Volim narodno!!!

Volim narodno!!!

31.03.2006., petak

Ples u našoj školici!

Danas je ples u našoj školi!Prvo sam išla u grad po dečka i po njegovoga frenda,jer nisu znali kako da dođu do naše škole.Našla sam se sa Grosom kraj Meca i krenuli smo do "sharka".Tamo samo se smijali do suza jer je bilo i drugih frendova.Bili smo tamo do 17:15 i krenuli smo na bus.

Došli smo ispred škole i nigdje nismo mogli ući.Pošto je Ado vidio otvoren prozor mislio je ući kroz njega,ali ga je spriječila čistačica Janja.....smijući se....izgleda da joj je Ado bio simpatičan inače...vjerujte mi ona odmah pošizi!!!
Ado je pitao čistačicu dali sam joj ja dobra..!? ma zamislite rekla mi je da sam joj jako simpa...ej odvalila sam se smijati.
Sendyca mi je došla u školu i otišle smo u dvoranu da još jednom isprobamo ples.Mora se priznati da nas je uhvatila mala tremica.
Uvela sam dečka i njegovoga frenda u dvoranu..iako su rekli da ne smijemo nikoga uvoditi unutra.

Nastupale smo druge po redu...šro se tiče plesa.Naravno sve je išlo super dok me u jednom trenutku Sendy uhvatila za leđa...a nije trebala...i napravila ono što smo tek kasnije namjeravale.Zaboravile je korake, a s njom sam se i ja zabunila.Ali dobro sve je prošlo super....zato jer.........SMO OSVOJILE DRUGO MIJESTOthumbup
Full smo zadovoljne jer smo i znale da ćemo osvojiti to mijesto..imali smo jaku konkurenciju.
Kasnije poslije nastupa...je došao TKO?Pa ko će drugi nego Marino...!!!Baš sam mislila da ću se malo odmoriti od toga lika u kojega sam se prije palila,ali izgleda da nije to bilo..to!
Sjedila sam na klupici sa Adom, Grosom i Fabcem..i naravno pričali smo!
Kasnijeje Gros otišao,Fabac se je negdje muvao okolo,a ja sam se mazila sa Adom.Svi su me gledali,a najviše Marino i fakat je bio ljubomoran kad me je vidio daimam dečka...mislim bilo mu je malo čudno!
Ado mi je malo bio ljubomaran,ali sam mu rekla da nema zašto biti,jer mi se Marino više ne sviđa.Sada mi maloo ide na nerve!
Ali sve u svemu supač je bilo sve danas.Baš sam se dobor izmorila!
Pozz svim blogerima!!

- 20:24 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

30.03.2006., četvrtak

MySpace Layouts


Meni je u ovome mijesecu ročkas.Juppiiiiiiii

MySpace Layouts

- 18:09 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

Za jednu curu sa PILEĆIM mozgom!

Ovako..da počnemo redom.U našem razredu se nalazi jedna cura,koju nitko ne podnosi
( ni fizički,psihički & organski..kako god želite).Mora se priznati da svi govore da je full zgodna ali ako ćemo već ići u pojedinosti,baš i nije neka.
Što se tiče nje..oblači se ko zadnja seljakuša...,a nama nešto sere o oblačenju....odnosno ponaša se ko da je u SEDMOME NEBU, i ko da ima 25 godina..a ona tek ima 14.Mislim stvarno...mala se je umislila.
1.Hoda koda je na iglama, a ne kuži da joj se svi smiju iza leđa.
2.Nema mala... ni trunku mozga u svojoj glavi,mislim ajde rekla bi nešto da ima pameti barem u kutiću mozga...ali kada bi ste vi ušli u njezin mozak sve bi bilo crno...a i znate zašto!NARAVNO JER JE ŠUPALJ!
3.Fakat ta ženska zna izvući živce..onaj njezin pileći glasić mi iritira mozak!!!!!

TO JE ONO ŠTO ME NAJVIŠE ŽIVCIRA...ali ima tu još toga....

