Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/the-silent-enigma

Marketing

Cmizdrim cijeli dan - od sreće! Sunce, more... Jedva čekam!

Pošto mi sat ide u sekundu točno ko školski sat, aktivirala sam odbrojavanje na mobu do zadnjeg zvona! I kad se oglasi mobitel sa zvonom - slavlje smokin party party smijeh yes nut. Normalno, da mi je tak brže prazni baterija pa mob stalno crkava, al sad su ti neki naši, mislim trojica, osmislili energiju koja se stalno obnavlja i više neće bit baterija, ništa se neće morat punit! Ha ha thumbup ! Bravo dečki thumbup!
Navodno im je inspiracija bila što je jednom crko mobitel usred nečeg važnog, pa je poludio i krenuo to napravit.
(Ja sam tak čula iz novina, neznam jel to točno)
Vratimo se mi na temu;
Navila sam odbrojavanje da mi bude poticaj u učenju, da mi govori da se moram strpit samo malo, da još izguram ovih 9 školskih dana...
Pa da nakon mučenja i napornog učenja slijede dani kupanja mouthwash, sunčanja cool, putovanja hrvatska, odmora zijev, sladoleda njami, uživancija smijeh... Kak je život lijep...partythumbupsmokinsmijehcool
SAMO PO LJETI, INAČE JE ZA KILNIT SE headbang bang!
Inače ja svake godine putujem i na zimovenje- kod dede u Crnoj Gori, tam se skijamo na planini Bjelasici. Tam mi je cijela tatina obitelj.
I naravnono, na ljetovanje- U Istru, u Novigrad. Tam mi je Ujak. On drži apartmane, al mi odemo u kamp. Pretprošle godine smo išli u Maredu, a prošle u Pinetu. U pineti smo imali prekrasnu parcelu odmah do plaže, u hladu. Tak sam se obukla u badić i strčala se na plažu i u more. Kad sam gotova, vratim se u kamp i osušim se. Tak nismo morali uopće ić na plažu i nosit ruksake, a tata nas je mogo promatrat dok čita novine za stolom.
Pošto je onda Umag open, tata me onda vodi u Umag na tenis. Prošle kodine nije, al ove će mi kupit veliku tenisku loptu pa da se proguram do terena da mi se potpišu: Moya, Nadal, Ljubičić, Djoković... Yeeeeee!
Inače kod nas onda u kamp dođe moj bratić Alex (on je iz Novigrada)
Pa kod nas spava. Dođu i kumovi iz Švedske, oni budu u šatoru.
Ove će godine s nama doć i sestrina prijateljica. Ona idu u srednju, sestra se tamo druži s bratićima, pa s jednom iz Samobora, pa s njihovim prijateljima...
Prošle smo godine išli posjetit Pulu.
Uz obavezno ljetovanje u Istri, odem još barem jednom negdje:
S razredom na Vis, s tetom u Igrane, Makarsku i na Slapove krke.
S bakom i dedom u Drvenik i na Mali Lošinj, i/ili s mamom i tatom u Crnu goru.
Tamo odemo na Bjelasicu na izlet i beremo borovnice. Stvarno je tamo slikovito! Tamo imam i bijelog konja koji vjerovali ili ne, ima dva imena: Zelenko il Zekan. Odaziva se na oba dva.
Ovaj post je već preeeeeedug, pa da skratim priču
POČINJE LJETO !!!!!!!!!

Post je objavljen 11.06.2007. u 10:07 sati.