Stjepan Šuman

30.04.2023., nedjelja

Narav Tomaševićevog glasačkog tijela

Ostane li Možemo na vlasti dulje vrijeme, ne bi me začudilo da jednog dana masovni ubojica koji je pobio cijeli dječji onkološli odjel bude proglašen Zagrepčaninom desetljeća.

Građanin/građanka godine 2023.

Nije to bio ni jedan od doktora koji je uložio svoj život u školovanje i rad i spasio time toliko života, ni jedan vatrogasac koji je ušao u goruću kuću i time riskirao svoj život da spasi tuđi. To je ove godine majka koja je ubila svoje dijete i to zato jer je bilo bolesno.



Izvor

...i to pogotovo zato što se nije posramila svog čina nego ga pokušala ponosno i javno prezentirati kao uzornim, jer se: "hrabro izložila kako bi progovorila o najtežem i najdelikatnijem životnom trenutku, stavljajući tako javni interes ispred svoje osobne sigurnosti".
Javni interes je riješiti se svih koji ti stoje na putu tvog životnog komota kako ga ti sam zamišljaš? A to su svi bolesni i potrebiti.
Koliko monstruozan netko mora biti za promociju ovoga, i koliko su glupi glasači koji ovo smatraju zaštitom okoliša.

Tomaševićevo glasačko tijelo je glupo i zlo

Ako ste glasali za Tomaševića i Možemo a niste zli, onda možete biti samo glupi. Treće opcije nema (osim kombinacije glup i zao).
Da li i dalje vjerujete iluziji o razvrstavanju otpada, znajući da je vaš vrijedni korak samo početak u lancu odgovornog gospodarenja otpadom, i da je pitanje što se dalje radi sa tim otpadom? Ili vam nije važno što se s tim otpadom dalje radi, i da li je ovdje riječ o tome. Ili je odgovorno gospodarenje otpadom za koje ste glasali ubijanje svih suvišnih? I tko je suvišan? Mislite li da i Vi niste suvišni u toj priči i da niste glasali i za svoje ubijanje jednog dana?
Mislite li da niste i za sebe potpisali da ste smeće koje treba odgovorno zbrinuti?
Ako vas već nije briga za nerođene, bolesne i pogotovo bolesne nerođene?
Glasali ste za Zlog i ako ste to vidjeli onda ste Zli, a ako niste vidjeli ili čak još ne vidite onda ste bili i jeste glupi.

Bundalo o Zg vlasti
- 09:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.04.2023., petak

Stanje na bojištu

Neprijateljska vojska:
Sotona, glavni i sve planira te se brine da su svi planovi IZVRŠENI
slijedi 5 generala:
1. Baal glavni u razaranju braka, u životu van braka, preljubu
2. Asmodej, demon muške homoseksualnosti
3. Levijatan, demon lezbijstva, muškobanjastog dijela lezbijska, dio koji traži moć
4. Lilith , demon lezbijstva, pasivni dio,
5. Balfomet, demon žrtvovanja djece, abortus

Više drugi put, do tada...:

Oznake: Ripperger


- 14:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.04.2023., četvrtak

I want to break free

Osim cajki, općeprihvaćenog kratko silaznog naglaska (koji svoje porijeklo ima na Durmitoru), najnoviji "upgrade" hrvatske kulture su tamnoputi robovi koji dolaze sa drugog kraja svijeta, odvojeni od svojih obitelji za 500 eura, a tu su u svrsi očuvanja cijene radnog sata niskom usljed povećane potražnje za istom radi iseljenja domaćih radnika....
Njihov kulturalni doprinos se svakodnevno vidi u svekolikom poznavanju bijele crte koja govori koja je cesta glavna a koja sporedna, bijele crte koja označava gdje je cesta a gdje počinje livada, bijele crte koja razdvaja trake na cesti i zahtjeva u najgorem slučaju kod isprekidane crte barem pogled unatrag, davanje žmigavca i prestrojavanja ali ne. Bijela crta više ne postoji.
Hrvatsku redovito oslobađaju neki likovi s istoka. Ovaj put iz malo daljeg istoka.




