moj blog,samo moj

petak, 31.03.2006.

HELLO!!!!!!!!

Danas moram na vjeronauk a ne da mi se!!!!!no Od sedam do osam mi traje!!! To je sat vremena bezveznog pričanja,………….. Vjeroučitelj uvijek priča nešto a nitko ga ne sluša!!!!!!!!! Jer je užasno dosadno!!!!!!!!!!!! Ponekad se zdere na nas jer ga ne slušamo!!!!!! Vjerujte nebi ga ni vi slušali!!!!!!! Znamo slati sms-ove drugima kad nam je dosadno a to je često!!!!!!! Ili jedemo čokoladu!!!! Njamac!!!! Dogovorimo se da ju netko donese, pa onda jedemo!!!!!!!!!!!!!!! U školi je bilo OK!! Tj. i nije baš. Vidle smo Anty da pušismokin i to ne jednom nego dva- tri puta. Bile smo ljute na njega jer je obećao da bude prestal!!!!!!! madZnam da se teško odviknuti ali ne smije odustati!!!!!!!! Reko nam je da više ne puši cigaretu za cigaretom!!!! To je bar neki napredak kod njega!!!!!!!!! Nivesica i ja smo se jako razočarale, nismo mogle vjerovati da je takav!!!!! Ah kaj možete!!! S vremena na vrijeme svi se razočaramo u neke osobe!!!! Nažalost! Nadam se da bude išlo nabolje!!!!!! Još uvijek sam zbunjena!!!!!!!!! A i nisam ja jedina!!!!! Zbunjena je Nivesica a i Nina! Nina i ja imamo nekaj zajedničkog! To je vrlo komplicirano jer na kraju svega jedna je sretna a druga nesretna! To se dogodilo već par puta. Imala sam sreće kaj sam ja bila ona sretna!!!!!!! Ovog puta još nije niš riješeno, ali nadam se da bude bilo ubrzo!!!!!! I naravno da budemo svi sretni iako je to nemoguće!!!!!!! A sada idem učiti !!!!!!!!! Bay wave

- 16:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 30.03.2006.

............

Danas u školi je bilo dobro!!!!!!!! Konačno sam iz matematike dobila pet!!!! Pisali smo veliki test, i uvijek mi fali par boda do pet ali danas mi nije falilo!!!!!!!U subotu idem na rođendan kod Nine!!!!!!! Zaboravila sam reći da smo ponovo Bery, Nina, Nivesica i ja naj frendice!!!!!! Razlog zakaj nismo prije bile naj je bilo Ninino ponašanje, maturalac,………………Od maturalca smo nas tri (Bery, Nivesica i ja) ostale naj a za Ninu nismo htjele čuti. Ne pitajte zakaj jer je vrlo komplicirano!!!!!!!!! Danas smo se nas četiri urotile protiv jedne cure iz razreda!!! Kaj možete ponekad je i to potrebno!! Kaj ne cure?????? Bery je s Šiljom, Nini se sviđaju dva ili više dečkiju pa ne zna kaj da dela, Nivesici se također sviđa jedan dečko i ne zna kak da mu veli, a ja joj ja više niš ne znam, ne znam kaj mi je!!!!!!! Mislim ja sam i ovak malo………….ali od kad sam ostavila ………….. od onda sam još gore i ne zna kaj da delam!!!!Nisam sigurna jesam li zaljubljena ili……..
Molim Vas neke savjete !!!!!!!! Pomagajte kak god možete!!!!!!! Plizzzzzzzz!!

- 21:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 29.03.2006.

MAJKA TEREZIJA

Tri plave crte koje obrubljuju bijeli sirotinjski pamučni sari, koji su otkali "njezini" gubavci u predgrađu Calkutte. Lice naborano kao uvela jabuka. Oči, neobično žive, odjednom se nasmiješe, i zažare svjetlom što dolazi iz tajanstvenih dubina. Stopala bosa i velika, iskrivljena od preduga hodanja u istrošenim sandalama. Takva Majka Terezija u sjećanju je milijuna ljudi poput "ikone", svete slike.
Rođena je 1910. u Skoplju, makedonskom glavnom gradu, koji je tada bio pod turskom vlašću, u albanskoj obitelji. Zvala se Agneza Gonxhe Bojaxhiu, a njezina je obitelj bila iskreno i toplo katoličko gnijezdo.
U dvanaestoj godini osjetila je želju da pođe u misije, te se našla u redu Sestara Majke Božje Loretske u Irskoj. Još kao mlada sestra došla je u Indiju, u misijsku postaju Calkutta.
Postala je profesorica u školi za djecu dobrostojećih obitelji. Godine 1946., nakon što je Calkuttu preplavilo mnoštvo siromaha i izbjeglica, Majka Terezija je osjetila Gospodinov poziv da napusti samostan i izađe na ulice kako bi izravno služila najsiromašnijima, gubavima i umirućima.
Jedna njezina učenica napustila je školu i došla joj u pomoć. Njih dvije započele su družbu Misionarki ljubavi. Majka Terezija je 1979. godine primila Nobelovu nagradu za mir. Umrla je 5. rujna 1997. godine.
Uskoro će biti proglašena blaženom.


