''Ja sam ti u Njemackoj''

Vec sam ispricala svoju nesretnu epizodu s bivsim i neprizaljenim deckom.
Nije nimalo slavna i mogla bi me dovesti na los glas, ali nije mi bitno. Nikad mi nije bilo narocito stalo do misljenja mojih sumjestana. I na kraju krajeva, ravnala sam se po svom srcu, a to je najispravnije sto covik moze napraviti.
Nakon tog dogadjaja, On se nije javio. Ni SMS. Nista.
On ima djevoju, ali to nije razlog. Nije mi bilo pretjerano stalo. Do slijedece subote. Mislim, tjedan dana je stvarno previse.
I tako ja progutam svoj ponos kojeg u takvim situacijama ima toliko da bi mogao uravnoteziti paltnu bilancu Hrvatske, i posaljem SMs nekog trivijalnog sadrzaja.
Odgovor '' Ja sam ti u Njemackoj.''
Molim??????????????????
ja napisem kako?kada?zasto? Kad se vracas?
Nista.
I sad se ja naravno grizem zasto je on u Njemackoj. Imama nekoliko rjesenja, ali ne mogu se odluciti.
1. Otisao je na SP u rukometu. To bi bilo logicno da ne radi i nema pravo na godisnji jos 2 mjeseca i mijenja kolegu koji je na gpodisnjem. I odakle mu lova? Tuzio se da je u minusu do grla.
2. Otpratio je mladjeg brata koji je talentiran nogometas koji trazi novi klub u prijelaznom roku. Ta mi se cini najogicnije, ali On ne zan njemacki, ne poznaje zamlju, niti je njegov manager. i opet, on radi.
3. Odselio se. Nasao je bolji posa, sansu da izadje iz minusa, vidi svijeta i probije se. Ovo je najnevjerojatnija solucija, jer on nije u stanju biti izvan kuce dulje od tjedan dana, obozava svoju mnogobrojnu familiju i nikad ne bi otisao ziviti u grad, a kamoli u drugu drzavu.
I tako sam ja na mukama. Nije mi jasno, ako je platio SMS 4.50 kn ili nesto tak zasto nije iskoristija svih 160 znakova i odgovorio na sva moja pitanja?
Napisao je to kao da pise, evo me u Splitu, a u splitu je skoro svaki dan pa nema potrebe da mi objasnjava.
Ubit ce me ova neizvjesnost.
Svasta mi se mota po glavi, ali ne zelim mu vise pisati. Iz ponosa, naravno.

23.01.2007. u 21:25 | 0 Komentara | Print | # | ^

Moja tuga

Covjek Kojeg Volim

Ja pjevam za tebe
za nasa sjecanja
jer srce pise stihove
pjesma je ljubavna

Sto znace tvoji pogledi
kad sve je gotovo
jer sruseni su mostovi
do tebe odavno

Ref:
Sve je tuzno jer covjek
kojeg volim nije tu
i kazu da je s nekom
koja lici na mene
al on je sa mnom
i kad je uz nju
jer svatko ima svoje razloge