- 21:22 - Komentari (3) - Isprintaj - #

25.04.2023., utorak

mudrost

Što prije prihvatiš stanje ili okolnosti u kojima jesi, prije ćeš moći početi raditi na popravljanju takvog stanja ili okolnosti.
Prihvatiti ne znači nužno i pomiriti se sa stanjem ili okolnostima, dapače.
- 22:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.04.2023., subota

Smeće čisti smeće?



Ne zaboravimo Zambiju, prodaju terena klaonice u Sesvetama i još toga...
Englezi imaju bolju lingvistiku u ovom slučaju pa bi na njihovom jeziku to bilo preciznije:
"Scumbag cleans rubbish"
- 21:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Dojmovi s prosvjeda za dječji doplatak

Vrlo kratko.

Krenuo na prosvjed. Zovu prijatelji koji su došli na prosvjed i kažu da ih ima dvadesetak i da se već razilaze, kao da ne trebam ni dolaziti.

Hrvatska, hrvatski građani! Nikad nećete biti Njemačka, ni ko Njemačka ili bilo koja druga država od koje imate kompleks manje vriijednosti.

Oznake: prosvjed, dječji doplatak


- 21:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.04.2023., petak

Zašto Anemični pati od straha od Marka Franciškovića?

Anemični ima i gorih bolestiju od "anemije". Nedostatak integriteta, višak laži , nedostatak hrabrosti, panični strah koji je neizbježna posljedica zlih djela (očekuje se zasluženo) i tako dalje i tako dalje....
Ja se ne bojim da kazna neće promašit jer Bog se ne da prevariti. Postoji i život nakon ovog života a nekima bi bilo bolje da se nisu ni rodili što ih čeka u onom životu, tako piše Biblija.
Kad će više otić u Brisel, da manje štete radi doma?
Nepuštanje Marka na miru je potpuna degradacija svih pravnih stečevina naše države. Kao što je kršenje svih državnih, prirodnih, moralnih i Božjih zakona skoro svaki korak Vrlog Vođe, njegove partije i svih članova CK-HDZ-a, ali i mnogih drugih stranaka a i velikog dijela nakrivo nasađenog naroda, isto.
Ajmo dalje.
Marko, pretrpi!

Oznake: francišković, anemični


- 22:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.04.2023., četvrtak

Prosvjed za dječji doplatak

U subotu 22.4.2023. diljem Hrvatske je prosvjed za dječji doplatak, da bude 100EUR i da ga dobijaju sva djeca.

U svakoj normalnije uređeno zemlji a to je sve zapadnije od RH, postoji dječji doplatak, u Njemačkoj je to 250 EUR po djetetu do 25. godine djeteta, ako studira, ako ne studira do 18. godine. Irska ima 140 EUR + druge pogodnosti.

U Hrvatskoj ništa ne štima zbog prokletstva mnogih koji u njoj žive. Kladim se da će pola njih na ovaj prosvjed reći "Pa ja sam odgojila 3 djece bez doplatka, mogu i drugi". Zlobni šupci kojih je previše u našem narodu, koče napredak ne samo u ovome nego ovako i u svemu. Zaposle se preko veze, mite učitelje, profesore, doktore, općinske čelnike, razdiru sustav na sve načine i onda se čude što ništa ne štima.

Takvima samo jedno imam reći:

NE DAJETE VI DJEČJIM DOPLATKOM NIŠTA ONIMA KOJI IMAJU DJECU,
VEĆ ONI KOJI IMAJU DJECU SVE OVE GODINE DAJU VAMA.

Podizanje djece košta, a na sve što košta plaća se dodanih 25% poreza na dodatnu vrijednost (PDV). +1/4 vrijednosti bilo čega kupljenog u RH, pa i za djecu, ide u zajedničku kasu iz koje Vam očigledno ne smeta što se daje za Srpske novosti, za LGBT, za lopovsku privatizaciju, za sanaciju velikih dužnika, za sve vam ne smeta, a djeci dati NJIHOVO, ono što im se samo vraća, to je očigledno problem.

