Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetmojtvoj1

Marketing

Za jednu curu sa PILEĆIM mozgom!

Ovako..da počnemo redom.U našem razredu se nalazi jedna cura,koju nitko ne podnosi
( ni fizički,psihički & organski..kako god želite).Mora se priznati da svi govore da je full zgodna ali ako ćemo već ići u pojedinosti,baš i nije neka.
Što se tiče nje..oblači se ko zadnja seljakuša...,a nama nešto sere o oblačenju....odnosno ponaša se ko da je u SEDMOME NEBU, i ko da ima 25 godina..a ona tek ima 14.Mislim stvarno...mala se je umislila.
1.Hoda koda je na iglama, a ne kuži da joj se svi smiju iza leđa.
2.Nema mala... ni trunku mozga u svojoj glavi,mislim ajde rekla bi nešto da ima pameti barem u kutiću mozga...ali kada bi ste vi ušli u njezin mozak sve bi bilo crno...a i znate zašto!NARAVNO JER JE ŠUPALJ!
3.Fakat ta ženska zna izvući živce..onaj njezin pileći glasić mi iritira mozak!!!!!

TO JE ONO ŠTO ME NAJVIŠE ŽIVCIRA...ali ima tu još toga....

Nešto sere mojim frendicama,a kasnije im se ulizuje.Znate da vas samo napomenem ona je CRNA OVCA našega razreda.Njoj svaka osoba koja se nalazi u školi uvijek spusti.Nema tu šanse da ona nekome spusti.To je njezina nemoguća misija.
Mislim ta mala ne pojma o pojmu.Prvo se posvađa sa nekim, a onda im se ulizuje jer nema s kime razgovarati cijeli dan.Baš sam se jučer posvađala sa njom i zato ovo sada pišem.

Imali smo biologiju u hrvatskom.Učili smo mjerenje krvnoga tlaka.Sada...ja sam sjedila u grupi koju ta glupača o kojoj vam cijelo vrijeme pričam.... uopće ne podnosi.Mjerili smo krvni tlak.Naravno ona je rekla:" dajte to ovamo,mi smo sada na redu.Stalno idete u krug".
Naravno ja sam joj odvratila:" daj glupačo nitko te ništa nije pitao"...uvijek zabija svoj pjegavi nos tamo gdje joj nije mjesto.Prvo što mi je počela srati je bilo za mjesto gdje izlazim.JA ne razumijem dal ona uopće razmišlja o onome što priča.Ko prvo i ona je išla na to mjesto koje je njoj jedna velikaaa rupčaga.Malo preeeeeeeeeeee više sere.
Naravno ja sam joj spuštala već neko vrijeme.Rekla sam da ima pileći mozak i da zatvori tu svoju gubicu.Onda sam i rekla ono što je radila sa Sanjinom.Mislim meni je toga dečka stvarno žao...jer ne znam kako je mogao zabrijati sa njom...a što se tiče njih dvoje...ta glupača je srala da su oni svaki dan brijali,a u stvari brijali su samo 2 puta, dobro možda 3.Stvarno mala je lažljivica na kvadrat.
Zamislite sada ovo...jednom je bila dobila komad iz zemljića.Jučer su bile informacije pa je njezina stara vidjela taj komad za koji joj ta glupača nije rekla.Izmislila je da je nastavnik zabunom zapisao njoj a trebao je mojoj frendici Marini J. koja je odmah iza nje u imeniku.Koja je to lažljivica.Stvarno nije normalna.

I sada vi meni recite da ja njoj vjerujem i da mislim da je ona normalna.Prije mi ju je bilo žao,ali i sada mi ju je žao..stvarno nema tih riječi kojim bi vam ja nju opisala u najvećim detaljima.Da vam ja pišem sve o njoj ta bi knjiga bila gore do NEBA!!!!!Mislim da ovo što sam napisala dokazuje:
KOLIKO JE ONA GLUPA,UMIŠLJENA I ZAOSTALA OSOBA!!!

Eh,glupačo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno te žalim!!!

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha......................................

Post je objavljen 30.03.2006. u 17:32 sati.