Ja pjevam za vas sve
i za nasa sjecanja
jer srce pise stihove
pjesma je ljubavna

Sto znace tvoji pogledi
kad sve je gotovo
jer sruseni su mostovi
do tebe odavno

Severina


16.01.2007. u 20:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

Tuka

da to sam ja!!!!! Tukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Opet sam poklekla!
Vec sam pala u 3 novogodisnje odluke.
Onu da su solirati dok mi srce ne ozdravi,
I one dvije. Prvu i posljednju. Da cu zaboravit njega.
Naime, sinoc su mi propali svi planovi za izlazak., jer smo maja i ja ostale bez prijevoza do grada, a kako ja zivim na selu, auto je neophodan za izlazak, a poznato je za mi je istekla registracija. I tako se ja dosadjujem pricajuci s prijom V. na mob, kad stize poruka od NJEGA.
Joj! A bas sam se navikla na svoj mir. Nesto ga kao zanima, to je samo izlika, predobro ga poznajem.
Ja sam sama, dosadno mi je i zapocinjem igru koju on objerucke prihvaca.
A ide otprilike ovako.
Sta cu dobiti za tu informaciju? odgovor je i vise nego ocekivam: sta god pozelim.
Sada na scenu stupam ponovo ja. Ja koja okolisam u svemu, ali V. je na liniji i ohrabruje me. Dodji po mene u 10 h i reci cu ti sve sta zelis. Pita se on kamo idemo. Odgovor je: tamo gdje neces zazalit.Dolazi za 20 min.
Da to je bija otvoreni poziv na sex, a meni je svejedno. Brzinski ulazim pod tus, britvica radi 100 na h, dekolte, suknjica, samostojece carape, seksi cizme na visoku petu, tona losiona za tijelo i parfema. Minimalno sminke, ipak je mrak. Tocno 20 min.
Zar nisam rekorderka?
On dolazi, izlazim, idemo na nas mjesto opskrbljeni zalihom pive.
Sati prolaze, pijemo, zezamo se, pricamo o starim vremenima, novim ljubavima i opcenito zivotu.
Iza toga sasvim iznenada dolazi do najboljeg seksa u mon zivotu, ali ono naaaaaajboljeg!
Izmoreni lezimo i zaspemo, budimo se u 4.30 van sebe, kupmo prnje i kuci.
Pala su razna obecanja, ujutro je sve zaboravljeno, kao da se nista nioje dogodilo. Nije mi zao ni najmanje, opet bi sve ponovila.
Ali zivot ide dalje. Sutra mi dolazi V. sa svoja 2 prijatelja, a jedan se zanima za mene i to ozbiljno.
Mislila sam da ce mi bit zao sta se moram naci s njim i da cu to izbjegavati, ali nije ni najmanje.
Valjda mi je ovo tribalo.
Sutra ce sve proci u najboljem redu, jer rekao bi on: '' Ti uvik dobijes sta oces. O.K. platis to, ali ipak dobijes, a ja samo platim!''

14.01.2007. u 22:59 | 0 Komentara | Print | # | ^

Tjelovjezba

hm.
Nemam pojma o cemu da pisem. danas mi je nekako dosadan dan.
Moram se pohvaliti da sam jucer pocela vjezbati. Moram malo dovesti tijelo u formu. Poceti cu laganije , jer bi me moglo prikinit. A i lito je jos daleko, pa ne moram zuriti. i tako sam iz nekih prasnjavih ladica izvukla jucer video kazetu ''Vjezbajte sa Cindy'' ili nesto tako. I pocela.
Ajme sta je naporno, umrla sam nakon 10 minuta. Ali izdrzala sam nekako svih 45, a jutros sam jedva ustala iz kreveta. Ali na predajem se. Danas sam sve ponovila i sad iman problema sa svim vrstama pokreta. Uf. blabla
Odlucila sam da vjezbam 3 puta tjedno. Mislim da je to optimalno. Iako mi i to izgleda previse.
Medjutim, vjezba mi pomaze da razbistrim glavu i izbacim vecinu frustracija i strahova koji me trenutno more. Tako da nije uopce lose.
Kako sam ja tip koji mozda cak i naprasito uziva u plodovima cak i najmanjeg dostignuca, ovo mi super dodje kao dokaz da sam nesto postigla. I u tome bez kompleksa uzivam dok znojna i brz daha lezim u dnevnoj sobi, a Cindy kaze: '' Nasmjesite se, jer ste upravo zavrsili vjezbu!'' smijeh
Koji gust!

