izlet brodom na (crni )voz

12 kolovoz 2006

jebem ti mateeeeeeer!!!!!!a siguran sam da sam namjestio alarm!pas mu mater!grrrr!dabogda ti.......prijetim mobitelu jedva se suzdržavajući da ga ne lansiram u zid!
ustajem psujući i siemens i mobitele i budjenje i .......plačem za dobrim starim vekericama koje su svojom zvonjavom i mrtve dizale na noge.istrčavam na ulicu pljujući ostatke kaladonta na asfalt,preskačem pivske barikade postavljene od strane već dobrano pripitih kopača kanala koji u ulici kopaju plinovod udarajući krampom i lopatom u ritmu sevdaha....
AAAAAAAAAAA......pas ti mater,oca.......zaboravio sam kupaće gaćice.... sav uspuhan vraćam se u stan psujući poput kočijaša.
navlačim kupaće i jurišam prema crvenom križu poput partizana na njemački bunker.zapinjem šlapom za stepenicu i prosipam se poput soli koliko sam dug i širok.ako zanemarimo laganu ogrebotinu na koljenu prolazim potpuno neoštećen,za razliku od šlape koja se rastavila na proste faktore.ne pada mi na pamet još jedan povratak do stana tako da usput kupujem ljepilo i radim si ubrzani remont na šlapi.šepajući pristižem pred crveni križ i sav uspuhan dobijam zadatak požurivanja zaostalih članova razmjene.postajem gonič robova i urličem strendžersima da se požure ili će veslati poput galiota do krka.
ukrcavamo se na omaleni brodić i pognječeni poput sardina u konzervi krećemo put uvale voz na otoku krku.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
nakon jednosatne vožnje provedene uz opuštajuće zvuke olivera uplovljavamo u uvalu voz koja je smještena u neposrednoj blizini krčkog mosta.počinje kupanje,alkoholizacija i tulumarenje.
finac bijel poput wirpoolovog frižidera u knjigu žalbe upisuje da mu je more prehladno iako je taj dan temperatura mora dosegla 26 stupnjeva celzijusa.njemu je prehladno,a more je kao da si ga ispišao.ubrzo se knjiga žalbe počela puniti raznoraznim glupostima;estonki je naše lijepo plavo more bilo preslano,makedonkama je smetala sol na koži i nemogućnost tuširanja,neki su uložili prosvjednu notu i zbog činjenice da je kenjara smještena iza obližnjeg drveta,a nekima je jednostavno smetao prilaz plaži......grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
tužan sam jer je odbačen moj prijedlog za streljanje nekolicine najglasnijih,ali ubrzo stiže crnićev kombi sa rashlađenim alkoholom pa se i moje raspoloženje popravlja.stalno urlamo upozorenja o opasnosti izlaganja prejakom podnevnom suncu,ali uglavnom dobijamo odjeb.jedino se skupina srpskih studenata mudro sklonila u hladovinu napravljenu od ogromne hrvatske zastave ukradene za potrebe europskog prvenstva u portugalu.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

sunce je od umora iza brda palo i to je bio sasvim dovoljan razlog da se masa raspameti.dobro,to i enormne količine alkohola.muzika se odvrće do maksimuma,pijano muško krdo odbacuje suvišnu garderobu i ko od majke rođeno ulijeće u more,žderu se pljeskavice spremljene pod budnim okom kuhara roje.......lom i alkoholizacija......
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ma kakav rembrandt......sale okupan mjesečinom
sa ajvarom preko face trčim stisnutih guzova prema sraonici smještenoj iza stabla i u polumraku skoro gazim na rumunjku polegnutu u borbenom klinču sa odabranikom srca svoga.ispričavam se i nastavljam jurnjavu prema drvetu uzrokovanu opasnom mješavinom pive i pljeskavica.fuuuuuuuuuuuuj!iza drveta je već toliko nasrano da će se na topografskoj karti otoka krka morati nadodati još nekoliko izohipsi.još govance ili dva i smeđi brežuljak će proviriti iznad krošnje drveta.
vraćam se lagan poput sumo leptirića i nastavljam sa tulumom.prisustvujem nevjerovatnom činu u kojem roje uspijeva zaspati u moru??????mile zbog povišene koncentracije promila alkohola u krvi gubi kompas i u snu ulijeće obučen u more u kojem se ljulja poput krme liburnije zahvaćene olujnim nevremenom.ekipa je izmrcvarena cjelodnevnim kupanjem pa im lagano kapci postaju preteški.....zzzzzzzzz......laku noć djeco....tko je jebo jebo je,a tko nije sutra će!zzzzzzzzz.......
vesela družina je utonula u san,svatko sa svojim snovima dok je mjesec čuvao stražu lijeno se vukući po zvjezdanom nebu.
mjesec i vule koji je neumorno poskakivao uz ritam housa........
zato kad smo svi ustali slijedeće jutro ......vule,sad mi čuvamo tebe
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

<< Arhiva >>