Ovo je MAJKA TEREZIJA govorila:


Poniznost je govoriti
što manje o sebi,
ne miješati se u tuđe poslove,
paziti da ne budemo znatiželjni,
prihvaćati radosno protivljenja
i ispravke,
prelaziti preko tuđih pogrešaka,
prihvaćati pogrde i uvrede,
prihvaćati zanemarenost,
zaborav i mržnju,
ne tražiti da budemo posebno
ljubljeni i prihvaćeni,
odgovarati uljudno
i kad smo izazvani,
ne gaziti nikada
ničije dostojanstvo,
ne raspravljati ni onda
kad imamo pravo,
birati uvijek ono što je teže!!

Majka Terezija



Isus može oprostiti mnogo jer ljubi mnogo.
Velika ljubav može oprostiti veliki grijeh.
To vrijedi za Isusa, a i za nas.
Ako želimo istinski oprostiti,
moramo istinski ljubiti!!


Majka Terezija



Plod tišine je
molitva.
Plod molitve je
vjera.
Plod vjere je
ljubav.
Plod ljubavi je
služenje.
Plod služenja je
mir.
Majka Terezija




- 15:15 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.03.2006.

Na natjecanju je bilo super!!!!!!!!!!!!!
Kadetkinje su treće, juniorke također, a i seniorke su trećewink!!!!!!!!!!!
To znači da smo pobrale tri pehara!!!!!!!!Juhuuuuuuuuuuuuucool!!!
Ja sam bila treća!!!!!! To je dobro s obzirom da mi je ovo bilo prvi put da plešem solo!!!!!! Sva prva mjesta su pobrale Zagrebačke mažoretkinjeyes!!!!!!
One stvarno savršeno plešu!!!! Ak imate priliku da ih vidite to svakak nemojte propustiti!!!!! Savršene su!!!!!!! Imamo i jedno drugo mjesto koje je osvojila Luce!!!!!
Ona je plesala isto solo ali u kategoriji juniorke!!!! Ja i moja frendica smo smislile neke nove korake- e odlični suthumbup!!!!!!! Danas sam bila na jagodama!!!!
Sada su konačno sve očišćene! Došla mi je baka pa sam s njom išla na jagode!!!
Inače mi se nebi dalo!!!!!! Išla sam s mamom i bratom na jarak po kamenje za ribice u akvariju!!!!!!! Imam osam ribica!!!! To su mi jedini kućni ljubimci jer sam alergična na dlaku,…..
A sada idem BOKdead!!!!!!!

- 20:38 - Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

Natjecanje!!!!!!!!!!:-/

Ajme!!!!!!!!!
Sutra natjecanje a ja ne mrem spavat!!!!!!!
Užžas!!!!!!!
Držite mi fige!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 22:34 - Komentari (7) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.03.2006.

bijelo cvijeće


Sutra rano ujutro idemo moja frendica i ja u školu
u odorama jer su upisi u naš klub!!
A poslije u školu idemo bez knjiga jer je EKO dan u našoj školi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naša škola je nedavno postala EKO škola!!!!!!!!!!!
Radit ćemo plakate vezane uz prirodu, a onda ćemo to poslije
izlagati u dvorani pred cijelom smjenom!!!!!!!!!!!!!!
Zvuči fora!!!!!!!!! waveKaj ne?????
Jel Vaše škole označuju taj EKO dan!!!
Ak da kaj radite????

- 22:28 - Komentari (26) - Isprintaj - #

utorak, 21.03.2006.

evo me stižemmm!!