12.01.2007. u 19:45 | 0 Komentara | Print | # | ^

Marina

O Marini ne pricam nikome. Marinu ne spominjem i svi izbjegavaju spominjati je u mon drustvu osim moja 2 najbolja prijatelja. Naime, Marina, H., I., i ja smo cinili tandem iz snova. Nekoliko godina cak.
Sad je Marina udana zena, ceka bebu, a nitko od nas nije bija na svadbi. Mozda je i bolje tako.
ma nije M. kucka. Ni blizu. O njoj uvijek pricamo sve najbolje. Kad ti se jednom uvuce pod kozu, ne izlazi citav zivot.
Ali to ne znaci da ti ne mozes izaci iz njenog. I ja sam isto napravila. M. je u mnogim stvarima bolja osoba od mene. Ona je u stanju podici cili kafic na noge, zavrtiti glavom svakom muskarcu kojeg zazeli, partijati 100 dana bez prestanka..........
M. nikad ne laze. U najgorem slucaju, ona samo presuti. Sposobna je najboljoj priji oprostiti zalom s njenim bivsim i neprezaljenim deckom. Iza svoje debele maske, krije jedno malo prestaseno boice zeljno ljubavi. I nista vise.
U svojim nastojanjima da si nadje mjesto pod zvjezdama, zaboravila je nekoliko bitnih stvari, pokojeg covjeka, i ono dijete u sebi.
Ono casa kad se promjenila, zavrsilo je nase prijateljstvo. tiho kao sto je i pocelo. Bez svadja, mrkih pogleda i otrovnih komentara.
M. nikada nije bila osoba koja podnosi polovicne stvari. Sve ili nista. Nisam ni ja. Razloge naseg razlaza nitko ne zna, osim nas dvije(iako ce ona da je pitate reci da nema pojma, ali zna, nije ona glupa).
Pa zasto pisem o njoj?
Pa kako sam ja nezaposlena i imam puno slobodnog vremena, danas sam pretresala sadrzaj nekih kutija i pronasla njena pisma, cestitke, slike i slicne sitnice. Kao slaga na kraju, donijela je moja mama dvd s vjencanja da pogledamo.
Vidjela sam je taj dan. Mi smo zivile tek 2 m jedna od druge. Zasjala je kao i uvijek i ostavila sve bez daha. I mene.
I tako ja namistam dvd. Ne da mi se to gledat. pocinju one slike iz djetinstva. Nema ni jedne na kojoj smo mi. Nas cetvero. Ekipa iz pakla. To me ne cudi, ali me ljuti. Kako covjek moze zaboraviti jedan tako uzbudljiv dio zivota? Nije moguce da nas mrzi? Mi nju obozavamo. Ona to nece nikad saznati, ali to je istina. Pa ni jednu sliku.
danas na kavi pricam to prijateljima koje sam susrela nakon 100 godina u punom sastavu. samo su slegnuli ramenima.
Vracam se kuci sretna, jer smo napokon proveli par sati zajedno. mama navaljuje da joj ubacim i drugi dvd. Prisiljena sam gledati dok veceram. I srce mi stane na tren.
Ide ona grozno tuzna Sevina ''Prijateljice''. Kamera zumira M. Na tren mi se ucinila tuznom. Cak joj i prija do nje motira da provjeri da li je sve u redu. kamera odlazi. kad se vraca, vec je nova pjesma i M. plese sa sirokim osmjehom. Je li moguce da ju je dirnula ta pisma? Nekako me strah.
Isla sam je kod nje vecer prije svadbe da bih joj zazelila sve najbolje na svitu, da bi je zagrlila posljednji put i poljubila. Zvuci nevjerojatno, zar ne?
Ali nje nije bilo kuci. Poslije sve skupa nije imalo smisla. Nisam je htjela uzrujavati na dan vjencanja.
I tako je sve ostalo. Muk. I u dobru i u zlu.
Ali ja nju mislim svakodnevno otkad je znam. Zajedno smo djelile sve srice i boli, smijeh, suze i ljutnju.
A sad imam samo uspomene!

Covjek moze zadrzati osjecaje prema nekome,
a da ipak vise ne pristaje da oni upravljaju
citavim vasim zivotom i kvare ga.