Za sve koji nisu šupci, podržite dječji doplatak, ili dolaskom na jedan od prosvjeda širom države, prekosutra u subotu, ili ako ne vjerujete u prosvjede, barem podržite ovaj stav u priči, ili ono najmanje, mentalno.
Ako niste šupci.
Ili ako jeste a to ne želite biti.


Oznake: prosvjed, dječji doplatak


- 11:06 - Komentari (5) - Isprintaj - #

19.04.2023., srijeda

Stanje zla u svijetu (o. Ripperger)


- 10:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

15.04.2023., subota

MOST je najgora stranka u Hrvatskoj

Jedina stranka čiji sam član bio, nažalost. Ali na sreću samo mjesec dana ako ne i manje, još u startu,prije nego su ušli u Sabor. Skužio sam ih odmah.


- 11:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Stari kontinent na putu smrti



Europa ne nalazi život u trudnoj ženi i ulaže ogromna sredstva da ga pronađe tamo gdje ga sigurno nema.
Kontinent koji bježi od života hrli u smrt.

Oznake: europa, Jupiter, život


- 08:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.04.2023., četvrtak

CapturingChristianity Clinical psychiatrist Dr. Richard Gallagher



The Impossible Events that Convinced this Skeptical Psychiatrist of the Reality of Demons

Oznake: Dr. Richard Gallagher


- 23:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.04.2023., subota

Padre Pio o 5 stvari koje moramo prekinuti ODMAH!

Oznake: padre pio


- 20:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Izvori istinitih vijesti o Ukrajini

Sva tri izvora su dobro provjerena, svakodnevno šire istinu i sva trojica su imali karijeru u američkoj vladi ili vladinim institucijama.

Poručnik Douglas Macgregor (klikni link za YT kanal), o njemu dovoljno govori da je vodio najveću tenkovsku bitku nakon Drugog svjetskog rata, onu u Zaljevskom ratu.
Bez i jedne žrtve.

Sudac Napolitano (klikni).

Scott Ritter. Ima ga na svim kanalima, pa i na prethodna dva. Mislim da nema svoj kanal jer su mu ga izbrisali. Razlog: krajnja iskrenost.
Scott Ritter je bio obavještajac u američkim marincima a nakon toga je imao karijeru međunarodnog kontrolora nuklearnog naoružanja i vrhunski poznaje problematiku ovog sukoba iz prve ruke.



- 20:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Macgregor 8.4.23.


- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Godina i kusur krvoprolića u Ukrajini



Nakon godinu dana specijalne operacije u Ukrajini, Rusi izgleda nisu prešli puno terena što ide u prilog lažljivcima iz gotovo svih vlada i iz gotovo svih masovnih medija Zapada.
Stvarna istina je da Rusi namjerno stoje na liniji na kojoj stoje i puštaju da Zapadne sile natrčavaju i ginu.
Plan se Rusima idealno materijalizira. Očigledno je da to ide u tom smjeru sve dok Zapadna strana fronte ne oslabi dovoljno da se Rusima dovoljno bezbrižno ne krene u pomicanje fronte - prema zapadu.
Do kuda će se pomicati fronta? Vidjivi su motivi da to bude do rijeke Dnjepar sa dodatkom one teritorije koja omogućava sigurnu odstupnicu od značajno korištene artiljerije koja je tukla po Rusima, a to je u novije doba domet Himera.
Tako da je Zapad žrtvovao Ukrajinu i Ukrajince i u tom potezu dovlačenja Himera.

Propadajuća zapadna civilizacija (prvo duhovno, moralno, pa onda kulturalno a zatim i ekonomski) je na sve većoj nizbrdici dok vođe dodaju gas umjesto da stisnu kočnice.

O inflaciji i štampanju love koja je u pozadini i u paraleli cijele situacije, drugi put.