Evo mene nakon dugog vremena!
Jednostavno nisam imala vremena pisati!!
U četvrtak 16.03 sam navršila 15 godina!!! A u subotu sam slavila rođendan!!
Na početku je bilo malo dosadno ali zato na kraju je bilo super odlično!!!!
Za pet dana imam natjecanje!!!! Užas a ja još plešem solo!!!!
Kad se sjetim da plešem solo odmah me je frka jer nisam još nikad plesala solo!!no
! Nadam se da bude sve dobro prošlo i da budemo svi bili sretni i zadovoljni!!!!!!!
A sada Vas moram ostaviti jer moram ići učiti!!!
BOK!! yes

- 09:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 14.03.2006.

ludi dannnnnnnn!!

pisali smo fiziku i to sam dobro napisala. Nebi trebala dobiti manje od 4.!!!
Sutra me pita zemljopis jer nije stigla prošli put, to znam dobro i ne moram se brinut za ocjenu koju bum dobila!!!!! Ja obožavam zemljopis on mi je jedan od najboljih predmeta!!!
Išla sam na trening i to od sedam sam trebala imati limačice a kad ono došle su samo tri klinke,
nisam niš mogla s njima radit,... užas!!!!!!Od devet su imale seniorke,...
ono neznam kaj da velim! Ja sam bila ljuta a i moja sisterka na mene!
Ona je isto trenerica samo kaj je seniorskom sastavu!! Odlučila sam da budem od danas samo šutjela i nebum niš govorila,................nemojte me samo pitat zakaj sam to odlučila!!!!!
A sada idem pussssssssssa!!!!!!

- 23:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.03.2006.

...

Tweety... Današnji dan je bio dosadan!!!!! Uz to kaj je bil dosadan pisala sam biologiju!! Nadam se da bum dobila pet. Kolko znam imam jedan ili dva odgovora kriva, a to bi trebalo biti pet ali možda ipak ne jer ta dva pitanja donose dva bodaL!! Danas moram učit fiziku jer ju sutra pišem a iz nje također moram dobit pet jer sam iz prošle ali male kontrolne dobila dva!! Tak da se moram ovaj put fakat potrudit!!! Joj a meni se neda tu glupu fiziku učit!!!! Jel vi volite fiziku?!? A sada vas ostavljam i molim Vas držite mi fige da dobijem pet!!!! Pusica!!!!J

- 20:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 11.03.2006.

današnji trening

Danas smo imali trening četiri sata. Ja inače treniram tj. plešem u mažoretkinjama. U dvoranu smo došli u dvanaest sati! A nama seniorkama je trening počeo tek u dva! Došle smo ranije kak bi mogle vježbati! Nakon sat vremena bile smo mrtve umorne a još smo morale čekati sat vremena da nama počne trening. E da prvo smo trebale počet a onda je trenerica rekla da još malo pričekamo tak da mogu par puta otplesat kadetkinje. Sve smo bile ljute jer smo trebale počet prije deset minuta a sada još moraju cure otplesat svoj defile ( za one koji ne znaju defile je staza duga oko 150 metara po kojoj se pleše hodajući:-) Jednog trenutka mi je doletjela naj frendica sva uplakana, iživcirana i ne znam kaj sve ne. Pitala sam ju kaj je bilo? A ona nije niš rekla, samo kaj je uspela progovorit i kaj sam ja čula je bilo: ˛ daj odi s menom do Wc-a!!˛ Tog trena sam shvatila da nekaj nije u redu. Kad smo došle u Wc ispričala mi je sve od A pa do Ž!! Priča je dost komplicirana ali ću ju Vam ispričat. Ovak ona pleše s juniorkama i seniorkama jer nemamo dost cura a ona super pleše i sad trenerica je nju izbacila i stavila neke cure koje nemaju blage,…. Kad je pozvala trenericu i rekla joj da to nije u redu i tak dalje,… Trenerica je rekla da ona ne zna ko bude plesal a ko ne bude,….. Ja vjerujem da bude to sve dobro završilo!!!! Pusa svima A najveća naravno Ninuskoj!!!!!!!!

- 23:21 - Komentari (2) - Isprintaj - #

hello :-)

Evo mene opet s novim blogom! Na starom sam nekaj krivo stisnula pa nemrem niš delat.:-( Pa sam odlučila napravit novi!!! Pametna sam ja kaj ne???? :-) Pozdrav Nivesici!

- 22:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
nešto o meni i o svemu oko mene!!!


saint patrick's day

saint patrick's day






Free Site Counters
Free Site Counters



www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws




Cursors


Moja sestra
blog od nas tri frendice
nives- naj frendicaaa
bery-naj frendica
hrvoje-dobar frend iz razreda
anto-dobar frend iz razreda
sabina
petra
đuđa tea
curke
ivančica


Cursors