S. de Beauvior ''Snaga stvari''

10.01.2007. u 21:59 | 0 Komentara | Print | # | ^

Netko zivi zivot, a netko ga sanja

''Netko zivi zivot, a netko ga sanja''! Cudno je koliko je istine u ovom stihu megapopularne pjesme. Nikad nisam razmisljala o tome, ali sad me nekako progoni.
Mozda zato sto sam dosad zivila zivot pa nije bilo razloga da razmisljam o tome. rolleyes
Danas je drugi dan da nisam izasla iz kuce.
Odlazak na benzinsku se ne racuna, trajalo je 5 min i pozeljela sam otploviti nekamo sa svojim dragim automobilom, ali dvije stvari su me prizemljile. wave
Prva je cinjenica da nemam pregistracije pa bi to bila poprilicno rizicna i skupa pustolovina, a drugi ja moja mama na mjestu suvozaca koja bi me sigurno pitala da li sam normala i svjesna da je ona u kucnim papucama. lud
I tada sam skuzila da zivot samo sanjam. Svaki dan je nepodnosljivo isti, cak ne mogu poceti vjezbati od depresije. Inace sam poznata kao protivnik bilo koje vrste sporta, osim ako se ne radi o gledanju istoga na tv-u.
POsla i dalje nema, svaki dan prije pisanja bloga, posjetim sve ove stranice za zaposljavanje. U ovoj se godini nisam javila ni na jedan oglas, sto znaci da su sanse da se zaposlim do 1.2. nikakve pa cu morati gledati i zagreb, a poznato je koliko to ne zelim. burninmad
Jos jedan dokaz da samo sanjam zivot je moja neslomljiva mogucnost da slusam svoje prijatelje pola sata i vise kako pricaju o svojim problemima i ljudima koj ne poznajem.
Tako sam se danas cula s B. mojom najboljom prijom na svitu. Ble smo cime 3 godine i nitko me ne poznaje ko ona. Tek se zaposlila u jednoj banci kao pripravnik i prozivljava praavu kalvariju s onim pretilim, namrgodjenim tetkicama koje ocito imaju kompleks manje vrijednosti. Kako B. nije osoba koja pravi dramu iz nicega, a bila je na rubu suza, zapitala sam se kako je moguce da jedna tako nezdrava i otrovna atmosfera moze izdrzati u tako poznatoj i priznatoj banci. Inace, doslo je do toga da B. odlazi cim vidi kada moze zbog ugovora. UZAS!!!!!!!!!!!! burninmad
LJUDI NE TRAZITE POSAO U BANCI!!!!!!!!! To su izrabljivaci kakvih nema, ali stvarno ne pretjerujem.Placa joj je 1600 kn. headbang
Moja prije spomenuta prija V. intenzivno vara decka s Rocky-em. On je danas napokon otisao u zg, a ona mi je 49 min pricala o njemu i njihovim predivnim trenucima i bla bla. Stvarno je zaljubljena. Mislim da bi cak bila u stanju ostaviti I. zbog njega. Mislim da je ova prica strasno opasna. Iako sam joj rekla da cu napisati kraj, da joj ga necu reci, sumnjam u sve to. Nisam vise sigurna u sve to. Njezina prica je grozna, ja to znam, prepostena sam da bih tako nesto sama napravila, ali ja sam jedina prija koju ona ima i ne mogu je odati momku, ne ja. To je jedan od razloga zasto nemam njegov broj mob. da ne dodjem u napast da mu sve ispricam. Volim se praviti da ne postoji. zaliven
Mislim da su ove situacije dokazteze postavljene na pocetku bloga.
Jedino sto sam ja ucinila jest da sam nokte obojila u zarko crvenu. Nije da mi je to prvi put, ali nisam odavno i bas se osjecam nekako sexy. smokin
Mozda uskoro i ja pocnem zivjeti zivot!!!!!!!!!

09.01.2007. u 19:26 | 0 Komentara | Print | # | ^

Konstanta

Evo javljam se nakon strasno napornog dana.
Naime, nedjelje su u nasem malom mistu izuzetno doooooooooooosadne.
Ako svi ostali dani u tjednu traju 48 sati, onda nedilja traje bar 60.
Sve se zna. i u svih je isto.
10.30 misa
12.00 kava - ''spica''
13.30 rucak
Iza rucka je uglavnom izlezavanje uz tv i pranje sudja
17.00 kafic- kladionica, koja partija na karte
19.30 a sta drugo nego dnevnik.
I tako uvik.
Svi iz metropole i drugih vecih gradova vjerojatno bi uzivali u ovakvom scenariju. I ja bi. Ali prozivljavam ga svaki dan u manje-vise slicnom izdanju.
Kazu ljudi ''bolje da propadne selo nego obicaj'', a mi se toga cvrsto drzimo.
Jedina stvar po kojoj se ova nedilja razlikuje od ostalih je provala.
Naime, netko je provalija nocas u nas jedini ducan i olaksao ga za zalihe cigareta. To je ionako jedina vrijednost koja postoji u njemu.
O tome se prica cili dan, svi se pitaju tko je napravija takvo sto.
Nije da i to nije konstanta.
Dobro, ovo je prvi put da je opljackan ducan, ali lani je 100 puta opljackan kiosk, pa benzinska kojih 50 i to jednom dvije veceri za redom. U nijednom slucaju nisu pronasli krivca. Mi to ionako vise i ne ocekujemo.
Sada jos ostaje samo kafic. Ali u njemu u nema sta za opljackati. Osim pive i cipsa. A to nije nikome bitno.
Cudno je to kako ljudi naviknu na takve stvari, nitko nije sokiran, svi pricaju samo zato sta je to nesto novo, ali nitko ne reagira.
Nadam se da necu u potpunosti upasti u ovu letargiju. Spasavaju me samo visednevni izleti do Splita.
Nadam se da cu uskoro naci nekakav posao, jer mi je vec dosta ljencarenja, a i pocinjem sumnjati u svoje sposobnosti i kvalitete.
Ah, tko zna mozda cu morati i u metropolu. A nije mi to lako. Narocito ne meni, koja obozavam sunce, more, buru i cisti zrak. Ali jadikovati cu kad dodje vrijeme za to.
Pozdrav svim studentima koji su se vratili u svoje domove i stanove i koji uzivaju u studentskom zivotu.