- 19:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Zašto opet blog a ne Facebook

Twiter i instagram uopće nemam, facebook sam instalirao samo radi nekih kontakata dok nije bilo whattsappa da se mogu messengerom po svijetu dopisivat. Međutim, Facebook sam, nakon višestrukih filtriranja počeo koristit kao izvor vijesti dok na samom facebooku nema apsolutno nijedne moje objave o mom privatnom životu (osim reklame za posao). Može se reći da nisam tipična, tvrdokorna žrtva tog smeća, u daljnjem tekstu: feces-book-a. Knjiga sranja a ne lica.

Pošto sam alergičan na TV, isto tako sam alergičan na taj Feces-book. Zašto?
Zato jer se sastoji od niti vijesti koje su ograničene vremenom. Na tv-u, ako sad ne pogledaš, ono ode i ne vraća se. I onda te vuče da gutaš. Iz straha od gubitka. Sustav koncipiran na strahu ne može nikako biti dugoročno dobar za čovjeka.
Na facesbooku je ta vremenska ograničenost u "scrool downu". Objava koju ako ju izgubiš a nisi je pročitao, nećeš je više naći pa isto ko sa TV-om, sve gutaš redom iz straha od gubitka.
Tako ti alati ne služe čovjeku za njegov cilj jer ih je gotovo nemoguće ciljano upotrebljavati nego taj alat služi nekome drugome za kontrolu korisnika (Facesbooka ili tv-a).
Korisnici tv-a i facesbooka se ne obogaćuju njegovim korištenjem nego osiromašuju. Osiromašuju se prvo u kontroli svog života, onda se osiromašuju vremenom koji je najvažniji resurs čovjeka, a dalje sve redom ide do potpunog osiromašenja smisla života. I to je namjerno dizajnirano tako. Možda im je tv ispao iz šešira takav kakav je pa kad su vidjeli što imaju samo su ga usavršili, ali facebook je namjerno dizajniran da čovjeku ukrade njega samoga. A kad sebe izgubiš, džaba ti cijeli svijet. Facebook potiče komplekse, krade vrijeme i smisao života i svaka sljedeća njihova aplikacija je sigurno sve gora i gora i nisam je imao potrebu uopće ni probati nakon faces-booka. Ni twiter ni instagram a kamoli tik tok.
Zato facesbook uopće ne valja u nijednom smislu i upitna je isplativost njegove koristi čak i samo isključivo u čitanju filtriranih vijesti,

Moje objave na FB što su bolje, doživljava ih toj kvaliteti obrnuto proporcionalan (manji) broj ljudi, što govori da je facesbook medij rulje a rulja je uvijek bila ekstremno glupa.
Suprotno tome, da uslikam neki ručak, a taj sam eksperiment uradio 2-3 puta u destak godina fejsbukovanja, odma se jave svi spavači i preziratelji duboke i zdrave misli te rešetaju "lajkovima".
Pametnom dosta.

Oznake: internet, Facebook, twiter, instagram, tv, blog


- 08:48 - Komentari (3) - Isprintaj - #

06.04.2023., četvrtak

Egzorcist o. Dan Reehil & Michael Knowles (Daily Wire)



1:34:00

Oznake: egzorcist


- 23:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.04.2023., ponedjeljak

Duhovna terapija za tebe - pater Mijo Nikić


- 17:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2023 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Hortus Dei

-specijalno rušenje stabala
-šišanje živice
-oblikovanje grmlja
-košnja travnjaka
-sadnja drveća i ukrasnog bilja
-uređenje staza i ograda
-vrtni bazeni

mobitel 099 7662 501











don Radić:
Svaki tjedan
nagovor jedan


Tomislav Ivančić
Duhovna obnova

Milivoj Bolobanić:
Kako prepoznati
zamke Zloga





brojilo montirano 27.9.12. (tadašnji total=31.000)


23.5.2013. postavljeno





Locations of Site Visitors





mah Molitve: mah

Molitve svete Brigite
Molitve svetog Pia



Film o padre Piu,
najpoznatijem mistiku
i svecu 20. stoljeća:

Prvi dio
Drugi dio