.2007., četvrtak

Ako je škola najveća hrana ... Onda živjela glad!!!

waveZavršila je škola!!! mah Napokon... Yeeeeeeee!!! party
Moram se pohvalit da sam prošla s 5.0 thumbup!
Vrijeme je užasno! Sparina i vrućina... Za crknit! deadbang
Bila sam na jezeru jučer sa Ksenijom (koja je rekla mami da se ide kupat kod Barbare u bazen namcor), Barbarom, Teom, Petrom i njenom sestrom Mirnom. Voda je bila odlična yes! U ponedjeljak je bila puno hladnija... Išle smo na jezero kroz riječane, pa smo kod Voća išle preko onog drveta prebačnog preko mosta. Dogovorile smo se da ćemo ponjet boce i poljevat se poslje škole.Dobro smo se osvježile mouthwash, a kad smo prolazile kroz toc petaši su nas dokrajčili namcor. Otišle smo na sladač pa u kinesku. Ja i Barbara smo se otimale za neku torbu. Nakraju će ona uzet svjetliju a ja tamniju.
Šta da vam još pišem... Mislim da ću promjenit dizajn jer mi je ovaj već dosadan... Sam moram nač neki dobar...
Neda mi se više pisat, jako sam gladna njami!
Veliki pozdrav ide : Heleni
Luciji
Maloj u Starkama
Mirni i Jeleni
Mirni
Miji
Barbari
Svima iz razreda
Idi
Ak sam nekog zaboravila nek se ne ljuti!
mahwavewavemahwavemahwavemahwave


- 13:13 - Komentari (90) - Isprintaj - #

11.06.2007., ponedjeljak

Cmizdrim cijeli dan - od sreće! Sunce, more... Jedva čekam!

Pošto mi sat ide u sekundu točno ko školski sat, aktivirala sam odbrojavanje na mobu do zadnjeg zvona! I kad se oglasi mobitel sa zvonom - slavlje smokin party party smijeh yes nut. Normalno, da mi je tak brže prazni baterija pa mob stalno crkava, al sad su ti neki naši, mislim trojica, osmislili energiju koja se stalno obnavlja i više neće bit baterija, ništa se neće morat punit! Ha ha thumbup ! Bravo dečki thumbup!
Navodno im je inspiracija bila što je jednom crko mobitel usred nečeg važnog, pa je poludio i krenuo to napravit.
(Ja sam tak čula iz novina, neznam jel to točno)
Vratimo se mi na temu;
Navila sam odbrojavanje da mi bude poticaj u učenju, da mi govori da se moram strpit samo malo, da još izguram ovih 9 školskih dana...
Pa da nakon mučenja i napornog učenja slijede dani kupanja mouthwash, sunčanja cool, putovanja hrvatska, odmora zijev, sladoleda njami, uživancija smijeh... Kak je život lijep...partythumbupsmokinsmijehcool
SAMO PO LJETI, INAČE JE ZA KILNIT SE headbang bang!
Inače ja svake godine putujem i na zimovenje- kod dede u Crnoj Gori, tam se skijamo na planini Bjelasici. Tam mi je cijela tatina obitelj.
I naravnono, na ljetovanje- U Istru, u Novigrad. Tam mi je Ujak. On drži apartmane, al mi odemo u kamp. Pretprošle godine smo išli u Maredu, a prošle u Pinetu. U pineti smo imali prekrasnu parcelu odmah do plaže, u hladu. Tak sam se obukla u badić i strčala se na plažu i u more. Kad sam gotova, vratim se u kamp i osušim se. Tak nismo morali uopće ić na plažu i nosit ruksake, a tata nas je mogo promatrat dok čita novine za stolom.
Pošto je onda Umag open, tata me onda vodi u Umag na tenis. Prošle kodine nije, al ove će mi kupit veliku tenisku loptu pa da se proguram do terena da mi se potpišu: Moya, Nadal, Ljubičić, Djoković... Yeeeeee!
Inače kod nas onda u kamp dođe moj bratić Alex (on je iz Novigrada)
Pa kod nas spava. Dođu i kumovi iz Švedske, oni budu u šatoru.
Ove će godine s nama doć i sestrina prijateljica. Ona idu u srednju, sestra se tamo druži s bratićima, pa s jednom iz Samobora, pa s njihovim prijateljima...
Prošle smo godine išli posjetit Pulu.
Uz obavezno ljetovanje u Istri, odem još barem jednom negdje:
S razredom na Vis, s tetom u Igrane, Makarsku i na Slapove krke.
S bakom i dedom u Drvenik i na Mali Lošinj, i/ili s mamom i tatom u Crnu goru.
Tamo odemo na Bjelasicu na izlet i beremo borovnice. Stvarno je tamo slikovito! Tamo imam i bijelog konja koji vjerovali ili ne, ima dva imena: Zelenko il Zekan. Odaziva se na oba dva.
Ovaj post je već preeeeeedug, pa da skratim priču
POČINJE LJETO !!!!!!!!!
- 10:07 - Komentari (141) - Isprintaj - #

