Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumi

Marketing

Narav Tomaševićevog glasačkog tijela

Ostane li Možemo na vlasti dulje vrijeme, ne bi me začudilo da jednog dana masovni ubojica koji je pobio cijeli dječji onkološli odjel bude proglašen Zagrepčaninom desetljeća.

Građanin/građanka godine 2023.

Nije to bio ni jedan od doktora koji je uložio svoj život u školovanje i rad i spasio time toliko života, ni jedan vatrogasac koji je ušao u goruću kuću i time riskirao svoj život da spasi tuđi. To je ove godine majka koja je ubila svoje dijete i to zato jer je bilo bolesno.



Izvor

...i to pogotovo zato što se nije posramila svog čina nego ga pokušala ponosno i javno prezentirati kao uzornim, jer se: "hrabro izložila kako bi progovorila o najtežem i najdelikatnijem životnom trenutku, stavljajući tako javni interes ispred svoje osobne sigurnosti".
Javni interes je riješiti se svih koji ti stoje na putu tvog životnog komota kako ga ti sam zamišljaš? A to su svi bolesni i potrebiti.
Koliko monstruozan netko mora biti za promociju ovoga, i koliko su glupi glasači koji ovo smatraju zaštitom okoliša.

Tomaševićevo glasačko tijelo je glupo i zlo

Ako ste glasali za Tomaševića i Možemo a niste zli, onda možete biti samo glupi. Treće opcije nema (osim kombinacije glup i zao).
Da li i dalje vjerujete iluziji o razvrstavanju otpada, znajući da je vaš vrijedni korak samo početak u lancu odgovornog gospodarenja otpadom, i da je pitanje što se dalje radi sa tim otpadom? Ili vam nije važno što se s tim otpadom dalje radi, i da li je ovdje riječ o tome. Ili je odgovorno gospodarenje otpadom za koje ste glasali ubijanje svih suvišnih? I tko je suvišan? Mislite li da i Vi niste suvišni u toj priči i da niste glasali i za svoje ubijanje jednog dana?
Mislite li da niste i za sebe potpisali da ste smeće koje treba odgovorno zbrinuti?
Ako vas već nije briga za nerođene, bolesne i pogotovo bolesne nerođene?
Glasali ste za Zlog i ako ste to vidjeli onda ste Zli, a ako niste vidjeli ili čak još ne vidite onda ste bili i jeste glupi.

Bundalo o Zg vlasti

Post je objavljen 30.04.2023. u 09:19 sati.