Nešto sere mojim frendicama,a kasnije im se ulizuje.Znate da vas samo napomenem ona je CRNA OVCA našega razreda.Njoj svaka osoba koja se nalazi u školi uvijek spusti.Nema tu šanse da ona nekome spusti.To je njezina nemoguća misija.
Mislim ta mala ne pojma o pojmu.Prvo se posvađa sa nekim, a onda im se ulizuje jer nema s kime razgovarati cijeli dan.Baš sam se jučer posvađala sa njom i zato ovo sada pišem.

Imali smo biologiju u hrvatskom.Učili smo mjerenje krvnoga tlaka.Sada...ja sam sjedila u grupi koju ta glupača o kojoj vam cijelo vrijeme pričam.... uopće ne podnosi.Mjerili smo krvni tlak.Naravno ona je rekla:" dajte to ovamo,mi smo sada na redu.Stalno idete u krug".
Naravno ja sam joj odvratila:" daj glupačo nitko te ništa nije pitao"...uvijek zabija svoj pjegavi nos tamo gdje joj nije mjesto.Prvo što mi je počela srati je bilo za mjesto gdje izlazim.JA ne razumijem dal ona uopće razmišlja o onome što priča.Ko prvo i ona je išla na to mjesto koje je njoj jedna velikaaa rupčaga.Malo preeeeeeeeeeee više sere.
Naravno ja sam joj spuštala već neko vrijeme.Rekla sam da ima pileći mozak i da zatvori tu svoju gubicu.Onda sam i rekla ono što je radila sa Sanjinom.Mislim meni je toga dečka stvarno žao...jer ne znam kako je mogao zabrijati sa njom...a što se tiče njih dvoje...ta glupača je srala da su oni svaki dan brijali,a u stvari brijali su samo 2 puta, dobro možda 3.Stvarno mala je lažljivica na kvadrat.
Zamislite sada ovo...jednom je bila dobila komad iz zemljića.Jučer su bile informacije pa je njezina stara vidjela taj komad za koji joj ta glupača nije rekla.Izmislila je da je nastavnik zabunom zapisao njoj a trebao je mojoj frendici Marini J. koja je odmah iza nje u imeniku.Koja je to lažljivica.Stvarno nije normalna.

I sada vi meni recite da ja njoj vjerujem i da mislim da je ona normalna.Prije mi ju je bilo žao,ali i sada mi ju je žao..stvarno nema tih riječi kojim bi vam ja nju opisala u najvećim detaljima.Da vam ja pišem sve o njoj ta bi knjiga bila gore do NEBA!!!!!Mislim da ovo što sam napisala dokazuje:
KOLIKO JE ONA GLUPA,UMIŠLJENA I ZAOSTALA OSOBA!!!

Eh,glupačo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno te žalim!!!

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha......................................
- 17:32 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (5) - Hrak...šta će ti to?! - #

Evo mene ljudi!

Kako ste mi vi blogeri? Evo ja sam vam danas skoro pa odlično...imam malu upalu mišića od plesa.
Full sam uzbuđena jer sutra imamo nastup - plesni u školi.Mislim smislili smo cijeli ples,ali ipak imam feeling da ću nešto zajebati ( oprostite na izrazu ).Trta me je još i zato jer će doći i moj dečko sutra da me gleda.Mislim da ću se osramotiti.Zašto!?

Imam osjećaj da će mi puknuti hlače kada napravimo zvijezdu....ili će mi puknuti naramenice od grudnjaka.Jednostavno znam da će mi se nešto desiti.
Meni i Sendy iz naše škole govore da ćemo mi pobijediti...a ne Martina i Anja.Ali znate šta?! Boli me briga ko će pobijediti.Bila bi zadovoljna i trećim mjestom.Ali...važno je da se sudjeluje.
Danas me boli cijeli dan rame zato jer me je Sanjin izbio u živac i dobro da mi rame nije poplavilo.,..inače bi i on osijećao bol na onom mjestu...ha,ha...šalim se ja.Dobar je on dečko samo ne znam kako je mogao brijati sa tipicom iz moga razreda koja ima PILEĆI mozak!Dobro..ipak da ne vrijeđamo piliće nisu oni vrijedni te glupače iz moga razreda!Što se tiče te glupače....opisati ću vam na slijedećem postu.
pozzz
- 17:20 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

27.03.2006., ponedjeljak

Evo me ljudi!