06.06.2007., srijeda

Pušenje - zabranjeno... Ili ipak ne?

Kao prvo, puuuuno hvala svima na komentarima! thumbup U prošlom postu poslali ste ih čak 155 i zato vam puno hvala, a posebno Miji koja se stvarno potrudila i poslala mi 102 komentara!yessmijeh
Da vidimo...

Počinjem od petka
U Orahovicu su došli Crvena Jabuka i Zabranjeno pušenje, pa smo se ja i Pet... Sorry, Petra i ja našle u devet da idemo na koncert. Dok smo čekale Saru, poslala mi je poruku da nemože doć jer mora nekud ić pa smo krenule. Pošto koncert još nije počeo, odlučile smo se prošetat kroz centar. Taman kad smo skretale kod voćarne u onaj drugi park, nazove mene Sara; Nek dođemo kod Ružice. Ja si mislim, kud sad kod Ružice, pa jel ona normalna banglud... Dok sam ja pokopčala da misli na hotel prošlo je pola sata headbang itd. Na pola puta do hotela (to je samo jedna ulica, zapravo centar je dio (mislim da je četvrtina jer je to jako dugačka ulica) gdje Ulica kralja Zvonimira počinje) nazove me Sara i pita di smo. Tolko me iznervirala da sam... ma neznam šta sam htjela, uglavnom, iznervirala me mad! Šta nije išla prema nama, neg je stajala ko ukopana i čekala zijev i još zvala da pita di smo namcor? A, dobro, sebi troši novce, a ne meni... smokin
I mi otišle na koncert gdje smo srele Sašu i otišli kupit bombone njami. Petra jedina nije kupila bombone al je kasnije uzela kokice. I mi hodamo prema pozornici i Petra nama nešta pokazuje, a mi ko da smo sljepi; ne vidimo nikog iz razreda, ni nešt zanimljivo, a ona se sva uzbudila eek: pa gle na stazu! - Pa gdje???- Pa tu ispred nas! - Pa ko??!! - Pa gledaj! - Jesi ti možda nešt popila prije koncerta? partylud
I tak se to nastavilo dok nam nije objasnila, da točno ispred nas, pola metra udaljeni, hodaju članovi zabranjenog pušenja nut!
Koncert je počeo u negdje 15 do 10. I tak smo nas 4 stajali kraj pozornice i - za razliku od skupine točno ispred pozornice (u kojoj se među ostalima nalazile moja Sestra, Marina i Tina) koja je divljala ko luda yes, mi smo se obuzdavali smijeh.
U 12 sam morala ić doma, a upravo je tek tad počela red apple, pa od nje nisam ništa čula.
Tata mi je baš bio došao iz Rima pa sam svejedno htjela ić kuć pozdravit ga mah.

