Timemetropolis https://blog.dnevnik.hr/tempovelegrada

petak, 18.01.2008.

Post na temu zadnjeg i prezadnjeg posta, koji su podignuli malo prašine u Lijepoj našoj!


Eto mene malo, da sebi olakšam a i da nešto napišem...

Događalo se svašta prošli dana, i dobro i loše...

Neke osobe su reagirale kako su reagirale, nekolicina nas je podržala na čemu smo im zahvalni, ostatak nas je popljuvao i provocirao, ali svatko je to sebi shvatio na svoj način i svatko je to drugačije doživio. Mi smo rekli što smo imali, htjeli smo da javnost zna što se zapravo dogodilo. Nije bila bit u tome da je meni pozlilo i da sam se gušila već u tome da oni nisu htjeli doći, iako je to njihov posao i tako bi trebali postupiti, te smo ukazali na njihovu brigu pacijentovog zdravlja u KBO. Nisu ispali ok i fer i dobili su što su htjeli, smatram da je to shvatio svaki normalan čovjek, i da nije na takvo što mogao ostati ravnodušan. Netko je rekao da nismo normalni a opet netko nam je se divio što smo imali hrabrosti to učiniti i objaviti u medije te nam davao podršku.

A naravno u svakoj priči postoje dvije strane, netko je već komentirao kako jedva čeka drugu stranu, mogu reći da i ja jedva čekam. Prvog dana kad je članak izašao u Jutarnjem listu ravnatelj KBO je rekao da će on toga dana popraviti uređaj za snimanje koji je snimio razgovor mog supruga sa dispečerkom koje se javila u Hitnoj službi 05.02.2008. Eto, prošlo je već dosta dana i ravnatelj nije izašao u javnost da kaže nešto u svoju obranu i da je poslušao te popravio snimku. Većini je jasno da je se nešto dogodilo pa se ta snimka skriva, jer ona bi se pokazala u javnost da njima nešto ne odgovara na toj snimki. Ali što je bilo, bilo je, idemo dalje. Dobili smo obavijest da bi nas ravnatelj KBO mogao tužiti, kao da će se to najvjerojatnije desiti iako ne znam na osnovu čega ali jebiga on je jaći od nas i pozna sve kao i svi njega (veze-vezice=život znače). Ali sa tim se ne zamaramo previše, vjerujemo u sebe i mislim da mu baš nije to pametna odluka ali to smo očekivali i to smo znali da će se dogoditi, novinarka nas je odmah upozorila. Isto tako moram reći da je nas sve zgražao jedan komentar, neću otkrivati od koga je ali ide ovako:

"Dotična gospođica je otpuštena na Apaurinima i Praksitenima."

Smatram da taj komentar može napisati samo osoba koja je željna pažnje ili joj nešto ne paše ili slično. I da je se tako desilo, iako nije što mogu potvrditi KBO i JA sa svojim papirima, to nije smjelo izaći u javnost. Takve privatne stvari ne smiju izaći iz bolnice i samu ću reći da se toj osobi ( a zna se koja je ta osoba) koja je to napisala se ne piše dobro. Isto tako mediji poručuje da se toj osobi ne piše dobro i da je napravila jednu veliku glupost koju nije bila potrebna. Ako nije znala nešto drugo napisati, nije morala lagati jer u laži su kratke noge!

Isto tako komentar koji nas je zgražao je:

"Pa da ti je tako stao do žene sigurno bi joj pronašao prijevozno sredstvo do bolnice. Još najbolje da ti doktori i dođu po ženu. Pa stvarno tvoji komentari zaista nemaju smisla."

Osoba koja je ovo napisala jednostavno nema srca, da može tako što može reći i izjaviti. Većina će se složiti sa mnom, ta dotična gospođica koje je to napisala se zna tko je i što je, prepoznali smo je po komentaru. Sasvim nepotreban komentar koji nas je jako povrijedio, nismo očekivali takvo što. Pretpostavljam da nema pojma što se desilo i da joj se nekad ništa ni slično nije desilo, jer da je ne bi takvo što ni u snu rekla. Zahvaljujem se duboko toj gospođici na predivnom komentaru.

Nismo htjeli nikakvu korist izvući iz toga, kako su neki tvrdili. Htjeli smo da nacija sazna kakvi su iako znaju, ali dali smo još jedan primjer KBO na uviđaj. Kad sam pogledam... ne valja kad se šuti, ne valja kad se kaže... ne valja nikako...
PA LJUDI ŠTO NAMA VALJA???

Čast izuzetcima koji su bili uz nas i koji su nam davali podršku, zahvaljujemo se i tim osobama. Jer da nije bilo takvih, slomili bi se od ovih koji su tu samo da nas provociraju i pljuju.

Eto ja vas sad pozdravljam, nadam se da će se to već nekako riješiti i ako bas bude moralo doći do tužbe da će to ići u nasu korist... jer nema šanse ako se to dogodi da dopustimo da ode u njihovu korist, a u stvari to se ni ne može dogoditi.

Čujemo se i tipkamo jednog dana.

Lipi pozdrav svima!

18.01.2008. u 20:19 • 9 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Blogovi vrijedni pažnje


Brain Pulse

Nino 777

Eurosmijeh

Pakistanac

Hitna Služba

Anđeo i Demon