Trenutno se nalazim na informatici u školi.Jedva sam stigla doć na nju,a još sam i prije svih došla!
Cijeli dan tj. sve školske sate smo izmišljale ples za nastup u petak....imam užasne upale mišića...sve me živo boli.
Kako ste mi vi blogeri.....?!
Ostavljajte mi komentare malo za promijenu!!!nut

- 15:00 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (3) - Hrak...šta će ti to?! - #

25.03.2006., subota

Ćao!

Ćao ljudovi kako ste mi svi vi!?Evo ja sam malo nadrkana,trebala sam se naći danas sa dečkom ali mi se nije dalo.Stvarno moja frendica Sandy ima pravo.To onda nešto nije dobro...ne sluti na najbolje,ali ja danas stvrano ne želim nigdje ići...jedva sam se dofurala do frendice da izmislimo ples za natjecanje u petak.I tako ništa posebno.Fullllllllllll je dosadnooooooooooomad
- 16:59 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

Današnji dan!2. dio

Danas mi je kraj dana bio fakat genijalan.Sinoć sam gledala tekmu Dinamo:Rijeka.I mislim da svi znaju da je Dinamo popušio od Rijeke.Rezultat tekme je bio:
Dinamo : Rijeka
1 : 2

Full sam bila sretna.Iako je Dinamo prvi na ljestvici, to nema veze,jer kao što Ado kaže : “ nisu nam ni sjena“.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
LEGENDE!!!


Image Hosted by ImageShack.us
PUŠIONA!!!


- 12:03 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

24.03.2006., petak

Evo mene ponovo ljudi!


Evo trenutno se nalazim u svojoj sobici!! Lupam glavom od zid headbang jer mi je jako dosadno::.Kasnije idem gledati u 20.10h svima poznati film Titanic..znam da će sve cure iz moje škole gledati PONOVO Titanic jer ipak je taj film LEGENDA.Iako sam ga gledala preko 1000 puta,opet i opet ću ga gledati..Mislim,tj. znam da ću plakati one velike krokodilske suze!!
Uglavnom imali smo samo dva sata u školi i to je bilo super,ali dan je skroz dosadan iako je danas bilo prekrasno,sunčano vrijeme!
Jednom riječju: bang - ubiti ću se!
pozzz svima!!

Ovo je za obožavatelje B.E.P - My Hump!

- 18:17 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

Evo ljudi!

Trenutno se nalazim na informatici u gradu! Prostor u kojem se trenutno nalazimo je zakon,ali početak učenja o kompićima je užasan!! Mislim mi to sve znamo...nije na potrebno to ponavljanje, ali ak već moramo onda dobro! Učimo šta su hard disk i te gluposti!
Danas će full biti strava u školi....barem mislim!
jučer smo Sandy i ja kod njezine kuće izmišljali ples za natjecanje na "Lose my Breath". Izmislili smo već polovicu plesa u samo sat vremena, a neki govore da neće stići to izmisliti!Baš mi se sviđa naš ples! Nadamo se nekom mjestu - ali ipak važno je sudjelovati i da se zabavimo
pozzz

MySpace Layouts

- 09:48 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (2) - Hrak...šta će ti to?! - #

22.03.2006., srijeda

4EVER

Ovo je za sve one koji navijaju za Rijeku
HNK RIJEKA 4ever

- 11:07 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

Evo malo prirode!

Odlučila sam se da objavim malo slikice prirode koja se nalazi oko nas!
Moj blog ima dosta drugih slika al od sada će tu biti slike prirode....Mislim ipak je priroda važna za naš život,da nema tu stabala nebi mogli disati..zar ne!?
Obožavam inače provoditi vrijeme u prirodi...mislim da to većina ljudi voli, zato jer se u prirodi može lako opustiti te pustiti „ mozak na pašu “.