07.01.2007. u 19:42 | 0 Komentara | Print | # | ^

Nova godina


Eto prosla je sva ta pompa oko doceka, zderanja i pica......
Hvala ti Boze!!!!!!!!!
Sve se lagano vraca u normalu.
Nadam se da ste novu docekali bolje od mene.
Kako sam najavila, napustila sam svoje malo mjesto da docekam Novu u malo zivljoj atmosferi.
Otisla sam na 4 dana.
Izlet je bio odlican, sve u svemu.
Samo je sam docek bija bez vezezijev
Ali upoznala sam dosta novih i zanimljivih ljudi, nisam osobito mislila ba bivseg i bila sretna.
V. (prija kod koje sam isla) malo me upilala svojim povrsnom stranom, ali postoje mnogi razlozi zasto je ona u top 5 ljudi u mom zivotu.
Nikad nisam odobravala njeno svrjanje, osobito jer ima tipa koji spada u top 5 na svijetu.
Ali ona kaze da se zasitila, da ga voli, da ce se udati zanjega, ali da triba malo provada,...a ja odavno nikoga ne osuđujem.
tako smo uglavnom bjezale od gospodina savrsenog da bi se provodile sa sexy deckima koji klece pred njenom vrlo ugodnom pojavom.
Jedini prioblem je sto sam ovaj put bila bez svog limenog ljubimca, jer mu je istekla registracija, a ja sam nezaposlena.
Vec duze vrime gledam jednog super momka i sad sam ga napokon upoznala, ali i on spada u fan club moje prije V. tako da sam bila malo potistena, ali ja sam svjesna da se nista ne moze na silu pa sam se relativno brzo pomirila sa sudbinom.blabla
To iskustvo mi je pomoglo da zamijetim jednog nimalo loseg frajera koji mi se cilo vrime smjeska, a nema hrabrosti da mi pridje.
Kako ce kad ja ne micem oci s Rocky-a ( to mu je nadimak). I tako sam se upoznala s njim, razmjenili smo brojeve, cestitali i culi se par puta.
Priznajem da je zgodan i zanimljiv, ali nisam bas nesto zapela za njega.
Mozda i bi, ali danas sam primila SMS koji mi je unistija moj mir.
Naime, bila sam na kavi s cimericom iz davnih brucoskih dana i bas smo pretresale zivote pa sam se sjetila Njega.
I pricam ja kako sam jaka i necu da mu se javim da cestitam, necu mu poslati nikada vise prva poruku ( osim za rockas), a prija skroz na mojoj strani.
I tako sjedim i gledam neku sapunicu, kad ono: poruka
''Sretna ti Nova - je malo kasno al bitna je namjera''Ta jednostavna izjava bila je dovoljna da me izbaci iz kolosjeka, da pocnem pisati svakakve ludosti, slusati ubitacne pjesme i svastaheadbang
Odgovorila sam nesto lipo i pristojno i otada sam u elementu.
Zeljela sam da ovaj postu bude veseo i da opisuje dobar provod koji sam prozivila, ali ovo je sve zasjenilo. Takva sitnica.
Milijun pitanja mota mi se po glavi.
Da li misli na mene?
Zasto mi je cestita?
Zasto tek sad?
Kad ce se opet javiti?
Oce li uopce?
LUDUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!mad

05.01.2007. u 19:31 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (8)
Prosinac 2006 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Blog opisuje doživljaje iz malog sela vidjene okom intelektualke (nezaposlene, obozava Queen i to je odrzava na zivotu) koja je silom prilika zapela na neodredjeno vrijeme u malom mjestu u Dalmaciji.