SUBOTA
Mama i Tata su išli u Zadar, pa sam ja išla kod bake. Moja sestra je navečer išla na Škoru u Čačince s prijateljicama. Ništ više mi se nije još zanimljivo događalo tog dana osim što sam se napucala trešanja pa me bolio trbuh zujo cerek...Možda sam pojela crva pa zato... rolleyes

NEDJELJA
Išla sam kuć zalit kaktuse i cvijeće, nahranit macu, očistit joj wc, počešljat ju i uzet šampon i regenorator... Kad sam se vratila, otuširala sam se, pa otišla na komp igrat simse2.
Poslje ručka su došli mama i tata pa su jeli i otišli kuć sa sestrom. Ja sam se ostala spremat za cvjetni korzo. U 10 do 4 smo baka, teta, mama, deda i ja otišli u centar. Taman je završavo grofovski lov. Kad je povorka završila, otišli smo na piće pod šator, pa onda gledat po štandovima. Ja sam si htjela uzet majcu od Gunsa al su mi je maznuli headbang mad burninmad! Sve su se pokupovale moje veličine! Da se kokneš bang! Kupila sam si preslatki kaktus, on me tješio zaliven. Otišli smo na izložbu pa kuć.
PONEDJELJAK - SRIJEDA
Dobila sam 5 iz herbarija! Yeeeeeeeeeeeeee! thumbup smokin party smijeh
Trčali smo usranih 6 min pod tjelesnim. Crkla sam! bang mad dead
Morali smo za lektiru napravit igrokaz iz neke knjige s popisa. Naša grupa je bila sucks... namcor
Ništa više važno.
Post je gotov! Uh, što me bole prsti...zaliven
Komentirajte! mahwave



- 13:44 - Komentari (19) - Isprintaj - #

01.06.2007., petak

Friends

Za početak, puno hvala svima na komentarima! thumbup party yes smijeh
Ovaj post je posvećen mojim prijateljima.
Vjerujte mi, ako imate prijatelje, onda ste najsretniji na svijetu. Pravi prijatelji nisu oni s koje sretneš, pa popričaš s njima. Pravi prijatelj nije onaj s kojim sjediš u klupi. Pravi prijatelj se uvijek tu kad ti zatreba. Pravi prijatelj te nikad neće iznevjeriti, on te nikad neće izdati. Pravom se prijatelju možeš uvijek povjeriti, jer neće odati tajnu.
Čuvajte svoje prijatelje jer su, makar to ne vidite, ostavili duboki trag u vama i bez njih ste izgubljeni.
Zato nikada NE OGOVARAJTE PRIJATELJE JER SVI IMAJU MANE
I najvažnije: NE ISKORIŠTAVAJTE PRIJATELJE I NIKAD IH NE OSTAVLJAJTE NA CIJEDILU!
madburninmadpuknucu

Evo moje najbolje prijateljice:
- Petra : Pa, kak da ju opišem… Ona je takva da kad je netko živcira, to mu kaže. Nikad nikog ne ogovara i ne zanimaju je tračanja umišljenih glupača. Voli Gunse i stari rock and roll 80-ih.
- Mia : Prava rokerica makar joj je 30% odjeće roze boje. Obožava Nirvanu, a biografiju Kurta Cobaina (kombajna) pročitala je 5 puta! Piše najljepše u razredu, i stalno čita pod prirodom
S obje se mogu dobro nasmijat za cijeli život.
Ostali prijatelji: Sara, Lucija (puno hvala na dizajnu), Helena, Saša, Marija, Sven, Matija, Denis, Ksenija, Barbara, Tea, Sonja, Matea, Lana.


- 18:15 - Komentari (158) - Isprintaj - #

0

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (3)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (3)
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (3)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (7)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

I am a rock, I am an island.
I've built walls, a fortress deep and mighty, that none may penetrate.
I have no need of friendship; friendship causes pain.
I won't disturb the slumber of feelings that have died.
If I never loved I never would have cried.
I have my books, and my poetry to protect me.
I am shielded in my armor, hiding in my room, safe within my womb.
I touch no one and no one touches me.
And a rock feels no pain.
And an island never cries.

design by Ruby Nelle