Evo i poznate plaže na Bolu!
- 10:06 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

20.03.2006., ponedjeljak

Evo malo slikica za ljubitelje Eminema

- 19:26 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

Ej ljudi!!!


Evo ljudi,danas sam polovicu svoga dana provela u gradu!Osmaši iz naše škole obilazili su znamenitosti grada Rijeke.Prošli smo sve znamenitosti u centru grada,ali ja blage veze nemam, di smo mi bili i šta smo radili...jednom riječju bilo je dosadno. Kada sam se vratila kući sam shvatila da imam temperaturu..neka me viroza hvata....još jedna loša vijest koja me je pogodila je da moj dečko ima gnojnu anginu...100 puta gore od mojeg.....baš mi je žao moga pacijenta!

Pozzz

Evo ekipe iz diskača:baš smo cool!


- 19:15 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

19.03.2006., nedjelja

Danas - boring

Blogeri, znate šta? Danas mi je bio najdosadniji dan od ovih dana,fakat nisam ništa radila...stalno sam na internetu i nabijam račun. Jedino što gledam su ostali blogovi,ima ih full puno i mislim da je svih uhvatila ta groznica u vezi blogova..kao i mene. Više ne mogu ni jedan dan bez gledanja blogova,luda,luda.

Danas sam se samo izležavala, gledala TV i ništa posebno,jedino što sam se skoro cijelo vrijeme dopisivala sa svojim dečkom Adom. Full sam se smijala...moj zločesti,bolesni pacijent!

pozzz
- 19:19 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

Soory blogeri!

Jučer vam nisam pisala zato jer nisam cijeli dan bila kod kuće...bila sam u gradu u kafiću, a kasnije sam išla u kino sa dvije frendice i gledale smo film " Čudesna dadilja " - komedija. Film nije tako loš,baš je OK.

Jučer su naši dečki bili na nogometnom prvenstvu u Gospiću gdje je prva tekma završila sa 1:1, a druga tekma sa 2:1 za nas...prvi smo na ljestvici, drago mi je zbog njih
Kao što većina njih zna - ko prati nogić - jučer je bila utakmica Rijeka - Hajduk. Inače navija za Rijeku i žao mi je što nismo pobijedili - kakva šteta - al biti će drugi put bolje.


Eto to je to, što se tiče jučernjašnjeg dana.
pozzz
- 13:24 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

17.03.2006., petak

Današnji dan!!

Evo danas baš nije bio neki dan...
Matišu nisam ispravljala,kao što sam rekla..a nastavnik iz zemljića me nije stigao pitati ( to je super ) !
Ubrzo idem u grad na informatiku...i idem se prije i kasnije naći sa scojim dečkom.
Jedva čekam!!
Evo odlučila sam se da vam objavim jednu svoju sliku!
Naravno isto je sa ekskurzije...ali se nalazim u diskaču!! ( sa frendovim i ludujem )




Image Hosted by ImageShack.us



- 14:55 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

16.03.2006., četvrtak

Evo moje slikice

Evo ljudi napokon sam shvatila kako se stavljaju slike!
Ovo je moja slika sa ekskurzije..netko me je uslikao dok sam spavala...još ne znam tko?!!


- 20:45 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (13) - Hrak...šta će ti to?! - #

Ej ljudi...

Upravo se jako dosađujem..ubrzo idem u pakao...idem učiti zemljopis. Izvlačim se već nekoliko tjedana zbog odgovaranja..e sad je došao taj trenutak...
Ah.,.još moram ispravljati kontić iz matiše,jer sam bila dobila komad...ha,ha baš smiješno


UMRIJET ĆU!!!
- 15:31 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (4) - Hrak...šta će ti to?! - #

Horori!?

