Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svejekolani

Marketing

''Ja sam ti u Njemackoj''

Vec sam ispricala svoju nesretnu epizodu s bivsim i neprizaljenim deckom.
Nije nimalo slavna i mogla bi me dovesti na los glas, ali nije mi bitno. Nikad mi nije bilo narocito stalo do misljenja mojih sumjestana. I na kraju krajeva, ravnala sam se po svom srcu, a to je najispravnije sto covik moze napraviti.
Nakon tog dogadjaja, On se nije javio. Ni SMS. Nista.
On ima djevoju, ali to nije razlog. Nije mi bilo pretjerano stalo. Do slijedece subote. Mislim, tjedan dana je stvarno previse.
I tako ja progutam svoj ponos kojeg u takvim situacijama ima toliko da bi mogao uravnoteziti paltnu bilancu Hrvatske, i posaljem SMs nekog trivijalnog sadrzaja.
Odgovor '' Ja sam ti u Njemackoj.''
Molim??????????????????
ja napisem kako?kada?zasto? Kad se vracas?
Nista.
I sad se ja naravno grizem zasto je on u Njemackoj. Imama nekoliko rjesenja, ali ne mogu se odluciti.
1. Otisao je na SP u rukometu. To bi bilo logicno da ne radi i nema pravo na godisnji jos 2 mjeseca i mijenja kolegu koji je na gpodisnjem. I odakle mu lova? Tuzio se da je u minusu do grla.
2. Otpratio je mladjeg brata koji je talentiran nogometas koji trazi novi klub u prijelaznom roku. Ta mi se cini najogicnije, ali On ne zan njemacki, ne poznaje zamlju, niti je njegov manager. i opet, on radi.
3. Odselio se. Nasao je bolji posa, sansu da izadje iz minusa, vidi svijeta i probije se. Ovo je najnevjerojatnija solucija, jer on nije u stanju biti izvan kuce dulje od tjedan dana, obozava svoju mnogobrojnu familiju i nikad ne bi otisao ziviti u grad, a kamoli u drugu drzavu.
I tako sam ja na mukama. Nije mi jasno, ako je platio SMS 4.50 kn ili nesto tak zasto nije iskoristija svih 160 znakova i odgovorio na sva moja pitanja?
Napisao je to kao da pise, evo me u Splitu, a u splitu je skoro svaki dan pa nema potrebe da mi objasnjava.
Ubit ce me ova neizvjesnost.
Svasta mi se mota po glavi, ali ne zelim mu vise pisati. Iz ponosa, naravno.


Post je objavljen 23.01.2007. u 21:25 sati.