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Sto sam sve procitala od srpnja 2006.:

S. Sheldon: Vjetrenjace Bogova
M.H. Clark: Sjeti se
E. Hemingway: Zbogom oruzje
M.H. Clark: Meni pripadas
S. De Beauvoir: Uspomene dobro odgojene djevojke
P. Coelho: Fahir
G.G. Marquez: Ljubav u doba kolere
S. De Beauvoir: Snaga stvari
P. Coelho: Djavao i gospodjica Prym
P. Coelho: Na ogalu rijeke Piedre sjela sam i plakala
Judy Blume: Ljetne sestre
M.H. Clark: Prije no sto kazem zbogom
R. Rendell: Brojalica
O. Mirebeau: Dnevnik jedne sobarice
R. Sole: Fotograf i njegova zena
L. Winston: Petica iz tugovanja
M.H. Clark: Srest cemo se opet
S. Sheldon: Ispricaj mi svoje snove
A. Pulitzer: Blizanke
J.C. Grange: Grimizne rijeke
S. Japrisot: Zaruke su dugo trajale
I. von Kurthy: Zona mjesecine
S. Japrisot: Zaruke su dugo trajale
I. von Kurthy: Zona mjesecine

''LJUBIM TE,
NO STO SE TO TEBE TICE?''
Goethe


Covjek moze zadrzati osjecaje prema nekome, a da ipak vise ne pristaje da oni upravljaju citavim vasim zivotom i kvare ga.
Simone de Beauvoir,
''Snaga stvari''


''Kad te ljubavnik napusti, mozes isplakati sve suze ovog svijeta, ali ga neces vratiti. otisao je zauvijek, odnio sa sobom tvoje slomljene uspomene svedene na prah i ostavio tvoju dusu samu.''
Wei Hui, ''Sangaj baby''


''Siromasni duhom ne mogu biti cinicni zato sto su vec uvijek odredjeni bijedom vlastite neduhovnosti.''
Zivko Paic

Aerosmith Dream On


Every time I look in the mirror
All these lines on my face getting clearer
The past is gone
It goes by, like dusk to dawn
Isn't that the way
Everybody's got their dues in life to pay

Yeah, I know nobody knows
where it comes and where it goes
I know it's everybody's sin
You got to lose to know how to win

Half my life
is in books' written pages
Lived and learned from fools and
from sages
You know it's true
All the things you do come back to you

Sing with me, sing for the year
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good lord will take you away

Yeah, sing with me, sing for the year
sing for the laughter, sing for the tear
sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away

Dream On Dream On Dream On
Dream until your dreams come true
Dream On Dream On Dream On
Dream until your dream comes through
Dream On Dream On Dream On
Dream On Dream On
Dream On Dream On

Sing with me, sing for the year
sing for the laughter, sing for the tear
sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away
Sing with me, sing for the year
sing for the laughter, sing for the tear
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away......


Summer Wine

(Natalia):
Strawberries cherries and an angel´s kiss in spring
My summer wine is really made from all these things

(Ville):
I walked in town on silver spurs that jingled to
A song that I had only sang to just a few
She saw my silver spurs and said lets pass some time
And I will give to you summer wine
Ohh-oh-oh summer wine

(Natalia):
Strawberries cherries and an angel´s kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
Take off your silver spurs and help me pass the time
And I will give to you summer wine
Ohhh-oh summer wine

(Ville):
My eyes grew heavy and my lips they could not speak
I tried to get up but I couldn´t find my feet
She reassured me with an unfamiliar line
And then she gave to me more summer wine

Ohh-oh-oh summer wine

(Natalia):
Strawberries cherries and an angel´s kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
Take off your silver spurs and help me pass the time
And I will give to you summer wine
Mmm-mm summer wine

(Ville):
When I woke up the sun was shining in my eyes
My silver spurs were gone my head felt twice its size
She took my silver spurs a dollar and a dime
And left me cravin´ for more summer wine
Ohh-oh-oh summer wine

(Natalia):
Strawberries cherries and an angel´s kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
Take off your silver spurs and help me pass the time
And I will give to you summer wine
Mmm-mm summer wine

Natalia Avelon & Ville Valo