Ne znam dal sam vam rekla al full obožavam gledati horore..to je moja najveća ljubav? ( osim mog dečka )

st patrick's day 2006

st patrick's day 2006





Stvarno u tim hororima ima nešto posebno. Najveći mi je gušt kada se ide sa dečkom gledati u kino neki horor, zar ne!? Mislim... većina se slaže sa tim, rezanje glave, ruku, nogu, svega toga.. dovodi curu do situacije kada želi vrištati....aaaaaaaaaaa
Naravno onda te dečko zagrli i kaže, da je sve u redu....da ti neće nitko, ništa i da će te on čuvati.
To je meni zakon dio.
Tako sam i zavoljela horore.
Jednom sam ga gledala sa dečkom kojem sam se sviđala....i naravno, ja pametna sam počela vrištati kada su bile strašne scene.. kao primjerice ispadanje očiju iz glave!!!?
st patrick's day 2006

st patrick's day 2006




....I tako je on mene čuvao,ljubio..itd

ZATO: Dajem savjet curama...idite gledati taj horor i upišajte se u gaće ( ha,ha ) i neka vas vaš dečko tješi!!
pozz
- 13:57 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (2) - Hrak...šta će ti to?! - #

Evo i malo provala

Ove provale su se davno desile..ali nadam se da ćete im se nasmijati!

Profa: Koju je prvu državu napala Njemačka
Jenny: Australiju ( AUSTRIJA )

Profa: Koja je umanjenica od stabla?
Učenik:Bonzai ( JAPANSKO STABLO )

Profa: Tko je bio prvi predsjednik Hrvatske?
Jenny: Bio je predsjednik Tito

Profa: U što se pretvara el. energija u tosteru
Mirnes: U sendviče ( U TOPLINSKU ENERG. )
- 13:45 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

Evo malo viceva!


1.Zašto plavuša stavlja šal kada ide na kompjuter?

- Zato jer otvara windowse!

2.Šta je to malo, bijelo i stoji u kutu sobe?

- Wc školjka! -

3. Što je to: ti ga ližeš, on se diže!?

- Sladoled u liftu! -

4.Kako potopiti podmornicu punu plavuša?!

- Pokucati im na vrata! -
- 13:40 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (5) - Hrak...šta će ti to?! - #

15.03.2006., srijeda

Inače neznam dali sam vam rekla da sam luda za odjećom, svaki dan bi nešto kupovala. Fakat to nije normalno...luda,luda

st patrick's day 2006

st patrick's day 2006








st patrick's day 2006

st patrick's day 2006







st patrick's day 2006

st patrick's day 2006







- 19:34 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (7) - Hrak...šta će ti to?! - #

Vidite: moje oko vas stalno prati!

- 19:31 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

OKO ŠPIJUNA!

Danas sam gledala baš strava film. Gledala sma triler " Oko špijuna " u kojem su glavni glumci Ewan McGregor & Ashley Judo. To mi je sister danas kupila na DVD-u.
Mislim inače volim horore i trilere i mogu reći da je ovaj bio guba iako na početku nisam kužila u čemu je poanta.
U ovom filmu jedan detektiv prati nepozantu ženu,koja svakim danom je neka druga..prerušava se u nepozante ljude,jer kad je ko mala ostala na ulici bez oca, žena koja je imala prihvatilište ju je primila i govorila..da ne bude ono što je zapravo...zato jer ne smije vjerovati ljudima i pokazati svoje pravo lice. U ovom filmu " ovisna " je o novcu...te zavodi muškarce ( bogate ), dolazi do njihovog novca i na kraju ih ubija.
Detektiv ( E. McGregor ) koji ju cijelo vrijeme prati...se polako zaljubljuje u nju, i odustaje od svoga detektivskoga posla s ciljem da pomogne ženi koju prati ( A. Judo ).
U nesreći sa svojim novim budućim mužem gubi pamćenje i odvoze je u bolnicu.
Tamo otkriva da ju je detektiv cijelo vrijeme pratio...te ga upuca i njegovoj kamp priikolici...no srećom to nije bio pravi pištolj. Izjuri van iz prikolice i odvozi se autom brzinom munje te izleti sa ceste
Na kraju, onako krvava, leži na detektivovim rukama.

Kraj baš nije zanimljiv...ali dok se gleda je vrlo napeto
Preporučujem da ga svi pogledaju ( barem polovicu filma,ako vam se ne da cijeli )!!!
- 18:54 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

Moje curke iz razreda!


Cure iz mog razreda su jedan dan čitale časopis "Teen", i naišli su na jednu nagradnu igricu. Trebaš poslati sliku svoga razreda, napisati nešto o njemu...i poslati ga,a koja je nagrada?! Ako te izvuku cijeli tvoj razred osvaja put sa Mariom Valentićem ( iz Zabranjene ljubavi ) njega valjda svi znaju, negdje po Hr. - nisam baš sigurna gdje se putuje, zaboravila sam. Danas smo ga dovršavali, a moja frendica Daria je profesionalno napisala sastav o našem razredu...stvarno cura ima stila za pisati sastave, skroz je stvorena za to.
I tako malo smo ga ukrasile...to je jedino bilo nešto zabavno što smo radile u školi!







saint patrick's day

saint patrick's day


- 15:21 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (1) - Hrak...šta će ti to?! - #

Ovaj post posvećujem jednoj osobi!

Ljudi, odlučila sam posvetiti ovaj post svojoj najdražoj osobi, koju jako volim..
To je moj dečko...
Zove se Adrijano, 2. srednje je i to pomorske škole. Visok, 16.g, smeđa kosa....sve to opisuje moga slatkog dečka...
Ljubav je u zraku... zašto ne. Ljubav nam je uvijek potrebna..ona nam uvijek pruži rame za plakanje kad smo jako tužni. Usrećuje nas odmah kad ga vidimo.
A....najviše nas raduju njihovi,topli, vreli poljubci.
Svaki dan osjećati ruke na svom tijelu..
A najvažnije je kad sa njim imaš o čemu pričati...TO JE STVARNO LJUBAV ( bar za mene ), zar ne?


Stvarno drago mi je, što imam takvoga dečka...a ne onako nasilnog koji je željan samo ženskoga tijela( mislim da stalno hvataju cure za dupe..i slične stvari )


st patrick's day 2006

st patrick's day 2006


- 15:10 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

Dosadno!

Današnji dan mi je bio živa koma! Zašto?! Imala sam ujutro školu...cijeli dan nismo ništa radili...dobro to je bilo super jer ne volim slušati one glupe profe...
Bolila me je glava..nitko se nije više sprdao ko i prije...nije više bilo onog našeg glasnog smijeha.
Takav ti je život
Naši nogometaši su se pripremali za nogometno prvenstvo., malo su hvatali kondiciju.Oni uvijek mogu naći nekakvu zanimaciju,a mi cure, samo nam preostaje ogovaranje zanimljivih teenagera iz naše škole i okolice, i gledanje naše dečka kako igraju football!
Baš zabavno zar ne!
A šta ćeš, još malo pa ćemo u srednju..to me veseli, ali će mi biti žao rastanka sa svojim najboljim razredom. Jedino me usrećuje gledanje drugih blogova kojim se rado nasmijem..stvarno puno njih ima dobre blogiće!!!

Cmok






st patrick's day 2006

st patrick's day 2006


- 15:01 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

Dobrodošli!

- 14:56 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

Opet ja!..kao i obično..ko bi bio


Evo Ljudi trenutno se nalazim u svojoj sobiciheadbangLupam galvom od zid jer mi je stvarno dosadno!! Kasnije u 20.10h idem gledati..svima poznati film Titanic!!Stvarno je ipak taj film legenda i gledala sam ga već 100000 puta,ali ću ga gledati svaki put kada bude na telkaču!!!!Mislim da ću se opet rasplakati..inače nisam tako nježna cura,i ne plačem...ali...za ovu prigodu sam 1000% sigurna da ću plakat one prave, krokodilske suze!I tako šta da kažem..moja frendica sandy i ja smo izmislile do pola onaj plesić,i full nam je zakon ( barem nama )! ovaj video je za ljubitelje B.E.P - My Hump
pozz svim blogerima



- 14:45 - Iznesi svoje spontano mišljenje!> (0) - Hrak...šta će ti to?! - #

Sljedeći mjesec >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Linkovi

Sve o meni!